Günaydın canım nasılsın?Gunaydin kizlarr :))
Iyi canim sagol sen naailsinGünaydın canım nasılsın?
Buralardayım lokumcum. Oruçlu oruçlu yazmaya da üşenir oldumCanım metpamid i biliyorjm da ben hic ilac kullanmama taraftarıyım ilac kullanmak ne bileyim bana kotuymus gibi geliyo doktor kullanabilirsin dese de biraz guvensizlok var bende ilaclara karsı
Aralık sonuna dogmak harbiden dert ya 2015te mi kalsın 2016 mı yazdırsanız napsanız karar vermek zor hani askerlikten bedelli fln ciksa olur da 2016 yazdirsiginiz icin kilpayi kaybetseniz fln cok gicik bi durum olur ama diger turlu de yasitlarina gore kucuk kaliyor epey
Iyiyim diyeyim iyi olsun canim bulantilar vs vs idare etmeye calisiyorum
Hosgeldin canım, gercekten evlenir evlenmez ramazana girmek zor olmustur :)
Ama insan sabredemiyor evlenmeden once ramazan gecsin 1 ay daha bekleyeyim diyemiyor iste :)
@MutellaZerence kızlar nerelerdesiniz :)
İyiyim tutkum sen nasılsın, nasıl geçiyor hamilelik :)Zerence nasilsin canim.
Oh oh maşallah eşine, desteği takdir edilesi. Sen öyle bozma canım moralini, düşün ki eşinde böyle bir potansiyel olamasaydı daha da zorlanırdın. Ne güzel anlayışlı da bak...Ama ne yalan söyleyeyim ben de geçen gün temizlik açısından , artık birşey yapamıyorum diye oturup ağlamıştım.Tünaydın canım iyiyim çok şükür nasıl olsun kendimi üzmemeye çalışıyorum artık.. Eşim dün yemekler yapmış oruçlu oruçlu birde... Tam ezan okunurken ben lavobodaydım malummm.. gittim sofranın başına nasıl ağladım, hiçbir işe yaramıyorum falan filan demeye.. Ben senden yemek, aş, temizlik istemiyorum bir gülen yüzün olsun yeter dedi, içim gitti(((
Seni sormalı sen ne yapıyorsun? Bende bi özel buldum merkezde bakalım oraya gitcem hafta sonu umarım memnun kalırım, yoksa eşim söylenir durur sen istedin diye :))) Çünkü o kv nin olduğu şehirdeki özel doktora gitmemi istiyordu :))
Sen de iyi ki varsın kuzum. :))Evet ya oyle oldu canım cok sukur sen nasılsın:)
ayyy canım benım sagol ıyı kı varsınız :)
gecmıste okudum kuzum bebıs donmemıs dıye ınsallah doner doguma kadar ama dogum nasıl olursa olsun saglıkla dogsunda canım :)
Çok şükür iyiyim canım artık biraz daha yoğun çalışıyorum pek vakit bulamayabilirimIyi canim sagol sen naailsin
Evet canım eşim böyle olmasaydı inan çoktan isyan bayraklarını açmıştım bile.. Gece 11'e geliyordu hala bişeylerle uğraşıyordu.. Artık hiçbişey yapamıyorum çünkü, ne temizlik ne bişey.. Ben ondan razıyım Rabbimde razı olsun İnşAllah...Oh oh maşallah eşine, desteği takdir edilesi. Sen öyle bozma canım moralini, düşün ki eşinde böyle bir potansiyel olamasaydı daha da zorlanırdın. Ne güzel anlayışlı da bak...Ama ne yalan söyleyeyim ben de geçen gün temizlik açısından , artık birşey yapamıyorum diye oturup ağlamıştım.Eşim de evde ne yapılacak ne edilecek kestiremez öyle, söylemen lazım.O da diyo sen de bana ne yapılacaksa yapayım. Bugün gelince o süpürge açacak , ben silicem bakalım. :) Sen şimdiden ilerisi için de ruh halini hazırla kuzum.Şimdi bulantılardan ötürü mutfaga giremiyrosun, daha sonra halsizlik ve agırlık olacak o da işe güce engel olacak. Geçici şeyler bunlar can sıkmamak lazım ama işte insanın yine de bozuluyor işte morali :)
Daha erken canım git oradaki özele baktın memnun kalmadın değiştirirsin, problemli bir hamilelik sürecin olmadıkça takip sorunu sıkıntı olmaz o yüzden son zamanda bile değiştirebilirsin doktor ne olacak.
