- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
yaa sorma duzenım bozuldu kac gundur dayanamadım tekrar uyudum 2 de kalktım sersem gbı oluyorum boyle o yuzden yarından ıtıbaren eskı duzenıme donmem lazım daha mutluydum
eee kavusma vaktı yaklasıyor tabı o yuzden :)
aaa ne guzel ıcıne sınmesı :)ınsallah guzel olur tabı :) Allah gule gule oturmak, kullanmak nasıp etsın ınsallah
bılemedım ama dolap kokuları varya canım lavantalı falan onlardan koysan olur mu acaba yada koku esıne falan gelıyor mu ? yanı sen hamılelıkten alıyo olmayasın
PembeLokum @nazarboncugu05 nehirnil111 nasılsınız kızlar :)
Ayaz çok güzel bir isim çok asil ve bir bebeğe çocuğa yakışacak cinsten de tatlı önemli bu kıyaslama her yaşında yakışmalı bir isim insana maşallah ismi gibi kaderide güzel olsun sağlıcakla gelsin bebişiniz
Canım zor değilde yorucu zaten yeni evliyiz evliliğe alışma süreci midir bilmiyorum ama daha düzen oturamamışken tatilden döndük gecesine sahura kalktık o günden beri akşamları 7de eve gidiyorum dün gece sahurdan makineye attığım bulaşıkları yerleştiriyorum sonra iftara hazırlık yapıyorum taa 9 a doğru okunuyor ezan yemekten sonra tekrar bulaşıkları toparla falan derken 1-2 saat bize anca zaman kalıyor uyuyup sahura kalkıp tekrar hazırlık yapıyorum çok zor geliyor o kalkıp hazırlamak ahh annem hazırlardı ne rahattım diyorum sinirleniyorum aradaOruc oruc yemek hazirlamak nasil zor mu cnm yaa ben oruc oruc nasil yemek yaparim diye dusunurken hamilelikten dolayi oruc tutamiyorum zaten :)
sağol canım benim,inşallah
tabii büyükler bizimle aynı fikirde değil, dalga geçiyolar ayaz soğuğumu bilmem nemi, başka isim düşünün diye.
onlar öyle dedikçe inadına o isimde kalıyoruz bizde :)
hayırlısı bakalım
zamanı geldiğinde Rabbim sizede tattırsın bu güzel duyguyu inşallah canım
yeri gelmişkende içimden geçeni söyliyeyim hazır 10 hafta kuralıda varken ben bukezMutluBulut_ dan güzel haberler bekliyorum, neden bilmem
Canım zor değilde yorucu zaten yeni evliyiz evliliğe alışma süreci midir bilmiyorum ama daha düzen oturamamışken tatilden döndük gecesine sahura kalktık o günden beri akşamları 7de eve gidiyorum dün gece sahurdan makineye attığım bulaşıkları yerleştiriyorum sonra iftara hazırlık yapıyorum taa 9 a doğru okunuyor ezan yemekten sonra tekrar bulaşıkları toparla falan derken 1-2 saat bize anca zaman kalıyor uyuyup sahura kalkıp tekrar hazırlık yapıyorum çok zor geliyor o kalkıp hazırlamak ahh annem hazırlardı ne rahattım diyorum sinirleniyorum aradabugünden itibaren geç yiyip yatacağız belkide daha çok uyku uyuruz inan Ramazan ayı geçsin diye bakıyoruz Allah günah yazmasın tabide evliliğimizin ilk günleri pek tadını alamadık hiçbirşeyin rahatça uzanıp tv bile izleyemiyoruz zamanla yarışıyor gibiyiz
bılemedım ama dolap kokuları varya canım lavantalı falan onlardan koysan olur mu acaba yada koku esıne falan gelıyor mu ? yanı sen hamılelıkten alıyo olmayasın
PembeLokum @nazarboncugu05 nehirnil111 nasılsınız kızlar :)
Ahahaha evet siraMutluBulut_ ta
Haha kızlar bizim topikte 10ar hafta arayla.hamile.kalma kuralı var haberiniz olsun ona gore kendinizi soraya koyunbakın ben duman91 den sonra hamile kaldım sıraya uydum
nehirnil111 @nazarboncugu05 Mutella
İyiyim çok şükür kuzum hala yoğunluğuma şikayet ediyorum bıraktığın yerdeyim
Önemli olan annesinin babasının ne istediği bebişte o ismi sever zatensağol canım benim,inşallah
tabii büyükler bizimle aynı fikirde değil, dalga geçiyolar ayaz soğuğumu bilmem nemi, başka isim düşünün diye.
