2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Aa akrep misin hic akrep gibi durmuyorsun yaw benim bildigim akrepler aksi olur boyle :) kac dogumluydun sen canim
90 lıyım canım yükselenim Başak biraz onunda özelliklerini taşıyorum mesela kin kendi cinsini kıskanma huysuzluk falan yok yükselenim yumuşatıyor sanırımdiğer bir çok özelliğini taşıyorum ama

Ee zaten akrebin en onemli ozellikleri kin ve kiskanclik yokmus ki sende :)
Ben de basak burcuyum canım 92 eylul dogumluyum sen de 90 ekim veya kasim dogumlusun demek aramizda iki yas var ne guzel :)

Siz balayinda granada luxury e mi gittiniz cnm

Canim hic fikrim yok hatta bi cozum bulursan benim de misafir odam boyle.mobilya kokuyor daha ben de uygularim cozumu

hadi senin daha yenilikten dicem ama benimkilerin ne yeniliği kaldı.
demekki kendilerini hala yeni gibi hissediyolar ne kötü espri günümdeyimmm

Evet sabrediyoruz canım dalgaya vuruyoruz Ramazan ayının bitmesini bekliyoruz hayaller kuruyoruz artık tam tadını çıkaramıyoruz evliliğinAa cinsiyeti belli oldumu tutkum

şafak saymaya devam
sağlık olsun canım.

oldu tabi teyzesii ilk önce kızdı , şimdi erkek
2 kez kontrol edildi yani yanılma yoktur herhalde, pipi vardı

Amin canım.Allah kolaylık versin hepimize.
Aynen evet ben de öyle yapıyorum artık :)
Test yapıldı mı ki? Şeker testinde ilk 50 likte yüksek çıkmıştı, 100 lükte sınırda. Hala dikkat etmeye çalışıyorum anlayacağın.

Ee zaten akrebin en onemli ozellikleri kin ve kiskanclik yokmus ki sende :)
Ben de basak burcuyum canım 92 eylul dogumluyum sen de 90 ekim veya kasim dogumlusun demek aramizda iki yas var ne guzel :)

Siz balayinda granada luxury e mi gittiniz cnm
Kıskançlık sadece eşime karşı var aşırı olmamak kaydıyla diğer kötü kıskançlıklar çekememezlik falan yok evet zaten suratımdan anlaşılıyordur herkes saf gibi görüyor Kasım doğumluyum canım bende ne güzel yakın tarihlerimiz çok severim Başak burcunu bazı titizlik takıntılarını almışım dağınıklığı saymazsak

Evet canım oradaydık biliyor musun orayı

şafak saymaya devam
sağlık olsun canım.

oldu tabi teyzesii ilk önce kızdı , şimdi erkek
2 kez kontrol edildi yani yanılma yoktur herhalde, pipi vardı

Güzel şafaklar bunlar kuzum olsun

Çok sevindim yerim onu ben ya minnak hedef şaşırtmış İsim düşünmeye başladınızmı peki

Amin amin canım..
Canım kan testi yaptı iki defa, ikisinde de yüksek çıktı, şeker yüklemesini normalde 24. haftada yapıyoruz ama seninkini daha önce yapalım dedi.. Birde hamur işi, tatlı, pilav, makarna ve meyveyi yasakladı ((

Bende de titizlik var cok fena :)

Evet canim biz de gitmistik granadaya esimle degil de ailemle tuvaletlerinde fln kapıda ayna olmasi cok sinir bozucu degil mi

Kan testi derken şeker yüklemesi yapıldı mı??

Yaaaa, desene ne kaldı başka yiyecek Şaka bir yana erkenden ortaya çıkması iyi olmuş.Baştan ipin ucunu kaçırmamış olursun.Kısıtlamak çok zor biliyorum ama.

Bende de titizlik var cok fena :)

Evet canim biz de gitmistik granadaya esimle degil de ailemle tuvaletlerinde fln kapıda ayna olmasi cok sinir bozucu degil mi

Bir çok yerinde ayna var evet hemen hemen her yere koymuşlar mübarek ferah olsun diye sanırım çok memnun kaldık keyif aldık ama

Cok luks cok guzel bir oteldi zaten :)
Sizin odanizda yatakta led isik var miydi :)
Yoktu sanırım canım hiç dikkatimi çekmedi standart oda ayırtmıştık denize karşıydı ama havuzu ortalamıştık yerimizi güzel yerden vermişlerdi bayıldık ya bol bol yemek yedik

Güzel şafaklar bunlar kuzum olsun

Çok sevindim yerim onu ben ya minnak hedef şaşırtmış İsim düşünmeye başladınızmı peki

tabikidee çok güzel şafaklar hemde.

isiim daha ortada bebiş yokken vardı kuzum, hani erkek olursa Ayaz düşünüyorduk, ilk başta kız deyince isim konusunda ne yapsak diye karar veremedik, erkek olduğnu öğrenince zaten belli dedik. 1-2 kez daha araştırdım başka isim beyenirmiyim diye ama nebileyim benimsedim Ayazı
hayırlısıyla gelsin hele inşallah

Ayaz çok güzel bir isim çok asil ve bir bebeğe çocuğa yakışacak cinsten de tatlı önemli bu kıyaslama her yaşında yakışmalı bir isim insana maşallah ismi gibi kaderide güzel olsun sağlıcakla gelsin bebişiniz

Selam kizlar
duman91
MutluBulut_

Erknciyiz yine biz :)

yaa sorma duzenım bozuldu kac gundur dayanamadım tekrar uyudum 2 de kalktım sersem gbı oluyorum boyle o yuzden yarından ıtıbaren eskı duzenıme donmem lazım daha mutluydum
eee kavusma vaktı yaklasıyor tabı o yuzden :)

aaa ne guzel ıcıne sınmesı :)ınsallah guzel olur tabı :) Allah gule gule oturmak, kullanmak nasıp etsın ınsallah

bılemedım ama dolap kokuları varya canım lavantalı falan onlardan koysan olur mu acaba yada koku esıne falan gelıyor mu ? yanı sen hamılelıkten alıyo olmayasın

PembeLokum @nazarboncugu05 nehirnil111 nasılsınız kızlar :)

Yok canım şeker yüklemesi değil normal kan testinde çıktı... Şeker yüklemesini 20. hafta yaparız dedi.
Ya zaten pek birşey yemiyordum bunlarda hepten iyice bittim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…