- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
İyiyiz canım çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelikCümleten nasılsınız bayanlar?? :)))
MutluBulut_ Sana da günaydın canım.. Kayısı reçelini şiddetle tavsiye ediyorum :) Çok harika oluyor
duman91 Genel kontrol için gidiyorsun galiba canım doktora?
tutkku Canımm izinli değilim ama iş yerindekiler sağolsunlar bayagı idare ediyorlar.Sabah dokuzda geliyorum işe, çoğu da öğleden sonra gitmiyorum.Gidersem de en geç üçte çıkıyorum.
@PembeLokum Geçmiş olsun canım, bir telaşeye girmişsin.Tabi ben bu ara biraz uzak kaldıgımdan geç yazıyorum. Kalp atışı için strese sokma kuzum kendini, kızların da dediği gibi on haftaya kadar yolu var.
Cümleten nasılsınız bayanlar?? :)))
Yok kuzum ya ilaç kullanıyorum ben arada bazı günler unuttum ama hemen sonraki gün aldım imkansız gibiYoo sürekli seçip rengini değiştiriyorum büyük sabır işi
Allah daha iyi etsin inşallah :) Yeni evli olarak iftar sahur arası mekik dokuyorsun galiba sen :))İyiyiz canım çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
Amin canım inşallah hepimiz içinhayırlı zamanda olsun hadıı bee bak ben sıkıldımda degıstırmedım yıne
Evet iftara yetişiyorum sonra az kestirip sahura yetişiyorum kendimi maratonda gibi hissediyorum ama az kaldı diyorum içimdenAllah daha iyi etsin inşallah :) Yeni evli olarak iftar sahur arası mekik dokuyorsun galiba sen :))
Çok şükür bundan iyisi şamda kayısı mı derler :))) Yaniii şu son bir ay çok çok iyiyim diyemeyeceğim, idare ediyoruz. :)
İnşallah canım, kayınvalidem yaptı benim de yeni, çok sevdim. Yaparsın yaparsın inş. :))begeıyorsun sende yanı ınsallah severım bendeen onemlısı guzel yapabılırım ohh ne guzel canım ıs arkadaslarının ıdare etmesı..besık geldımı nasıl oldu :) sızın odaya mı koydunuz
hayırlı zamanda olsun hadıı bee bak ben sıkıldımda degıstırmedım yıne
Amin :) guzel gorunuyor ama yazarkende ıyı oluyor aslında :)Amin canım inşallah hepimiz içinİnsan sıkılıyor ama düz şekilde de gönderemiyorum takıntı yaptı
Evet iftara yetişiyorum sonra az kestirip sahura yetişiyorum kendimi maratonda gibi hissediyorum ama az kaldı diyorum içimden
Rabbim hayırlısıyla sağlıklı doğum nasip etsin inşallah az kalmış
Keşke sabitlense herkesin çok basit bir uygulamadır aslında ama diğer işlerden uğraşmaya zaman bulamamış olabilirlerAmin :) guzel gorunuyor ama yazarkende ıyı oluyor aslında :)
Sen bayrama doğum mu yapacaksın yani Ramazan ayının bitmesine bile gerek kalmıyor sizdeAynen öyle canım son dokuz gün :)
Evet ramazan bitsin, bize de bayagı az kalıyor. Amiiiin inşallah :)
Hee yok canım, bayramdan sonra işten ayrılacağım. Evde bekleme süreci olacak :) Ağustos 18 da 40 haftamız doluyor ama genelde kız bebekler 10-15 gün önceden geliyor deniyor.Öyle olursa agustosun ilk haftası olur.Bakalım nasip. :)) Ama heyecan fena doruklarda :))Sen bayrama doğum mu yapacaksın yani Ramazan ayının bitmesine bile gerek kalmıyor sizdeBayram hepimize ilaç gibi gelecek sanırım
ellerıne saglık kayınvalıdenınİnşallah canım, kayınvalidem yaptı benim de yeni, çok sevdim. Yaparsın yaparsın inş. :))
Çok şükür canım, yoksa son üç hafta kalaya kadar hayatta duramazdım, erken çıkardım izne. Neyse bu haftayı sayma iki haftam kaldı iş yerinde, sabır. :)
Oyy evet cuma günü geldi, çok beğendimmm , gözlerimi alamıyorum. :) Hıhı yatak odasına koyduk, yanı başıma :)) Çekerim fotosunu, büyük ama gayet rahat sıgdı. :)
valla ıyı olurduKeşke sabitlense herkesin çok basit bir uygulamadır aslında ama diğer işlerden uğraşmaya zaman bulamamış olabilirler
Bende takvimde farklı yazıyor demek ki değiştirmemiş diyorum oruç vurduHee yok canım, bayramdan sonra işten ayrılacağım. Evde bekleme süreci olacak :) Ağustos 18 da 40 haftamız doluyor ama genelde kız bebekler 10-15 gün önceden geliyor deniyor.Öyle olursa agustosun ilk haftası olur.Bakalım nasip. :)) Ama heyecan fena doruklarda :))
Tabi siz de normal ev düzeninizi yaşamaya başlayacaksınız inşallah :)
valla ıyı olurdu
İkimizinde oruclarını Rabbım kabul etsın ınsallah canım tutmaz dıye bılıyorum ama sen bozma yınede canım Rabbım kabul etsın ınsallah dedıgım gıbı
Hatta beraber yapardık recelıayyy ben seftallı yazmısım sen ayva dıyınce farkettım annem seftalı degıl ayva yapardı seftalı recelıde yemedım ben oh ohh ne guzel hatta buzluga bıle atabılırsın sevıyorsanız kısın komposto yapmak ıcın ama sen tasınacaksın gercı erırse bırde yolda
bende kendısını pek bır severımbakalım ınsallah recelınıde begnırım 1 kılodan yapıcam zaten
catal ıgne dımıduymustum onu alırsam bende oyle yapayım o zaman
Tamam canım gıtte yıgenımızı gor bakalım
Selam kizlar.
