- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
deme ya cok mu hala canım ınsallah gecer bırkac haftaya sanırımCanım metpamid i biliyorjm da ben hic ilac kullanmama taraftarıyım ilac kullanmak ne bileyim bana kotuymus gibi geliyo doktor kullanabilirsin dese de biraz guvensizlok var bende ilaclara karsı
Aralık sonuna dogmak harbiden dert ya 2015te mi kalsın 2016 mı yazdırsanız napsanız karar vermek zor hani askerlikten bedelli fln ciksa olur da 2016 yazdirsiginiz icin kilpayi kaybetseniz fln cok gicik bi durum olur ama diger turlu de yasitlarina gore kucuk kaliyor epey
Iyiyim diyeyim iyi olsun canim bulantilar vs vs idare etmeye calisiyorum
Hosgeldin canım, gercekten evlenir evlenmez ramazana girmek zor olmustur :)
Ama insan sabredemiyor evlenmeden once ramazan gecsin 1 ay daha bekleyeyim diyemiyor iste :)
@Mutella @nazarboncugu05 kızlar nerelerdesiniz :)
bende baya baya ayağımı diredim kullanmamak için ama millet bulantıların sebep olduğu suratımdaki asıklığı bile sorun haline getirdiği için mecburen kullanıyorum..Canım metpamid i biliyorjm da ben hic ilac kullanmama taraftarıyım ilac kullanmak ne bileyim bana kotuymus gibi geliyo doktor kullanabilirsin dese de biraz guvensizlok var bende ilaclara karsı
Aralık sonuna dogmak harbiden dert ya 2015te mi kalsın 2016 mı yazdırsanız napsanız karar vermek zor hani askerlikten bedelli fln ciksa olur da 2016 yazdirsiginiz icin kilpayi kaybetseniz fln cok gicik bi durum olur ama diger turlu de yasitlarina gore kucuk kaliyor epey
Iyiyim diyeyim iyi olsun canim bulantilar vs vs idare etmeye calisiyorum
Hosgeldin canım, gercekten evlenir evlenmez ramazana girmek zor olmustur :)
Ama insan sabredemiyor evlenmeden once ramazan gecsin 1 ay daha bekleyeyim diyemiyor iste :)
Diğer odalar parkede sadece hol ve mutfak fayans canım, mutfağınkini değiştirdik de hol kaldı işte, ne yapalım olcak o kadar.. Zaten bebiş şanslı anneannesi alacak çoğu şeyini, biz öyle bakıyoruz sadece eşimle :)) Temizliğe gelemezse bile burda teyzemler anneannemler akrabalar var onlar yardım ederler.. Ben zaten sadece konu mankeni, şunu şuraya koyun, bunu buraya koyun:)))heee sızın yer fayansannemlerın duvarın tek bolumuydu :) evet haklısın tabı masraflar bırlesınce dag gıbı oluyor bırde bebıs gelıyor halıyle. olsun mutfak bıttı yag buyuk olan gıttı annenler falan gelebılecke mı temızlıge ? ınsallah gelırler senın ıcın daha kolay olur
deme ya cok mu hala canım ınsallah gecer bırkac haftaya sanırım
bende baya baya ayağımı diredim kullanmamak için ama millet bulantıların sebep olduğu suratımdaki asıklığı bile sorun haline getirdiği için mecburen kullanıyorum..
Bakalım troid içinde gitcem o da kesin birşeyler yazar çizer:)))
Evet askerliği düşünmedim hiç belki kız olur düşünmeme gerek kalmaz :)))) Ama yine de ben 2016 yazdırma taraftarıyım..
