2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Taze fasuyleylede kavurma disinda ne yapabilirim..
Ede vardi,dunde yengem bir poset daha verdi .. Napsam bilemedim

2 cesit yemek biliyorum sadece onunla,varmi farkli tarif
Bende yumurtalisoni birde gecen dedigim gibi yemegini yapoyorum birde yarim taze fasulye, yarim taze barbunyayi karistirip.yine ayni yemegini yapiyorum :) evde olandan yumurtali kavurma yaparim yine :)

Ayy çok geçmiş olsun canım iyi yapmışsın gitmekle içinde rahatlamış oldu
Evet canim cok sukur :)

MutluBulut_ sen baya baya sulaleye yetecek kadar almissin kuzum ya Evet bu tarif pek senlik degil, azcik yagli :)
Aslinda 1 kilo.aldim 5 tane girmis kuzum 1 tanesini kizarttim firinda simdi 2 yada 3 tanesinden yemek yapicam kalanida oyle iste aslinda canim mucver cekiyo oda yagli ama yapsam mi onuda bi gun :)) firin mucver denemistim bir gun tadini begenmedik biz yarisi cope gitti

anladim canim, en azından geriye 1 tane kalmış olur.
yaz aylarındada ağır yemekler yenmiyo ya, çorba bile zor yanii..
o yuzden bende hep sebzelere kaçıyorum.

anladim canim, en azından geriye 1 tane kalmış olur.
yaz aylarındada ağır yemekler yenmiyo ya, çorba bile zor yanii..
o yuzden bende hep sebzelere kaçıyorum.

Evet kuzum kucuk bir tane kaldi :))
Evet ben zaten pilav makarna yemiyorum ama esim icinde bazen yapiyorum bazen yapmiyorum dunde yoktu mesela corbada ramazan diye yapiyorum.bayadir yapmamistim :) ramazaninda yarisini gectik masallah :) dun aksamm aklima geldi mucver tost makinesinde olmaz mi acep diye baktim oluyomus yapicam bakalim guzel olursa soylerim :)) sag kolum oldu resmen nehirnil111 kuzum ben besamelden cok korkuyodum ama bende begendim hele esim bayildi ama tarifi kendime gore miktarini ayarlamistim besameli az daha fazla yapsaymisim iyiymis bu aksamda menu ayni zaten :))

Nasilsiniz bakalim.bugun girmezsiniz pek.ama

evet ya, yarıladık çok şükür

mücver hiç yemedim canım, kolaymış yapımı, denemek gerek
tost makinasında yapışmazmıki, bi dene bakalım olursa bende ora yapayım.
benim kabak hala duruyoda

bugun buralar sessiz,sakin..
bende temizliğimi yaptım, oturdumm

Bulantılı bir günden meraba daha saat 3 oldu henüz bir şey yiyemedim sadece su içebiliyorum o da çok bulandırıyo ana su önemli diye zorluyorumm

Bi yapayim bakalim :) yapismaz sanirim yani bi sure hic kapagini kaldirmam zaten belkide yagli kagit sererim oyle tost makineside temiz kaliyo :) oh iyi yaptin :) bizde simdi esimle cikip soyle bir dolanocaz maksat zaman gecsin :)

Bulantılı bir günden meraba daha saat 3 oldu henüz bir şey yiyemedim sadece su içebiliyorum o da çok bulandırıyo ana su önemli diye zorluyorumm

Kuzumm azcik yemeye calis bulandirmayam birsey vardir belki hic olmadi.kraker falan

O bulandirmayan seyi kesfetmeye caliaiyorum ben de canim kraker fln ise yaramadi yaa

MutluBulut_ evet oylede olur canim, dedigin gibi tost makinasida temiz kalir.

Oh ne guzel cikin gezin :)
Hava nasil.sicakmi orda

PembeLokum daha yemedinmi caniim hadi ya.
Ama boyle hepten ac birakmasan kendin acken daha cok bulanir.
Su icmeyede zorlama,aman sonra sudan tiksinirsen ilerki.aylarda icemezsin canim.
Caninin istedogi kadar ic .

Ne yesen bilmemki, herkez farkli bana iyi gelen yemekler sana iyi gelmez belki..
Ufacikta olsa ye canim.bisiler

MutluBulut_ evet oylede olur canim, dedigin gibi tost makinasida temiz kalir.

Oh ne guzel cikin gezin :)
Hava nasil.sicakmi orda

PembeLokum daha yemedinmi caniim hadi ya.
Ama boyle hepten ac birakmasan kendin acken daha cok bulanir.
Su icmeyede zorlama,aman sonra sudan tiksinirsen ilerki.aylarda icemezsin canim.
Caninin istedogi kadar ic .

Ne yesen bilmemki, herkez farkli bana iyi gelen yemekler sana iyi gelmez belki..
Ufacikta olsa ye canim.bisiler

Misal ben sulu yemekleri nohutu bulguru fln cok severdim simdi onlar cok kotu geliyor anca tost yiyorum pogaca yiyorum boyle seyler

Evet ac kaldikca midem daha cok bulaniyor valla ne yapacagimi sasirdim

PembeLokum heh bulantilara en iyi gelen tost galiba :)
Esmada tostuydu :)
Tost yiyince seviniyodum iki dilim yedim diye.
Birkeresinde ama nasil acim,acilden ciktim cikarmaktan yiyemiyorum tabi.
Eve gidecek halim yok, dedim esime gir suraya bisiler alalim aman Yarabbim nasil yedim,kendimden korktum.
Tost makinasiz tost yapmistim.

Yanii demekki tost herzaman iyi geliyo

Ya sabir canim, insallah gececek :)
Doktora ne zaman gidecektin kalp atislari icin

Demek ki tost iyi geliyor hamilelere ilginc degil mi ya :) sulu yemek yiyemeyip kuru yemek yiyebilmek sadece :)

9 temmuzda canım 5 gün kaldı sabırsızım çook kalp atışını duysam da rahatlasam hem moralim de düzelir

PembeLokum sulu zaten daha cok cikarrtiriyo canim ya.
Halada pek suku yedigim soylenemez. Meyveyle falan gecistiriyorum kabiz olmayayim diye.

Oh az kalmis.nasipse, muthis bir an insallah saglicakla duyarsiniz canim, insan rahatliyo

PembeLokum sulu zaten daha cok cikarrtiriyo canim ya.
Halada pek suku yedigim soylenemez. Meyveyle falan gecistiriyorum kabiz olmayayim diye.

Oh az kalmis.nasipse, muthis bir an insallah saglicakla duyarsiniz canim, insan rahatliyo

InsaAllah canım
Sen neler yapiyorsun oğlun için alışveriş fln yapıyo musunuz

O bulandirmayan seyi kesfetmeye caliaiyorum ben de canim kraker fln ise yaramadi yaa

Az once okudum tost iyi geliyormus yine napican ac kalmaktansa

Baya sicakti canim :) iyi oldu ya vakit hizla gecti :))

Bu gece hastanede yatiyorum bebegin kalp atisi yok aglamaktan helak oldum vucudumda tahlil icin verecek kan bile yok halimiz nolcak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…