- 3 Nisan 2014
- 2.453
- 1.415
- 198
- 36
Günaydın cancagzımmm. Haydi bakalım hayra cıksın ama bunda da bir şey yok bence, Allah ın izniyleGunaydın canım :)
Gunaydın hanımlarr :) Bugun ınsallah son tahlılı alıp doktora gosterıcem oda temız cıkar ınsallah :)
ınsallah canım :)Günaydın cancagzımmm. Haydi bakalım hayra cıksın ama bunda da bir şey yok bence, Allah ın izniyle:)))
Bknz. bir alt mesaj :))))ınsallah canım :)
sen napıyosun , nasılsın bakalım :)
Amin canım yasamasamda zorlugunu az cok tahmın edebılıyorum ama tarıhe baktıgımda ınsallah 1,5 ay sonra melegıne kavusacagını goruyorumOyyy kızlar şikayet etmek istemiyorum, bunlar olacak şeyler ama artık çok zorlanıyorum.E şaka maka sekiz ay bitti olacak o kadar biliyorum..Dün gece hiç uyuyamadım, dön dur sabah altıyı gördüm heralde. Bu göbek ( göbek değil bebek tabi o ayrı da ) artık çok ağır gelmeye basladı bana. Hangi yana yatsam o tarafa dogru bir agırlık asagı dogru cekıyor sanki. Sırt üstü yatsam yine bir agırlık nefes darlıgı oluyor bu kez. Oy ne bileyim. Evde de çok kaçınıyorum, ondan sebep akşam iyice rahatsızlık çöküyor heralde, doğru düzgün dinlenme olmadıgından. Öyle işte..Rabbim tüm hamilelerin yardımcısı olsun..
Ay hiç sorma canım yaa , aynen de öyle oluyor. Ben o kadar dönüp duruyorum, o ohh mışıl mışıl :)) İŞte uyansa da ne yapacak gerçi. Bi ara gözünü açtı ince bir yastık koyalım yan yatarken göbeğinin altına falan dedi, sonra yine daldı. Kalktım aldım bi yastık, hoş o da işe yaramadı :)))Amin canım yasamasamda zorlugunu az cok tahmın edebılıyorum ama tarıhe baktıgımda ınsallah 1,5 ay sonra melegıne kavusacagını goruyorumzor gececek bılıyorum ama artık o gunu hayal edıp bekleyeceksın hos oylede yapıyorsun ya erkekler ıcın ne rahat dımı sırtını donup horul horul uyur
Ay hiç sorma canım yaa , aynen de öyle oluyor. Ben o kadar dönüp duruyorum, o ohh mışıl mışıl :)) İŞte uyansa da ne yapacak gerçi. Bi ara gözünü açtı ince bir yastık koyalım yan yatarken göbeğinin altına falan dedi, sonra yine daldı. Kalktım aldım bi yastık, hoş o da işe yaramadı :)))
Bu ara artık son zaman hazırlıklar da hızlandı, bir şekilde oyalanacak bir şey buluyorum kendime onda sıkıntı yok da işte bunlar da olacak şeyler ne yapalım. Şu hayattaki en güzel, en tatlı zorluklar heralde bunlar..
Ara ara canımı yaksa da en hoşuma giden şey hareketleri.Hani rahatsızlık verse bile hareketleri , sakin olunca moralim bozuluyo :)))
Yok galiba, son zaman böyle geçiyor.Baska bir formulu yokmus dimi. Besik geldi mi bu arada ? Dimi hareket etmeyince merak icinde kalirsin :)
hadı ya hıssettım bakYok galiba, son zaman böyle geçiyor.
