2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Selam canım iyiyiz seni sormalı? Patlıcanı karnıyarıklık mı kızarttın yoksa kürdan kebabı için falan mı? Bende karnıyarıklık kızarttım ama sanki acı oldu patlıcan mı acıymış anlamadım :))) Kaşar peyniri de yeni duydum o da güzel fikir :)))

Canım mantıyı atıyorlar ama bız atmadık erısteyıde odaya serıp kurutuyoruz zaten kıtır kıtır oluyor onuda bez torba yada tursu bıdonlarında saklıyodu annem dıye hatırlıyorum ama o sekılde buzdolabına koyuyormuydu hatırlamıuyorum bak.. Tabı mantı mecbur buzlukta
Tabı ya en son kıyma 37 tl ıdı kılosu Bende sebzede sevmem dedıgın gıbı etı butun olarak cok nadır yerım ancak kıyma, kofte aa senınde mı aynı evet ya ıyı cıdden bu durum aslında annem soyle guzel yemek yapardı demıyo ahahah ben bızde ev bakarken bım ve pazarın uzaklıgına bakmıstık hos ıkısıde yakın sayılmaz
ırmakları ılk kez duydum burada nıye yok ya ayyy a101 den kasar almanı tavsıye etmem gecen demısmıydım bılmıyorum trakya falan yazıyodu ustunde a101 ın kendı kasarı aldı esım ınan yarısını zor yedım resmen benzın kokuyor atmak zorunda kaldık bımden alıyorum bazen en azından ona gore daha ıyı aslında en guzelı murtabey ama oda tuzlu bazen alıyorum
oyyy canım gecmıs olsun ınsallah bır an once gecer agrılar falan

Bende iyiyim canım ne olsun çalışıyorum.Birazdan Esk e gidicem.Karnıyarık için çok güzel oldu yeşil biber kızarttım ama kokuyor tadı değişiyor sevmedim onu.Kırmızı biber eşim seviyor.Turşu köyden geliyor.

Bizim yaptığımız mantı aslında canım birazı kıymalı birazıda kıymasız üçgen şeklinde kesiyoruz bizim burada tatar böreği deniyor Erzurumlu olarakkesme yapmıyoruz o yüzden bilmiyorum o dışarıda saklamayı ben anladım şimdi sen erişteden bahsediyorsun
Yani şuanda bütçemizi düşünmek zorundayım sebzede gayet sağlıklı baklagillerde aynı şekilde bu şekilde de beslenebiliriz arada yeriz diğerlerini yeter pazar çok yakın sayılmaz ama bim yakın bizim evin altı boş mağaza olacakmış keşke bim ya da a101 falan gelse diyorumbimden alıyorum ben kaşarı a101den bimde ya da ırmaklarda olmayan indirimli mutfak eşyalarından görürsem alıyorum rutin olarak bu ikisini kullanıyorumırmaklarda çok uygun vallahi o gün migrostan 30lu yumurtayı ufacıklar bir de 12 TL ırmaklara baktım sonrasında 8 TL kalbimden vuruldum o an acele edip aldım işte Muratbey çok güzel ya bilmem mi
Sağol canım geçecek herhalde haftasonuna hafifleseydi iyiydi

Hosgeldın canım ıyı sagol sen nasılsın aa kasarı cıkardıgında sonuc ne olacak soylersın bızede bazen fazla gelıyor o durumda atarım bende

Her sekılde faydalanmıs olacaksınız işte
Neden sacma sapan bırseyı uzatırlar anlam vermek zor.. Insallah tekrar eskısı gıbı huzura kavursunuz kısa zamanda canım.
oo ne guzel yok ınan korkmazsın bende ılk bu evı tuttuk burası ıssızdı hele salon ve mutfagımın karsısı bombos ben korkarım dıyordum ama kendı evın alısıyorsun hemencecık ayyy tavuk muuu yemesını severım ama kendısını sevmem hatta en korktugum tavuk ve horoz ama su acıdanda ıyı olur aynı zamanda bebek ıcın bıle olsa taze yumurtanız olur
Amın canım ınsallah Allah saglık, mutluluk, ask ve huzurla oturmayı nasıp etsın yuvanızda

Canım tuzlu suda bekletmısmıydın acısı cıksın dıye ?

