2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Evet canım kişiden kişiye çok değişiyor bu durum.. Hatta genelde genetik bile olabiliyor annen nasılmış mesela? Benim annem 9 ay boyunca çekermiş ona benzemem İnşAllah diye çok dua ediyorum:))
Cumartesi gittik, oturuyordu doktor amcası karnıma vurdu falan ama tık yok çocukta, sadece elini yüzüne koydu ama pozisyon aynı.. Şimdi bişey tahmin ederim ama tutmaz en iyisi bir dahaki geldiğinizde dedi.. babası ilk defa gördü.. Çok güzeldi kalp atışlarını ilk defa dinledik ayyy ağlıcaktım nerdeyse(
Canım bir tavsiyede ben vereyim, acı ve ekşi şeyler bulantımı alıyor ama aç aç yeme önden azıcık bi çorba iç.. Özellikle etsiz çiğ köfte acılı bol nar ekşili falan... Ya da limon yiyorum.. Hani daha almamış üzüm olur ya nasıl desem sert ve ekşidir asmadan onu koparıp yiyorum o da iyi geliyor.. Ben tost yiyemiyorum aksine.. Ama aç karnına sakın su içme daha çok bulandırır mideni... Bu arada sadece bulantı mı yoksa çıkarıyor musun?

Ay canim kiyamam ultrason fotosu yok mu :)

Yaa kızların kaderi annelerine ceker derler ya bence cok dogru annem de cok zor hamilelik gecirirmis cok tiksinmeli cok istifra etmeli bulantili ama bana soylemedi hiç gozum korkmasin diye soylememis

Ben nerden bileydim bu kadar zor oldugunu

Benim bi kuzenimin eşi hamile oldugunu anladiginda 4 aylikti direkt cinsiyetle ogrendi ya hic bir seyi yoktu ilk cocugu daha kucuk oldugu icin 6aylik flndi o sirada o dogum nedeniyle adet gormuyorum diye dusunmus simdi cocuklari arasinda 1 yas fkn var

Ahh teyzesi hiç fotomuz olmaz mı :)))
İkinci resimde elini yüzüne götürdü MaşAllah benim sıpamaaa..
Aaa öyle mi valla annem ben küçükken başlamıştı yok şöyleydim, yok böyleydim demeye... Yine de korkmamış gözüm baksana :)) Ama hayırlısıyla bunu bi doğurayım baya bi ara veririm galibaa:)))
İşte kimisinin öyle olabiliyor(

Yok tatlım hic azalmıyor bulantı halim surekli devam ediyor gece uyuyabilmek için de baya uğraşıyorum bulantımı unutup aclığımı unutup da uyuyabileyim diye

Her tavsiyeyi deniyorum hic biri işe yaramıyor
Kıyamam lokumum ya nasıl zor geçiyor Rabbim kolaylık versin inşallah

Annnaaam kiyamam bu nee resmen bebek olmus yaww bi benim fasulyeye bak bi de seninkine ayyy gostermemis de mahrem yerlerini kıyamam cok tatlı yaa benimki de böyle olacak mıı daha kalp atışı bile yok

Kıyamam lokumum ya nasıl zor geçiyor Rabbim kolaylık versin inşallah

Âmin canım sağol

MaşAllah teyzesi öyle olduk valla ben bile görünce şaşırdım.. Bu diğer ultrasonlar gibi değil.. Renkli olduğu için daha belirgin netleştiriyorlar.. Yoksa 1 hafta önce devlet hastanesindeki fotoda birşeye benzemiyor :)))) Ne sandın sen benim bebişi 8 cm olmuşuz bile :)))) Hee ya kapatmış iki bacağını oturuyordu düşünceli düşünceli :)))
Olur olur canım Rabbim o günleri de göstersin sana İnşAllah sen strese sokma kendini..

Ben de boyle bir ultrasona girsem yaa senin ultrasonun adı ne dupler fln bsey var o mu

Ya gecen gece hastaneye gittik ya ultrasonda hicbir sey gormedim ya simsiyahtı sadece

Ben de boyle bir ultrasona girsem yaa senin ultrasonun adı ne dupler fln bsey var o mu

Ya gecen gece hastaneye gittik ya ultrasonda hicbir sey gormedim ya simsiyahtı sadece
Canım sen devlete mi gidiyorsun özele mi? Genelde özellerde oluyor bizim burda devlette yok çünkü, 4 boyutlu ultrason olarak geçiyor.. Evet canım daha çok küçük çünkü hele biraz büyüsün o zaman nasıl da belli oluyor her yeri :))

Özele gidiyorum canım burada zaten bir tane özel kadın doğum hastanesi var ona gidiyorum

Özele gidiyorum canım burada zaten bir tane özel kadın doğum hastanesi var ona gidiyorum
Hmm anladım canım bi araştır istersen 4 boyutlu ultrason var mıymış diye? bende ilk kez böyle gördümm eşime diyorum keşke kameraya çekseydin gözümün önünden gitmiyor (

Hmm anladım canım bi araştır istersen 4 boyutlu ultrason var mıymış diye? bende ilk kez böyle gördümm eşime diyorum keşke kameraya çekseydin gözümün önünden gitmiyor (

Hastanenin internet sitesinde 4 boyutlu ultrason oldugu yazıyo simdi baktım

Yaa ben kalp atisi duyarsak insallah zaten videoya almayi dusunuyorum ya bidahakine sen de videoya alirsin :)

nehırım mucver tost makınesınde yayıldı cıkarınca dılemlemek zoruna kaldım ve cok ınceldı :) tadı nasıldı dersen kotu degıl yenır ama mucver gıbı degıl bır daha yaparmıyım hayır

ya masallah ınanamıyorum nasıl durmus oyle ne cokda bellı nazar degmesınn :)
selam kızlarr :)

nehırım mucver tost makınesınde yayıldı cıkarınca dılemlemek zoruna kaldım ve cok ınceldı :) tadı nasıldı dersen kotu degıl yenır ama mucver gıbı degıl bır daha yaparmıyım hayır
Anladım Edam olsun deneme yanılma böyle anlayacağız elbet

Ya yerim ben bu minnakı ya

Anladım Edam olsun deneme yanılma böyle anlayacağız elbet

Aynen iyiki fazla yapmadım gercı ısraf etmedık yedık ama Dun mucver dıyınce esımde sevınmıstı ozlemıs baya olmustu yapmayalı ee mucverde mucver gıbı olmadıgı ıcın bu persembe yıne kabak alayımda yapayım bari

Yap tabi canım yaparsın sen elinden hepsi geliyor maşallah

aldım gazı naasıldı hafta sonu yenı gelın alıstın mı bıraz daha
Alıştım kuzum haftasonu iş yaptım bol bol haftaya bakalım misafir ağırlayacağım bile evimde bu hafta içi annemler gelecek haftasonuda kayınvalidemlerle eltimleri alacağım iftara dün biz eltimlerdeydik öyle öyle alışıyoruz herhalde

ohh ohh masallah :) bu hafta yogunsun yanı :)) zatn ondan sonrada ramazan ayı bıtıyor :) dokturursun sımdı sen bu sefer cek fotosunu

ohh ohh masallah :) bu hafta yogunsun yanı :)) zatn ondan sonrada ramazan ayı bıtıyor :) dokturursun sımdı sen bu sefer cek fotosunu

Tabisi ama onlar gelmeden çekmem gerek nasıl yapacaksam erkenden gelir kayınvalidemler dün eltime öyle gitmişler menüm bile hazır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…