2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Bizim bu kadar cabuk bebek yapmamizda borcsuz olmamizin da buyuk etkisi vardi canim
Istediginiz zaman Rabbim nasip etsin hayirlisiyla :)

Ama biz bilmeyiz yine de siz bi siraya girin kurali bozmayin

Canim bilerek su yutmadigin surece dus almak orucu bozmaz ki abdest aliyorsun namaz icin agzina su aliyorsun oruc bozulacak olsaydi abdest olmazdi

Dis fircalamaj orucu bozmak su yutmadigin surece arastirabilirsiniz :)

meraba kızlarrr...zaman geçtikçe heyecanım artmaya başladıı benimm ve aklımada deli sorularrr
1. salona ilk girdiğinizde duvak kapalı mı girdiniz?
2.salona girer girmez dans mı ettiniz nikah mı kıyıldı?
3.duvak ne zaman açıldı?
4..önce nikah kıyıldıysa nikahtan sonra bidaha mı dans ettiniz?
5.ve toplam kaç kez dans ettiniz?
biri beni aydınlatsınn lüffenn

Canım diş sorununu çöz mutlaka.. Ben gitmiştim hani hiç sorun yoktu ama yine de çok fena arada diş ağrılarım oluyor, müdahalede edemiyorsun.. Eee ben süt ürünleri de pek tüketemediğim için bebiş beni sömürüyor :)) İhmal etme canım benim

Canım cinsiyet belli değil ama kız olursa Elif (kesin), erkek olursa Eymen istiyorduk ama eşimin yakın akrabalarından birisi doğum yapacak 10-15 güne kadar o koyacakmış.. Eşim Ebubekir olsun diyor, ben rüyamda henüz hamile olduğumu öğrenmeden önce Kerim görmüştüm, Kerim koyalım diyorum. Erkekte muallakta kaldık yani.. Hatta babamın kucağına veririm o ne koyarsa diyor beni sinirlendiriyor daha bii:)))
Rabbim biliyor ya kız olsun temiz olsun kimsenin gönlü kırılmasın :)) Sağlıklı olsunlar İnşAllah herşeyden önce

Amin canım inşallahEvet her bebek ksımetiyle geliyor inanıyorum ama bizimki biraz fazla sıkıştırır o kısmet yetermi bilemem şuanda yemeye anca para bulabileceğiz ev aldık
hadı ya zamanla oda duzene gırer o zaman :) temızleyıp koyuyorum zaten 3 gunde bır calıstırıyorum valla

İnşallah canım ilk günler elimde yıkadım bayağı ama daha çok yoruldum sürekli yıka yıka ayaktayım baktım olmayacak eco programında kısa süreli olarak çalıştırıyorum

Merhaba canım, bizim nikahla düğün aynı gün olmadığı için pek yardımcı olamıcam ama duvağım kapalı girmiştim ve ilk dansımızı etmiştik, 2. dans müziğiylede sevdiklerimiz bizlere eşlik etmişlerdi..
Ama sizin ikisi bir arada olacaksa bence direk nikah masasına geçin.. Nikahınız kıyıldıktan sonra eşin duvağını açsın ve dans edin... :)))

cevap için teşekkürler canımm evet ikisi bi arada olcak ben de duvağım kapalı girmek istiyorum salona ama kararsız kaldım iştee..bu arada bebiş geliyomuşş Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh

1. Evet gelinligin duvagı kapalı girdim cnm
2. Girer girmez dans ettik sonra nikah kiyildi
3. Duvak tam hatirlamiyorum ama sanirim salona girip ortada durduk o sirada acildi dans ettik sonra
4. Nikahtan sonra vals yaptik
5. Epey dans ettik biz sayisini hatirlamiyorum

Canim Ebubekir o halifemizin lakabidir asil ismi Abdullahtir Ebubekir in anlami biraz kotu koyacaksaniz Abdullah koyun der din adamlari

Kerim de tek basina olmaz Abdulkerim olmasi gerek

Bizim bu kadar cabuk bebek yapmamizda borcsuz olmamizin da buyuk etkisi vardi canim
Istediginiz zaman Rabbim nasip etsin hayirlisiyla :)