Tam da gününde sordun canım, akşama geliyor inşallah :)
Bu arada sen de yavaştan bebiş düşüncelerine girmişsin :)
Canım hadi güzel haberlerini bekliyoruz inşAllah herşey tertemiz çıkar :)))hadı ya hıssettım bakoh oh kurulsun kokusuda cıksın cok ıyı olur canım :)
evet ya :) Allah ızın verırse eylul gıbı beklemeye baslarız ınsaallah cokta bekletmez en onemlısı saglıklı olmasıonce dıs tedavısı ve bırde tatıl
kuzum ben cıkıyorum hastaneye geceyım oradan da bır fındıkzade pazarı yapsam mı dıyorum uzak kalıyo aslında ama kararsızım
amınn canım ınsallah :)Canım hadi güzel haberlerini bekliyoruz inşAllah herşey tertemiz çıkar :)))
Ladypurple bende tam besigi soracaktimki MutluBulut_ soruvermis :)
Canim cok normal ayina gireksin nasipse, e bebis buyudu..
Sin ayda ben cok guzel uyuyorum.diyen yok daha
Rabbim sabir verir insallah kuzum
Benide buaralar bir dogum korkusu aldi gidiyor.
Dun aenin su dedigin epidural dogumu okudum, burdada oyle deniyomus ama tam bilmiyodum.
Azcik.riskli oldugu icin daha buyuk hastanelerde yapiliyor,yani ben unutayim o secenegi.
Rabbim.hepimizin yardimcisi olur insallah.
duman91 selam kuzum
MutluBulut_ sendende guzel haber bekliyoruzz canimm
Edam kabakları bitirmediysen sana ne buldum çokta beğeni almış siteden yorumlarada bakabilirsinınsallah canım :)
sen napıyosun , nasılsın bakalım :)
Kuzummm cok sagolll :)) bugun besamelli yapicam bakalim :) ama buda keesin cok guzel.olur sagol kuzum :)) kaydettim tarifi telefona :))Edam kabakları bitirmediysen sana ne buldum çokta beğeni almış siteden yorumlarada bakabilirsin
Sirkeli Kabak Kızartma
Malzemeler;
Servis için;
- 400-500 gr kabak
- 1,5 çay bardağı buğday unu
- 1 çay bardağı su veya soda
- 3 yemek kaşığı sirke
- Tuz
- Kızarmak için sıvı yağ
Yapılışı;
- Süzme yoğurt, dereotu, sarımsak, tuz
Un, sirke, tuzu derince kaseye alalım, azar azar su ekleyerek karışımı pütürsüz hale getirelim. (Koyu boza kıvamında olmalı) Kabağımızı tırtıklı bir bıçakla kazıyalım. Verev şekilde 3-4 mm lik dilimleyelim. Kızartma yağımızı kızgın hale getirelim. Bulamaca buladığımız kabak dilimlerini kızgın yağda hafif pembeleşinceye kadar kızartalım.
Not: Bol dereotlu, sarımsaklı, yoğurtla sıcak servis yapalım. Sarımsaklı yoğurdu kabaklarınızın üstüne döktüğünüz takdirde yumuşayacaktır. Ayrı servis önerim.Tarifin püf noktası sirke, bilinen kabak kızartmaları gibi dış harcından dolayı yumuşak olmuyor. Sirke tadı kalmıyor.
Ne demek canım dışı çıtır çıtır içi yumuşak oluyormuşKuzummm cok sagolll :)) bugun besamelli yapicam bakalim :) ama buda keesin cok guzel.olur sagol kuzum :)) kaydettim tarifi telefona :))
Kizlarr gittim anca geldim yol cok yordu 3 de hastaneden ciktimm eve yeni.girdim dusununcok sukur buda temiz cikti :))
Bacagimda bir dolu morluk canim. Cok korkmustum bir suru tahlil yapildi cok sukur hepsi trmiz vitamin eksikligim varmisNe demek canım dışı çıtır çıtır içi yumuşak oluyormuş
Neyin vardı canım geçmiş olsun temiz çıkmasına sevindim
Mia- 2015 gelinlerinden bi siz kaldiniz,bilesiniz
MutluBulut_ cok sukur caniim, cok cok sevindim
nehirnil111 bnde deneyeyim bunu bari, evde 1 kabak kaldi..
Sirke mideme dokunuyor gerci insallah tadi belli olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?