2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Ohhh afiyet olsunn:))

Amin canım İnşAllah...
Evet canım insanın kendi evi olunca daha bi cesaretli oluyor nedense, bakalım bende de öyle olur umarım:))
Valla ne yalan söyleyim bende korkuyorum hele horozlar tam bir işkence atlıcak gibiler insanın üstüne:)) Aynen taze taze yumurtalarımız olursa ahhh daha ne isteyelim, bebiş için katlancaz artık ne yapalım..

Ayy canım inan hatırlamıyorum her zaman yaparım ama onu yaptım mı bilmiyorum ki... dur hatırladım yapmadım çünkü eşim soydu ben hemen kızartmıştım hiç suda bekletmedim ondan oldu demek ki((

Insallah olursun
sende he kapalı kalırlarsa kumeslerınde ıyı gercı tabı ya pazar sabahları sen gıremezsende esın gırer 2 yumurta kapar gelır bahceden domates,salatalık, biber sonracıgımaa vısne recelı maydanoz falanda olur belkı yesıl sogan hatta ayy bırde patates haslayacaksın
buyuk ıhtımal ondandır canım

Kız Allah seni yyaa acıktırdın beni :)))
Ama bugün canım çok çok farklı bişey istiyor dur eşime söyleyim patates alsında börek yapayım.. Artık kendimi iyi hissetmeye başladım maşAllah.. Eeee mutfağa girme vakti değil mi:)))

bende soylerken acıktım ımm nefıs olur esımde cok sever bende ramazandan sonra yapabılırım aslında ay aslında bende yarın yapsam mı esım sevınır gır tabı canım bulantılar gectıyse mutfagına don gerı

Aynen canım evin tozunu alayım lavaboları temizleyim en çok onlar midemi bulandırıyor:)))) Çamaşır suyu zararlı mıdır ki acaba bayılıyorum kokusuna :))) yap yap canım sahurda yersiniz kız azcık sende ye, vitaminsiz kalma:))

kuzum bılgım yok ama sen cok yogun kullanma kokusu sana gelecek kadar ılla vrdır zararı
bız sahurda genelde yumurta tost canım eger yarın yaparsam mesela corba yaparım yanına borek bırde ayran ben kendımede patateslı ıcten ayırırım ama azıcıkta borekten yiyebılırım yarım dılım degıl mı nasılsa dıyetı bıtırdık sayılır abartmazsam sorun yok kac gundur kuru fasulye yapıcam hep ertelıyorum yarında erteledım ıyımı az oncede ust kattakı komsu teyze geldı hepımızı apartmanca davet edıyormus ınsallah gelırız dedım gıdersek cumada oyle en ıyısı haftasouna yapayım ben kuruyu

Ne kuruymuş arkadaş her kuru yapmaya çıktığımızda erteliyoruz farkettin mi :))))
Neyse çok solumayım ben o zaman.. Ye tabi canım hatta yarım dilimde benden sen tam bir dilim ye :)))
Ayy bak o içi ben kahvaltılarda yemesini çok sever-(dim) soğanlı salçalı :)) bir zamanlar ahhh ahhh...

aa cıdden ya tabı kuru duruyor durdugu yerde bozulma durumu falan yok ya ondan ertelıyoruz
haha o cok olur
dım nıye canım bulandırıyor mı mıgdenı :) evet ya ımm nefıs sen bu aksam mı yapacaksın sahura mı

Aynen öyle canım erteleniyor işteee...
Evet soğan ve salça karışımı midemi mahvediyor kokusu, hani önceden pişmiş olsa sorun değilde:) Evet canım işten çıkınca yaparım akşama ben yerim sahura eşim yer :) onunda canı istiyormuş zaten.. Birde canım buzluğa bamya koyuyorum yazınca bamya istedi öğlen çıkardım onu pişircem bekle beni mutfağım ben geliyorum.. Biraz menüm karışık ama olsun:)))
Ayy bu arada deli gibi şalgam içiyorum sürekli ahhh zararlı mı değil mi bilmiyorum hem acılı hem ekşili:))))

afıyet olsun sımdıden sayende yarın ıyı denk geldı banada pazara cıkıcam zaten
bende bamyayı pek sevmem ama bugun canım cektı
onu hıc bılmıyorum ıste ama ayşe gelıyo o zaman

afıyet olsun sımdıden sayende yarın ıyı denk geldı banada pazara cıkıcam zaten
bende bamyayı pek sevmem ama bugun canım cektı
onu hıc bılmıyorum ıste ama ayşe gelıyo o zaman
Teşekkür ederim canım sanada afiyet olsun.. Canım isteye isteye yemek yemesini özlemişim yahuuu :)) Sanırım bundan sonra artık gelsin kilolalarr...:)))
Yap canım sende ekşili ekşili ohhhhh, ayy valla bilmiyorum ki sürekli ekşi ve acı istiyor çiğ köfte de hiç fena olmazdı hani :)))

sagol canım :) ohh dımı gelır artık
aaa cıg kofteyı hamıleler yememelı dıye okumustum gecenlerde ınternette sankı yada tv den mı duymustum

sagol canım :) ohh dımı gelır artık
aaa cıg kofteyı hamıleler yememelı dıye okumustum gecenlerde ınternette sankı yada tv den mı duymustum
Evet onu da önermiyorlar canım.. Gerçi etsiz çiğ köfte yedim ben ama o da önerilmiyorsa bilemiyorum o zaman:)))

Evet onu da önermiyorlar canım.. Gerçi etsiz çiğ köfte yedim ben ama o da önerilmiyorsa bilemiyorum o zaman:)))
hee o durumda var tabı etlı / etsız dısarıdan durum aldıklarımız hep etsız gercı dımı :) 1 yıl oldu yemeyelı

hee o durumda var tabı etlı / etsız dısarıdan durum aldıklarımız hep etsız gercı dımı :) 1 yıl oldu yemeyelı
Evet canım etsiz hani baharatından dolayı mı diyorlar bilmiyorum ama yedim valla. Benim bebiş biraz suratsız olcak sanırım böyle acılı ekşili şeyler yiye yiye :)))

Evet canım etsiz hani baharatından dolayı mı diyorlar bilmiyorum ama yedim valla. Benim bebiş biraz suratsız olcak sanırım böyle acılı ekşili şeyler yiye yiye :)))
kız olacak ondan eksı işte dıyorum ya ayse gelecek dıye neydı ye ekşiyi cıkar ayseyı, ye tatlıyı cıkar hakkıyı boylemıydı

Birileri cig koftemi dedi mmmmm :)
duman91 kuzum bende cok yerim,tabi etsizini.
Eksili falan cok severim.
Ama ttliyada bayilirim.

Hangisi dogru simdik.aysemi hakkimi
Ilk aylar aslida cok eski edim,imdi cok tatli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…