Canım Metpamid diye bir ilaç ama dün onun da etkisinin olmadığını anladım yine yine çıkardım çünküNe ilacı kullanıyosun canım
Uyyy boyle 12. Haftaya kadar fln devam ederse daha 6 haftam var yandım
Bu arada tahminimce senin bebis aralık sonlarina dogru dogar cunku cogunlukla tahmini dogum tarihinden 1 2 hafta once dogum oluyor
Çok şükür iyiyim canım sen nasılsın?Nasilsin kuzum
Kv delere gidecektiniz, gitttinizmi.
Tatliya baglandimi canim mesele.
Insan nekadarda minik buyutse, kendi basina gelimce acemiligi tutuyor canim ya:) alisir esind, hele bi gelsin miniginiz hayirlisiyla :)
PembeLokum canim oyalanicak.bisiler bul kendine, evet insan halsiz oluyo ama disari cik dolas bazen, cunki bir zaman sonra evin kokusuda rahatsiz etmeye basliyor.
Saglik olsun insallah 6 hafta nasil gectiyse buda gececek insallah.
Hem 6 haftan bitti, 7.hafta icindesin bak :)
Ogrendiginden beri 3 haftayi atlattin bile
Tünaydın canım iyiyim çok şükür nasıl olsun kendimi üzmemeye çalışıyorum artık.. Eşim dün yemekler yapmış oruçlu oruçlu birde... Tam ezan okunurken ben lavobodaydım malummm.. gittim sofranın başına nasıl ağladım, hiçbir işe yaramıyorum falan filan demeye.. Ben senden yemek, aş, temizlik istemiyorum bir gülen yüzün olsun yeter dedi, içim gittiCanım günaydın, sen nasılsın? Moraller nasıl?
Çok şükür iyiyim canım sen nasılsın?
Evet gittik canım, kp pek konuşmdı benle hatta hiç konuşmadı normalde laf falan atardı ama... Neyse bişey demiyorum.. Şimdilik iyiyiz bakalım
Ayy evet eşimde öyle diyor başkasının çocuğu olduğu için bi garip hissettim diye :))
Evet ya oyle oldu canım cok sukur sen nasılsın:)Ayy hadi gozumuz aydin canim aksiyon yasadik burda baya kac gundur ama bir sey cikmadi cok sukur
ayyy canım benım sagol ıyı kı varsınız :)Günaydın canımmm.. Sabah sabah pc yi açıp gördüğüm en güzel şey oldu bu, çok şükür :) Yaniiii tamam çok çok kısa sürede olmasa da o kadar kilo vermek sarsmış demek bünyeni.
Sukurler olsun canım :) elımde degıl kıAhh canım benim çok sevindim senin adına.. Rabbim bak ne kadar da büyük kimseyi korktuğu yere uğratmasın... sende bundan sonra çok çok dikkat et kendine, boşyere de evham yapma olur mu?
MutluBulut_ iste bu harika habeer :
Cok sukur kuzum,gercekten cok sevindim
Rabbim buyuk.canim, insallah diger sonucta guzel cikar :)
@Ladypurple kuzum oncelikle.masallah kuzuna
Vee busabah kuzenimle doktoruna geldik, ayina girdi.
Haziranin 11'inde gittiginde donmemis bebek, bugun baktilar donmus.
Dogumuna 2 hafta falan kaldi.
Yani asla sIkma canini bunun icin.
Daha zamanin var agustosa kadar nasipse.
Enson dusundugun sey olsun.bence bu :)
duman91 senin kuzunada masallah
Artik basliyo eglenceli kismi nasipse :)
Bana kiz dedide nooldu canim. O yuzden sabret bence biraz daha.
Genelde buhaftalardakiler dogru cikmiyo.
Saglikli olsun yavrucaklar insallah :)
PembeLokum selam canim
Insallah gececek canim,ilk.aylar oyle halsizken insan artik.hic bisi yapamam.gibisine geliyo.
Allah buyuk,sabrini vermstir insallah :)
sagol canım benımmm :)çok şükür gözün aydın canımm
canım sagol cuma gunu alıcam sonucu ınsallah dıgerlerı temız cıktı cok sukur :)Selamlar :))
Nasılsınız kuzular geçmişe tam göz atamadım, benim kızdan pek zaman kalmıyor:)
emzir sonra ,Gaz çıkarmaya çalış. Kaka yaptirmaya çalış , çıkarsa uyut cikarmazsa uğraş :)) günüm böyle geçiyor bazen hangi gündeyiz anlayamıyorum :)
sizler iyisiniz Dimi..
tutkku Nasil kuzum karin iyice büyüdü mu artık :) iyisin inşaAllah..
