2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Rabbime isyan etmek gibi olmasın ama ahhh şu bulantılarım da olmasa süper olcam da...:)) Çok şükür halimize
İnsan bazen şikayet ediyor canım vallahi bizede ilk günlerimiz işkence gibi Rabbim günah yazmasın Ramazan ayından dolayı İnşallah geçer kısa sürede bulantıların çok kötüdür tahmin edebiliyorum birşey yiyemez insan

Bizde geçen sene Ramazandan bir hafta önce düğün yapacaktık, tüm akrabalardan Ramazan öncesi düğün mü olur, yapmayın etmeyin dediler.. Başka bir sebepten dolayı onların dediklerine geldik sonra yaptık ki iyiki öyle olmuş baksana baya sıkıntı yaşıyormuşsunuz:)))))
Evet canım pek birşey yiyemiyorum cumartesi gününden bu yana 2 kilo vermişim hergün 1 kilo yani :)))

İyi ki olmamış canım bizi kimse uyarmadı vallahi uyarsaydı dinlerdik belki yaşamak gerekmiş gerçi ya saatler bu kadar uzun olmasa iftarla sahur arası kısa olmasa bu kadar belki bizi çileden çıkarmazdı mide bulantıların geçtikten sonra o kilolar yerine gelecek merak etme canım

Ahh kıyamam size yaaa, valla herkesi etkiliyor da sizi pek bi fazla etkiler doğal olarak :)))
Valla bizi uyardılar da biz dinlemedik ama sınav haftası olduğu için erteledik iyi yapmışız :)))
Canım bebişim sağlıklı olsunda kilo önemli değil.. Zayıf kalayım daha iyi:))

Evet etkiliyor daha evliliğe düzene alışmamışken oruçlu olmak falan zormuş hep maratondayım görsen beni akşam gidiyorum iftar için hazırlık iftar bitiyor bulaşıkları makineye atıyorum 1-2 saat zaman geçiriyoruz geçirmiyoruz uyuyakalıyoruz sahura kalkmak içinsahura kalkıyorum hazırlık sonrası fırını sil bulaşıkları toparla tekrar uyu bütün hafta içi rutin böyle ailelere iftara gitmezsekhaftasonuda cumartesi evi silip süpürüp çamaşırları makineye atıyorum balkonu falan hallediyorum pazarda ütüleri hallediyorum ne ara pazartesi oluyor anlamıyorumTabi ki canım önemli olan sağlık sağlıcakla gelir bebişiniz inşallah

Canım sende çalışıyor muydun?
Valla hakkaten öyle oluyor ilk zamanlar.. Hiçbirşey anlamıyorsun neyse ki Ramazandan sonra daha günler kısalmamış oluyor bol bol vakit geçirirsiniz.. :))))
Ben uzun zamandır temizlik yapmıyorum, o kadar hamlamışım kiii, dün biraz ütü yapayım dedim kendimden geçtim resmen( yazık kocama en çok o etkileniyor...
Birde sen bu yoğunluğunun üstüne bebişi düşün ayyy, ben kesin bitlenirim diyordum bkalım nasıl olcak :)))
Amin amin canım benim İnşAllah

Çalışıyorum canım cumartesi-pazar izinliyim cumartesileri normalde öğlene kadar çalışıyorum ama Ramazan ayı dolayısıyla tatilizİnşallah artık öyle umut ediyoruz
Olsun canım sen hamilesin bebişini de düşünmen gerek kendini yormaman gerek oruçlu oruçlu ütü yapmak işkenceymiş dün anladımRabbim kolaylık versin doğumdan sonra inşallah çabucak toparlarsın kendini insan herşeye alışıyor biraz zaman sadece

Hee iyiyimiş bari Ramazanda biraz izin gibi bişey olmuş :)) Ne iş yapıyorsun ki?
Hep öyle diyorum zaten, eşimde bi sen doğuruyon sanki diyo:))))))))
Canım havalar ısınmaya başladı, ütünün de ısısı zaten baya var.. Eee haliyle insan yanıyorrr:))))
Amin aminn darısı isteyenlere... :))

Evet çok iyi geldi bana 3 saat için gelsem de yataktan uyanmış oluyorsun bu şekilde uykumu alıp evin işlerini bitirene kadar eşim anca işten gelmiş oluyor o 3 buçuk gibi evde oluyor Muhasebedeyim ben sabah 8:30 akşam 18:15 tabi ki sabah evden çıkmam 8:00 akşam evde olmam 19:00
Ütü fena yakıyor gerçekten o yüzden evden pek tatillerde çıkmamaya çalışıyoruz bayramdan sonra artık
Amin inşallah canım

Sagol canım Allah yardımcımız olsun varlık içinde açlık çekiyoruz ya hamilelik de böyle bir şey demek benim kuzenlerim ya da eşleri fln hic böyle değildi hatta ilk 3 ay farketmeyenler olmuştu fln ben bu kadar zor olduğunu bilmiyordum da işte herkesin bu kadar zor geçmiyor ki..

Canım artık cinsiyetin belli olmasi gerekmiyo mu?

Canım tesekkur ederim kraker vs hicbir sey etkili degil sadece tost yiyebiliyorum ee ondan da sıkıldım artık hergun hergun yaw

duman91
nehirnil111

Iyiyim.kizlar bende buna sukur.
Annem izinli bugun, biraz pazara ciktik.
Bebise bisiler aldik, koklayip,opup duruyorm onlari
Saglicakla gelse yavrularimiz insallah

Selam cnm aldıklarinız hayirli olsun

duman91
nehirnil111

Iyiyim.kizlar bende buna sukur.
Annem izinli bugun, biraz pazara ciktik.
Bebise bisiler aldik, koklayip,opup duruyorm onlari
Saglicakla gelse yavrularimiz insallah
İnşallah sağlıcakla alacaksın kucağına canım az kaldı sayılı gün çabuk geçiyor biliyorsun içindeyken zor sadece birazcık ama değer
Canım tesekkur ederim kraker vs hicbir sey etkili degil sadece tost yiyebiliyorum ee ondan da sıkıldım artık hergun hergun yaw
Ben hergün tost yesem sıkılmam herhalde Kıyamam canım ya o kadar iyi anlıyorum ki seni sürekli miden hareker halinde kolonya falan kokladığında azaltmıyor mu hiç ya da başını falan düz yukarı kaldırdığında

Yok tatlım hic azalmıyor bulantı halim surekli devam ediyor gece uyuyabilmek için de baya uğraşıyorum bulantımı unutup aclığımı unutup da uyuyabileyim diye

Her tavsiyeyi deniyorum hic biri işe yaramıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…