Amin canım inşallah seninki yüksek ihtimal kabul olur ama benimki olmayacak kesinBugün çok midem bulanıyor zaten kendinden bozulabilir
Rabbim kolaylık versin canım hamilesin kendini çok yorma hepsi seni biliyor sonuçta bu halinle tatlı sarma falan yapmışsın kıyamam ya
Geçmiş olsun kuzenine Rabbim analı babalı büyütsün gözünüz aydın canım darısı başına inşallah
Beğendiğine sevindim canım bakalım tatlarıyla misafirlerimde öyle düşüneceklermiBen çok seviyorum ojeyi genelde muhakkak sürerim ama böyle kötü oldu orucum kabul olmayacak ama tutuyorum
oo davet var hetatlı ve sarma bıtınce baya kolaylanmıs oluyor zaten cok yorma kendını
ınsallah guzel olur bakalım
hıc bılmıyorum kı canım babam hep hazır alır en cok babam sever zaten ben nadır yerım
Allah analı babalı buyutsun ınsallah kuzenınde dogum yapmıs hedogru tabı soylemek kolay
MutluBulut_ Sana da günaydın canım.. Kayısı reçelini şiddetle tavsiye ediyorum :) Çok harika oluyor
duman91 Genel kontrol için gidiyorsun galiba canım doktora?
tutkku Canımm izinli değilim ama iş yerindekiler sağolsunlar bayagı idare ediyorlar.Sabah dokuzda geliyorum işe, çoğu da öğleden sonra gitmiyorum.Gidersem de en geç üçte çıkıyorum.
@PembeLokum Geçmiş olsun canım, bir telaşeye girmişsin.Tabi ben bu ara biraz uzak kaldıgımdan geç yazıyorum. Kalp atışı için strese sokma kuzum kendini, kızların da dediği gibi on haftaya kadar yolu var.
Cümleten nasılsınız bayanlar?? :)))
Amin canım benim İnşAllah hayallerimiz hep öyle :))ınsallah olur cok ıyı olur sızın ıcın hele bebıste olacak oda bahceden yer ılerıde ne guzel :)
Canım domates, biber ve salatalık fide, yani dedemlerden aldık onlar ekmişti, filizlenmişti kökünü aldık kendi bahçemize diktik o zamanda mı olmaz? Eşim iyi anlıyor aslında bahçe işinden ama ben pek anlamıyorum hem yaklaşık 1 ay önce yaptı evi alır almaz yani :)))sarmayı annemle sardık aslında hak yemeyeyim şimdi
evi temizlemiştim zaten, birtek mutfakta var işim işte, ama hala oturuyorum, hoş şimdiden ne yapayım zaten..
elimden geldiğince yapmaya çalışırım inşallah :)
inşallah canım, inşallah hayırlı sağlıklı evlat olur.
Rabbim bilir kuzum, inşallah kabul olur. midenide üşütmüşsündür belki, veya bilmem kuralda olmaz diyosun
bu yazı rengı değiştirmeside hakkaten takıntı yapıyor, keşke hep seçtiğimiz renkte yazsa
inşallah canım ya.
tadını felan merak ettim, bakalım hazır bulursam alayım bari. çok severim reçeli
canım benim çok şükür iş arkaşaşların ıdare edyomus, baya kolaylık olur senın ıcın.
kız 42 gün kalmış diyo Allahım
nerele gideeek,nerelere kaçaak
duman91 kuzum inşallah normalde döner herşey.
buarada moral bozmak ıstemem ama o domatesler falan olmayabılır kuzum.
cunkı nisan gibi ekiliyor ya, bu aylarda domatesler falan anca olmaya başlıyor.
inşallah olurlar tabi
Zerence nasılsın boncuuk
ıyıyım canım bende aynı valla :) senın nasıl gıdıyor evlılık alıstın mı :)İyiyim Edoş sen nasılsın :)
bende severım her recelı olmasadasarmayı annemle sardık aslında hak yemeyeyim şimdi
evi temizlemiştim zaten, birtek mutfakta var işim işte, ama hala oturuyorum, hoş şimdiden ne yapayım zaten..