Ama biz bilmeyiz yine de siz bi siraya girin kurali bozmayin
Büyük etkisi var tabi ki yoksa ilişkimiz yeni değil birbirimizi biliyoruz çok şükür yaşlarda ilerliyor insan istemez mi Tabisi bozmayalım nasip kısmet bu işler bellimi olur

1-Kapalı girdim canım
2-İlk nikah masasına oturduk nikahımız kıyıldı daha sonra dansımızı ettik
3-Duvak nikah memuru imzaları attırılıp bizi tebrik ettiğinde sanırım gelini öpebilirsiniz diye de söylemiş olabilir bak şimdi heyecandan hatırlamıyorum
4-Nikah kıyıldı sonra dans ettik 2.dansı edecektik pastadan sonra ama takıdan sonra dediler sonra kaynadı dans edemedik ilk dansımızla kaldık
5-1 ve tek

Nasip kısmet cnm onune gecilmiyor ben ilk denedigimiz aydan hamile kalmam zaten ramazan fln gecer hatta bi yurtdisina gideriz bu arada diye dusunurken direkt hamile kaldim

ben su yorumdan sonra kacayım o zaman sagol canım

:) hosgeldın
bız dugun yapmadık nıkah oldu ama olsaydı sıralama su sekıl olurdu duvak kapalı sekılde salona gırerdık once nıkah kıyılırdı sonra ayaga kalkınca duvak acılırdı ve sonra dans edılırdı :) arkadasımının once dans ettıler sonra massaya gectıler sonra tekrar dans falan karman corman sacma bırsey olmustu

en ıyısı ben bayramdan sonra hemen gıdeyım ayy tamda dedık kı dıyetısyen bıttı kenara para koyabılırız ne mumkun :) gercı buyuk bırsey cıkmasında canımız sagolsun napalım :)

hadı ya ıyı barı kısa programda calıstırıyormussun aynı hesap olur o zaman

Rica ederim canım benim, bencede duvağın kapalı gir Lokumun dediği gibi de olabilir, başka bir dansta yapabilirsiniz doyasıya tadını çıkarın İnşAllah.. O güzel günler birdaha geri gelmiyor maalesef ki..
Çok çok teşekkür ederim canım Rabbim istediğin zamanda hayırlı evlat versin inşAllah sanada

Ayy cidden mi ben halifemizin lakabı olduğunu bilmiyordum, Kerim de tek başına olmaz diyorsun.. Bak böyle olunca tıkanıyoruz.. Hayırlısı olsun biraz daha araştıralım.. Var mı önerdiğin erkek isimleri canım?

Nasip kısmet cnm onune gecilmiyor ben ilk denedigimiz aydan hamile kalmam zaten ramazan fln gecer hatta bi yurtdisina gideriz bu arada diye dusunurken direkt hamile kaldim
Nasip işte kul kurar kader gülermiş derler planladığımızın dışında ilerliyor hayat
hadı ya ıyı barı kısa programda calıstırıyormussun aynı hesap olur o zaman

Evet canım 1 saat sürüyor sanırım en kısası daha kısasıda vardır belki ama henüz çözemedim 3 saatten 1 e indirme tuşunu buldum şimdilik

Ayy canım hiç eksikler biter mi yaaaa, hamile olunca onun doktoruydu doğumuydu, sonra eşyalarıydı.. Dünya telaşı işte :))

teşekkür ederimm canımm

güzel sıralama ama aklımızda tutmamız lazım ki karıştırmayalımm

hoşbuldumm..aynen saçma olmuşş o dediğin gibi güzell cevap için teşekkürlerrr

Son düzenleme:
çok teşekkür ederimm aminnn

Canim ilacla korunduysaniz fln ama hemen ilk aylarda bebis olmayabilir :)

Ebubekir deve yavrusunun babası demek canım :)
Onerdigim dini isimleri yazayim sana

Ahmed
Muhammed
Mustafa
Ali
Ömer
Muaz
Musab
Halid
Tahir
Elyesa
Şuayb
Talha
Hamza
Zübeyr
Üzeyr
Ümeyr
Yaser
Zeyd
Zeynelabidin

Evet canım nasip Rabbim bagıslar da dogumu mu da yaparım insallah saglikla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…