- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Evet ya daha gidip yemek yapacağım market alışverişi yapacağız eve gitmek istiyorum artıkcokda guzel halledersın herseyını canımohh cıkısınada az kaldı
tahmınen cıkmıssındır :) hayırlı ıftarlar canım sımdıdenEvet ya daha gidip yemek yapacağım market alışverişi yapacağız eve gitmek istiyorum artık
hamılelıkte kansızlık oluyor dıye bılıyorum zaten canım kadınlarda hele kı sureklı tekrarlıyo zaten
ohh ohh masallah menu harıka canımyetıstırırsın hıc merak etme zaten ıftarda cok gec oluyo
Canım o gün oruç tutamayabilirim hastalık dönemime denk geliyor eğer olmazsam da tutmasam olmaz annem gelecek yardıma artık ufaktan hallederim ya tatlıyı falan 2 gün önceden yapacağım ee diğer 2 çeşiti rahat hergün yapıyorum zaten ev işlerini de cumadan yaparsam çok birşey yok gibi
galıbaBebekler anneyi sömürüyo ha
Anladım canım ama maharetlisin masallah yaben iki kisilik yemegi zor yapiyordum valla bende bi bel fitigi var ayakta duramiyorum malesef :) 2kisilik yemegi yapinca anca iki buklum oluyorum hemen :)
Daha baska modeller varss kacirmamak lazim o zaman :)PembeLokum
MutluBulut_
Sagolun kizlar
Kadin Bursadan getiriyomus bunlari,burdada bu fiyata satiyor. Ilgincime gitti :)
Nehirin menusunede bayildim, ac oldugum icinmi acep
Sağol kuzum eve gittim bir koşuşturma 8:30 da oturdum 18 dakika kala çok yoruldumtahmınen cıkmıssındır :) hayırlı ıftarlar canım sımdıden
Bende çok yoruluyorum canım ama senin el rahatsızlığın var normal muhakkak birinin yardım etmesi gerekir özellikle davetlerde bel rahatsızlığını annemden biliyorum çok zor bir durumAnladım canım ama maharetlisin masallah yaben iki kisilik yemegi zor yapiyordum valla bende bi bel fitigi var ayakta duramiyorum malesef :) 2kisilik yemegi yapinca anca iki buklum oluyorum hemen :)
Aç olduğun için olabilir canımPembeLokum
MutluBulut_
Sagolun kizlar
Kadin Bursadan getiriyomus bunlari,burdada bu fiyata satiyor. Ilgincime gitti :)
Nehirin menusunede bayildim, ac oldugum icinmi acep
Günaydın canımcımGunaydın hanımlarrr :)
heee seninki tabi büyüdü artık tek karede çıkmıyor :) MaşAllah annesi yeni cicisi de pek güzelmiş güle güle giysinhadı ya inşallah bulursunuz canım benim
kuzum benimde senin haftalarından var bitane ama profilden, kemiklerini incelerken çekmişti yani böyle seninki gibi değil.
ondan başkada doğru duzgun foto alamadık çekmiş biyerlerini ama kalbini,beynini falan onları çekmiş.
yüzünü falan nasipse 6.aydan sonra dedi, CD yle veriyolar.
google amcada bakıyorumda 4d yle son aylarda ne guzel poz veriyolar ya maşallah
ayağını falan tutanmı aramazsın, dil çıkartanmı
ıyı yıne yetısmıssın canım :)Sağol kuzum eve gittim bir koşuşturma 8:30 da oturdum 18 dakika kala çok yoruldum
Bende çok yoruluyorum canım ama senin el rahatsızlığın var normal muhakkak birinin yardım etmesi gerekir özellikle davetlerde bel rahatsızlığını annemden biliyorum çok zor bir durum
Aç olduğun için olabilir canımuygunmu hepsi sence birbirine birşey arasından sırıtmıyor değilmi
Günaydın canımcım
Günaydın canım, reçele girişcekmişsin.. Bizim evin bahçesinde vişne var, bugün nasipse toplıcam bende reçel yapcam bakalım becerebilecek miyim... Annem çilek reçeleni getirmişti zaten.. Kayısı pek yenmiyor bizdeGunaydın hanımlarrr :)
Günaydın canım, reçele girişcekmişsin.. Bizim evin bahçesinde vişne var, bugün nasipse toplıcam bende reçel yapcam bakalım becerebilecek miyim... Annem çilek reçeleni getirmişti zaten.. Kayısı pek yenmiyor bizde
Evet yetiştim bazen kendime şaşırıyorumıyı yıne yetısmıssın canım :)
off ben gece kalkamadım alarmı farkında olmadan ıptal etmısım sabah nıyet ettım ama Allah'ım kabul etsın ınsallah
İnşAllah canım, yakın olsaydın sana da gönderirdim kız :))) Kayısı, kiraz varmış ama çocuklar toplamışlar... Mürdüm eriği, elma ve ayva var henüz olmadılar tabii ...:)) Valla bilemiyorum ki bizim ordakiler baya baya oldu toplamazsam rüzgardan dökülecekler artık :)))dayanamadım ya
harıka valla ne guzel artık her sene toplarsın masallah pekı nasıl ayıklayacaksın ve basska neler var bahcedeacaba bende alsam mı dıyorum bayramdan sonra alsam gec mı kalmıs olurum vısneyı ? ellerıne saglık annenın :) ya ınanırmısın sanırım hayatımda hıc kayısı reccelı yemedım yanı hatırlamıyorum sadece tahmınen guzel olur dıye dusunerek yapıcam ınsallah bu sefer tam olurda annemlerde cilek / visne / seftalı / gül sadece bunlar yenırdı
Evet yetiştim bazen kendime şaşırıyorumBirşey olmaz canım Ramazan ayında gece kalkmadanda oruç tutulabiliyor niyet etmen yeterli su içemiyorsan içindende oluyor ben böyle biliyorum bende tırnaklarım ojeli banyo yaptım dün gece şeffaf beyaz ojeler hiç farketmemişim öyle niyetlendim abdest tutmadı kesin
İnşAllah canım, yakın olsaydın sana da gönderirdim kız :))) Kayısı, kiraz varmış ama çocuklar toplamışlar... Mürdüm eriği, elma ve ayva var henüz olmadılar tabii ...:)) Valla bilemiyorum ki bizim ordakiler baya baya oldu toplamazsam rüzgardan dökülecekler artık :)))
Hmm ben pek sevmiyorum kayısı reçeleni kendisini daha çok seviyorum :))) Denemiş olursun canım benim..
