- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
Nasilsin nehirimGünaydın kuzucuklar
kız olacak ondan eksı işte dıyorum ya ayse gelecek dıyeneydı ye ekşiyi cıkar ayseyı, ye tatlıyı cıkar hakkıyı boylemıydı
M mutlubulut cum evet öyleydi ama yanıltabilirde, annemin alt komşusu sürekli turşu yemiş annem göndermiş göndermiş o da yemiş aynı ben gibi ekşi ve acıya aşermiş 9 ay oğlu olcak yakında onun:))Birileri cig koftemi dedi mmmmm :)
duman91 kuzum bende cok yerim,tabi etsizini.
Eksili falan cok severim.
Ama ttliyada bayilirim.
Hangisi dogru simdik.aysemi hakkimi
Ilk aylar aslida cok eski edim,imdi cok tatli
Gunaydinnn
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım?Günaydın kuzucuklar
Daha iyiyim kuzum sahurda apranax içtim çok birşey yiyemedim çünkü felaketti dişim ve boğazım mideme de vurdu sanırım niyetlenmedim o yüzden öğlene kadar bekleyeceğim dişim iyice azıtırsa bugün tutmayacağım bir şey olmazsa artık akşama kadar devamNasilsin nehirim
İyiyim canım sen nasılsınGünaydın kızlar nasılsınız bakalım?
Dün yemeklerimi yaptım soframı da hazırladım, uzun zamandır mutfağa girmiyordum.. Temizliğimide abartısız şekilde yaptım.. Ohh ya nasıl da özlemişim.. Çok şükür biraz düzeldim gibi sanki, ya da ilaçların etkisinden bilemiyorm..
Hava bulutlu kapalı bende 3,30'da yattım gece çok uykusuzum şurda yatsam sanki ne var yani değil mi :)))
Geçmş olsun canım bu arada 20lik dişinden dolayı ağrın vardı değil mi yanlış hatırlamıyorsam..?İyiyim canım sen nasılsınOhh maşallah ya ilaçlar etkiliyordur tabi inşallah böyle devam edersin ama arada yapmak iyi olur senin içinde bende dün annemleri ağırladım iftarda çok zevkli yorucu olsada sonrasında
Geçmş olsun canım bu arada 20lik dişinden dolayı ağrın vardı değil mi yanlış hatırlamıyorsam..?
Bende çok şükür iyiyim canım dediğim gibi İnşAllah böyle devam eder, bugün ilk defa eşimin parfümü kötü kokmadı bana tiksinmedim:)))
Aynen herzaman değil arada güzel olur ama eşimede kıyamıyrum aldığımız evi boyuyor bayrama taşınalım diye yetiştirmeye çalışıyor yazık kıyamam:)))
Ayy yemekleri yapmak hazırlamak, yedirmek çok çok hoş... Ama bulaşıkları arıtıp makineye dizmek bile baya insanın vaktini alıyor, sonra onları yerine yerleştirmek... Ahh bende bu sene çok güzel Ramazan geçiririz diyordum ama hamişlik aklıma hiç gelmemişti, neyse sağlık olsun seneye İnşAllah:)))
Niyetlenmediysen doğru diyorsun canım biraz daha bekle bakalım, tutamayacak gibi olursan yine ilaç alırsın... Ben hiç 20'lik diş ağrısı çekmedim 91 doğumluyum çıktı da benim mi haberim yok acaba:))) Aman bu dönemde çıkmasında...Sağolasın canım evet hiç rahat bırakmıyor sürekli ağrım var sahurda ilaç aldım niyetlenmedim eğer devam ederse yiyeceğim akşama çok birşey olmazsa devam edeceğim bir kaç saate belli olur herhalde bu şekilde tutabilirim
Ne güzel ya nasıl güzel şeyler geliyor insana ya normalde olması gereken aslında tiksinmemekHayırlı olsun canım eviniz Rabbim sağlıcakla huzurla oturmayı nasip etsin Bulaşıklar felaket evet akşama gittiğimde yerlerine dizeceğim ağrım azında hemen uyudum geç kalktık sahura geçiktik sonra yiyemedim ağrıdan tekrar uyudum
Seneye çok daha güzel geçer bebeginizle
Niyetlenmediysen doğru diyorsun canım biraz daha bekle bakalım, tutamayacak gibi olursan yine ilaç alırsın... Ben hiç 20'lik diş ağrısı çekmedim 91 doğumluyum çıktı da benim mi haberim yok acaba:))) Aman bu dönemde çıkmasında...
Teşekkür ederim canım benim Rabbim daha iyilerini size nasip etsin...
Ayy birde ben servis yapıcam diye doğru düzgün hiçbişey yiyemem misafir gelince, gerçi akrabalar olunca aman siz şöyle oturunda ben bi tadını çıkara çıkara yiyeyim diyorum :))) Ben mi çok çabuk yoruluyrum acaba bilmiyorum da gittiklerinde bel ağrısı mahvediyor beni :))
İftarla sahur arası çok kısa ben kalkmıyordum normalde eşim kalkıp hazırlayıp yiyordu, dün hiç uyamadık zaman çok çabuk geçti, yine iyi yetişiyorsun canım sabahta işe gelmesek daha iyi :)))
Amin canım amin İnşAllah..
