2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Ne ilacı kullanıyosun canım
Uyyy boyle 12. Haftaya kadar fln devam ederse daha 6 haftam var yandım

Bu arada tahminimce senin bebis aralık sonlarina dogru dogar cunku cogunlukla tahmini dogum tarihinden 1 2 hafta once dogum oluyor
Canım Metpamid diye bir ilaç ama dün onun da etkisinin olmadığını anladım yine yine çıkardım çünkü ( sabırla bugünlerin geçmesini bekliyorum ne yapayım :))
Evet canım hatta kimlik konusunda kararsız bu nedenle hani aralık sonu gibi olursa boş yere 1 yaş büyük görünsün istemiyorum 1 Ocak yaptıralım diyorum eşime.. Tabi o güne kadar Allah büyük neler olur nelerde :)))

Çok şükür iyiyim canım sen nasılsın?
Evet gittik canım, kp pek konuşmdı benle hatta hiç konuşmadı normalde laf falan atardı ama... Neyse bişey demiyorum.. Şimdilik iyiyiz bakalım
Ayy evet eşimde öyle diyor başkasının çocuğu olduğu için bi garip hissettim diye :))

Canım günaydın, sen nasılsın? Moraller nasıl?
Tünaydın canım iyiyim çok şükür nasıl olsun kendimi üzmemeye çalışıyorum artık.. Eşim dün yemekler yapmış oruçlu oruçlu birde... Tam ezan okunurken ben lavobodaydım malummm.. gittim sofranın başına nasıl ağladım, hiçbir işe yaramıyorum falan filan demeye.. Ben senden yemek, aş, temizlik istemiyorum bir gülen yüzün olsun yeter dedi, içim gitti(((
Seni sormalı sen ne yapıyorsun? Bende bi özel buldum merkezde bakalım oraya gitcem hafta sonu umarım memnun kalırım, yoksa eşim söylenir durur sen istedin diye :))) Çünkü o kv nin olduğu şehirdeki özel doktora gitmemi istiyordu :))

Aman bosver hatalrini anlar onlar ama gec olmaz insallah.
Sen aileni yuvani dusun ,bosver :)

Oy kiyamam esin neguzel demis bak canim :)
Hos insanda guleecek halde kalmiyor ama dedigin gbi yemegi falan onlar yapinca insan bir garip oluyo iste :/

MutluBulut_ canim iyimisin yoksun nezamandir :)

Ayy hadi gozumuz aydin canim aksiyon yasadik burda baya kac gundur ama bir sey cikmadi cok sukur
Evet ya oyle oldu canım cok sukur sen nasılsın:)

Günaydın canımmm.. Sabah sabah pc yi açıp gördüğüm en güzel şey oldu bu, çok şükür :) Yaniiii tamam çok çok kısa sürede olmasa da o kadar kilo vermek sarsmış demek bünyeni.
ayyy canım benım sagol ıyı kı varsınız :)
gecmıste okudum kuzum bebıs donmemıs dıye ınsallah doner doguma kadar ama dogum nasıl olursa olsun saglıkla dogsunda canım :)

Ahh canım benim çok sevindim senin adına.. Rabbim bak ne kadar da büyük kimseyi korktuğu yere uğratmasın... sende bundan sonra çok çok dikkat et kendine, boşyere de evham yapma olur mu?
Sukurler olsun canım :) elımde degıl kı
hee kuzum hanı senın gecen gosterdıgın mutfak vardı ya beyazlı hanı kapı yerını sormustun ona baktıgımda kesın calmıs bı yerden demıstım ama hatırlamamıstım nereden oldugunu meger ınstagramda bır arkadastan calmıs hatta sımdı konusu kapanmıs ne ınsanlar var yanı

canım benım coook sagol ınsallahhh :)
nasılsın bakalım ne yapıyorsun
çok şükür gözün aydın canımm
sagol canım benımmm :)

canım sagol cuma gunu alıcam sonucu ınsallah dıgerlerı temız cıktı cok sukur :)

geldım kuzum :) kac gundur gıremedım valla haftasonu annemlerdeydık oradan geldık pıknıge gıttık esımle :) dun gec uyandım son gunlerde uyur oldum ama aptal gıbı oluyorum boyle yarın erken kalkıcam :) dun gec kalkınca aksama kadar temızlık yemek ugrastım anca :) bu aksam yıne ıftara davetlıyız :)

MutluBulut_ Insallah d insallah diger sonucta guzel cikar canim ya :) hee ne guzel etmissiniz,bnimd nezmandir aklimda piknik var , hayirlisi. uyu canim uyu ihtiyacin var demekki,azmi stres yasadin. sonuclari duyunca rahatladin tabi cok sukur e haliyle vucutta rahatliyo :)

Amın canım :)
Sorma ben cok ıstıyordum esım hep ertelıyordu bu sefer ben kazandım ay bırde dıbımızde yanı gıtsek hep gıdebılırız ramazandan sonra bırde kahvaltıya gıtmek ıstıyorum ben bakalım :) oyle oldu sanırım ama ne bıleyım hemen aksam oluyo boylede bos bos gecıyo baksana saat olmus bıle :) cıdden baya yasadım ama ya