onuda yaptırırsınız zamanla ınsallah.Diğer odalar parkede sadece hol ve mutfak fayans canım, mutfağınkini değiştirdik de hol kaldı işte, ne yapalım olcak o kadar.. Zaten bebiş şanslı anneannesi alacak çoğu şeyini, biz öyle bakıyoruz sadece eşimle :)) Temizliğe gelemezse bile burda teyzemler anneannemler akrabalar var onlar yardım ederler.. Ben zaten sadece konu mankeni, şunu şuraya koyun, bunu buraya koyun:)))
Evet dememişiz işte o yüzden zorlanıyoruz kendimi güçlü zannederdim ben böyle zorlanıyorsamHosgeldin canım, gercekten evlenir evlenmez ramazana girmek zor olmustur :)
Evet dememişiz işte o yüzden zorlanıyoruz kendimi güçlü zannederdim ben böyle zorlanıyorsamSen nasılsın canım neler yapıyorsun
Evet o yanı güzel çok birbirimize konsantre olamasakta yemeklerden dolayıolsun anım hiç değilse eşinle birlikte geçiriyosun ramazanı buda güzel
iyiyim canım nolsun hiçbir şey yap(a)mıyorumbebişi büyütmeye çalışıyorum karnımda :)
Evet o yanı güzel çok birbirimize konsantre olamasakta yemeklerden dolayıBüyüt büyüsünde gelsin teyzeleri sevsin onu Kova burcu olacak sanırım akıllı bilmiş birşey olacak hazır ol
Canim bu konuda eşine çok iş düşüyor biraz anlayis. Biz artık alıştık benim suratsizligima guldugum anlar adam tuaf oluyor:))1 haftadir yastigimla yorganimla kankayız canım
Ya benim de suratım hep dusuk esim cok uzuluyoradam bunalima girecek ya keske guleryuzlu olabilsek ama.olamiyoruz iste fena ediyo surekli istifra etmek mutfaga adimimi attigim an istifra ediyorum esimle ne yapacagimizi sasirdik
Ben nedense direkt erkek dusunup olayi askerlige kadar getirdimkız olursa kesin 2016ya yazdir
Bi de internete de yaz bakalim bu konu hakiinda diger insanlar ne yapmks
Canım benim Eşim yapıyor yemekleri kuru fasulye ve pilav üstü tavuk yaptı birde dünden karnıyarık vardı... Esin simdiden tosta talim olmasın yapsın birşeyler:))Eşlerinize iftara neler hazırladınız bakiiim benim eşim tost yiyecek garibim ben mutfaga giremiyorum o da kendisine tost yapacakmış
Dışardan sipariş edelim diyorum da bebeğe para lazım olacak diye hariçten 5 kuruş bile harcamak istemiyor
Canim bu konuda eşine çok iş düşüyor biraz anlayis. Biz artık alıştık benim suratsizligima guldugum anlar adam tuaf oluyor:))
Canım benim Eşim yapıyor yemekleri kuru fasulye ve pilav üstü tavuk yaptı birde dünden karnıyarık vardı... Esin simdiden tosta talim olmasın yapsın birşeyler:))
Canım bebislerimiz hisseder tabi kaç gundur ben minigime neler yasattim ama özellikle 3. Aydan sonra canım.Yaa bebeklerimiz uzuluyo mudur bizim suratimiz asık olunca? Hani bebekler hissedermiş ya
Oo masallah ellerine saglik bizde hep annem yaptigi icin daha esimin yemek yapmasina gerek kalmadi su ana kadar bugun de annemler ildisina gitti ondan boyle oldu :)
Isten erken gelebilse aslinda yemek yapabilir becerisi de var univ.de evde kaliyodu yapiyodu yemek
Senin esinin de masallahi var canim:)
Burcu ney?
Canım bebislerimiz hisseder tabi kaç gundur ben minigime neler yasattim ama özellikle 3. Aydan sonra canım.
Eşim aslan burcu ama burcla alakası yok bence yetiştirme tarzıyla alakalı birde univ. De yapmış 2 yılda işte ailesinden uzakta çalışınca alışkın:)) önlüğü taktı bulaşık yıkıyor şimdi tencereleri:)) kiyamam ben ona Rabbim ağzımızın tadını bozmasin
kova olur büyük ihtimal canım valla etrafımda annem kv ve kuzenim kova burcu 3ü de birbirinden zıt cok farklı karakterler bakalım nasıl olacak :)
bebeğimin babası zaten çok bilmiş ukalanın tekiydi biz lisedeyken çocuğum da babası gibi olursa hiç şaşırmam
Öyle tabi canımda bazen insanın elinde olmuyor ya da ne bileyim engel olamıyor..Aman bebişlerimizi uzmemeye çalışalım artıi bundan sonra canım
Eşin için maşallah diyorum tekrardanAslında üniv.de ya da baska bir nedenle aileden uzak kalanlae böyle ev işi konusunda yatkın oluyor iyi oluyot
Benimki de koç burcu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?