@Ladypurple gunun yaklasiyor yavaş yavaş he, gittin mi özele?
duman91 canim evinize tasindiniz mi, cinsiyet ne belli oldu mu? Nasil hamileliğin, bulantilar geçti mi
MutluBulut_ Canim nasılsın? Hastaneye gidecektin tekrar, biseyin yok di mi allahın izniyle ..
PembeLokum canim senin bulantilar başladı mi, pit pitlari duydunuz mu?
Başka kimler var kimler yok bilmiyorum,
yeni gelmişler hoşgelmisler...
Aman bosver hatalrini anlar onlar ama gec olmaz insallah.
Sen aileni yuvani dusun ,bosver :)
Oy kiyamam esin neguzel demis bak canim :)
Hos insanda guleecek halde kalmiyor ama dedigin gbi yemegi falan onlar yapinca insan bir garip oluyo iste :/
MutluBulut_ canim iyimisin yoksun nezamandir :)
insallah diger sonucta guzel cikar canim ya :) hee ne guzel etmissiniz,bnimd nezmandir aklimda piknik var , hayirlisi. uyu canim uyu ihtiyacin var demekki,azmi stres yasadin. sonuclari duyunca rahatladin tabi cok sukur e haliyle vucutta rahatliyo :)Evet ya oyle oldu canım cok sukur sen nasılsın:)
ayyy canım benım sagol ıyı kı varsınız :)
gecmıste okudum kuzum bebıs donmemıs dıye ınsallah doner doguma kadar ama dogum nasıl olursa olsun saglıkla dogsunda canım :)
Sukurler olsun canım :) elımde degıl kı
hee kuzum hanı senın gecen gosterdıgın mutfak vardı ya beyazlı hanı kapı yerını sormustun ona baktıgımda kesın calmıs bı yerden demıstım ama hatırlamamıstım nereden oldugunu meger ınstagramda bır arkadastan calmıs hatta sımdı konusu kapanmıs ne ınsanlar var yanı
canım benım coook sagol ınsallahhh :)
nasılsın bakalım ne yapıyorsun
sagol canım benımmm :)
canım sagol cuma gunu alıcam sonucu ınsallah dıgerlerı temız cıktı cok sukur :)
geldım kuzum :) kac gundur gıremedım valla haftasonu annemlerdeydık oradan geldık pıknıge gıttık esımle :) dun gec uyandım son gunlerde uyur oldum ama aptal gıbı oluyorum boyle yarın erken kalkıcam :) dun gec kalkınca aksama kadar temızlık yemek ugrastım anca :) bu aksam yıne ıftara davetlıyız :)
MutluBulut_ Insallah d
insallah diger sonucta guzel cikar canim ya :) hee ne guzel etmissiniz,bnimd nezmandir aklimda piknik var , hayirlisi. uyu canim uyu ihtiyacin var demekki,azmi stres yasadin. sonuclari duyunca rahatladin tabi cok sukur e haliyle vucutta rahatliyo :)
ayyy gelmıssınde anca gordum hosgeldın canımYeni gelin geldi hanımmmNasılsınız kızlar ben yorgun uykusuz koşuşturmalı hiç uyarmadı kimse beni Ramazan ayından sonra evlen diye ne ara neye yetişeceğimi şaşırdım iftarla sahur birbirine çabucak kavuşuyor
Aaaa öyle miymiş bak bir garip duruyordu zaten kopyala-yapıştır gibi değil mi tam net değildi demek ki başkasının fotosunu kymuş.. Ayy ne alaka yani bu benim mutfağım diye gösterş mi yapacaktı yani.. Ne kadar tuaflar yaaaEvet ya oyle oldu canım cok sukur sen nasılsın:)
gecmıste okudum kuzum bebıs donmemıs dıye ınsallah doner doguma kadar ama dogum nasıl olursa olsun saglıkla dogsunda canım :)
hee kuzum hanı senın gecen gosterdıgın mutfak vardı ya beyazlı hanı kapı yerını sormustun ona baktıgımda kesın calmıs bı yerden demıstım ama hatırlamamıstım nereden oldugunu meger ınstagramda bır arkadastan calmıs hatta sımdı konusu kapanmıs ne ınsanlar var yanı
geldım kuzum :) kac gundur gıremedım valla haftasonu annemlerdeydık oradan geldık pıknıge gıttık esımle :) dun gec uyandım son gunlerde uyur oldum ama aptal gıbı oluyorum boyle yarın erken kalkıcam :) dun gec kalkınca aksama kadar temızlık yemek ugrastım anca :) bu aksam yıne ıftara davetlıyız :)
