- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
Gece kalbim çok fenaydı
Kalbime sancı girdikçe kasıklarıma da vurdu
Bebeğe bir şey olacak zannettim
Bugün de annem bana gelirken (arabayla) duvara çarpmış kafasını direksiyona vurmuş evime çok yakındı hemen gittim ama hiç yanında duramadım bulantı yuzunden
Bir de dün eşim arkadaşlarıyla buluşmuştu gece 2ye doğru geldi bir güzel de onunla kavga ettim özür diledi ama affetmedim o gelmeden kalp sancım başlamıştı zaten sabah oluncaya kadar devam etti kalbim
Ay üst üste geliyor
Ee annem bugün bana bakmaya gelemiyor yerimden kalkamıyorum napcam bilmiyorum eşime küsüm onu çağırmam
yaa bende yıyorum ama cok degıl :) ohh afıyet olsun :) yap yap ben patates yersem gece dıyete tersBiz çok susamıyoruz ya sucukluda bile susamadık ne yediysek sahura susamıyoruz acep domatese salatalığamı borçluyuzbende ekmek kızarttım tost yaptım sadece eşime ben 2 dilim ekmek yedim kahvaltılıklarla yetti bu gece patatesli yimirtayı kaçırmam ama
Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş nasıl üstüste gelmiş hepsi sakin ol lütfen kıyamam ya bebeğini düşün sakin ol annen iyi değilmi bir problem yokyemek için dışardan söylersin olmadı bugünlük eşinde hatasını anlamıştır diye düşünüyorum oturur konuşursunuz
ayy canımm benimm böyle zamanda küslük olmazz yardımcı olması lazımm sanaaannen için de geçmiş olsunn... benim nişanlım da arkadaşlarıyla çıkınca içim içimi yiyor ona güveniyorum ama bilmiyorum niye böyleyimm stres yapma canımm bebeği düşünn
Kilo alıyorum sanırım bende zaten zayıf birşey değilimyaa bende yıyorum ama cok degıl :) ohh afıyet olsun :) yap yap ben patates yersem gece dıyete ters
Sağol canım annem iyi ya sadece canı acımış
Kuzu ne olmuş öyle yaa, geçmiş olsun iyi mi annen şimdi?
Gece 2'ye kadar ne demeye durmuş eşin, kızdım ben de şimdiİlacın falan yok mu alsana. Bi de ben boyama yapıyorum bu aralar kafayı çok rahatlatıyor tavsiye ederim. Johanna Basford'un 2 kitabı da var ve harikalar. Sen de seversin böyle şeyleri
Canım gerçektende herşey üst üste gelmiş, çok geçmiş olsun anneciğine ve sana... Kalbin için bunu mutlaka doktora söyle benim TSH değerim düşük çıktı, dahiliye sevk etti doktorum sende de öyle birşey olabilir, genelde hamilelkte çıkıyormuş çünkü..
Eşinle de aranı en kısa zamanda düzeltirsin inşAllah canım, belki sana güzel bi süpriz yapar, heee yapmazsada dışardan söylersin üzme kuzunu da kendini de..
canım benım esıne kızdıgından oldu demek kı kalbın o kadar uzme kendınıannene cok gecmıs olsun ıyımıymıs sımdı ? eger kotu hıssedersen kendını cagır esını dusunme oyle ama ınsallah ıyı olursun
yaa bende yıyorum ama cok degıl :) ohh afıyet olsun :) yap yap ben patates yersem gece dıyete ters
haklısın canım kesinlikleeSağol canım annem iyi ya sadece canı acımış
Ben sadece geç gelmesini istemiyorum o da ramazanı bahane ediyor anca evden 11de fln çıkabiliyo en erken işte ama istemiyorum yine de geç gelmesini
Ahh çok geçmiş olsun canım, ben öyle kızınca kalkıp kendim alıyorum ama anladığım kadarıyla saatte geçmiş..Sağol canım en çok da eşimin yarım saate geliyorum deyip o yarım saatin 1 saat 1.5 saat olmasına kızıyorum ki canım bir şey istemişti aç aç onu bekledim kolay kolay affedemem bu sefer
Esrarengiz bahce kitabından ben de aldm cnm da oturamıyorum ben oturunca bulantı artıyor kasıklarım ağrıyor anca tv ve elde telefon öyle vakit geciriyorum
Bebiş uzulmesin diye aglamıyorum bile cnm tutuyorum kendimi bnm kalbimde ztn artimi var ya o tuttu gece
Annem iyi cnm sagol hem eşime kizdigimdan hem de aç aç onun getirecegi yiyecegi bekledigimden boyle oldu akılsız herif iste
Kilo alıyorum sanırım bende zaten zayıf birşey değilim
Canım çok üzüldüm ya eşinde bu ayda sık gitmeyiversin arkadaşları çokmu önemli sonuçta sen üzülme yinede anlamıştır hatasını bence
Sağol canım en çok da eşimin yarım saate geliyorum deyip o yarım saatin 1 saat 1.5 saat olmasına kızıyorum ki canım bir şey istemişti aç aç onu bekledim kolay kolay affedemem bu sefer
Esrarengiz bahce kitabından ben de aldm cnm da oturamıyorum ben oturunca bulantı artıyor kasıklarım ağrıyor anca tv ve elde telefon öyle vakit geciriyorum
Bebiş uzulmesin diye aglamıyorum bile cnm tutuyorum kendimi bnm kalbimde ztn artimi var ya o tuttu gece
Annem iyi cnm sagol hem eşime kizdigimdan hem de aç aç onun getirecegi yiyecegi bekledigimden boyle oldu akılsız herif iste
Ahh çok geçmiş olsun canım, ben öyle kızınca kalkıp kendim alıyorum ama anladığım kadarıyla saatte geçmiş..
