Evet canım kesinlikle alıcam İnşAllah o zamanda bu kadar uzun sürerr hiç ayrılmak istememiştim :))))Hastanenin internet sitesinde 4 boyutlu ultrason oldugu yazıyo simdi baktım
Yaa ben kalp atisi duyarsak insallah zaten videoya almayi dusunuyorum ya bidahakine sen de videoya alirsin :)
Ya yerim ben bu minnakı ya
Bizde seni öpüyoruz tezyesi :))nehırım mucver tost makınesınde yayıldı cıkarınca dılemlemek zoruna kaldım ve cok ınceldı :) tadı nasıldı dersen kotu degıl yenır ama mucver gıbı degıl bır daha yaparmıyım hayır
ya masallah ınanamıyorum nasıl durmus oyle ne cokda bellı nazar degmesınn :)
selam kızlarr :)
Maşallah subhanallah Rabbim korusunBizde seni öpüyoruz tezyesi :))
hehe ben burdayım diyor değil mi :)) Amin amin canım Rabbim nazarlardan saklasın
MaşAllah canım MaşAllah öyleyiz,, bugün annesi de çok iyi hissediyor kendini... Daha ne olsun:))) Canım bişey istiyor umarım bulabiliriz, şuan sadece onu düşünüyorum:))))çok sağolun kızlar.
Fatmamm maşallah yaa, keyifler yerindee
bidahakş gidişinizde böyle tüm olarak sığmayabilir artık ekrana
Allah 4 boyutluyu icat edenden razı olsun valla, maşallah her yeri belli oluyor ya
Mutlucmm sen nasılsın kuzum, mücver olmadımı bizde hiç denemeyelim bari
MaşAllah canım MaşAllah öyleyiz,, bugün annesi de çok iyi hissediyor kendini... Daha ne olsun:))) Canım bişey istiyor umarım bulabiliriz, şuan sadece onu düşünüyorum:))))
Ayy öyle mi Meltem de diyordu ilerleyen zamanlarda sığmıyor diye henüz 8 cm:))) Aynen öyle canım babasına benzettim hatta:))) Senin bebişin yok mu?
Tabisi ama onlar gelmeden çekmem gerek nasıl yapacaksam erkenden gelir kayınvalidemler dün eltime öyle gitmişlermenüm bile hazır
oyle valla masallah :))Bizde seni öpüyoruz tezyesi :))
hehe ben burdayım diyor değil mi :)) Amin amin canım Rabbim nazarlardan saklasın
çok sağolun kızlar.
Fatmamm maşallah yaa, keyifler yerindee
bidahakş gidişinizde böyle tüm olarak sığmayabilir artık ekrana
Allah 4 boyutluyu icat edenden razı olsun valla, maşallah her yeri belli oluyor ya
Mutlucmm sen nasılsın kuzum, mücver olmadımı bizde hiç denemeyelim bari
evet evet canım hıc deneme
bunu almış annem, nette buldum fotosunu aman fiyatına çok şaşırdım.
15 TL sitede, annem 4TL ye almış, düşününkii alış fiyatı kaç
bunu almış annem, nette buldum fotosunu aman fiyatına çok şaşırdım.