ıste kendınce demek kı oyle yapacaktı elıne ne gececekseAaaa öyle miymiş bak bir garip duruyordu zaten kopyala-yapıştır gibi değil mi tam net değildi demek ki başkasının fotosunu kymuş.. Ayy ne alaka yani bu benim mutfağım diye gösterş mi yapacaktı yani.. Ne kadar tuaflar yaaa
ayyy gelmıssınde anca gordum hosgeldın canımevet ya sıın tamda ramazan basladı olsun ama yarıladık uyumuyada degmıyor dımı ama uyumasanda olmuyor :)
Hoşbulduk canımÇalışmasam uyumam inan canım ya beklerim 3e kadar ne olacak ama çalıştığım için 2 saatte olsa uyumaya çalışıyorum
Haklısın canım vücut yemekten sonra yorgun düşüyor ister istemez bulaşıkları makineye zor atıyorumBen dayanamıyorumnormalde saat 7 de kalkıyordum bır kac gundur 11 gıbı falan kalkıyorum ama yok sersem oluyor ınsan gecede dayanayım dıyorım olmuyor
dıger topıkte de demıstım ılk evlıyken ınsan ne yıyecegını sasırırıyoHaklısın canım vücut yemekten sonra yorgun düşüyor ister istemez bulaşıkları makineye zor atıyorum1 saat sonra falan tatlı ya da meyve çıkartıyorum birde arada çerez falan
Eh işte canım benim mutfak beklediğimizden fazla tutunca başka yerlere el atamıcaz mecburen.. Şimdilik holde yeşil fayanslarla idare edicem, banyoda da değişiklik olamayacak :)) Beyaz ve mürdüm canım bugün takılacaktı merak ediyorum nasıl oldu :))ıste kendınce demek kı oyle yapacaktı elıne ne gececekse
senın ev tadılatı nasıl gıdıyor canım mutfak nasıl hangı renkler yapılıyo ?
hadı ya pahalı oluyor tabı ama olsun canın sagolsun canım..oraya da mı yesıl yapmıs adam sıkma canını mutfagın oldu ya onudda bır kac seneye yaparsınız canım uzerı boyansa nasıl olur acaba ? annemlerın yatak odasının bır duvarı beyaz fayanstı zamanında mutfakmıs o oda annemde boyattı daha ıyı oldu ama tabı olmaz falanEh işte canım benim mutfak beklediğimizden fazla tutunca başka yerlere el atamıcaz mecburen.. Şimdilik holde yeşil fayanslarla idare edicem, banyoda da değişiklik olamayacak :)) Beyaz ve mürdüm canım bugün takılacaktı merak ediyorum nasıl oldu :))
Valla amca türbe gibi evin her yerini yeşil yapmış :))hadı ya pahalı oluyor tabı ama olsun canın sagolsun canım..oraya da mı yesıl yapmıs adam sıkma canını mutfagın oldu ya onudda bır kac seneye yaparsınız canım uzerı boyansa nasıl olur acaba ? annemlerın yatak odasının bır duvarı beyaz fayanstı zamanında mutfakmıs o oda annemde boyattı daha ıyı oldu ama tabı olmaz falanaksama gıdecekmısın gormeye :) ıyı masallah hemen yapmıslar ne guzel :) ne eksık kalıyor mutfak bıtıncwe
Canım Metpamid diye bir ilaç ama dün onun da etkisinin olmadığını anladım yine yine çıkardım çünkü( sabırla bugünlerin geçmesini bekliyorum ne yapayım :))
Evet canım hatta kimlik konusunda kararsız bu nedenle hani aralık sonu gibi olursa boş yere 1 yaş büyük görünsün istemiyorum 1 Ocak yaptıralım diyorum eşime.. Tabi o güne kadar Allah büyük neler olur nelerde :)))
Evet ya oyle oldu canım cok sukur sen nasılsın:)
Yeni gelin geldi hanımmmNasılsınız kızlar ben yorgun uykusuz koşuşturmalı hiç uyarmadı kimse beni Ramazan ayından sonra evlen diye ne ara neye yetişeceğimi şaşırdım iftarla sahur birbirine çabucak kavuşuyor
Valla amca türbe gibi evin her yerini yeşil yapmış :))
Canım boyamak olmazda biraz idare etcez elimiz düzelince ben parke yaptırırım o fayansların üstüne.. 300-400 TL anca tutar sanırım.. hani azmış gibi duruyor ama perdeler alınacak yeni halı, ev tümden boyanacak falan derken 300 lira bile şuan bizim için çok para :))
Dolaplar takıldı ama tüm evin boyası kalıyor birde mutfağın tek duvarına duvar kağıdı istiyorum taş desenli... Birde en büyük sorun temizlik ve taşıma sorunu :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?