- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Aa o aralıkta o zaman canım genelde erken geliyor ama tam hesaplanan tarihtede olabilir tabi kiEe benim bebis tam tahmini dogum tarihinde dogarsa balık olacak canım 18 subat oncesi kova sonrası balık
Sen balık mısın
Aa o aralıkta o zaman canım genelde erken geliyor ama tam hesaplanan tarihtede olabilir tabi kiben Akrebim canım
90 lıyım canım yükselenim Başak biraz onunda özelliklerini taşıyorum mesela kin kendi cinsini kıskanma huysuzluk falan yok yükselenim yumuşatıyor sanırımAa akrep misin hic akrep gibi durmuyorsun yaw benim bildigim akrepler aksi olur boyle :) kac dogumluydun sen canim
90 lıyım canım yükselenim Başak biraz onunda özelliklerini taşıyorum mesela kin kendi cinsini kıskanma huysuzluk falan yok yükselenim yumuşatıyor sanırımdiğer bir çok özelliğini taşıyorum ama
Canim hic fikrim yok hatta bi cozum bulursan benim de misafir odam boyle.mobilya kokuyor daha ben de uygularim cozumu
Evet sabrediyoruz canım dalgaya vuruyoruz Ramazan ayının bitmesini bekliyoruz hayaller kuruyoruz artık tam tadını çıkaramıyoruz evliliğinAa cinsiyeti belli oldumu tutkum
Evet canım eşim böyle olmasaydı inan çoktan isyan bayraklarını açmıştım bile.. Gece 11'e geliyordu hala bişeylerle uğraşıyordu.. Artık hiçbişey yapamıyorum çünkü, ne temizlik ne bişey.. Ben ondan razıyım Rabbimde razı olsun İnşAllah...
Demek ki senin demen gerekiyor canım, sende söyle yapamadığın şeyleri.. Senin eşinde anlayışlı çünkü...
Canım troid ve şekerden korkuyorum inşAllah bir sorun çıkmaz.. sende de ilk etapta şeker sorunu vardı değil mi canım?
Kıskançlık sadece eşime karşı var aşırı olmamak kaydıyla diğer kötü kıskançlıklar çekememezlik falan yok evet zaten suratımdan anlaşılıyordur herkes saf gibi görüyorEe zaten akrebin en onemli ozellikleri kin ve kiskanclik yokmus ki sende :)
Ben de basak burcuyum canım 92 eylul dogumluyum sen de 90 ekim veya kasim dogumlusun demek aramizda iki yas var ne guzel :)
Siz balayinda granada luxury e mi gittiniz cnm
şafak saymaya devam
sağlık olsun canım.
oldu tabi teyzesii ilk önce kızdı , şimdi erkek
2 kez kontrol edildi yani yanılma yoktur herhalde, pipi vardı
Amin amin canım..Amin canım.Allah kolaylık versin hepimize.
Aynen evet ben de öyle yapıyorum artık :)
Test yapıldı mı ki? Şeker testinde ilk 50 likte yüksek çıkmıştı, 100 lükte sınırda. Hala dikkat etmeye çalışıyorum anlayacağın.
Kıskançlık sadece eşime karşı var aşırı olmamak kaydıyla diğer kötü kıskançlıklar çekememezlik falan yok evet zaten suratımdan anlaşılıyordur herkes saf gibi görüyorKasım doğumluyum canım bende ne güzel yakın tarihlerimiz çok severim Başak burcunu bazı titizlik takıntılarını almışım dağınıklığı saymazsak
Evet canım oradaydık biliyor musun orayı
Güzel şafaklar bunlar kuzum olsun
Çok sevindim yerim onu ben ya minnak hedef şaşırtmışİsim düşünmeye başladınızmı peki
Kan testi derken şeker yüklemesi yapıldı mı??Amin amin canım..
Canım kan testi yaptı iki defa, ikisinde de yüksek çıktı, şeker yüklemesini normalde 24. haftada yapıyoruz ama seninkini daha önce yapalım dedi.. Birde hamur işi, tatlı, pilav, makarna ve meyveyi yasakladı((
Bende de titizlik var cok fena :)
Evet canim biz de gitmistik granadaya esimle degil de ailemle tuvaletlerinde fln kapıda ayna olmasi cok sinir bozucu degil mi
Bir çok yerinde ayna var evet hemen hemen her yere koymuşlar mübarek ferah olsun diye sanırımçok memnun kaldık keyif aldık ama
Yoktu sanırım canım hiç dikkatimi çekmedi standart oda ayırtmıştık denize karşıydı ama havuzu ortalamıştık yerimizi güzel yerden vermişlerdi bayıldık yaCok luks cok guzel bir oteldi zaten :)
Sizin odanizda yatakta led isik var miydi :)
Güzel şafaklar bunlar kuzum olsun
Çok sevindim yerim onu ben ya minnak hedef şaşırtmışİsim düşünmeye başladınızmı peki
Ayaz çok güzel bir isim çok asil ve bir bebeğe çocuğa yakışacak cinsten de tatlı önemli bu kıyaslama her yaşında yakışmalı bir isim insana maşallah ismi gibi kaderide güzel olsun sağlıcakla gelsin bebişiniztabikidee çok güzel şafaklar hemde.
