2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Az once okudum tost iyi geliyormus yine napican ac kalmaktansa

Baya sicakti canim :) iyi oldu ya vakit hizla gecti :))
kızlar sizde vardır numarası gizemin belki ona ulaşın yalnız kalmasın lütfen

PembeLokum
Kuzum.benim neden oyle oldu, bebek daha 6.haftada kalp.atisi duyulmamasi.normal degilmi :/
Insallah ikinizde iyisinizdir, uzme kendini.nolur

Bendede yok.numarasi canim

nasıl ulaşşsam bilemedim faceten yazayım dedim o da saçma geldi nasıl görsün ordan dedim, inşallah iyilerdir

PembeLokum
Kuzum.benim neden oyle oldu, bebek daha 6.haftada kalp.atisi duyulmamasi.normal degilmi :/

Merak ettim girmistir belki dedim ama girmemis..evet ya bugun dememismiydi 5 gun sonra kalp atisini duyucaz diye

sınava gideceğim burada olamayacağım inşallah geldiğimde iyi haberlerle karşılaşırım : (

ya kuzum noldu sana

kızlar sizde vardır numarası gizemin belki ona ulaşın yalnız kalmasın lütfen

Kuzumm benim insallah iyisinozdir dualarim seninle kuzum benim

Malesef

PembeLokum

Selam canlar cok fazla istifra ettigim icin doktora gitmistim tum gun hicbir sey durmadı midemde işte ultrasona aldı bebeğin kalp atışı yok dedi 7. Haftandasın dedi bir sürü şey dedi yatış yapcaz dedi bir sürü serum vuruldum şimdi evdeyim ama halen bulantım aynen devam ediyor o kadar serum nereye gitti anlamadım perşembe günü kalp atışı için tekrar bakılacak ya duyulur deģil mi doktor da benim kendi doktorum degildi nöbetçi olandı daha duyulur di mi ya daha erken di mi

PembeLokum

Kuzumm kiyamam size yaa, keskk daha erken gitseymissin.
Insan bulaniya razi oluyor, yeterki yavrular iyi olsun.
Kalp atisi icinde ben 6 haftalikken ogrenmistim, atisi icin 8 veya 9. Haftada gitmistik kuzum.
8 di galiba

Bilmiyorum ama erkn gibi burda her nekadar 6 haftakikken dinlyebilirsiniz yazsda burdaki.gibi degil hersey.
Bnde ayaga kaldirmistim her yeri madem 6 haftaligim.neden kalp.dinletmedi diye.

Kendi doktoruna pesembeden once gitme imkanin yokmu canim.

Sakin olmaya calis tamam, Rabbim buyuk

Kan alindimi.bu arada kan yok demissin ama kanmi gelmedi.
Ne tahlil yapacakardi

Son düzenleme:

O zaman benim ki de duyulur insallah sonra canim ya ben de hep millet 5 6 haftalikken duymus diye benimki niye yok diye uzuldum

Valla kolumu sıka sıka zorlaya zorlaya damla damla aldılar kanı sonuclar ne oldu sahi ya bi arayıp sorayım bize gelip kimse bir sey demedi cunku ya da esime fln mi dedjler ki bi ona sorayim

Kendi doktorumun hastasi cok anca randevu alabiliyoruz canim oncesine alabilecegimi zannetmiyorum

LunaDaisies canim sen de ne cok endiselenmissin kiyamam insaAllah bebegin kalp atislarini duydugum gun rahatlayacagim herkes erken duymazmis gec duyanlar da oluyormus benimki de oyle olacak sanirim 10. Haftaya kadar yolu var insaAllah duyariz

Canim benim cok sukur bak iyi bebisinde daha erkemis bak. Hic uzulme sen

PembeLokum bir sor bakalim canim.
Kan gelmemesi olayi stresten olur. Bende ogredigim.gun kan aldilar ama hem stresliydim,hem usumustum cok kan gelmediydi. Yarim saat kadar isindim oyle aldilar kani.

Rahatla biraz, Rabbim buyu

Kendi doktorunada her zaman gidememek iyi degil ya.
Bisi gerekiyo seni takip eden doktor tabiki daha iyi bilir seni, digerleri daha cok korkutuyor

merak ettim canım kızlar belki sana destek olur diye onlara ulaşmaya çalıştım ama yokmuş numaran onlarda.. Allahın izni ile duyarsın bebeğini inşallah sağlıkla alırsın kucağına canım benim dua edicem sana

Canim benim cok sukur bak iyi bebisinde daha erkemis bak. Hic uzulme sen

tamam canım

hmm stresli miydim acep diyeceğim de stresten ziyade açlıktan mahfolmuştum 24 saatten fazla aç kaldım oruç süresinden fazla o yüzden olabilir canım
sonuçlar pazartesi çıkacakmış bu arada

sağol canım sen kpss ye mi girdin bugün?

EVET CANIM, girdim ama girmesemde olurmuş doğru düzgün bi soru çözemedim

Hadi ya :) neden girmistin peki hedefin neydi neresiydi canim
bakanlıklarda uzmanlık istiyorum aslında ama olacak mı belli değil :/ bu sene şansımı deneyeim diye girdim seneye tam anlamıyla çalışıp girecem :)

Günaydın canım, çok çok geçmiş olsun... Öncelikle hiç stres yapma, belki seninki geç döllenmedir belki haftasıyla uyumlu değildir geriden geliyordur, benimde öyleydi çünkü ilk etapta... Hem bende kalp atışları için 8. haftada gitmiştim.. Şimdi strese sokma hem kendini hemde bebeğini..
Bulantına gelince İnşAllah sen benim gibi olmazsın.. 30 saattir açımmm... Ne su içebiliyorum ne de bişey yiyebiliyorum.. Ama herşeye rağmen hafta sonu bebişimin iyi olduğunu öğrendim ya hepsini unuttum.. Rabbim yardımcımız olsun inşAllah....

Oldumu Edam mücver beşameli beğenmene sevindim demek ki gönül rahatlığıyla yapabiliriz bir tek makarnada kullanmıştım ben
Bulantılı bir günden meraba daha saat 3 oldu henüz bir şey yiyemedim sadece su içebiliyorum o da çok bulandırıyo ana su önemli diye zorluyorumm

Bu gece hastanede yatiyorum bebegin kalp atisi yok aglamaktan helak oldum vucudumda tahlil icin verecek kan bile yok halimiz nolcak bilmiyorum

Lokumum kıyamam sana ben ya çok geçmiş olsun kendini üzüp strese sokma lütfen herkesin 5-6 haftasına duyulacak diye birşey yok dur bakalım Rabbimin izniyle önümüzdeki hafta sonuçlarla kalp atışınıda duyarsınızbulantı için birşey vermiyorlarmı ya kraker bile kar etmemiş su ve süt dediğin gibi bebek için çok önemli en kötü onları eksik etmemeye çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…