- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
İyiyim çok şükür kuzum hala yoğunluğuma şikayet ediyorum bıraktığın yerdeyimSen nasılsın
Önemli olan annesinin babasının ne istediği bebişte o ismi sever zatenbüyüklere bakıldığında çok eski isimler koymamız falan gerekebilir canım onlar ya eskilerde ya kuranda geçmesinde tabi ki insanda isterde her isimde geçmiyor bir kaç isim var kuranda geçen Bende mutlubuluttan bekliyorum vallahi hatta baktım ilk geldiğimde şafak çizelgesi varmı diye 10 hafta kuralımı aa bilmiyordum bilmeden geldik görüyor musun bizim 2 sene rahat çok borcumuz var yoksa deli gibi istiyoruz Rabbim tabi ki hayırlı zamanı ne zamansa o zaman nasip etsin
Bilmiyordum bilmeden geldim yaÇok borcumuz var rahat 2 sene dedik yoksa eşimde deli gibi seviyor çocukları ben onun kadar olamasamda annelik çok güzel bir şey büyük konuşmayayım Rabbim hangi hayırlı zamanı nasip görürse inşallah
ıyıyım canım bende sersem sersem oturuyorum yaa bısey sorucam dus almak orucu bozar mı ? bu sene 2 defa falan orucluyken aldım ama agzımı sım sıkı kapatıyorum su kacırmıyım dıyeama yınede aklıma gelıyo bozar mı ? sımdı sersem gıbıyım ya bı dus alıp acılayım dıyorum ama demınden berı dusunuyorum
kuzum ınanırmısın benımde 10-15 sn once aklımdan gecen buyduartık her goren sormaya ıyıce basladı bır kac zaman once yapmayın daha dıye kendı kendıne konusanlar su aralar soruyor..hatta gecen annem ben ne dıyım tabı dedı akrabamıza ama soyleyısten ahh x bende cok ıstıyorum der gıbıydı
bende cok ıstıyorum ama bırazdan zaman dıyorum yıne soyle eylul mesela :) esımde aynıya nedense kafamda hep 2016 hazıran ayında anne olmak var hatta oyle kı kayınppeder memlekete gıderız dıye plan yapıyo seneye bende ıcımden ee plan yatar dıye dusunuyorum :) o vakıt hangı ay olması gerekıyo :) tabı suda gercek PembeLokum gıbı olabılecekmıyız bız ıstedıgımız zaman olacak mı o cok ayrı konu ınsallah bekletmez :)
kuralın kacıncı haftasındayız
Canım diş sorununu çöz mutlaka.. Ben gitmiştim hani hiç sorun yoktu ama yine de çok fena arada diş ağrılarım oluyor, müdahalede edemiyorsun.. Eee ben süt ürünleri de pek tüketemediğim için bebiş beni sömürüyor :)) İhmal etme canım benimoyle cıdden :) ben gıreyım ya bakındım ınternette bısey olmuyormus :)
Amın canım ınsallah bıde bu ay normal gelırde ınsallah
ya bıde dıs etlerım kanıyo sabah kalktıgımda ( dahılıye dıs ıle problemın dedı ) curukte var gıtsem mı dıyorum dıscıye hamılelıkte daha mı kotu oluyormus oyle dıyorlar ya
Canım cinsiyet belli değil ama kız olursa Elif (kesin), erkek olursa Eymen istiyorduk ama eşimin yakın akrabalarından birisi doğum yapacak 10-15 güne kadar o koyacakmış.. Eşim Ebubekir olsun diyor, ben rüyamda henüz hamile olduğumu öğrenmeden önce Kerim görmüştüm, Kerim koyalım diyorum. Erkekte muallakta kaldık yani.. Hatta babamın kucağına veririm o ne koyarsa diyor beni sinirlendiriyor daha bii:)))aynen öyle canım hayırlısı,sağlıklı olsun inşallah.
hadi ya borç varsa evet zor oluyor canım ya ama her bebekte kısmetiyle geliyor,bence çok doğru. Rabbim bir şekilde yardım ediyor.
