- 3 Nisan 2014
- 2.453
- 1.415
- 198
- 36
Dimiiii benim de bugün ekadar yıkayıp astıgım en tatlı camasırlar :)) Evet canım makineye attım. 40 derecede yıkadım, ilk yıkama 30 da bile olurmuş.Roxy diye bebek çamasr deterjanı ve dalinin yumusatıcısıyla yıkadım canım..çalışınca öyle oluyor canım ya, hep bi koşuşturmaca falan
bende buna şükür iyiyim canım,
amaa bu çamalırlar cok tatlı kii
zamanı gelmişti tabıkı canım, hazırda dursunlar.
makinaya attın demi
bide neyle yıkadın
buarada perdelerimiz aynı geldi, yatak odamkaliler öyle, rengi fln aynı
bekle sen bekle
çok şükür hissediliyor artık canım, dışardanda belli oluyor. video bile yaptım
diimi ya mideye yermi kalmıyoda, birde yemeklere yer kalsın.
hayırlısı sabır sabıır
Kokla koklaa :))))bı ara koklıyım ben onu
Çok güzel bir isim bahtıda güzel olsun inşallahYok yok :)) Ama ben yanılttım bayram sonrası diyerek :)) İnşallah canımm, Almina kuzumuzun adı :)
Ben pko hastasıyım ama kistcikler var onlar için aslında uzun zamandır kullanıyorum ilacıdiimi ya, sağolsunlar.
inşallah inşallahh
aman ilaçta garanti değil
azcık korkutayım seni
Biz çamasirlarımızı yıkadık, artık iyice hazırlıklara koyulduk teyzoşlaar :))
Evet koyulmuyormuş cidden :)))Öyle tabi canım...
hehehe dün de biz eşimle bu yerçekimi mevzusunda gülüşmüştük son aylarda karşı koyamam diye :)))
Ayyy o hareketleri hissetmeme az kaldı yaaa nasipse 1 ay sonra hissederim heralde:))
Evet canım benimkilerde böcek ama biraz anlayışsız böceklere benziyorlar bakalım zamanla göreceğiz:)
Anam bunlar pek bi tatlı ama yaaa renklere bak senn:))) Güle güle giysin İnşAllah
Dimiiii benim de bugün ekadar yıkayıp astıgım en tatlı camasırlar :)) Evet canım makineye attım. 40 derecede yıkadım, ilk yıkama 30 da bile olurmuş.Roxy diye bebek çamasr deterjanı ve dalinin yumusatıcısıyla yıkadım canım..
Yaa, zevkimiz aynıymış. :) Ben cok memnunum yaa, yıkadı mı hiç ütü istemiyor.Çok da güzel duruyo :))
Hadi yaa, ama sen o kadar kilo almadın ya ondan heralde.Benim başlarda dısarıdan o kadar belli olmuyordu.
Sanki öyle bir anlamı da vardı canım okumuştum bir yerde, ama asıl mina dağında yetişen bir çiçek ismiymiş. Sağol canım amin inşallah..Çok güzel bir isim bahtıda güzel olsun inşallahal yanaklı ya da elma yanaklı kız demekti sanırım yanlış hatırlamıyorsam
Ben pko hastasıyım ama kistcikler var onlar için aslında uzun zamandır kullanıyorum ilacınormal insana göre biraz daha zorlu hamile kalmam tabi ki Rabbim bilir
Oy yesinler cicilerini maşallah
Çok güzel bir isim bahtıda güzel olsun inşallahal yanaklı ya da elma yanaklı kız demekti sanırım yanlış hatırlamıyorsam
Ben pko hastasıyım ama kistcikler var onlar için aslında uzun zamandır kullanıyorum ilacınormal insana göre biraz daha zorlu hamile kalmam tabi ki Rabbim bilir
Oy yesinler cicilerini maşallah
Yaniii :) Migrosta vardı burda. Orada migros var mı bilmiyorum ama olmadı dalinin deterjanını alırsın.40 derece olsun garantı olsun ya
dalini bulurum ama deterjanı bılmem, nasipse araştırırım.
bebek koksun oh misss
öylemi ben hiç yıkamadımda daha
zaten kapatıp açmıyorumda, e yatak odasındada nekadar kirlenirki
evet canım ondan olabılır, cok ılgınc bişi
dalını dmeıstım ama bebısı koklamak daha ıyıKokla koklaa :))))
Birgün zeytinburnunda denk geliriz belkiiiii, canlısını koklarsın :)))
Çok güzel isimSanki öyle bir anlamı da vardı canım okumuştum bir yerde, ama asıl mina dağında yetişen bir çiçek ismiymiş. Sağol canım amin inşallah..
