2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Bebekler anneyi sömürüyo ha

Anladım canım ama maharetlisin masallah ya ben iki kisilik yemegi zor yapiyordum valla bende bi bel fitigi var ayakta duramiyorum malesef :) 2kisilik yemegi yapinca anca iki buklum oluyorum hemen :)

Bebekler anneyi sömürüyo ha

Anladım canım ama maharetlisin masallah ya ben iki kisilik yemegi zor yapiyordum valla bende bi bel fitigi var ayakta duramiyorum malesef :) 2kisilik yemegi yapinca anca iki buklum oluyorum hemen :)
galıba ama olsun tatlı bır somuru

PembeLokum
MutluBulut_

Sagolun kizlar
Kadin Bursadan getiriyomus bunlari,burdada bu fiyata satiyor. Ilgincime gitti :)

Nehirin menusunede bayildim, ac oldugum icinmi acep
Daha baska modeller varss kacirmamak lazim o zaman :)
ayy ben tekrar recele taktim kafayi bu persembe kayisi alayim diyorum yenilen pehlivan gurese doymuyor bide cilek hatta visnede mi alsam cokta olur once kayisiyi alayim bakalim becerebilecekmiyim

tahmınen cıkmıssındır :) hayırlı ıftarlar canım sımdıden
Sağol kuzum eve gittim bir koşuşturma 8:30 da oturdum 18 dakika kala çok yoruldum
Bende çok yoruluyorum canım ama senin el rahatsızlığın var normal muhakkak birinin yardım etmesi gerekir özellikle davetlerde bel rahatsızlığını annemden biliyorum çok zor bir durum
PembeLokum
MutluBulut_

Sagolun kizlar
Kadin Bursadan getiriyomus bunlari,burdada bu fiyata satiyor. Ilgincime gitti :)

Nehirin menusunede bayildim, ac oldugum icinmi acep
Aç olduğun için olabilir canımuygunmu hepsi sence birbirine birşey arasından sırıtmıyor değilmi
Gunaydın hanımlarrr :)
Günaydın canımcım

heee seninki tabi büyüdü artık tek karede çıkmıyor :) MaşAllah annesi yeni cicisi de pek güzelmiş güle güle giysin

ıyı yıne yetısmıssın canım :)
off ben gece kalkamadım alarmı farkında olmadan ıptal etmısım sabah nıyet ettım ama Allah'ım kabul etsın ınsallah

Gunaydın hanımlarrr :)
Günaydın canım, reçele girişcekmişsin.. Bizim evin bahçesinde vişne var, bugün nasipse toplıcam bende reçel yapcam bakalım becerebilecek miyim... Annem çilek reçeleni getirmişti zaten.. Kayısı pek yenmiyor bizde

dayanamadım ya
harıka valla ne guzel artık her sene toplarsın masallah pekı nasıl ayıklayacaksın ve basska neler var bahcede acaba bende alsam mı dıyorum bayramdan sonra alsam gec mı kalmıs olurum vısneyı ? ellerıne saglık annenın :) ya ınanırmısın sanırım hayatımda hıc kayısı reccelı yemedım yanı hatırlamıyorum sadece tahmınen guzel olur dıye dusunerek yapıcam ınsallah bu sefer tam olurda annemlerde cilek / visne / seftalı / gül sadece bunlar yenırdı

ıyı yıne yetısmıssın canım :)
off ben gece kalkamadım alarmı farkında olmadan ıptal etmısım sabah nıyet ettım ama Allah'ım kabul etsın ınsallah
Evet yetiştim bazen kendime şaşırıyorum Birşey olmaz canım Ramazan ayında gece kalkmadanda oruç tutulabiliyor niyet etmen yeterli su içemiyorsan içindende oluyor ben böyle biliyorumbende tırnaklarım ojeli banyo yaptım dün gece şeffaf beyaz ojeler hiç farketmemişim öyle niyetlendim abdest tutmadı kesin

İnşAllah canım, yakın olsaydın sana da gönderirdim kız :))) Kayısı, kiraz varmış ama çocuklar toplamışlar... Mürdüm eriği, elma ve ayva var henüz olmadılar tabii ...:)) Valla bilemiyorum ki bizim ordakiler baya baya oldu toplamazsam rüzgardan dökülecekler artık :)))
Hmm ben pek sevmiyorum kayısı reçeleni kendisini daha çok seviyorum :))) Denemiş olursun canım benim..
Vişneyi de iğneyle ayıklıyorum çiğitlerini hanı kancalı mı deniyor ne deniyor yaaa.. Altına takıyorlar genelde onun büyüğü ile :))) Sabah sabah aklıma gelmedi..
Ayyyhh yine doktora gitcem şimdi hadi sonra görüşürüz canım ..:)