Rabbim bilir kuzum, inşallah kabul olur. midenide üşütmüşsündür belki, veya bilmem kuralda olmaz diyosun
bu yazı rengı değiştirmeside hakkaten takıntı yapıyor, keşke hep seçtiğimiz renkte yazsa
inşallah canım ya.
tadını felan merak ettim, bakalım hazır bulursam alayım bari. çok severim reçeli
canım benim çok şükür iş arkaşaşların ıdare edyomus, baya kolaylık olur senın ıcın.
inşallah olurlar tabi
Zerence nasılsın boncuuk
Yok kızlar bebişi görmeye değil bu kez...:)) Troit değerim düşük çıkmıştı doktorum dahiliyiye yönlendirmişti onun için gittim.. Gebeliğe bağlı bir durum olabilir dedi tabi ama bizim genetikde de olduğu için 2 hafta sonra tekrar gel, kimisinde gün geçtikçe azalır, kimi gebelikte artar, kontrol altında tutalım dedi gönderdi:)))
@mutlubulut valla yapardık güzelde olurdu :)) Canım geçen topladım baya dolaba koydum 12 poşet çıktı tabi kayınvalidemlere de götürürüz... Anneannemin buzluğuna atarım canım taşınırken zaten çok uzak değil ama yinede 2 saat dışarda kalsalar bile kötü olurlar.. Heh evet çatal iğne canım benim sen çok yaşa :))
tutkku bugün işin çok desene.. Hadi kolay gelsin sanada :))
Ladypurple nerdesin sen kuzum yaaa bayadır girmiyor gibisin.. Anam valla ne güzel çalışma arkadaşların varmış, umarım bizimkilerde bu kadar anlayışlı olur 5 böcekk :))) Ben kendi adıma çok şükür iyiyim, seni sormalı nasılsın iyice ağırlaştın mı?
Banada annem sarıp getirecek kayınvalidemleri yemeğe aldığım günsarmayı annemle sardık aslında hak yemeyeyim şimdi
Yok yok :)) Ama ben yanılttım bayram sonrası diyerek :)) İnşallah canımm, Almina kuzumuzun adı :)Bende takvimde farklı yazıyor demek ki değiştirmemiş diyorum oruç vurdukız bebekler genelde öyle söylenir evet inşallah hayırlısıyla alırsınız kucağınıza isim düşünüldümü
Ben onun onbeş gününü kırpıp son bir ay diyorum artık :))) Oy oy hiç sorma, şu ağırlıkla içimdeki enerjiyi dışarı da atamıyorum bir türlü, patlıycam az kaldı :))sarmayı annemle sardık aslında hak yemeyeyim şimdi
inşallah canım ya.
inşallah olurlar tabi
Zerence nasılsın boncuuk
Banada annem sarıp getirecek kayınvalidemleri yemeğe aldığım günannelerin hakkı ödenmez bizlerde evlatlarımıza yapacağız Amin inşallah Yok kuzu ya ilaç kullanıyorum Evet sabit kalsa keşke ya sürekli değiştiriyorum duramıyorumda
Ben onun onbeş gününü kırpıp son bir ay diyorum artık :))) Oy oy hiç sorma, şu ağırlıkla içimdeki enerjiyi dışarı da atamıyorum bir türlü, patlıycam az kaldı :))
Siz ne alemdesiniz paşayla? :) Bulantıların geçti mi canım?
sarmayı annemle sardık aslında hak yemeyeyim şimdi
evi temizlemiştim zaten, birtek mutfakta var
inşallah olurlar tabi
Zerence nasılsın boncuuk
ıyıyım canım bende aynı valla :) senın nasıl gıdıyor evlılık alıstın mı :)
bende severım her recelı olmasada
Hahahha demiiidiimi ya ah kuzum Rabbim sabrını verir inşallah
izne çıkınca daha rahat edersın evde, şimdi iş stresıydı oydu buydu..
