2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Buralardayım lokumcum. Oruçlu oruçlu yazmaya da üşenir oldum Nasılsın? Nasıl geçiyor hamilelik

Günaydın herkese

Oh oh maşallah eşine, desteği takdir edilesi. Sen öyle bozma canım moralini, düşün ki eşinde böyle bir potansiyel olamasaydı daha da zorlanırdın. Ne güzel anlayışlı da bak...Ama ne yalan söyleyeyim ben de geçen gün temizlik açısından , artık birşey yapamıyorum diye oturup ağlamıştım. Eşim de evde ne yapılacak ne edilecek kestiremez öyle, söylemen lazım.O da diyo sen de bana ne yapılacaksa yapayım. Bugün gelince o süpürge açacak , ben silicem bakalım. :) Sen şimdiden ilerisi için de ruh halini hazırla kuzum.Şimdi bulantılardan ötürü mutfaga giremiyrosun, daha sonra halsizlik ve agırlık olacak o da işe güce engel olacak. Geçici şeyler bunlar can sıkmamak lazım ama işte insanın yine de bozuluyor işte morali :)
Daha erken canım git oradaki özele baktın memnun kalmadın değiştirirsin, problemli bir hamilelik sürecin olmadıkça takip sorunu sıkıntı olmaz o yüzden son zamanda bile değiştirebilirsin doktor ne olacak.
Sen de iyi ki varsın kuzum. :))

Öyle tabii yeter ki iyi olalım da. Ben nasılım hiç bilmiyorum yaaa Karmakarışık.Duygusallık, heyecan, yorgunluk, halsizlik, telaşe her bir şey birbirine girdi bu ara bende. :)))

Zerence bizde buna sukur iyiyiz canim ya, yapilacak isler var ama iki camasir astim yetti bana heh :)

Iyi canim sagol sen naailsin
Çok şükür iyiyim canım artık biraz daha yoğun çalışıyorum pek vakit bulamayabilirim (
Dün dolapları görmeye gittik.. Bayıldım resmen çok hoş yapmışlar ama daha çok eksik var mutfak adına, tamamlanınca çok güzel olcak inşAllah :)) öncesi ve sonrası resimlerini paylaşırım...

Evet canım eşim böyle olmasaydı inan çoktan isyan bayraklarını açmıştım bile.. Gece 11'e geliyordu hala bişeylerle uğraşıyordu.. Artık hiçbişey yapamıyorum çünkü, ne temizlik ne bişey.. Ben ondan razıyım Rabbimde razı olsun İnşAllah...
Demek ki senin demen gerekiyor canım, sende söyle yapamadığın şeyleri.. Senin eşinde anlayışlı çünkü...
Canım troid ve şekerden korkuyorum inşAllah bir sorun çıkmaz.. sende de ilk etapta şeker sorunu vardı değil mi canım?

duman91 he yok ben almayayim

Dolaplar takilmis canim, ne guzel icine sindiyse :)
Dugun telasesi gibi yeniden evi duzenlemek falan :)

kizlar ya benim yatak odamdakı dolapların kokusu hala çıkmadı, hani yeni alırsın nasıl kokar , öyle işte.
çokta acayip kokuyor, elbiselere herşeye siniyor bu koku.
kapı kapalıysa, odaya girdiğinde yine o koku var.
nasıl çıkarki, pencerem hep açık, dolap kapakları açık ama yok yok

Hoşbulduk tutkum teşekkür ederim Amin inşallah kuzum cümlemiz çok mutlu olalımSen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik

Evet aileler araçlarla falan yarım saatlik mesafedeler artık ara ara giderek haftayı bitirmeye çalışıyoruz biraz daha zor geldi bu kadar beklemiyordum

inşallah canım.
evet zor geldi sana kuzum ama sabret, ailelerde okadar uzak değilmiş boşver gidin bazen :)

buna şükür canım ya bizde büyüyoruz işte ağır abiyiz heh

Benim tanıdığım bütün kovalar öyle canım ama akıllı ve hırslı olurlar bu çok güzel bir yanları zeki olacak zıt olanlar demek ki yükseleninden kaynaklanıyor

O zaman insaAllah akilli saglikli hayirli bu evlat olur canim kova burcu pek fena degil demek ki :)

Evet cnm benim esime annesi o kadar cok is yaptiriyordu ki surekli yemek yaptirirdi surekli her hafta sonu evin tum temizligini yaptirirdi bulasik yikatirdi vs vs esim artik bikmisti ben de adam evlendi evinde biraz rahat etsin istiyorum o nedenle cok yuklenmiyorum yine de yapiyor bir seyler sagolsun

Buralardayım lokumcum. Oruçlu oruçlu yazmaya da üşenir oldum Nasılsın? Nasıl geçiyor hamilelik

Günaydın herkese

Allah kolaylik versin oruclarinizda canim hamilelik olmasi gerektigi gibi gidiyor sanirim bulanti halsizlik uyku :):):)

Canim hic fikrim yok hatta bi cozum bulursan benim de misafir odam boyle.mobilya kokuyor daha ben de uygularim cozumu

inşallah canım.
evet zor geldi sana kuzum ama sabret, ailelerde okadar uzak değilmiş boşver gidin bazen :)

buna şükür canım ya bizde büyüyoruz işte ağır abiyiz heh

Evet sabrediyoruz canım dalgaya vuruyoruz Ramazan ayının bitmesini bekliyoruz hayaller kuruyoruz artık tam tadını çıkaramıyoruz evliliğinAa cinsiyeti belli oldumu tutkum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…