Sen de iyi ki varsın kuzum. :))
Öyle tabii yeter ki iyi olalım da. Ben nasılım hiç bilmiyorum yaaaKarmakarışık.Duygusallık, heyecan, yorgunluk, halsizlik, telaşe her bir şey birbirine girdi bu ara bende. :)))
Sana cevap verene kadar öğlen oldu canım tünaydın bu yüzden :)))
Sindi sindi canım benim...duman91 he yok ben almayayim
Dolaplar takilmis canim, ne guzel icine sindiyse :)
Dugun telasesi gibi yeniden evi duzenlemek falan :)
nehirnil111 caniiiiiim
Hosgeldin kuzum, hadi hayirlisi olsun kavustunuz
Yuvanizdan saglik,huzur,ask,sevgi,saygi hic eksik.olmasin insallah
Sana bizlerdn biraz daha zor gelicek evet ama olsun saglik olsun :)
Kv ve annenlere yakinsimisin canim. Simdi.nomalde yeniyken herkez davet ediyor insan evde duramiyor, iftara bari davet edeniniz varsa biraz rahatlarsin :)
MutluBulut_ kuzum okudum yazdigini ama diger sayfalari okurken unuttum.ne yazdigini
Neyse simdi geri donmeyeyim
Hoşbulduk tutkum teşekkür ederimAmin inşallah kuzum cümlemiz çok mutlu olalım Sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
Evet aileler araçlarla falan yarım saatlik mesafedeler artık ara ara giderek haftayı bitirmeye çalışıyoruz biraz daha zor geldi bu kadar beklemiyordum
Benim tanıdığım bütün kovalar öyle canım ama akıllı ve hırslı olurlar bu çok güzel bir yanları zeki olacakzıt olanlar demek ki yükseleninden kaynaklanıyor
Öyle tabi canımda bazen insanın elinde olmuyor ya da ne bileyim engel olamıyor..
Kesinlikle aileden uzakta kalan erkekler ev işlerine daha yatkın oluyor... Hani gerçi kimisi de zaten zamanında çok yaptım artık yapmam deyip bir kenara da çekilebiliyor, biz şanslı olanlarındanız:)))
Buralardayım lokumcum. Oruçlu oruçlu yazmaya da üşenir oldumNasılsın? Nasıl geçiyor hamilelik
Günaydın herkese
kizlar ya benim yatak odamdakı dolapların kokusu hala çıkmadı, hani yeni alırsın nasıl kokar , öyle işte.
çokta acayip kokuyor, elbiselere herşeye siniyor bu koku.
kapı kapalıysa, odaya girdiğinde yine o koku var.
nasıl çıkarki, pencerem hep açık, dolap kapakları açık ama yok yok
inşallah canım.
evet zor geldi sana kuzum ama sabret, ailelerde okadar uzak değilmiş boşver gidin bazen :)
buna şükür canım ya bizde büyüyoruz işteağır abiyiz heh
Evet evet takdir ettiğim bir burç çok anlaşamasamdaO zaman insaAllah akilli saglikli hayirli bu evlat olur canim kova burcu pek fena degil demek ki :)
Evet evet takdir ettiğim bir burç çok anlaşamasamdaben su grubuyum duygusalım falan kız kardeşim tam tersi mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?