o enerji doğuma saklanıyor bence yaavaz avaz bağırmak için
bizde buna şükür iyiyiz, paşaya muzik dinletiyorum bangır bangır , hareket ediyo parti var içerde herhalde
geçti canım yaa çok şükür,inşallah son aylarda olmaz yine, genelde oluyo deniyor ama
İyiyim tutkucum sen nasılsın :)
Allah iyilik versin canım :)
Alıştım alıştım, her gün aynı şeylersabah kalk işe gel akşam aynı saatte eve git yemek hazırla, ev toparla , yat kalk işe gel Ramazan dolayısıyla pek bişey anlayamıyoruz evlilikten.
oo masallah mıs gıbı olmuslardır :)Biz çamasirlarımızı yıkadık, artık iyice hazırlıklara koyulduk teyzoşlaar :))
Yaaa o dalinin yumuşatıcısı ne güzelmiş öylee, daha şimdiden bebek kokuyo sanki kıyafetler :))aynı canım hayat hep aynı :)
oo masallah mıs gıbı olmuslardır :)
İyiyim tutkucum sen nasılsın :)
Allah iyilik versin canım :)
Alıştım alıştım, her gün aynı şeylersabah kalk işe gel akşam aynı saatte eve git yemek hazırla, ev toparla , yat kalk işe gel Ramazan dolayısıyla pek bişey anlayamıyoruz evlilikten.
Biz çamasirlarımızı yıkadık, artık iyice hazırlıklara koyulduk teyzoşlaar :))
Hahahha demiiiHayırlısı artık :))) Bu ara doğuma odaklanmıyorum, sadece beklemedeyim :))
Oh oh, ne güzel, müziğe nasıl duyarlı oluyorlar demii :) İyice hareketler hissedilmeye başladı demek :)
Son aylar iştahsızlık oluyor canım, yavrucak mideyi de sıkıştırmaya başladıgından insanın içi almıyor.Düşün ki en iştahlı bendim, benimki bile kesildi :))
Öyle tabi canım...Heeee, olsun yine de bebişin payı var doktor yollarına düşmende :)
Ara ara giriyorum canım da işyerinde çok bulunmuyorum bu ara, durduğum zaman da masa koridor balkon arası mekik duruyorum.Uzun süre oturamıyorum artık şu sandalyede.Ah ah ağırlık çöktü çökmez mi, hele ki akşamları nasıl hissediyorum, göbüşüm yerçekimine karşı koyamıyo, aşağı doğru çekiliyo sanki :) . Son bir ay yatışlar da zormuş.Yatakta bir yönden diğer yöne dönmek bu kadar mı zor olurmuş :))) Ama o hareketler , Aman Allah ımm nasıl dönüp duruyo içeride, en güzel kısmı bu :))
Seninkiler de böcek demi :) innnşallah canım aynı benimkiler gibi olsalar kafi, valla Allah razı olsun bayan olsa bu derece anlayışlı olmazdı heralde.
Çiçeklilerdi canım, yok tohum değildi:))diimi ya, sağolsunlar.
inşallah inşallahh
aman ilaçta garanti değil
azcık korkutayım seni
duman91 eğer çicekli halindeydyse olur herhalde kuzum, ben daha yenı hani tohumunu ekti sandım.
diğer türlüyse olur gibime geliyor.
tabı fasulyelerde emın değilim, annem bussuru topladı şimdiye kadar, verimli zamanları geldi geçecek nerdeyse.
tabi bebişin bereketi ile olur inşallah
Anam bunlar pek bi tatlı ama yaaa renklere bak senn:))) Güle güle giysin İnşAllahBiz çamasirlarımızı yıkadık, artık iyice hazırlıklara koyulduk teyzoşlaar :))
bı ara koklıyım ben onuYaaa o dalinin yumuşatıcısı ne güzelmiş öylee, daha şimdiden bebek kokuyo sanki kıyafetler :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?