O hiiiiç belli olmaz aynen Rabbim bilir, inşallah hayırlı zamanda nasip olur canım.
Teşekkür ederiz teyzesiii
Aynen canım şuan için düşünmüyorum takmıyorum Rabbim hayırlı zamanını biliyor elbet diyorum herşey kısmet Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın tabihe evet canım demiştin , oyle deme ya Allah bilir onu, kafana bıle takma yani
hayırlı zamanında ınsallah nasip eder Rabbim
bende hıc yapmadım hep aklımda amakızlar dün kalburabastı yaptım ilk defa, buakşam için..
ama böyle kurabıye gibi oldu, oylemiki tadı yoksa şerbetmi az geldi acaba.
fazla bile koyduk ama daha once yemediğim için bilmiyorum nasıl olmalı
Guzel olmustur canim guzel ellerine saglik baska ne var menude :) benimde menu hazirdi ama uzanirken canim nohut istedi haslanmis vardi buzlukta cikardim salatasini yapicam :)) maydanoz falan yok evde ama eldeki malzemelerle.yapayim artikannem beyendi ama nebileyim biraz hızlı pişti.
kuru desem değil, hamur gibi desem değil.
neyse iyi kötü yesinler napayım.
3 s.b şeker
2,5 s.b su yazıyodu su daha bile fazla konuldu ama yinede az geldi, halbuki ölçüler aynıydı oktay ustayla
Guzel olmustur canim guzel ellerine saglik baska ne var menude :) benimde menu hazirdi ama uzanirken canim nohut istedi haslanmis vardi buzlukta cikardim salatasini yapicam :)) maydanoz falan yok evde ama eldeki malzemelerle.yapayim artik
Bizde de 3 gundur ayni corba mevcut
inşallah canım ya.
menüüüm
Yayla çorbası
Fırında patatesli et
Yaprak sarma
Makarnalı yoğurtlama
Tatlı
Karpuz
Cacık, salata falan
ya normalde burda böyle misafir davet edersen kocaman kocaman çelik tepsilere yapılır öyle hiç tabaklara ayırmadan servis edilir, ama ben öyle yapamıyororuum, geneldede hep aynı yemekler yapılır.
azcık deert oldu içime ama ben koca karı değilimki beklentiye girmesin kimsee,
oh ne güzel nohutu cok severim, dünde annem fasulye attı buzluğa, denemelik banada verdi, sen aklıma geldin dedim dur atayım bende bakalım nasıl olur.
Bizde de 3 gundur ayni corba mevcutellerine saglik canim menu cok guzel :)) aman bosver kuzum hic hos degil herkesle ayni tabaktan yemek zaten degissin o adet artik yeni nesille :)
Iyi yapmissin canim :) ya ben kuru fasulyeyi bir kere ddnedim ama piseeken hamur gibi ezildi bir daha koymadim. Kuru fasulye koydun dimi taze mi yoksa :) taze fasulye cok guzel oluyo
Aynen canim ama yarinada kalicak bozulur mu sence :)) afiyet olsun sanada :))keske herkez böyle düşünse
olsun canım ya çöpe gideceğine ye , zaten aklımdaydı sende pişirmişsin ya dedim dur bayadır yapmıyorum bende yapayım.
taze fasulye canım, diğerini koymam zaten
kızlar dün kalburabastı yaptım ilk defa, buakşam için..
ama böyle kurabıye gibi oldu, oylemiki tadı yoksa şerbetmi az geldi acaba.
fazla bile koyduk ama daha once yemediğim için bilmiyorum nasıl olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?