15 TL sitede, annem 4TL ye almış, düşününkii alış fiyatı kaç
Bende çekerim sanırım ilk sofram falan diyerekten öyle lafçı insanlar değiller zatenhadi yaben cekıyorum artık alıstılar tabı bazen yemeye baslıyolar o zaman kalıyo ooo ne var menude dokturursun sen sımdı
Bende çekerim sanırım ilk sofram falan diyerekten öyle lafçı insanlar değiller zaten
Öhöm öhöm gelelim menümüzebakalım altından kalkabilecek miyim annem sabahtan gelecek gerçi ufaktan yardım edecek yoksa zor olurdu
Yoğurt çorbası
İslim kebabı + fırında kaşarlı domates + közlenmiş yeşil biber
Pirinç pilavı
Havuç tarator
Kırmızı biber közlenmiş yoğurtlu
Yaprak sarması ( annem getirecek sarıp)
Tepsi böreği
Cacık
Kedidilli tiramisu ( bunu 2 gün önceden yapacağım bekleyince güzelleşiyor )
hamılelıkte kansızlık oluyor dıye bılıyorum zaten canım kadınlarda hele kı sureklı tekrarlıyo zatenBu arada hastaneyi aradım bende kansızlık cıkmıs kan ilacı almam gerekecekmis persembe gunu iste asıl doktoruna söyle dediler tamam dedimm
Hamilelik basında yapılan testlerimde kansızlık yoktuu
Bende çekerim sanırım ilk sofram falan diyerekten öyle lafçı insanlar değiller zaten
Öhöm öhöm gelelim menümüzebakalım altından kalkabilecek miyim annem sabahtan gelecek gerçi ufaktan yardım edecek yoksa zor olurdu
Yoğurt çorbası
İslim kebabı + fırında kaşarlı domates + közlenmiş yeşil biber
Pirinç pilavı
Havuç tarator
Kırmızı biber közlenmiş yoğurtlu
Yaprak sarması ( annem getirecek sarıp)
Tepsi böreği
Cacık
Kedidilli tiramisu ( bunu 2 gün önceden yapacağım bekleyince güzelleşiyor )
Canım o gün oruç tutamayabilirim hastalık dönemime denk geliyor eğer olmazsam da tutmasam olmaz annem gelecek yardıma artık ufaktan hallederim ya tatlıyı falan 2 gün önceden yapacağım ee diğer 2 çeşiti rahat hergün yapıyorum zaten ev işlerini de cumadan yaparsam çok birşey yok gibiCnm orucken bu kadarini nasil yapabiliyosun
Ben evimde daha aksam yemegine hic misafir agırlamadımhele hamileyim ya artik hic cagıramam kimseyi
Uyumlumu hepsi birbiriyle canımohh ohh masallah menu harıka canımyetıstırırsın hıc merak etme zaten ıftarda cok gec oluyo
harıka canım keske bızıde bu menuyle bu aksam davet eden olsaUyumlumu hepsi birbiriyle canımEvet ama en geç 6 da hepsini bitirmek istiyorum öyle geliyorlar çünkü cacık pilav son saatlere kalabilir sadece
Böreği 1 gece bekletebilirim bile aslında iyi fikir buzdolabında bekleyince güzel oluyormuş annem hep öyle der cumadan yapayım onuda en son 1 saat kala fırına atarımharıka canım keske bızıde bu menuyle bu aksam davet eden olsabıtırırsın hıc merak etme boregıde sabahtan hazırlıyorum ben strecleyım buzdolabına koyuyorum hazır olunca ıyı oluyo hatta koftelerınıde erkenden yaparsın
evet canım daha guzel oluyor kabarıyor bıdeBöreği 1 gece bekletebilirim bile aslında iyi fikir buzdolabında bekleyince güzel oluyormuş annem hep öyle der cumadan yapayım onuda en son 1 saat kala fırına atarımAyy gelin kuzum sizde Patlıcanı köfteyi erkenden yapacağız annem eve dönmeden Mezeleri de halledip dolaba kaldıracağım erkenden dolapta birşey olmaz herhalde onlara cacığı falanda aynı şekilde basit işim ya çorbayla köfteyi annemle tamamladık mı bitti gitti
Hadi bakalım heyecanlandım daha 5 gün var çabucak gelsinde sorunsuz halledelim inşallahevet canım daha guzel oluyor kabarıyor bıdeoyy sagol canım hıc bısey olmaz ohh kayınvalıden geldıgınde rahat rahat oturursun artık masanıda hazır edersın
cokda guzel halledersın herseyını canımHadi bakalım heyecanlandım daha 5 gün var çabucak gelsinde sorunsuz halledelim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?