Yani herkesi bu kadar perişan eder bir diş çıksaydı anlardım heralde doğru diyorsun:))) Ahh kıyamam yaa o da uyutmaz ki seni diş ağrısını bilirim...Öyle yapacağım canım inşallah ağrımazçıkmamıştır çıksaydı ufakta olsa hissederdin benimkide bu sefer çok fenaydı normalde diğeri çıktı bununda yarısı çıkmıştı hafif ateş yapıyordu bunun hafif ucu kalmış çıkacak ufacık şey mahvetti beni ilacı içince de ağırmıydı neydi mideme vurdu gece gece
Amin canım cümlemize inşallah
Bende yiyemiyorum insan yiyemiyor ee sürekli yemekleri koyuyoruz falan misafir gidince zaten bitmiş oluyorsun biz eşimle hemen uyuyakaldık koltukta bir kalktık saat 3:06 Allahtan akşamdan birşeyler vardı o atıştırdı ben sofrayı anca koydum kaldırdım ağrıdan
Sabaha işe gelmek çok fena evelsigünde 4 saat uyuyup geldim bugün biraz daha fazla uyumuşum ama
Evet uyutuyor ilaçla işte dün gece yatakta kıvrandım karnımın ağrısından biranda çok yiyemeyince ağır ilaçyaYani herkesi bu kadar perişan eder bir diş çıksaydı anlardım heralde doğru diyorsun:))) Ahh kıyamam yaa o da uyutmaz ki seni diş ağrısını bilirim...
İyi yetişmişsiniz bari canım... Bu aralar koltular yatağınız oldu sanırım:)) Oradaki uykuda başka oluyr değil mi daha tatlı?
Demek ki geçecek canım, bende bugün 4 saat uyudum havada karanlık kapıyı kapatsam uyusam sanki ne var kimsede yok :)))
Kayınvalidenleri ne zaman çağırcaksın canım, biraz iyileş de ondan sonra çağır bari tabi annenin yerini kimse tutamaz asla...Evet uyutuyor ilaçla işte dün gece yatakta kıvrandım karnımın ağrısından biranda çok yiyemeyince ağır ilaçya
Evet şuanda favorimiz film açtık izleyeceğiz diye oo hak getirsin başında bayıldık
Ahh ahh dün uyudum masada 1 saat anca kendimi toparladımda akşam yaptım gerçi annemler olduğundan rahattım annemde yardım etti pek bir yemek yapmamıştık kayınvalidemlerde öyle olacağını sanmıyorum
Pazar günü nasipse alacağım onlarıda iftara canım mecburen tek haftasonum kaldı Ramazan ayı çıkmadan alayım istiyorum şimdi eltim falanda aldı artık sıra bana geldi almazsam ayıp olur olmadı ağrım var o gün oruç tutmam hasta bile olabilirim regl dönemim zaten ilaçlardan etkilenmezsemKayınvalidenleri ne zaman çağırcaksın canım, biraz iyileş de ondan sonra çağır bari tabi annenin yerini kimse tutamaz asla...
bu aradaPembeLokum u göremedim ben iyi mi acaba?
Hmm tatil günün değil mi o zaman, neyse ki annenlerde yardım etcekmiş zaten dediğin gibi yaparsın canım... Eşinde söylemez kız iyi göz dağı vermişsin:)))Pazar günü nasipse alacağım onlarıda iftara canım mecburen tek haftasonum kaldı Ramazan ayı çıkmadan alayım istiyorum şimdi eltim falanda aldı artık sıra bana geldi almazsam ayıp olur olmadı ağrım var o gün oruç tutmam hasta bile olabilirim regl dönemim zaten ilaçlardan etkilenmezsemannemle kardeşim sabahtan yardıma gelecek bende tek başıma hallederim ama yetiştirememekten ve çok yorulacağımdan istedim biraz fazla menü oluşturdum ilk ve iftar diye onlarda gelecekler sağolsunlar sonradan onlar gelmeden gidecekler tabi eşime bir söylersen yardımı bozuşuruz dedim
Bende göremedim ya inşallah iyidir
Evet canım pazar tatilim cumarteside normalde öğlene kadar çalışıyorum ama Ramazan ayı dolayısıyla tatilizHmm tatil günün değil mi o zaman, neyse ki annenlerde yardım etcekmiş zaten dediğin gibi yaparsın canım... Eşinde söylemez kız iyi göz dağı vermişsin:)))
Ahh canım annende pek birşey yapmayacakmış ki zaten... Bi kızartma yani,,, Ayy insan özlemez mi canım yaa benimkiler yanımda değiller 5 saatlik uzaktalar ama babamın tayini çıktı 2,5 saate düştü çok şükür :)))Evet canım pazar tatilim cumarteside normalde öğlene kadar çalışıyorum ama Ramazan ayı dolayısıyla tatilizDün annemlerin yanında söyleyeceğim görürsün diyor ya aslında birşey olmaz çünkü eltime de hep kayınvalidem yardım eder misafir ağırlarken falan o gün bile yarısını kayınvalidem yaptı ama ben herşey annemden gibi bir izlenim bırakılmasını istemem tatlıyı mezeleri falan zaten onlar gelmeden hazırlayacağım annemden istediğim tek yardım islim kebabı için kızartılacak patlıcanları kızartması çok yağ çektiririm ya da kuru olur diye güvenemedim kendime yoksa diğer hepsini defalarca yaptım bir çorba pilav kalıyor ee hergün yaptığım şeyler etrafı toparlayıp tozları alırız falan hem yanımda olsunlar diye istedim insan özlüyor ailesini ilk günler diye olabilir
Yani ama duramaz bence herşeyi yapmaya çalışır kıyamıyorAhh canım annende pek birşey yapmayacakmış ki zaten... Bi kızartma yani,,, Ayy insan özlemez mi canım yaa benimkiler yanımda değiller 5 saatlik uzaktalar ama babamın tayini çıktı 2,5 saate düştü çok şükür :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?