tabikide hayırlı zaman nezamansa o zaman olur inşallah diyelim
hadi ya bak kalp kalbe karşıymış
şaka bi yana tabikide kuzum, elbet vardır hayırlı zamanı.
haziranda doğması için ekim gibi hamiş kalman gerek canım.
sen baya baya hazırlamışsın kendini ozamana
tabi annelerde 1 yılı geçince torun sevmek istiyor artık, o sana ucundan çıtlatmış, az laftan çok anla der gibi
@sumeyra1990 da var simdii onuda unutmayalım, belkide o uyar kurala
duman91 canım sahi sizin aklınızda varmı isim falan, hani cinsiyet belli değil daha ama
Amin canım inşallahaynen öyle canım hayırlısı,sağlıklı olsun inşallah.
hadi ya borç varsa evet zor oluyor canım ya ama her bebekte kısmetiyle geliyor,bence çok doğru. Rabbim bir şekilde yardım ediyor.
tabikide hayırlı zaman nezamansa o zaman olur inşallah diyelim
hadı yazamanla oda duzene gırer o zaman :) temızleyıp koyuyorum zaten 3 gunde bır calıstırıyorum valla
Merhaba canım, bizim nikahla düğün aynı gün olmadığı için pek yardımcı olamıcam ama duvağım kapalı girmiştim ve ilk dansımızı etmiştik, 2. dans müziğiylede sevdiklerimiz bizlere eşlik etmişlerdi..meraba kızlarrr...zaman geçtikçe heyecanım artmaya başladıı benimm ve aklımada deli sorularrr
1. salona ilk girdiğinizde duvak kapalı mı girdiniz?
2.salona girer girmez dans mı ettiniz nikah mı kıyıldı?
3.duvak ne zaman açıldı?
4..önce nikah kıyıldıysa nikahtan sonra bidaha mı dans ettiniz?
5.ve toplam kaç kez dans ettiniz?
biri beni aydınlatsınn lüffenn
cevap için teşekkürler canımmMerhaba canım, bizim nikahla düğün aynı gün olmadığı için pek yardımcı olamıcam ama duvağım kapalı girmiştim ve ilk dansımızı etmiştik, 2. dans müziğiylede sevdiklerimiz bizlere eşlik etmişlerdi..
Ama sizin ikisi bir arada olacaksa bence direk nikah masasına geçin.. Nikahınız kıyıldıktan sonra eşin duvağını açsın ve dans edin... :)))
meraba kızlarrr...zaman geçtikçe heyecanım artmaya başladıı benimm ve aklımada deli sorularrr
3.duvak ne zaman açıldı?
Canım cinsiyet belli değil ama kız olursa Elif (kesin), erkek olursa Eymen istiyorduk ama eşimin yakın akrabalarından birisi doğum yapacak 10-15 güne kadar o koyacakmış.. Eşim Ebubekir olsun diyor, ben rüyamda henüz hamile olduğumu öğrenmeden önce Kerim görmüştüm, Kerim koyalım diyorum. Erkekte muallakta kaldık yani.. Hatta babamın kucağına veririm o ne koyarsa diyor beni sinirlendiriyor daha bii:)))
Rabbim biliyor ya kız olsun temiz olsun kimsenin gönlü kırılmasın :)) Sağlıklı olsunlar İnşAllah herşeyden önce
Büyük etkisi var tabi ki yoksa ilişkimiz yeni değil birbirimizi biliyoruz çok şükür yaşlarda ilerliyor insan istemez miBizim bu kadar cabuk bebek yapmamizda borcsuz olmamizin da buyuk etkisi vardi canim
Istediginiz zaman Rabbim nasip etsin hayirlisiyla :)
Ama biz bilmeyiz yine de siz bi siraya girin kurali bozmayin
meraba kızlarrr...zaman geçtikçe heyecanım artmaya başladıı benimm ve aklımada deli sorularrr
3.duvak ne zaman açıldı?