Heee o ucgenı annemde mantıda ıc yetmeyınce kalanını oyle yapar lezzetlı oluyor gercekten evet erıste canım bızımkı
evet hepsınden gercı dıyorum ya pazar fıyatlarıda ucuk sankı gecen hafta oyleydı en azından ınsallah yarın ayy ne uygunmus derım ayyy bızımde sokakta hep dukkanlar bos sacma sapan avizeci ve sacma sapan bısey acıldı anlayamadım toptancı sanırım tırla bebek yuruteclerı geldı ne olur sankı bır tanesıde bım olsa owww 4 tl fark ona baska bısey alırdın valla ama saglık olsun mıgros pahalı canım ya
Gecer canım ınsallah zaten haftasonu kosturmaktan anlamazsın bıle

Hosgeldın canım ıyı sagol sen nasılsın aa kasarı cıkardıgında sonuc ne olacak soylersın bızede bazen fazla gelıyor o durumda atarım bende

Aslımda tüm halde atmıştım imkanı yok kesemedim çözünce rendeledim öyle koydum.Tost ve pizza için kolaylık olcak ama annem kesip koyuyor biraz bekleyince yeni gibi tadında hiç değişiklik olmuyor hazır pizzalarda nasıl donuyorsa buda öyle yeni kalıyor hatta suçuk kesip atıyorum.hepsini bitiremiyoruz :) dondurucu çok iyi bişey

Bizim çok seçeneğimiz var pazar açısından ama ulaşım sıkıntı yoksa hem çarşamba hem pazar pazarı var bir minübüs mesafesinde oraya üşeniyorum kendi oturduğum semtte çok uygunmuş öyle diyorlar cuma günü gideceğim bakalım gerçi ben ne ne kadar bilmediğimden alıyorum zamanla öğrenirim herhalde 1 kg patates ne kadar olmalı yumurta ne kadar olmalı bilmediğimden aldım mesela Migros, onur, metro, real falan bu tarz yerler diğer yerlere göre daha pahalı hemde aynı ürünler daha kötüleri bile olabilir

Canım aklında bulunsun buzu cozulen yıyecegı tekrar buzluga atmamız gerekıyormus sucuguda duydum denemedım sur fazla gelınce ıkısınıde deneyım cıdden oyle ıyıkı var

Bızımde persembe ve pazar pazarı mınıbusluk kadar degıl ama orta uzaklıkta dıyelım persembe daha uygun gıt bakalım cuma gunlerı yazın nasılsa pazar gec kapanıyo evet hepsıde cok pahalı

Canım aklında bulunsun buzu cozulen yıyecegı tekrar buzluga atmamız gerekıyormus sucuguda duydum denemedım sur fazla gelınce ıkısınıde deneyım cıdden oyle ıyıkı var

O et ürünlerinde tekrar koymak sakıncalı . Aslında kullancagım kadar poşetliyorum ama bu tecrübesizlik oldu :)

Bızımde persembe ve pazar pazarı mınıbusluk kadar degıl ama orta uzaklıkta dıyelım persembe daha uygun gıt bakalım cuma gunlerı yazın nasılsa pazar gec kapanıyo evet hepsıde cok pahalı
Eşim inanmıyordu dün gözleriyle 4 TL lik farkı görünce bana hak verdi biliyoruz bu işi yani

Yani devir tasarruf devri sonuçta hepsi aynı işi görüyor ben kalitesiz malzeme kullanamam zaten sadece uygununu kampanyasını yakalamaya çalışıyorum
aynen oyle bı ara bımden alıyordum mesela yumustayı aslında uygunda degıldı normaldı ıcınden beyaz beyaz seyler cıkıyo artık almıyorum esım gelırken yol uzerınde bır marketten alıyor o guzel

merak ettım ırmakları
Eşim sinir oldu bir kere Bimden alışveriş yapıyorum herşeyi almıyorum bu ırmaklarda vardır bu ırmaklarda daha uygundu falan derken çıldırdı eşim Baktımda hep bu kısımlarda varmış marketi esneyurt kıraç gürpınar büyükçekmece avcılar parsellere kadar anca gidiyor

owww bayada varmıs ama annemlerın ordada oyle bır market var kucuk ama hep ordan alırdık hatta ınanılmaz kalabalık oluyor bımle yarısır gecen annemlere gıttıgımde fairy, sampuan bısıler daha aldık

owww bayada varmıs ama annemlerın ordada oyle bır market var kucuk ama hep ordan alırdık hatta ınanılmaz kalabalık oluyor bımle yarısır gecen annemlere gıttıgımde fairy, sampuan bısıler daha aldık
Evet acayip kalabalık oluyor Irmaklar Bimden daha fazla kişi gidiyor oraya demek ki bir hikmet var değil mi başka marketlerde var ama fazla kafa karışlığına sebep oluyor 2 yerden yapıyorum ırmakların halk günüde oluyor haftada 1 kere sebzeleri de bakalım pazardan almaya özen göstereceğim

bu sekılde de alısverıs duzenı oturmus oluyor ıste canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…