İkimizinde oruclarını Rabbım kabul etsın ınsallah canım tutmaz dıye bılıyorum ama sen bozma yınede canım Rabbım kabul etsın ınsallah dedıgım gıbı

Hatta beraber yapardık recelı ayyy ben seftallı yazmısım sen ayva dıyınce farkettım annem seftalı degıl ayva yapardı seftalı recelıde yemedım ben oh ohh ne guzel hatta buzluga bıle atabılırsın sevıyorsanız kısın komposto yapmak ıcın ama sen tasınacaksın gercı erırse bırde yolda
bende kendısını pek bır severım bakalım ınsallah recelınıde begnırım 1 kılodan yapıcam zaten
catal ıgne dımı duymustum onu alırsam bende oyle yapayım o zaman
Tamam canım gıtte yıgenımızı gor bakalım

Selam kizlar.
Nasipse aksama aileler gelecek yemeye,daha dogrusu bayram karsiligina deriz.
Dun tatlimi v yaprak sarmami hazirladim, bugune cok isim.kalmadi ama yinede strese girdim yetistiremezsem diye
Insallah iyi gecer

Diger hamis kuzenimde dogurmus ya, demin mujdeyi aldim.
Nasipse sira bana geliyoor :/
bilmem kim dogurmus diyince ne kolau geliyor dogum, ama ceken bilir iste

MutluBulut_ hadi ya recelemi taktin yine :)
Insallah bukez tutar. Guzel oluyor kayisi receli, hazir olanlardan yemistim gerci ev yapimi.nasil olur bilmem

Birde ben bu gul recelini merak ettim.canim ya, nasil yapiliyoki

nehirnil111 hepsi ye beni,ye bni diye bagriyolar o derece tatlilar

Kuzum.ojeye gelincee evlnmede once cok surerdim,cicekli bocekli seyler cizerdim, ama evlendigimden beri 2-3 kez surmusumdur.
Unutuyor insan, dedim.en iyisi surmeeyim.kafam rahat olsun :)

duman91 doktorami.gidiyosun canim, cinsiyet icinmii :)

Ladypurple kuzum siz iyimisiniz, izinlisin herhalde

İkimizinde oruclarını Rabbım kabul etsın ınsallah canım tutmaz dıye bılıyorum ama sen bozma yınede canım Rabbım kabul etsın ınsallah dedıgım gıbı
Amin canım inşallah seninki yüksek ihtimal kabul olur ama benimki olmayacak kesin Bugün çok midem bulanıyor zaten kendinden bozulabilir
Rabbim kolaylık versin canım hamilesin kendini çok yorma hepsi seni biliyor sonuçta bu halinle tatlı sarma falan yapmışsın kıyamam ya
Geçmiş olsun kuzenine Rabbim analı babalı büyütsün gözünüz aydın canım darısı başına inşallah
Beğendiğine sevindim canım bakalım tatlarıyla misafirlerimde öyle düşüneceklermiBen çok seviyorum ojeyi genelde muhakkak sürerim ama böyle kötü oldu orucum kabul olmayacak ama tutuyorum

oo davet var he tatlı ve sarma bıtınce baya kolaylanmıs oluyor zaten cok yorma kendını
ınsallah guzel olur bakalım
hıc bılmıyorum kı canım babam hep hazır alır en cok babam sever zaten ben nadır yerım
Allah analı babalı buyutsun ınsallah kuzenınde dogum yapmıs he dogru tabı soylemek kolay

Sen bozma kuzum :) hadı ya usuttun mu acep yoksaaa 10 hafta kuralında sırayımı aldın
Nehırım sen pro uye oldugundan mı yazı yazarken hep rengı aynı cıkıyo

MutluBulut_ Sana da günaydın canım.. Kayısı reçelini şiddetle tavsiye ediyorum :) Çok harika oluyor

duman91 Genel kontrol için gidiyorsun galiba canım doktora?

tutkku Canımm izinli değilim ama iş yerindekiler sağolsunlar bayagı idare ediyorlar.Sabah dokuzda geliyorum işe, çoğu da öğleden sonra gitmiyorum.Gidersem de en geç üçte çıkıyorum.

PembeLokum Geçmiş olsun canım, bir telaşeye girmişsin.Tabi ben bu ara biraz uzak kaldıgımdan geç yazıyorum. Kalp atışı için strese sokma kuzum kendini, kızların da dediği gibi on haftaya kadar yolu var.

Cümleten nasılsınız bayanlar?? :)))

Sen bozma kuzum :) hadı ya usuttun mu acep yoksaaa 10 hafta kuralında sırayımı aldın
Nehırım sen pro uye oldugundan mı yazı yazarken hep rengı aynı cıkıyo

Yok kuzum ya ilaç kullanıyorum ben arada bazı günler unuttum ama hemen sonraki gün aldım imkansız gibi Yoo sürekli seçip rengini değiştiriyorum büyük sabır işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…