2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Dimiiii benim de bugün ekadar yıkayıp astıgım en tatlı camasırlar :)) Evet canım makineye attım. 40 derecede yıkadım, ilk yıkama 30 da bile olurmuş.Roxy diye bebek çamasr deterjanı ve dalinin yumusatıcısıyla yıkadım canım..

Yaa, zevkimiz aynıymış. :) Ben cok memnunum yaa, yıkadı mı hiç ütü istemiyor.Çok da güzel duruyo :))

Hadi yaa, ama sen o kadar kilo almadın ya ondan heralde.Benim başlarda dısarıdan o kadar belli olmuyordu.

Yok yok :)) Ama ben yanılttım bayram sonrası diyerek :)) İnşallah canımm, Almina kuzumuzun adı :)
Çok güzel bir isim bahtıda güzel olsun inşallahal yanaklı ya da elma yanaklı kız demekti sanırım yanlış hatırlamıyorsam
diimi ya, sağolsunlar.
inşallah inşallahh

aman ilaçta garanti değil
azcık korkutayım seni
Ben pko hastasıyım ama kistcikler var onlar için aslında uzun zamandır kullanıyorum ilacı normal insana göre biraz daha zorlu hamile kalmam tabi ki Rabbim bilir
Biz çamasirlarımızı yıkadık, artık iyice hazırlıklara koyulduk teyzoşlaar :))

Oy yesinler cicilerini maşallah

Evet koyulmuyormuş cidden :)))
Aynen canımm ben de ilk 5. ayımda hissetmiştim.
Belli olmaz, halini görünce vicdana gelirler belki o zaman :)

Anam bunlar pek bi tatlı ama yaaa renklere bak senn:))) Güle güle giysin İnşAllah

Teşekkür ederiz canımm

40 derece olsun garantı olsun ya
dalini bulurum ama deterjanı bılmem, nasipse araştırırım.
bebek koksun oh misss

öylemi ben hiç yıkamadımda daha
zaten kapatıp açmıyorumda, e yatak odasındada nekadar kirlenirki

evet canım ondan olabılır, cok ılgınc bişi

Sanki öyle bir anlamı da vardı canım okumuştum bir yerde, ama asıl mina dağında yetişen bir çiçek ismiymiş. Sağol canım amin inşallah..

O hiiiiç belli olmaz aynen Rabbim bilir, inşallah hayırlı zamanda nasip olur canım.

Teşekkür ederiz teyzesiii

he evet canım demiştin , oyle deme ya Allah bilir onu, kafana bıle takma yani
hayırlı zamanında ınsallah nasip eder Rabbim

Yaniii :) Migrosta vardı burda. Orada migros var mı bilmiyorum ama olmadı dalinin deterjanını alırsın.
Yok zaten şimdiden yıkama canım, son zamanda yıka ki mis kokusu gitmesin. :) Zaten durdugu yerde kirlenmez de yine de ilk dikilmiş ürün, yıkamak lazım.

Çok güzel isim O kadar tatlılar ki bebekler kadar masum güzel birşey varmı ya Amin canım inşallah herşey nasip gerçekten
he evet canım demiştin , oyle deme ya Allah bilir onu, kafana bıle takma yani
hayırlı zamanında ınsallah nasip eder Rabbim
Aynen canım şuan için düşünmüyorum takmıyorum Rabbim hayırlı zamanını biliyor elbet diyorum herşey kısmet Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın tabi

kızlar dün kalburabastı yaptım ilk defa, buakşam için..
ama böyle kurabıye gibi oldu, oylemiki tadı yoksa şerbetmi az geldi acaba.
fazla bile koyduk ama daha once yemediğim için bilmiyorum nasıl olmalı

bende hıc yapmadım hep aklımda ama sekerpareyı cagrıstırıyor bana kurabıye gıbı derken oyle mı

tutkku bende henus hıc yemedım kuzum yanı sanırım yemedım

annem beyendi ama nebileyim biraz hızlı pişti.
kuru desem değil, hamur gibi desem değil.
neyse iyi kötü yesinler napayım.

3 s.b şeker
2,5 s.b su yazıyodu su daha bile fazla konuldu ama yinede az geldi, halbuki ölçüler aynıydı oktay ustayla

Guzel olmustur canim guzel ellerine saglik baska ne var menude :) benimde menu hazirdi ama uzanirken canim nohut istedi haslanmis vardi buzlukta cikardim salatasini yapicam :)) maydanoz falan yok evde ama eldeki malzemelerle.yapayim artik

Guzel olmustur canim guzel ellerine saglik baska ne var menude :) benimde menu hazirdi ama uzanirken canim nohut istedi haslanmis vardi buzlukta cikardim salatasini yapicam :)) maydanoz falan yok evde ama eldeki malzemelerle.yapayim artik

inşallah canım ya.
menüüüm

Yayla çorbası
Fırında patatesli et
Yaprak sarma
Makarnalı yoğurtlama
Tatlı
Karpuz

Cacık, salata falan

ya normalde burda böyle misafir davet edersen kocaman kocaman çelik tepsilere yapılır öyle hiç tabaklara ayırmadan servis edilir, ama ben öyle yapamıyororuum, geneldede hep aynı yemekler yapılır.
azcık deert oldu içime ama ben koca karı değilimki beklentiye girmesin kimsee,

oh ne güzel nohutu cok severim, dünde annem fasulye attı buzluğa, denemelik banada verdi, sen aklıma geldin dedim dur atayım bende bakalım nasıl olur.

Bizde de 3 gundur ayni corba mevcut ellerine saglik canim menu cok guzel :)) aman bosver kuzum hic hos degil herkesle ayni tabaktan yemek zaten degissin o adet artik yeni nesille :)
Iyi yapmissin canim :) ya ben kuru fasulyeyi bir kere ddnedim ama piseeken hamur gibi ezildi bir daha koymadim. Kuru fasulye koydun dimi taze mi yoksa :) taze fasulye cok guzel oluyo

keske herkez böyle düşünse

olsun canım ya çöpe gideceğine ye , zaten aklımdaydı sende pişirmişsin ya dedim dur bayadır yapmıyorum bende yapayım.

taze fasulye canım, diğerini koymam zaten

keske herkez böyle düşünse

olsun canım ya çöpe gideceğine ye , zaten aklımdaydı sende pişirmişsin ya dedim dur bayadır yapmıyorum bende yapayım.

taze fasulye canım, diğerini koymam zaten
Aynen canim ama yarinada kalicak bozulur mu sence :)) afiyet olsun sanada :))
Heh taze fasulye gayet guzel oluyo yaz sonu bende koyucam insallah :))

Canım hafif şerbetli bir tatlı ama baklava gibi değil tabi yani benim yediğim doğruysa öyleydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…