2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

beraber yemekte sımdı ılk zamanlar guzel oluyo tatlılar pastalar falan :) sagol canım sızede :) opuyorum hepınızı

beraber yemekte sımdı ılk zamanlar guzel oluyo tatlılar pastalar falan :) sagol canım sızede :) opuyorum hepınızı
Evet demek ki insanlar o yüzden kilo alıyormuş daha iyi anlıyorum şimdihadi yemek yedik tatlı yiyelim cips çerez yiyelim film izlerken derken hoop şansa o fazla almıyor ben hemen alıyorumBizde seni öpüyoruz kuzum

@PemeLokum kuzum cok gecmis olsun.
Cok sukur annen iyiymis .
Esinle konuyada ne demeli bilmem canim ya, uzulme.. Erkek milleti iste, hem.yeni evliainiz hem hamilesin keske yapsaymis boyle .
Agla canim.tutma icinde,aglayinca rahatliyo insan, boyle daha cok sIkiyosun kendini.
Kizlarinda dedigi gibi anlamistir hatasini.
Dayanamayack gibiysen ara esini, cagirmam diyosun ama zar zor durmaktansa ara gelsin canim.

Teşekkürler yemek konusu halledilir artık bi şekilde. :)

Sagol canım annem geldi arabayı sanayiye bırakmışlar bir şeyler hazirladı bana epey kendime geldim

Bugun bizim 2. Ayımız doldu bi de
2 mayıs-2 temmuz

Yok canım ev hanımıyım evde Kpss hazırlıyorum oyle yani canım :)

Evet demek ki insanlar o yüzden kilo alıyormuş daha iyi anlıyorum şimdihadi yemek yedik tatlı yiyelim cips çerez yiyelim film izlerken derken hoop şansa o fazla almıyor ben hemen alıyorumBizde seni öpüyoruz kuzum
Aynen oyle :) bi zaman sonra normal olmaya basliyor ama frenliyorsun

Sagol canım annem geldi arabayı sanayiye bırakmışlar bir şeyler hazirladı bana epey kendime geldim

Bugun bizim 2. Ayımız doldu bi de
2 mayıs-2 temmuz
Canim aklima geldi gece gece hatirladimi acaba esi diye

Sende haklısın canım benim sürekli bekleyen taraf olmak da bir zaman sonra sıkar tabi... Hani birde 5 dakikaya geliyorum deyip de uzatması sinir bozucu olur ayy hele ki hamileyiz iyice alınganız zaten...( Neyse canım umarım dün akşam herşey tatlıya bağlanmıştır

Günaydın kızlar hayırlı cumalar hepinize... Rabbim dualarınızı kabul etsin İnşAllah..

Sağol canım annem iyi ya sadece canı acımış

Ben sadece geç gelmesini istemiyorum o da ramazanı bahane ediyor anca evden 11de fln çıkabiliyo en erken işte ama istemiyorum yine de geç gelmesini

Canım geçmiş olsun, neyseki annen iyiymiş.

Eşin konusunda da ne diyim valla çok haklısın. Benim de en nefret ettiğim şey bekletilmek, özellikle habersiz olarak.Hayır yani iki saat gelmeyeceksen yarım saatlik beklentiye sokma. Biz de bu konuda azcık ugrastık ama sen dile getirdikçe düzene oturuyo. Benim eşim de işten cıkınca 1-1 bucuk saat yol geliyor ya. Mesela altıda cıkacak oluyordu ama iş uzuyor yedide sekizde cıkıyor ama haber vermiyordu iş uzadıgını , e ben de ona göre gelecegi saati ayarlayıp hazırlık yapıyordum, eve yaklastıgını dugunup bi arıyordum ki daha yeni çıkmış , benim sinir fırlıyo tabi. Derken söylene söylene artık öğrendi.İşi uzayacaksa mutlaka haber veriyo artık. Yani diyecegım o ki sen de düzgünce dile getir canım.Karsı taraf zamanın nasıl gectıgını anlamıyor, ama sen orda tek beklerken nasıl uzun gecıyor zaman.Sıkıntını güzelce konuş kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…