- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Günaydın canım benim, İnşAllah sorunsuz sıkıntısız güzel bi hafta geçiririz nasılsın?Günaydın hayırlı haftalar herkese
Sanada günaydın şeker:))selam canım
nasılsın
İyiyim tutkum çok şükür sen nasılsınselam canım
nasılsın
Amin canım inşallahGünaydın canım benim, İnşAllah sorunsuz sıkıntısız güzel bi hafta geçiririz nasılsın?
Rabbime isyan etmek gibi olmasın ama ahhh şu bulantılarım da olmasa süper olcam da...:)) Çok şükür halimizeİyiyim tutkum çok şükür sen nasılsınnasıl geçti haftasonun
Amin canım inşallahiyiyim çok şükür sen nasılsın
İnsan bazen şikayet ediyor canım vallahi bizede ilk günlerimiz işkence gibi Rabbim günah yazmasın Ramazan ayından dolayıRabbime isyan etmek gibi olmasın ama ahhh şu bulantılarım da olmasa süper olcam da...:)) Çok şükür halimize
Bizde geçen sene Ramazandan bir hafta önce düğün yapacaktık, tüm akrabalardan Ramazan öncesi düğün mü olur, yapmayın etmeyin dediler.. Başka bir sebepten dolayı onların dediklerine geldik sonra yaptık ki iyiki öyle olmuş baksana baya sıkıntı yaşıyormuşsunuz:)))))İnsan bazen şikayet ediyor canım vallahi bizede ilk günlerimiz işkence gibi Rabbim günah yazmasın Ramazan ayından dolayıİnşallah geçer kısa sürede bulantıların çok kötüdür tahmin edebiliyorum birşey yiyemez insan
İyi ki olmamış canım bizi kimse uyarmadı vallahi uyarsaydı dinlerdik belkiBizde geçen sene Ramazandan bir hafta önce düğün yapacaktık, tüm akrabalardan Ramazan öncesi düğün mü olur, yapmayın etmeyin dediler.. Başka bir sebepten dolayı onların dediklerine geldik sonra yaptık ki iyiki öyle olmuş baksana baya sıkıntı yaşıyormuşsunuz:)))))
Evet canım pek birşey yiyemiyorum cumartesi gününden bu yana 2 kilo vermişim hergün 1 kilo yani :)))
Ahh kıyamam size yaaa, valla herkesi etkiliyor da sizi pek bi fazla etkiler doğal olarak :)))İyi ki olmamış canım bizi kimse uyarmadı vallahi uyarsaydı dinlerdik belkiyaşamak gerekmiş gerçi ya saatler bu kadar uzun olmasa iftarla sahur arası kısa olmasa bu kadar belki bizi çileden çıkarmazdı mide bulantıların geçtikten sonra o kilolar yerine gelecek merak etme canım
Ahh kıyamam size yaaa, valla herkesi etkiliyor da sizi pek bi fazla etkiler doğal olarak :)))
Valla bizi uyardılar da biz dinlemedik ama sınav haftası olduğu için erteledik iyi yapmışız :)))
Canım bebişim sağlıklı olsunda kilo önemli değil.. Zayıf kalayım daha iyi:))
Canım sende çalışıyor muydun?Evet etkiliyor daha evliliğe düzene alışmamışken oruçlu olmak falan zormuşhep maratondayım görsen beni akşam gidiyorum iftar için hazırlık iftar bitiyor bulaşıkları makineye atıyorum 1-2 saat zaman geçiriyoruz geçirmiyoruz uyuyakalıyoruz sahura kalkmak için sahura kalkıyorum hazırlık sonrası fırını sil bulaşıkları toparla tekrar uyu bütün hafta içi rutin böyle ailelere iftara gitmezsek haftasonuda cumartesi evi silip süpürüp çamaşırları makineye atıyorum balkonu falan hallediyorum pazarda ütüleri hallediyorum ne ara pazartesi oluyor anlamıyorum Tabi ki canım önemli olan sağlık sağlıcakla gelir bebişiniz inşallah
Çalışıyorum canım cumartesi-pazar izinliyim cumartesileri normalde öğlene kadar çalışıyorum ama Ramazan ayı dolayısıyla tatilizCanım sende çalışıyor muydun?