hayırlısı bakalım
yeri gelmişkende içimden geçeni söyliyeyim hazır 10 hafta kuralıda varken ben bukezMutluBulut_ dan güzel haberler bekliyorum, neden bilmem
Ahahaha evet siraMutluBulut_ ta
Haha kızlar bizim topikte 10ar hafta arayla.hamile.kalma kuralı var haberiniz olsun ona gore kendinizi soraya koyunbakın ben duman91 den sonra hamile kaldım sıraya uydum
Iyiyim canim sukur sen nasilsin
kuzum ınanırmısın benımde 10-15 sn once aklımdan gecen buydusağol canım benim,inşallah
hayırlısı bakalım
kuralın kacıncı haftasındayızAhahaha evet siraMutluBulut_ ta
valla sorma alt ust oldu :) erken kalkmak her yonden cok daha ıyı gercektenhadı ya uyudunmu
bencede senin düzenin bozulmuş he , sen erkenci olmaya devam et
dolap kokusu var ama işe yaramadı, evet eşimde alıyo kokuları, hani bende sorun dicem ama .
tekrar herşeyi çıkartıp silsem diyorum öyle havalansa ama onca şeyi çıkarmak var oralardan..
bilemedim artık naapsam
İyiyim çok şükür kuzum hala yoğunluğuma şikayet ediyorum bıraktığın yerdeyimSen nasılsın
Önemli olan annesinin babasının ne istediği bebişte o ismi sever zatenbüyüklere bakıldığında çok eski isimler koymamız falan gerekebilir canım onlar ya eskilerde ya kuranda geçmesinde tabi ki insanda isterde her isimde geçmiyor bir kaç isim var kuranda geçen Bende mutlubuluttan bekliyorum vallahi hatta baktım ilk geldiğimde şafak çizelgesi varmı diye 10 hafta kuralımı aa bilmiyordum bilmeden geldik görüyor musun bizim 2 sene rahat çok borcumuz var yoksa deli gibi istiyoruz Rabbim tabi ki hayırlı zamanı ne zamansa o zaman nasip etsin
Bilmiyordum bilmeden geldim yaÇok borcumuz var rahat 2 sene dedik yoksa eşimde deli gibi seviyor çocukları ben onun kadar olamasamda annelik çok güzel bir şey büyük konuşmayayım Rabbim hangi hayırlı zamanı nasip görürse inşallah
Canım orucum bozulur mu ki deyip kendi kendine vesvese veriyorsan hiç duş alma o zaman.. Valla eşim dişlerini bile fırçaladı, o kadar fırçalama dedim adam relaxxx :))ıyıyım canım bende sersem sersem oturuyorum yaa bısey sorucam dus almak orucu bozar mı ? bu sene 2 defa falan orucluyken aldım ama agzımı sım sıkı kapatıyorum su kacırmıyım dıyeama yınede aklıma gelıyo bozar mı ? sımdı sersem gıbıyım ya bı dus alıp acılayım dıyorum ama demınden berı dusunuyorum
kuzum ınanırmısın benımde 10-15 sn once aklımdan gecen buyduartık her goren sormaya ıyıce basladı bır kac zaman once yapmayın daha dıye kendı kendıne konusanlar su aralar soruyor..hatta gecen annem ben ne dıyım tabı dedı akrabamıza ama soyleyısten ahh x bende cok ıstıyorum der gıbıydı
bende cok ıstıyorum ama bırazdan zaman dıyorum yıne soyle eylul mesela :) esımde aynıya nedense kafamda hep 2016 hazıran ayında anne olmak var hatta oyle kı kayınppeder memlekete gıderız dıye plan yapıyo seneye bende ıcımden ee plan yatar dıye dusunuyorum :) o vakıt hangı ay olması gerekıyo :) tabı suda gercek PembeLokum gıbı olabılecekmıyız bız ıstedıgımız zaman olacak mı o cok ayrı konu ınsallah bekletmez :)
kuralın kacıncı haftasındayız
hadı ya fırcaladı mı ee nassıl yutmadı helal olsun :)Canım orucum bozulur mu ki deyip kendi kendine vesvese veriyorsan hiç duş alma o zaman.. Valla eşim dişlerini bile fırçaladı, o kadar fırçalama dedim adam relaxxx :))
Canım kurala uyacaksan eğer senin çalışmalara başlamış olman lazım... Adet olmuş muydun? son adet tarihin neydi ki?
Valla bilemiyorum hani abdest alıyor ama diş fırçalamak bambaşka birşey bence..:)hadı ya fırcaladı mı ee nassıl yutmadı helal olsun :)ayy bılemıyorum kı :)
evet canım yanı tuhaftı bu ay ama 19 unda :) o zaman kuralı azıcık bozalım bız
oyle cıdden :) ben gıreyım ya bakındım ınternette bısey olmuyormus :)Valla bilemiyorum hani abdest alıyor ama diş fırçalamak bambaşka birşey bence..:)
o zaman sen bu ayın adetini de atlat ondan sonra başlarsınız :))) Rabbim hayırlı zamanda versin inşAllah..