Kucuk bir sehir olmasa burasi siparis ederim getirtirim de istedigimi oyle pek mumkun degil isteolmuyor geceleri arayip yemek getirtecek bir yer
Anladım canım sen zaten sabah pas vermeyerek baya baya canını acıtmışsın, şimdi eve gelirkende gönlünü alır inşAllah.. Bende bu erkekleri anlamıyorum eşleri bırakıp gece gece çıkmaları... En azından sen bu kadar kötüsün bi konuş istersen eşinle canımKucuk bir sehir olmasa burasi siparis ederim getirtirim de istedigimi oyle pek mumkun degil isteolmuyor geceleri arayip yemek getirtecek bir yer
Kilo alıyorum sanırım bende zaten zayıf birşey değilim
Canım çok üzüldüm ya eşinde bu ayda sık gitmeyiversin arkadaşları çokmu önemli sonuçta sen üzülme yinede anlamıştır hatasını bence
o konuda daha cok sorumsuzca davranmıs canım ama bence hatasını anlamıstır bu gece kendını affettırecek benceSağol canım en çok da eşimin yarım saate geliyorum deyip o yarım saatin 1 saat 1.5 saat olmasına kızıyorum ki canım bir şey istemişti aç aç onu bekledim kolay kolay affedemem bu sefer
O konuya ben de sinir olurum. İnşallah gönlünü alır bu kez çok kızmışsın ki haklısın da.
Yatarak boya bebeğim kafan dağılsın. Ayrıca bir sonraki gelişine bekliyorum haberin olsun.
Yatarak boyamayı deneyim cnm
Şöyle karnım iyice buyudugunde geliyim de gezelim öyle herkes bize baksın
Bence de yanında durması önemli artık 2 canlısın aniden birşey olur ihtiyacın olur ama kendini sakın sıkma bak canım bebişinde etileniyorAyni zamanda iş arkadaslari oldugu icin bi yandan işle ilgili de gorusuyolar diye ses etmiyodum ama bundan sonra cıkmasını istemiyorum aksam
ztn sabah kuzu kuzu yanima geldi de hic pas vermeyince sessiz sedasiz gitti
Oh iyi olsun diyorum ama o kadar acı cektim aksam
Biraz balayı biraz yemeye başladım eşimde yesin iyice diye o çok zayıf çünkügordugum kadarıyla kılon gayet ıyı valla :) ama balayında olmustur oben pazara cıkayım artık gunes gıtsın ıyıce dıye bekledım :)
Kıyamam söylemiyor da canının ne çektiğini burda hamişler var diye. Yirim yaa
Anladım canım sen zaten sabah pas vermeyerek baya baya canını acıtmışsın, şimdi eve gelirkende gönlünü alır inşAllah.. Bende bu erkekleri anlamıyorum eşleri bırakıp gece gece çıkmaları... En azından sen bu kadar kötüsün bi konuş istersen eşinle canım
gordugum kadarıyla kılon gayet ıyı valla :) ama balayında olmustur oben pazara cıkayım artık gunes gıtsın ıyıce dıye bekledım :)
o konuda daha cok sorumsuzca davranmıs canım ama bence hatasını anlamıstır bu gece kendını affettırecek bence
Ahahaha o kadar bekleme özlerim
Aslinda birbirimize misafirlige gelsek gitsek cok guzel olur ha2 saatlik yol
Bence de yanında durması önemli artık 2 canlısın aniden birşey olur ihtiyacın olur ama kendini sakın sıkma bak canım bebişinde etileniyor
Biraz balayı biraz yemeye başladım eşimde yesin iyice diye o çok zayıf çünküTamam canım hayırlı iftarlar sahurlar size bende 1 saate kadar çıkarım akşam gelemiyorum zaten hazırlık derdinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?