isiim daha ortada bebiş yokken vardı kuzum, hani erkek olursa Ayaz düşünüyorduk, ilk başta kız deyince isim konusunda ne yapsak diye karar veremedik, erkek olduğnu öğrenince zaten belli dedik. 1-2 kez daha araştırdım başka isim beyenirmiyim diye ama nebileyim benimsedim Ayazı
hayırlısıyla gelsin hele inşallah
Balayinda biz de acayip cok yemek yemistik valla eve dondugumuzde duba gibiydikYoktu sanırım canım hiç dikkatimi çekmedi standart oda ayırtmıştık denize karşıydı ama havuzu ortalamıştık yerimizi güzel yerden vermişlerdi bayıldık yabol bol yemek yedik
Bizde anca atıyoruz sanırım tam Ramazan ayına girmemizde üstüne tuz biber olduBalayinda biz de acayip cok yemek yemistik valla eve dondugumuzde duba gibiydik
Bizde anca atıyoruz sanırım tam Ramazan ayına girmemizde üstüne tuz biber oldu
eee kavusma vaktı yaklasıyor tabı o yuzden :)Oh oh maşallah eşine, desteği takdir edilesi. Sen öyle bozma canım moralini, düşün ki eşinde böyle bir potansiyel olamasaydı daha da zorlanırdın. Ne güzel anlayışlı da bak...Ama ne yalan söyleyeyim ben de geçen gün temizlik açısından , artık birşey yapamıyorum diye oturup ağlamıştım.Eşim de evde ne yapılacak ne edilecek kestiremez öyle, söylemen lazım.O da diyo sen de bana ne yapılacaksa yapayım. Bugün gelince o süpürge açacak , ben silicem bakalım. :) Sen şimdiden ilerisi için de ruh halini hazırla kuzum.Şimdi bulantılardan ötürü mutfaga giremiyrosun, daha sonra halsizlik ve agırlık olacak o da işe güce engel olacak. Geçici şeyler bunlar can sıkmamak lazım ama işte insanın yine de bozuluyor işte morali :)
Daha erken canım git oradaki özele baktın memnun kalmadın değiştirirsin, problemli bir hamilelik sürecin olmadıkça takip sorunu sıkıntı olmaz o yüzden son zamanda bile değiştirebilirsin doktor ne olacak.
Sen de iyi ki varsın kuzum. :))
Öyle tabii yeter ki iyi olalım da. Ben nasılım hiç bilmiyorum yaaaKarmakarışık.Duygusallık, heyecan, yorgunluk, halsizlik, telaşe her bir şey birbirine girdi bu ara bende. :)))
aaa ne guzel ıcıne sınmesı :)ınsallah guzel olur tabı :) Allah gule gule oturmak, kullanmak nasıp etsın ınsallahÇok şükür iyiyim canım artık biraz daha yoğun çalışıyorum pek vakit bulamayabilirim(
Dün dolapları görmeye gittik.. Bayıldım resmen çok hoş yapmışlar ama daha çok eksik var mutfak adına, tamamlanınca çok güzel olcak inşAllah :)) öncesi ve sonrası resimlerini paylaşırım...
kizlar ya benim yatak odamdakı dolapların kokusu hala çıkmadı, hani yeni alırsın nasıl kokar , öyle işte.
çokta acayip kokuyor, elbiselere herşeye siniyor bu koku.
kapı kapalıysa, odaya girdiğinde yine o koku var.
nasıl çıkarki, pencerem hep açık, dolap kapakları açık ama yok yok
Yok canım şeker yüklemesi değil normal kan testinde çıktı... Şeker yüklemesini 20. hafta yaparız dedi.Kan testi derken şeker yüklemesi yapıldı mı??
Yaaaa, desene ne kaldı başka yiyecekŞaka bir yana erkenden ortaya çıkması iyi olmuş.Baştan ipin ucunu kaçırmamış olursun.Kısıtlamak çok zor biliyorum ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?