2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

sarmayı annemle sardık aslında hak yemeyeyim şimdi
evi temizlemiştim zaten, birtek mutfakta var işim işte, ama hala oturuyorum, hoş şimdiden ne yapayım zaten..
elimden geldiğince yapmaya çalışırım inşallah :)

inşallah canım, inşallah hayırlı sağlıklı evlat olur.

Rabbim bilir kuzum, inşallah kabul olur. midenide üşütmüşsündür belki, veya bilmem kuralda olmaz diyosun

bu yazı rengı değiştirmeside hakkaten takıntı yapıyor, keşke hep seçtiğimiz renkte yazsa

inşallah canım ya.
tadını felan merak ettim, bakalım hazır bulursam alayım bari. çok severim reçeli

canım benim çok şükür iş arkaşaşların ıdare edyomus, baya kolaylık olur senın ıcın.
kız 42 gün kalmış diyo Allahım
nerele gideeek,nerelere kaçaak

duman91 kuzum inşallah normalde döner herşey.
buarada moral bozmak ıstemem ama o domatesler falan olmayabılır kuzum.
cunkı nisan gibi ekiliyor ya, bu aylarda domatesler falan anca olmaya başlıyor.
inşallah olurlar tabi

Zerence nasılsın boncuuk

Canım domates, biber ve salatalık fide, yani dedemlerden aldık onlar ekmişti, filizlenmişti kökünü aldık kendi bahçemize diktik o zamanda mı olmaz? Eşim iyi anlıyor aslında bahçe işinden ama ben pek anlamıyorum hem yaklaşık 1 ay önce yaptı evi alır almaz yani :)))

İyiyim Edoş sen nasılsın :)
ıyıyım canım bende aynı valla :) senın nasıl gıdıyor evlılık alıstın mı :)

bende severım her recelı olmasada

Heeee, olsun yine de bebişin payı var doktor yollarına düşmende :)

Ara ara giriyorum canım da işyerinde çok bulunmuyorum bu ara, durduğum zaman da masa koridor balkon arası mekik duruyorum.Uzun süre oturamıyorum artık şu sandalyede.Ah ah ağırlık çöktü çökmez mi, hele ki akşamları nasıl hissediyorum, göbüşüm yerçekimine karşı koyamıyo, aşağı doğru çekiliyo sanki :) . Son bir ay yatışlar da zormuş.Yatakta bir yönden diğer yöne dönmek bu kadar mı zor olurmuş :))) Ama o hareketler , Aman Allah ımm nasıl dönüp duruyo içeride, en güzel kısmı bu :))
Seninkiler de böcek demi :) innnşallah canım aynı benimkiler gibi olsalar kafi, valla Allah razı olsun bayan olsa bu derece anlayışlı olmazdı heralde.

Banada annem sarıp getirecek kayınvalidemleri yemeğe aldığım gün annelerin hakkı ödenmez bizlerde evlatlarımıza yapacağızAmin inşallahYok kuzu ya ilaç kullanıyorum Evet sabit kalsa keşke ya sürekli değiştiriyorum duramıyorumda

Bende takvimde farklı yazıyor demek ki değiştirmemiş diyorum oruç vurdukız bebekler genelde öyle söylenir evet inşallah hayırlısıyla alırsınız kucağınızaisim düşünüldümü

Yok yok :)) Ama ben yanılttım bayram sonrası diyerek :)) İnşallah canımm, Almina kuzumuzun adı :)

Ben onun onbeş gününü kırpıp son bir ay diyorum artık :))) Oy oy hiç sorma, şu ağırlıkla içimdeki enerjiyi dışarı da atamıyorum bir türlü, patlıycam az kaldı :))
Siz ne alemdesiniz paşayla? :) Bulantıların geçti mi canım?

diimi ya, sağolsunlar.
inşallah inşallahh

aman ilaçta garanti değil
azcık korkutayım seni

duman91 eğer çicekli halindeydyse olur herhalde kuzum, ben daha yenı hani tohumunu ekti sandım.
diğer türlüyse olur gibime geliyor.
tabı fasulyelerde emın değilim, annem bussuru topladı şimdiye kadar, verimli zamanları geldi geçecek nerdeyse.

tabi bebişin bereketi ile olur inşallah

diimi ya ah kuzum Rabbim sabrını verir inşallah
izne çıkınca daha rahat edersın evde, şimdi iş stresıydı oydu buydu..
o enerji doğuma saklanıyor bence ya avaz avaz bağırmak için

bizde buna şükür iyiyiz, paşaya muzik dinletiyorum bangır bangır , hareket ediyo parti var içerde herhalde
geçti canım yaa çok şükür,inşallah son aylarda olmaz yine, genelde oluyo deniyor ama

İyiyim tutkucum sen nasılsın :)

ıyıyım canım bende aynı valla :) senın nasıl gıdıyor evlılık alıstın mı :)

bende severım her recelı olmasada

Allah iyilik versin canım :)

Alıştım alıştım, her gün aynı şeyler sabah kalk işe gel akşam aynı saatte eve git yemek hazırla, ev toparla , yat kalk işe gel Ramazan dolayısıyla pek bişey anlayamıyoruz evlilikten.

Hahahha demiii Hayırlısı artık :))) Bu ara doğuma odaklanmıyorum, sadece beklemedeyim :))

Oh oh, ne güzel, müziğe nasıl duyarlı oluyorlar demii :) İyice hareketler hissedilmeye başladı demek :)

Son aylar iştahsızlık oluyor canım, yavrucak mideyi de sıkıştırmaya başladıgından insanın içi almıyor.Düşün ki en iştahlı bendim, benimki bile kesildi :))

aynı canım hayat hep aynı :)

Biz çamasirlarımızı yıkadık, artık iyice hazırlıklara koyulduk teyzoşlaar :))
oo masallah mıs gıbı olmuslardır :)

çalışınca öyle oluyor canım ya, hep bi koşuşturmaca falan
bende buna şükür iyiyim canım,

Biz çamasirlarımızı yıkadık, artık iyice hazırlıklara koyulduk teyzoşlaar :))

amaa bu çamalırlar cok tatlı kii
zamanı gelmişti tabıkı canım, hazırda dursunlar.
makinaya attın demi
bide neyle yıkadın

buarada perdelerimiz aynı geldi, yatak odamkaliler öyle, rengi fln aynı

bekle sen bekle
çok şükür hissediliyor artık canım, dışardanda belli oluyor. video bile yaptım

diimi ya mideye yermi kalmıyoda, birde yemeklere yer kalsın.
hayırlısı sabır sabıır

Öyle tabi canım...
hehehe dün de biz eşimle bu yerçekimi mevzusunda gülüşmüştük son aylarda karşı koyamam diye :)))
Ayyy o hareketleri hissetmeme az kaldı yaaa nasipse 1 ay sonra hissederim heralde:))
Evet canım benimkilerde böcek ama biraz anlayışsız böceklere benziyorlar bakalım zamanla göreceğiz:)

Çiçeklilerdi canım, yok tohum değildi:))
Fasulyeler tohumdu onlarda filizlendi ama daha fasulye falan yok tabi ortalıkta, annen toplamış bile MaşAllah bizimki nasıl olcak merak ediyorum bakalım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…