Büyük etkisi var tabi ki yoksa ilişkimiz yeni değil birbirimizi biliyoruz çok şükür yaşlarda ilerliyor insan istemez miTabisi bozmayalım nasip kısmet bu işler bellimi olur
1-Kapalı girdim canım
2-İlk nikah masasına oturduk nikahımız kıyıldı daha sonra dansımızı ettik
3-Duvak nikah memuru imzaları attırılıp bizi tebrik ettiğinde sanırım gelini öpebilirsiniz diye de söylemiş olabilir bak şimdi heyecandan hatırlamıyorum
4-Nikah kıyıldı sonra dans ettik 2.dansı edecektik pastadan sonra ama takıdan sonra dediler sonra kaynadı dans edemedik ilk dansımızla kaldık
5-1 ve tek
ben su yorumdan sonra kacayım o zamanBizim bu kadar cabuk bebek yapmamizda borcsuz olmamizin da buyuk etkisi vardi canim
Istediginiz zaman Rabbim nasip etsin hayirlisiyla :)
Ama biz bilmeyiz yine de siz bi siraya girin kurali bozmayin
Canim bilerek su yutmadigin surece dus almak orucu bozmaz ki abdest aliyorsun namaz icin agzina su aliyorsun oruc bozulacak olsaydi abdest olmazdi
Dis fircalamaj orucu bozmak su yutmadigin surece arastirabilirsiniz :)
:) hosgeldınmeraba kızlarrr...zaman geçtikçe heyecanım artmaya başladıı benimm ve aklımada deli sorularrr
3.duvak ne zaman açıldı?
en ıyısı ben bayramdan sonra hemen gıdeyım ayy tamda dedık kı dıyetısyen bıttı kenara para koyabılırız ne mumkun :) gercı buyuk bırsey cıkmasında canımız sagolsun napalım :)Canım diş sorununu çöz mutlaka.. Ben gitmiştim hani hiç sorun yoktu ama yine de çok fena arada diş ağrılarım oluyor, müdahalede edemiyorsun.. Eee ben süt ürünleri de pek tüketemediğim için bebiş beni sömürüyor :)) İhmal etme canım benim
Amin canım inşallahEvet her bebek ksımetiyle geliyor inanıyorum ama bizimki biraz fazla sıkıştırır o kısmet yetermi bilemem şuanda yemeye anca para bulabileceğiz ev aldık
İnşallah canım ilk günler elimde yıkadım bayağı ama daha çok yoruldum sürekli yıka yıka ayaktayım baktım olmayacak eco programında kısa süreli olarak çalıştırıyorum
Rica ederim canım benim, bencede duvağın kapalı gir Lokumun dediği gibi de olabilir, başka bir dansta yapabilirsiniz doyasıya tadını çıkarın İnşAllah.. O güzel günler birdaha geri gelmiyor maalesef ki..cevap için teşekkürler canımmevet ikisi bi arada olcak ben de duvağım kapalı girmek istiyorum salona ama kararsız kaldım iştee..bu arada bebiş geliyomuşş Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh
Ayy cidden mi ben halifemizin lakabı olduğunu bilmiyordum, Kerim de tek başına olmaz diyorsun.. Bak böyle olunca tıkanıyoruz.. Hayırlısı olsun biraz daha araştıralım.. Var mı önerdiğin erkek isimleri canım?1. Evet gelinligin duvagı kapalı girdim cnm
2. Girer girmez dans ettik sonra nikah kiyildi
3. Duvak tam hatirlamiyorum ama sanirim salona girip ortada durduk o sirada acildi dans ettik sonra
4. Nikahtan sonra vals yaptik
5. Epey dans ettik biz sayisini hatirlamiyorum
Canim Ebubekir o halifemizin lakabidir asil ismi Abdullahtir Ebubekir in anlami biraz kotu koyacaksaniz Abdullah koyun der din adamlari
Kerim de tek basina olmaz Abdulkerim olmasi gerek
Nasip işte kul kurar kader gülermiş derler planladığımızın dışında ilerliyor hayatNasip kısmet cnm onune gecilmiyor ben ilk denedigimiz aydan hamile kalmam zaten ramazan fln gecer hatta bi yurtdisina gideriz bu arada diye dusunurken direkt hamile kaldim