Yeni gelin geldi hanımmm Nasılsınız kızlar ben yorgun uykusuz koşuşturmalıhiç uyarmadı kimse beni Ramazan ayından sonra evlen diye ne ara neye yetişeceğimi şaşırdım iftarla sahur birbirine çabucak kavuşuyor

ayyy gelmıssınde anca gordum hosgeldın canım evet ya sıın tamda ramazan basladı olsun ama yarıladık uyumuyada degmıyor dımı ama uyumasanda olmuyor :)

Aaaa öyle miymiş bak bir garip duruyordu zaten kopyala-yapıştır gibi değil mi tam net değildi demek ki başkasının fotosunu kymuş.. Ayy ne alaka yani bu benim mutfağım diye gösterş mi yapacaktı yani.. Ne kadar tuaflar yaaa

ıste kendınce demek kı oyle yapacaktı elıne ne gececekse
senın ev tadılatı nasıl gıdıyor canım mutfak nasıl hangı renkler yapılıyo ?

ayyy gelmıssınde anca gordum hosgeldın canım evet ya sıın tamda ramazan basladı olsun ama yarıladık uyumuyada degmıyor dımı ama uyumasanda olmuyor :)

Hoşbulduk canımÇalışmasam uyumam inan canım ya beklerim 3e kadar ne olacak ama çalıştığım için 2 saatte olsa uyumaya çalışıyorum

Hoşbulduk canımÇalışmasam uyumam inan canım ya beklerim 3e kadar ne olacak ama çalıştığım için 2 saatte olsa uyumaya çalışıyorum

Ben dayanamıyorum normalde saat 7 de kalkıyordum bır kac gundur 11 gıbı falan kalkıyorum ama yok sersem oluyor ınsan gecede dayanayım dıyorım olmuyor

Ben dayanamıyorum normalde saat 7 de kalkıyordum bır kac gundur 11 gıbı falan kalkıyorum ama yok sersem oluyor ınsan gecede dayanayım dıyorım olmuyor
Haklısın canım vücut yemekten sonra yorgun düşüyor ister istemez bulaşıkları makineye zor atıyorum 1 saat sonra falan tatlı ya da meyve çıkartıyorum birde arada çerez falan

Haklısın canım vücut yemekten sonra yorgun düşüyor ister istemez bulaşıkları makineye zor atıyorum 1 saat sonra falan tatlı ya da meyve çıkartıyorum birde arada çerez falan
dıger topıkte de demıstım ılk evlıyken ınsan ne yıyecegını sasırırıyo gercı ramazan ayında hep oyle oluyo :)

ıste kendınce demek kı oyle yapacaktı elıne ne gececekse
senın ev tadılatı nasıl gıdıyor canım mutfak nasıl hangı renkler yapılıyo ?
Eh işte canım benim mutfak beklediğimizden fazla tutunca başka yerlere el atamıcaz mecburen.. Şimdilik holde yeşil fayanslarla idare edicem, banyoda da değişiklik olamayacak :)) Beyaz ve mürdüm canım bugün takılacaktı merak ediyorum nasıl oldu :))

hadı ya pahalı oluyor tabı ama olsun canın sagolsun canım..oraya da mı yesıl yapmıs adam sıkma canını mutfagın oldu ya onudda bır kac seneye yaparsınız canım uzerı boyansa nasıl olur acaba ? annemlerın yatak odasının bır duvarı beyaz fayanstı zamanında mutfakmıs o oda annemde boyattı daha ıyı oldu ama tabı olmaz falan aksama gıdecekmısın gormeye :) ıyı masallah hemen yapmıslar ne guzel :) ne eksık kalıyor mutfak bıtıncwe

Valla amca türbe gibi evin her yerini yeşil yapmış :))
Canım boyamak olmazda biraz idare etcez elimiz düzelince ben parke yaptırırım o fayansların üstüne.. 300-400 TL anca tutar sanırım.. hani azmış gibi duruyor ama perdeler alınacak yeni halı, ev tümden boyanacak falan derken 300 lira bile şuan bizim için çok para :))
Dolaplar takıldı ama tüm evin boyası kalıyor birde mutfağın tek duvarına duvar kağıdı istiyorum taş desenli... Birde en büyük sorun temizlik ve taşıma sorunu :)))

Canım metpamid i biliyorjm da ben hic ilac kullanmama taraftarıyım ilac kullanmak ne bileyim bana kotuymus gibi geliyo doktor kullanabilirsin dese de biraz guvensizlok var bende ilaclara karsı
Aralık sonuna dogmak harbiden dert ya 2015te mi kalsın 2016 mı yazdırsanız napsanız karar vermek zor hani askerlikten bedelli fln ciksa olur da 2016 yazdirsiginiz icin kilpayi kaybetseniz fln cok gicik bi durum olur ama diger turlu de yasitlarina gore kucuk kaliyor epey

Iyiyim diyeyim iyi olsun canim bulantilar vs vs idare etmeye calisiyorum

Hosgeldin canım, gercekten evlenir evlenmez ramazana girmek zor olmustur :)
Ama insan sabredemiyor evlenmeden once ramazan gecsin 1 ay daha bekleyeyim diyemiyor iste :)

Mutella @nazarboncugu05 kızlar nerelerdesiniz :)

heee sızın yer fayans annemlerın duvarın tek bolumuydu :) evet haklısın tabı masraflar bırlesınce dag gıbı oluyor bırde bebıs gelıyor halıyle. olsun mutfak bıttı yag buyuk olan gıttı annenler falan gelebılecke mı temızlıge ? ınsallah gelırler senın ıcın daha kolay olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…