Nasipse aksama aileler gelecek yemeye,daha dogrusu bayram karsiligina deriz.
Dun tatlimi v yaprak sarmami hazirladim, bugune cok isim.kalmadi ama yinede strese girdim yetistiremezsem diye
Insallah iyi gecer
Diger hamis kuzenimde dogurmus ya, demin mujdeyi aldim.
Nasipse sira bana geliyoor :/
bilmem kim dogurmus diyince ne kolau geliyor dogum, ama ceken bilir iste
MutluBulut_ hadi ya recelemi taktin yine :)
Insallah bukez tutar. Guzel oluyor kayisi receli, hazir olanlardan yemistim gerci ev yapimi.nasil olur bilmem
Birde ben bu gul recelini merak ettim.canim ya, nasil yapiliyoki
nehirnil111 hepsi ye beni,ye bni diye bagriyolar o derece tatlilar
Kuzum.ojeye gelincee evlnmede once cok surerdim,cicekli bocekli seyler cizerdim, ama evlendigimden beri 2-3 kez surmusumdur.
Unutuyor insan, dedim.en iyisi surmeeyim.kafam rahat olsun :)
duman91 doktorami.gidiyosun canim, cinsiyet icinmii :)
Ladypurple kuzum siz iyimisiniz, izinlisin herhalde
Yok kızlar bebişi görmeye değil bu kez...:)) Troit değerim düşük çıkmıştı doktorum dahiliyiye yönlendirmişti onun için gittim.. Gebeliğe bağlı bir durum olabilir dedi tabi ama bizim genetikde de olduğu için 2 hafta sonra tekrar gel, kimisinde gün geçtikçe azalır, kimi gebelikte artar, kontrol altında tutalım dedi gönderdi:)))MutluBulut_ Sana da günaydın canım.. Kayısı reçelini şiddetle tavsiye ediyorum :) Çok harika oluyor
duman91 Genel kontrol için gidiyorsun galiba canım doktora?
tutkku Canımm izinli değilim ama iş yerindekiler sağolsunlar bayagı idare ediyorlar.Sabah dokuzda geliyorum işe, çoğu da öğleden sonra gitmiyorum.Gidersem de en geç üçte çıkıyorum.
@PembeLokum Geçmiş olsun canım, bir telaşeye girmişsin.Tabi ben bu ara biraz uzak kaldıgımdan geç yazıyorum. Kalp atışı için strese sokma kuzum kendini, kızların da dediği gibi on haftaya kadar yolu var.
Cümleten nasılsınız bayanlar?? :)))
Yok kızlar bebişi görmeye değil bu kez...:)) Troit değerim düşük çıkmıştı doktorum dahiliyiye yönlendirmişti onun için gittim.. Gebeliğe bağlı bir durum olabilir dedi tabi ama bizim genetikde de olduğu için 2 hafta sonra tekrar gel, kimisinde gün geçtikçe azalır, kimi gebelikte artar, kontrol altında tutalım dedi gönderdi:)))
M mutlubulut valla yapardık güzelde olurdu :)) Canım geçen topladım baya dolaba koydum 12 poşet çıktı tabi kayınvalidemlere de götürürüz... Anneannemin buzluğuna atarım canım taşınırken zaten çok uzak değil ama yinede 2 saat dışarda kalsalar bile kötü olurlar.. Heh evet çatal iğne canım benim sen çok yaşa :))
tutkku bugün işin çok desene.. Hadi kolay gelsin sanada :))
Ladypurple nerdesin sen kuzum yaaa bayadır girmiyor gibisin.. Anam valla ne güzel çalışma arkadaşların varmış, umarım bizimkilerde bu kadar anlayışlı olur 5 böcekk :))) Ben kendi adıma çok şükür iyiyim, seni sormalı nasılsın iyice ağırlaştın mı?
Sağol canım benim inşAllah...hee gecmıs olsun canım ınsallah yukselmez.
oo cok ıyı yapmıssın canım recelde baya cıkar o zaman. Dogru onlar var :) evet ya bırde hava sıcak hemen cozulur buzları ama dedenlerde olunca nasılsa sızın arabada vardı dımı goturmek kolay olur :) Allah gule gule yemek nasıp etsın kısın :)
ınsallah olur cok ıyı olur sızın ıcın hele bebıste olacak oda bahceden yer ılerıde ne guzel :)Sağol canım benim inşAllah...
Evet canım baya var tabi ama ben hepsini yapmam 1 kavanoz yeter bize, topladıklarımızın geri kalanını dağıtırım.. Biraz dedemlere, biraz teyzemlere derken biter gider işte :)))
Çok şükür ki onlar var o yüzden çok şanslıyım canım:)) Amin amin hepimize İnşAllah.. Eşim bahçeye domates, salatalık, fasulye birde biber dikti bakalım onlar çıkacak mı :))
gunaydın boncuk nasılsınGünaydın kızlar
İyiyim Edoş sen nasılsın :)gunaydın boncuk nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?