Valla hakkaten öyle oluyor ilk zamanlar.. Hiçbirşey anlamıyorsun neyse ki Ramazandan sonra daha günler kısalmamış oluyor bol bol vakit geçirirsiniz.. :))))
Ben uzun zamandır temizlik yapmıyorum, o kadar hamlamışım kiii, dün biraz ütü yapayım dedim kendimden geçtim resmen( yazık kocama en çok o etkileniyor...
Birde sen bu yoğunluğunun üstüne bebişi düşün ayyy, ben kesin bitlenirim diyordum bkalım nasıl olcak :)))
Amin amin canım benim İnşAllah
Hee iyiyimiş bari Ramazanda biraz izin gibi bişey olmuş :)) Ne iş yapıyorsun ki?Çalışıyorum canım cumartesi-pazar izinliyim cumartesileri normalde öğlene kadar çalışıyorum ama Ramazan ayı dolayısıyla tatilizİnşallah artık öyle umut ediyoruz
Olsun canım sen hamilesin bebişini de düşünmen gerek kendini yormaman gerekoruçlu oruçlu ütü yapmak işkenceymiş dün anladım Rabbim kolaylık versin doğumdan sonra inşallah çabucak toparlarsın kendini insan herşeye alışıyor biraz zaman sadece
Evet çok iyi geldi bana 3 saat için gelsem de yataktan uyanmış oluyorsun bu şekilde uykumu alıp evin işlerini bitirene kadar eşim anca işten gelmiş oluyor o 3 buçuk gibi evde oluyorHee iyiyimiş bari Ramazanda biraz izin gibi bişey olmuş :)) Ne iş yapıyorsun ki?
Hep öyle diyorum zaten, eşimde bi sen doğuruyon sanki diyo:))))))))
Canım havalar ısınmaya başladı, ütünün de ısısı zaten baya var.. Eee haliyle insan yanıyorrr:))))
Amin aminn darısı isteyenlere... :))
Günaydın canım, çok çok geçmiş olsun... Öncelikle hiç stres yapma, belki seninki geç döllenmedir belki haftasıyla uyumlu değildir geriden geliyordur, benimde öyleydi çünkü ilk etapta... Hem bende kalp atışları için 8. haftada gitmiştim.. Şimdi strese sokma hem kendini hemde bebeğini..
Bulantına gelince İnşAllah sen benim gibi olmazsın.. 30 saattir açımmm... Ne su içebiliyorum ne de bişey yiyebiliyorum.. Ama herşeye rağmen hafta sonu bebişimin iyi olduğunu öğrendim ya hepsini unuttum.. Rabbim yardımcımız olsun inşAllah....
Oldumu Edam mücverbeşameli beğenmene sevindim demek ki gönül rahatlığıyla yapabiliriz bir tek makarnada kullanmıştım ben
Lokumum kıyamam sana ben ya çok geçmiş olsun kendini üzüp strese sokma lütfen herkesin 5-6 haftasına duyulacak diye birşey yok dur bakalım Rabbimin izniyle önümüzdeki hafta sonuçlarla kalp atışınıda duyarsınızbulantı için birşey vermiyorlarmı ya kraker bile kar etmemiş su ve süt dediğin gibi bebek için çok önemli en kötü onları eksik etmemeye çalış
duman91
nehirnil111
Iyiyim.kizlar bende buna sukur.
Annem izinli bugun, biraz pazara ciktik.
Bebise bisiler aldik, koklayip,opup duruyorm onlari
Saglicakla gelse yavrularimiz insallah
İnşallah sağlıcakla alacaksın kucağına canım az kaldı sayılı gün çabuk geçiyor biliyorsun içindeyken zor sadece birazcık ama değerduman91
nehirnil111
Ben hergün tost yesem sıkılmam herhaldeCanım tesekkur ederim kraker vs hicbir sey etkili degil sadece tost yiyebiliyorum ee ondan da sıkıldım artık hergun hergun yaw
Ayyy öyle mi alışeriş başladı desene... MaşAllah ona sağlıklı güzel günlerde kullansın inşAllah :))duman91
nehirnil111
İnşallah sağlıcakla alacaksın kucağına canım az kaldı sayılı gün çabuk geçiyor biliyorsun içindeyken zor sadece birazcık ama değer
Ben hergün tost yesem sıkılmam herhaldeKıyamam canım ya o kadar iyi anlıyorum ki seni sürekli miden hareker halinde kolonya falan kokladığında azaltmıyor mu hiç ya da başını falan düz yukarı kaldırdığında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?