Vişneyi de iğneyle ayıklıyorum çiğitlerini hanı kancalı mı deniyor ne deniyor yaaa.. Altına takıyorlar genelde onun büyüğü ile :))) Sabah sabah aklıma gelmedi..
Ayyyhh yine doktora gitcem şimdi hadi sonra görüşürüz canım ..:)
Amin canım inşallah seninki yüksek ihtimal kabul olur ama benimki olmayacak kesinİkimizinde oruclarını Rabbım kabul etsın ınsallah canım tutmaz dıye bılıyorum ama sen bozma yınede canım Rabbım kabul etsın ınsallah dedıgım gıbı
Rabbim kolaylık versin canım hamilesin kendini çok yorma hepsi seni biliyor sonuçta bu halinle tatlı sarma falan yapmışsın kıyamam yaSelam kizlar.
Nasipse aksama aileler gelecek yemeye,daha dogrusu bayram karsiligina deriz.
Dun tatlimi v yaprak sarmami hazirladim, bugune cok isim.kalmadi ama yinede strese girdim yetistiremezsem diye
Insallah iyi gecer
Diger hamis kuzenimde dogurmus ya, demin mujdeyi aldim.
Nasipse sira bana geliyoor :/
bilmem kim dogurmus diyince ne kolau geliyor dogum, ama ceken bilir iste
nehirnil111 hepsi ye beni,ye bni diye bagriyolar o derece tatlilar
Kuzum.ojeye gelincee evlnmede once cok surerdim,cicekli bocekli seyler cizerdim, ama evlendigimden beri 2-3 kez surmusumdur.
Unutuyor insan, dedim.en iyisi surmeeyim.kafam rahat olsun :)
Selam kizlar.
Nasipse aksama aileler gelecek yemeye,daha dogrusu bayram karsiligina deriz.
Dun tatlimi v yaprak sarmami hazirladim, bugune cok isim.kalmadi ama yinede strese girdim yetistiremezsem diye
Insallah iyi gecer
Diger hamis kuzenimde dogurmus ya, demin mujdeyi aldim.
Nasipse sira bana geliyoor :/
bilmem kim dogurmus diyince ne kolau geliyor dogum, ama ceken bilir iste
MutluBulut_ hadi ya recelemi taktin yine :)
Insallah bukez tutar. Guzel oluyor kayisi receli, hazir olanlardan yemistim gerci ev yapimi.nasil olur bilmem
Birde ben bu gul recelini merak ettim.canim ya, nasil yapiliyoki
nehirnil111 hepsi ye beni,ye bni diye bagriyolar o derece tatlilar
Kuzum.ojeye gelincee evlnmede once cok surerdim,cicekli bocekli seyler cizerdim, ama evlendigimden beri 2-3 kez surmusumdur.
Unutuyor insan, dedim.en iyisi surmeeyim.kafam rahat olsun :)
duman91 doktorami.gidiyosun canim, cinsiyet icinmii :)
Ladypurple kuzum siz iyimisiniz, izinlisin herhalde
Amin canım inşallah seninki yüksek ihtimal kabul olur ama benimki olmayacak kesinBugün çok midem bulanıyor zaten kendinden bozulabilir
Rabbim kolaylık versin canım hamilesin kendini çok yorma hepsi seni biliyor sonuçta bu halinle tatlı sarma falan yapmışsın kıyamam ya
Geçmiş olsun kuzenine Rabbim analı babalı büyütsün gözünüz aydın canım darısı başına inşallah
Beğendiğine sevindim canım bakalım tatlarıyla misafirlerimde öyle düşüneceklermiBen çok seviyorum ojeyi genelde muhakkak sürerim ama böyle kötü oldu orucum kabul olmayacak ama tutuyorum
Sen bozma kuzum :) hadı ya usuttun mu acep yoksaaa10 hafta kuralında sırayımı aldın
Nehırım sen pro uye oldugundan mı yazı yazarken hep rengı aynı cıkıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?