hadı yaıyı barı kısa programda calıstırıyormussun aynı hesap olur o zaman
Ayy canım hiç eksikler biter mi yaaaa, hamile olunca onun doktoruydu doğumuydu, sonra eşyalarıydı.. Dünya telaşı işte :))ben su yorumdan sonra kacayım o zamansagol canım
:) hosgeldın
bız dugun yapmadık nıkah oldu ama olsaydı sıralama su sekıl olurdu duvak kapalı sekılde salona gırerdık once nıkah kıyılırdı sonra ayaga kalkınca duvak acılırdı ve sonra dans edılırdı :) arkadasımının once dans ettıler sonra massaya gectıler sonra tekrar dans falan karman corman sacma bırsey olmustu
en ıyısı ben bayramdan sonra hemen gıdeyım ayy tamda dedık kı dıyetısyen bıttı kenara para koyabılırız ne mumkun :) gercı buyuk bırsey cıkmasında canımız sagolsun napalım :)
1. Evet gelinligin duvagı kapalı girdim cnm
2. Girer girmez dans ettik sonra nikah kiyildi
3. Duvak tam hatirlamiyorum ama sanirim salona girip ortada durduk o sirada acildi dans ettik sonra
4. Nikahtan sonra vals yaptik
5. Epey dans ettik biz sayisini hatirlamiyorum
güzel sıralama ama aklımızda tutmamız lazım ki karıştırmayalımmBüyük etkisi var tabi ki yoksa ilişkimiz yeni değil birbirimizi biliyoruz çok şükür yaşlarda ilerliyor insan istemez miTabisi bozmayalım nasip kısmet bu işler bellimi olur
1-Kapalı girdim canım
2-İlk nikah masasına oturduk nikahımız kıyıldı daha sonra dansımızı ettik
3-Duvak nikah memuru imzaları attırılıp bizi tebrik ettiğinde sanırım gelini öpebilirsiniz diye de söylemiş olabilir bak şimdi heyecandan hatırlamıyorum
4-Nikah kıyıldı sonra dans ettik 2.dansı edecektik pastadan sonra ama takıdan sonra dediler sonra kaynadı dans edemedik ilk dansımızla kaldık
5-1 ve tek
ben su yorumdan sonra kacayım o zamansagol canım
bız dugun yapmadık nıkah oldu ama olsaydı sıralama su sekıl olurdu duvak kapalı sekılde salona gırerdık once nıkah kıyılırdı sonra ayaga kalkınca duvak acılırdı ve sonra dans edılırdı :) arkadasımının once dans ettıler sonra massaya gectıler sonra tekrar dans falan karman corman sacma bırsey olmustu
çok teşekkür ederimm aminnnRica ederim canım benim, bencede duvağın kapalı gir Lokumun dediği gibi de olabilir, başka bir dansta yapabilirsiniz doyasıya tadını çıkarın İnşAllah.. O güzel günler birdaha geri gelmiyor maalesef ki..
Çok çok teşekkür ederim canım Rabbim istediğin zamanda hayırlı evlat versin inşAllah sanada
ben su yorumdan sonra kacayım o zamansagol canım
en ıyısı ben bayramdan sonra hemen gıdeyım ayy tamda dedık kı dıyetısyen bıttı kenara para koyabılırız ne mumkun :) gercı buyuk bırsey cıkmasında canımız sagolsun napalım :)
Ayy cidden mi ben halifemizin lakabı olduğunu bilmiyordum, Kerim de tek başına olmaz diyorsun.. Bak böyle olunca tıkanıyoruz.. Hayırlısı olsun biraz daha araştıralım.. Var mı önerdiğin erkek isimleri canım?
Nasip işte kul kurar kader gülermiş derler planladığımızın dışında ilerliyor hayat
Evet canım 1 saat sürüyor sanırım en kısası daha kısasıda vardır belki ama henüz çözemedim 3 saatten 1 e indirme tuşunu buldum şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?