- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
beraber yemekte sımdı ılk zamanlar guzel oluyo tatlılar pastalar falan :) sagol canım sızede :) opuyorum hepınızıBence de yanında durması önemli artık 2 canlısın aniden birşey olur ihtiyacın olur ama kendini sakın sıkma bak canım bebişinde etileniyor
Biraz balayı biraz yemeye başladım eşimde yesin iyice diye o çok zayıf çünküTamam canım hayırlı iftarlar sahurlar size bende 1 saate kadar çıkarım akşam gelemiyorum zaten hazırlık derdinden
Evet demek ki insanlar o yüzden kilo alıyormuş daha iyi anlıyorum şimdiberaber yemekte sımdı ılk zamanlar guzel oluyo tatlılar pastalar falan :) sagol canım sızede :) opuyorum hepınızı
o endıse farklı tabı ben severek evlenınce bu durum olmadı can atıyordum aynı evı paylasmak ıcın halıyleo konuda bısey dıyemıcem o yuzden ama daha cok tanımaya calıssan ıyı olur gercı 3 hafta kalmıs. yemek konusunda ınsanın kendı evı, mutfagı olunca daha bır heveslı oluyor cok zevklı hatta
@PemeLokum kuzum cok gecmis olsun.
Cok sukur annen iyiymis .
Esinle konuyada ne demeli bilmem canim ya, uzulme.. Erkek milleti iste, hem.yeni evliainiz hem hamilesin keske yapsaymis boyle .
Agla canim.tutma icinde,aglayinca rahatliyo insan, boyle daha cok sIkiyosun kendini.
Kizlarinda dedigi gibi anlamistir hatasini.
Dayanamayack gibiysen ara esini, cagirmam diyosun ama zar zor durmaktansa ara gelsin canim.
Yok canım ev hanımıyım evde Kpss hazırlıyorum oyle yani canım :)calısıyormusun canım :)
yap yap kuzumya ben evelsı gece omlet yapınca cok susamıstım bu gece yıne haslanmıs yumurta,tost yaptım
eltımde tanıdıkta ev hanımı canım.. ama cok dogru calısan anneye pes pese cok zor
Aynen oyle :) bi zaman sonra normal olmaya basliyor ama frenliyorsunEvet demek ki insanlar o yüzden kilo alıyormuş daha iyi anlıyorum şimdihadi yemek yedik tatlı yiyelim cips çerez yiyelim film izlerken derken hoop şansa o fazla almıyor ben hemen alıyorum Bizde seni öpüyoruz kuzum
Canim aklima geldi gece gece hatirladimi acaba esi diyeSagol canım annem geldi arabayı sanayiye bırakmışlar bir şeyler hazirladı bana epey kendime geldim
Bugun bizim 2. Ayımız doldu bi de
2 mayıs-2 temmuz
Aynen oyle :) bi zaman sonra normal olmaya basliyor ama frenliyorsun
Canim aklima geldi gece gece hatirladimi acaba esi diye
Klasik erkek iste onlara icin.yil donumu cikarmisiz ustune ay donemide neymis kim cikarmis :)Yok canim hatirlamaz boyle seyleri :)
Günaydın canım, bu formdaki bütün hamişlerin arası 10 hafta arayla, kuralı bozmayalımPembeLokum dan sonra bakalım kim hamile acaba sen mi?
Sende haklısın canım benim sürekli bekleyen taraf olmak da bir zaman sonra sıkar tabi... Hani birde 5 dakikaya geliyorum deyip de uzatması sinir bozucu olur ayy hele ki hamileyiz iyice alınganız zaten...
Ben de hani cok bunaltmayım cok yasakcı bi eş olmayım daha yası da genc diye sıkmak istemiyordum kac gundur benle ilgileniyodu surekli yemek hazirliyodu bana fln diye odul olsun gibisinden git ben iyiyim dedim ama o gittikten 1 saat sonra kalbim tuttu aciktim biseyler istedim yarim saate gelirim deyip taa 2 de gelince benim de sinirim tepeme cıktı haliyle
Ben bira da onun 5 dakkaya geliyorum deyip 1 saate gelmesi tarzinda seylerinden usandim patlamasi dun oldu misal ramazanda ne kdr iftara gittiysek gec kaldik hep ezandan sonra gittik cunku esim gec geliyor adamin huyu boyle evlenmeden once de boyleydi
Bulusacagiz diyelim yarin saat beni bekletmezse olmazdi yani bulusacagimiz mekanda vs her yerde beni bekletirdi huyu boyle napayim
Insallah cnm benim sagol
Günaydın kızlar hayırlı cumalar hepinize... Rabbim dualarınızı kabul etsin İnşAllah..
Evet zaten frenlemek gerekiyorAynen oyle :) bi zaman sonra normal olmaya basliyor ama frenliyorsun
Amin inşallahGünaydın kızlar hayırlı cumalar hepinize... Rabbim dualarınızı kabul etsin İnşAllah..
Günaydın
Gunaydın canım :)Günaydın kızlar hayırlı cumalar hepinize... Rabbim dualarınızı kabul etsin İnşAllah..
Sağol canım annem iyi ya sadece canı acımış
Ben sadece geç gelmesini istemiyorum o da ramazanı bahane ediyor anca evden 11de fln çıkabiliyo en erken işte ama istemiyorum yine de geç gelmesini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?