2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

begeıyorsun sende yanı ınsallah severım bende en onemlısı guzel yapabılırım ohh ne guzel canım ıs arkadaslarının ıdare etmesı..besık geldımı nasıl oldu :) sızın odaya mı koydunuz
Yok kuzum ya ilaç kullanıyorum ben arada bazı günler unuttum ama hemen sonraki gün aldım imkansız gibi Yoo sürekli seçip rengini değiştiriyorum büyük sabır işi

hayırlı zamanda olsun hadıı bee bak ben sıkıldımda degıstırmedım yıne

İyiyiz canım çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
Allah daha iyi etsin inşallah :) Yeni evli olarak iftar sahur arası mekik dokuyorsun galiba sen :))

Çok şükür bundan iyisi şamda kayısı mı derler :))) Yaniii şu son bir ay çok çok iyiyim diyemeyeceğim, idare ediyoruz. :)

Evet iftara yetişiyorum sonra az kestirip sahura yetişiyorum kendimi maratonda gibi hissediyorum ama az kaldı diyorum içimden

Rabbim hayırlısıyla sağlıklı doğum nasip etsin inşallah az kalmış

İnşallah canım, kayınvalidem yaptı benim de yeni, çok sevdim. Yaparsın yaparsın inş. :))
Çok şükür canım, yoksa son üç hafta kalaya kadar hayatta duramazdım, erken çıkardım izne. Neyse bu haftayı sayma iki haftam kaldı iş yerinde, sabır. :)
Oyy evet cuma günü geldi, çok beğendimmm , gözlerimi alamıyorum. :) Hıhı yatak odasına koyduk, yanı başıma :)) Çekerim fotosunu, büyük ama gayet rahat sıgdı. :)

Evet iftara yetişiyorum sonra az kestirip sahura yetişiyorum kendimi maratonda gibi hissediyorum ama az kaldı diyorum içimden

Rabbim hayırlısıyla sağlıklı doğum nasip etsin inşallah az kalmış

Aynen öyle canım son dokuz gün :)

Evet ramazan bitsin, bize de bayagı az kalıyor. Amiiiin inşallah :)

Sen bayrama doğum mu yapacaksın yani Ramazan ayının bitmesine bile gerek kalmıyor sizde Bayram hepimize ilaç gibi gelecek sanırım
Hee yok canım, bayramdan sonra işten ayrılacağım. Evde bekleme süreci olacak :) Ağustos 18 da 40 haftamız doluyor ama genelde kız bebekler 10-15 gün önceden geliyor deniyor.Öyle olursa agustosun ilk haftası olur.Bakalım nasip. :)) Ama heyecan fena doruklarda :))

Tabi siz de normal ev düzeninizi yaşamaya başlayacaksınız inşallah :)

ellerıne saglık kayınvalıdenın pekı kayısıyı ıkıye ayırıp oyle mı yapmıs yoksa parcalmıs mı ınternette hep buyuk buyuk ama zor olmaz mı yemek dograrsamda dagılır mı korkusu var tabı
o ıyı 2 haftada boyle ıdare ederler sagolsunlar kac ay olacak ıznın ?
ee buraya gırmeyecekmısın artık
nr guzel canım dogsunda huzurla uyusun melegın :)

Keşke sabitlense herkesin çok basit bir uygulamadır aslında ama diğer işlerden uğraşmaya zaman bulamamış olabilirler
valla ıyı olurdu

Bende takvimde farklı yazıyor demek ki değiştirmemiş diyorum oruç vurdukız bebekler genelde öyle söylenir evet inşallah hayırlısıyla alırsınız kucağınızaisim düşünüldümü
valla ıyı olurdu

Yok kızlar bebişi görmeye değil bu kez...:)) Troit değerim düşük çıkmıştı doktorum dahiliyiye yönlendirmişti onun için gittim.. Gebeliğe bağlı bir durum olabilir dedi tabi ama bizim genetikde de olduğu için 2 hafta sonra tekrar gel, kimisinde gün geçtikçe azalır, kimi gebelikte artar, kontrol altında tutalım dedi gönderdi:)))
M mutlubulut valla yapardık güzelde olurdu :)) Canım geçen topladım baya dolaba koydum 12 poşet çıktı tabi kayınvalidemlere de götürürüz... Anneannemin buzluğuna atarım canım taşınırken zaten çok uzak değil ama yinede 2 saat dışarda kalsalar bile kötü olurlar.. Heh evet çatal iğne canım benim sen çok yaşa :))
tutkku bugün işin çok desene.. Hadi kolay gelsin sanada :))
Ladypurple nerdesin sen kuzum yaaa bayadır girmiyor gibisin.. Anam valla ne güzel çalışma arkadaşların varmış, umarım bizimkilerde bu kadar anlayışlı olur 5 böcekk :))) Ben kendi adıma çok şükür iyiyim, seni sormalı nasılsın iyice ağırlaştın mı?

hee gecmıs olsun canım ınsallah yukselmez.
oo cok ıyı yapmıssın canım recelde baya cıkar o zaman. Dogru onlar var :) evet ya bırde hava sıcak hemen cozulur buzları ama dedenlerde olunca nasılsa sızın arabada vardı dımı goturmek kolay olur :) Allah gule gule yemek nasıp etsın kısın :)

Sağol canım benim inşAllah...
Evet canım baya var tabi ama ben hepsini yapmam 1 kavanoz yeter bize, topladıklarımızın geri kalanını dağıtırım.. Biraz dedemlere, biraz teyzemlere derken biter gider işte :)))
Çok şükür ki onlar var o yüzden çok şanslıyım canım:)) Amin amin hepimize İnşAllah.. Eşim bahçeye domates, salatalık, fasulye birde biber dikti bakalım onlar çıkacak mı :))

ınsallah olur cok ıyı olur sızın ıcın hele bebıste olacak oda bahceden yer ılerıde ne guzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…