İnst.bende seviyorum çektim ama atamadımCanim ya kiyamam haklisin tabi ramazan oncesi bile ben iki ogun yemek yapiyordum zaman ne ara gecti ne ara bitti anlamiyordum 24 saat yetmiyordu :)
Neyse ramazani yariladik cnm az kaldi :)
Bir de ben yemekler yapmayi sunumlar hazirlayip instagrama atmayi cok seviyordum sen de goruyorsundur artik yapamiyorum
Annem geldi icerde yemek yapiyor aksam icin kokusu beni mahfediyor
Çok yoğun değildim evet canım ama işyerindede bazı sorumluluklarım artı biraz üstüste geldi sanırım hepsisenın ısler normalde cok yogun degıldı dımı oyle hatırlıyorum ınsallah sen bayramdan sonra her konuda bır rahatlayacaksın canım :) bu arada makıneyı her gun calıstırıyormusun ? ben bırıktırıyorum valla anca doluyo :)
İyiyim çok şükür kuzum hala yoğunluğuma şikayet ediyorum bıraktığın yerdeyimSen nasılsın
Önemli olan annesinin babasının ne istediği bebişte o ismi sever zatenbüyüklere bakıldığında çok eski isimler koymamız falan gerekebilir canım onlar ya eskilerde ya kuranda geçmesinde tabi ki insanda isterde her isimde geçmiyor bir kaç isim var kuranda geçen Bende mutlubuluttan bekliyorum vallahi hatta baktım ilk geldiğimde şafak çizelgesi varmı diye 10 hafta kuralımı aa bilmiyordum bilmeden geldik görüyor musun bizim 2 sene rahat çok borcumuz var yoksa deli gibi istiyoruz Rabbim tabi ki hayırlı zamanı ne zamansa o zaman nasip etsin
Bilmiyordum bilmeden geldim yaÇok borcumuz var rahat 2 sene dedik yoksa eşimde deli gibi seviyor çocukları ben onun kadar olamasamda annelik çok güzel bir şey büyük konuşmayayım Rabbim hangi hayırlı zamanı nasip görürse inşallah
ıyıyım canım bende sersem sersem oturuyorum yaa bısey sorucam dus almak orucu bozar mı ? bu sene 2 defa falan orucluyken aldım ama agzımı sım sıkı kapatıyorum su kacırmıyım dıyeama yınede aklıma gelıyo bozar mı ? sımdı sersem gıbıyım ya bı dus alıp acılayım dıyorum ama demınden berı dusunuyorum
kuzum ınanırmısın benımde 10-15 sn once aklımdan gecen buyduartık her goren sormaya ıyıce basladı bır kac zaman once yapmayın daha dıye kendı kendıne konusanlar su aralar soruyor..hatta gecen annem ben ne dıyım tabı dedı akrabamıza ama soyleyısten ahh x bende cok ıstıyorum der gıbıydı
bende cok ıstıyorum ama bırazdan zaman dıyorum yıne soyle eylul mesela :) esımde aynıya nedense kafamda hep 2016 hazıran ayında anne olmak var hatta oyle kı kayınppeder memlekete gıderız dıye plan yapıyo seneye bende ıcımden ee plan yatar dıye dusunuyorum :) o vakıt hangı ay olması gerekıyo :) tabı suda gercek PembeLokum gıbı olabılecekmıyız bız ıstedıgımız zaman olacak mı o cok ayrı konu ınsallah bekletmez :)
kuralın kacıncı haftasındayız
hadı yaİnst.bende seviyorum çektim ama atamadımOlsun sen mide bulantılarından sonra yaparsın bir kaç aya kadar normal devam edersin canım
Çok yoğun değildim evet canım ama işyerindede bazı sorumluluklarım artı biraz üstüste geldi sanırım hepsiİftarla sahurla birleşince doluyor canım biraz kaba sanırım kaplarım ya da herşeye bir şey bulaştırıyorum soslar için ayrı falan
oyle cıdden :) ben gıreyım ya bakındım ınternette bısey olmuyormus :)
Amın canım ınsallah bıde bu ay normal gelırde ınsallah
ya bıde dıs etlerım kanıyo sabah kalktıgımda ( dahılıye dıs ıle problemın dedı ) curukte var gıtsem mı dıyorum dıscıye hamılelıkte daha mı kotu oluyormus oyle dıyorlar ya
valla hazırlamısımaynen öyle canım hayırlısı,sağlıklı olsun inşallah.
hadi ya borç varsa evet zor oluyor canım ya ama her bebekte kısmetiyle geliyor,bence çok doğru. Rabbim bir şekilde yardım ediyor.
tabikide hayırlı zaman nezamansa o zaman olur inşallah diyelim
hadi ya bak kalp kalbe karşıymış
şaka bi yana tabikide kuzum, elbet vardır hayırlı zamanı.
haziranda doğması için ekim gibi hamiş kalman gerek canım.
sen baya baya hazırlamışsın kendini ozamana
tabi annelerde 1 yılı geçince torun sevmek istiyor artık, o sana ucundan çıtlatmış, az laftan çok anla der gibi
@sumeyra1990 da var simdii onuda unutmayalım, belkide o uyar kurala
duman91 canım sahi sizin aklınızda varmı isim falan, hani cinsiyet belli değil daha ama
hadı yagit canım, benim gitmeye zamanım kalmamıştı ama şimdi bazen ağrı çekiyorum ve biraz kırıldı dişim.
diş eti kanamasını saymıyorum bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?