2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

canım benım esıne kızdıgından oldu demek kı kalbın o kadar uzme kendını annene cok gecmıs olsun ıyımıymıs sımdı ? eger kotu hıssedersen kendını cagır esını dusunme oyle ama ınsallah ıyı olursun

yaa bende yıyorum ama cok degıl :) ohh afıyet olsun :) yap yap ben patates yersem gece dıyete ters

Sağol canım annem iyi ya sadece canı acımış

Ben sadece geç gelmesini istemiyorum o da ramazanı bahane ediyor anca evden 11de fln çıkabiliyo en erken işte ama istemiyorum yine de geç gelmesini

yaa bende yıyorum ama cok degıl :) ohh afıyet olsun :) yap yap ben patates yersem gece dıyete ters
Kilo alıyorum sanırım bende zaten zayıf birşey değilim
Sağol canım annem iyi ya sadece canı acımış

Canım çok üzüldüm ya eşinde bu ayda sık gitmeyiversin arkadaşları çokmu önemli sonuçta sen üzülme yinede anlamıştır hatasını bence

Sağol canım en çok da eşimin yarım saate geliyorum deyip o yarım saatin 1 saat 1.5 saat olmasına kızıyorum ki canım bir şey istemişti aç aç onu bekledim kolay kolay affedemem bu sefer
Esrarengiz bahce kitabından ben de aldm cnm da oturamıyorum ben oturunca bulantı artıyor kasıklarım ağrıyor anca tv ve elde telefon öyle vakit geciriyorum

Bebiş uzulmesin diye aglamıyorum bile cnm tutuyorum kendimi bnm kalbimde ztn artimi var ya o tuttu gece

Annem iyi cnm sagol hem eşime kizdigimdan hem de aç aç onun getirecegi yiyecegi bekledigimden boyle oldu akılsız herif iste

Ahh çok geçmiş olsun canım, ben öyle kızınca kalkıp kendim alıyorum ama anladığım kadarıyla saatte geçmiş..

Ayni zamanda iş arkadaslari oldugu icin bi yandan işle ilgili de gorusuyolar diye ses etmiyodum ama bundan sonra cıkmasını istemiyorum aksam
ztn sabah kuzu kuzu yanima geldi de hic pas vermeyince sessiz sedasiz gitti
Oh iyi olsun diyorum ama o kadar acı cektim aksam

O konuya ben de sinir olurum. İnşallah gönlünü alır bu kez çok kızmışsın ki haklısın da.
Yatarak boya bebeğim kafan dağılsın. Ayrıca bir sonraki gelişine bekliyorum haberin olsun.

Ahh çok geçmiş olsun canım, ben öyle kızınca kalkıp kendim alıyorum ama anladığım kadarıyla saatte geçmiş..

Kucuk bir sehir olmasa burasi siparis ederim getirtirim de istedigimi oyle pek mumkun degil isteolmuyor geceleri arayip yemek getirtecek bir yer

Kucuk bir sehir olmasa burasi siparis ederim getirtirim de istedigimi oyle pek mumkun degil isteolmuyor geceleri arayip yemek getirtecek bir yer
Anladım canım sen zaten sabah pas vermeyerek baya baya canını acıtmışsın, şimdi eve gelirkende gönlünü alır inşAllah.. Bende bu erkekleri anlamıyorum eşleri bırakıp gece gece çıkmaları... En azından sen bu kadar kötüsün bi konuş istersen eşinle canım

gordugum kadarıyla kılon gayet ıyı valla :) ama balayında olmustur o ben pazara cıkayım artık gunes gıtsın ıyıce dıye bekledım :)
o konuda daha cok sorumsuzca davranmıs canım ama bence hatasını anlamıstır bu gece kendını affettırecek bence

O konuya ben de sinir olurum. İnşallah gönlünü alır bu kez çok kızmışsın ki haklısın da.
Yatarak boya bebeğim kafan dağılsın. Ayrıca bir sonraki gelişine bekliyorum haberin olsun.

Yatarak boyamayı deneyim cnm
Şöyle karnım iyice buyudugunde geliyim de gezelim öyle herkes bize baksın

Bence de yanında durması önemli artık 2 canlısın aniden birşey olur ihtiyacın olur ama kendini sakın sıkma bak canım bebişinde etileniyor
gordugum kadarıyla kılon gayet ıyı valla :) ama balayında olmustur o ben pazara cıkayım artık gunes gıtsın ıyıce dıye bekledım :)
Biraz balayı biraz yemeye başladım eşimde yesin iyice diye o çok zayıf çünküTamam canım hayırlı iftarlar sahurlar size bende 1 saate kadar çıkarım akşam gelemiyorum zaten hazırlık derdinden

Kıyamam söylemiyor da canının ne çektiğini burda hamişler var diye. Yirim yaa

Ben de hani cok bunaltmayım cok yasakcı bi eş olmayım daha yası da genc diye sıkmak istemiyordum kac gundur benle ilgileniyodu surekli yemek hazirliyodu bana fln diye odul olsun gibisinden git ben iyiyim dedim ama o gittikten 1 saat sonra kalbim tuttu aciktim biseyler istedim yarim saate gelirim deyip taa 2 de gelince benim de sinirim tepeme cıktı haliyle
Ben bira da onun 5 dakkaya geliyorum deyip 1 saate gelmesi tarzinda seylerinden usandim patlamasi dun oldu misal ramazanda ne kdr iftara gittiysek gec kaldik hep ezandan sonra gittik cunku esim gec geliyor adamin huyu boyle evlenmeden once de boyleydi
Bulusacagiz diyelim yarin saat beni bekletmezse olmazdi yani bulusacagimiz mekanda vs her yerde beni bekletirdi huyu boyle napayim

Insallah cnm benim sagol

Tamam canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…