2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Hmm anladım ben annem var nasıl olsa bir aksilik olsa da o halleder düşüncesindesin, eee dağ gibi annen var arkanda nede olsa:)))
Evet canım aynı şey olmuyor çok şükürki yaklaştılar:)

Hmm anladım ben annem var nasıl olsa bir aksilik olsa da o halleder düşüncesindesin, eee dağ gibi annen var arkanda nede olsa:)))
Evet canım aynı şey olmuyor çok şükürki yaklaştılar:)
Evet o güven farklı ilk günler bir de o kadar yemek yaptım tarif denedim hala korkuyorumÇok şükür hasretin azaldı

Selam kizlar
Son sinavimdan ciktim ve herhalde kalirim.yine
amaaaeeen salla diyorum ..
Tekrarlarina girecegim nasipse ve tamda bayramin birinci gunune denk geliyor biri..
Hayirlisi..

duman91 yok kiz gecenlerde yedim zaten, dert etme :)

Evet o eksi,tatli olayi pek tutnuyor bence.
Bebis kizsa ne yani tatli yemeye ihtiyaci yokmu,hakkimi yicek tatliyi illa

Benim uyuyamamalarim daha simdiden basladi ya.. Sicak oluyor birde kalkip heryerimi islatip, yatiyorum yinede yaniyoruuum :/
Rabbim son aylarinda olanlara sabir verir insallah

PembeLokum yok.evet kac gundur insalah iyilerdir

Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah tekrar girersin şuanda farklı bir dönemdesin normal bayrama sınav olurmu ya ne yapmışlar öyle

Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah tekrar girersin şuanda farklı bir dönemdesin normal bayrama sınav olurmu ya ne yapmışlar öyle

Eskiden korkmadan cikartip yazardim kopyadan ama suan ne olduysa bir korku girdi icime. Neyse napacak nasipse illa vermesi gerek :)

Yurtdisindayim ya canim turk degil hocalar, e haliyle bayram falan yok onlara.
Zaten iki kisiyiz, sozlumu yapar yazilimi bilmem ama bayramimiz var diyince fazla uzun surmez herhalde.
Sen nasilsin canim, disin agriyomus gecmis olsun.
Alttada cikiyomu bu 20'likler ya.. Altta yok bnim sanki

Anladım tutkum inşallah kısa sürer sende bayramın keyfini çıkarırsınSağol kuzum alttan çıkıyo diğeri çıktı hepten bununda yarısı çıkmıştı şimdi bir ucu kaldı yermi bulamıyor yoksa iltihapmı oldu diye korkuyorum çıksada rahatlasam oruç tutamadım ağrım çok 6 saatte bir apranax içiyorum anca toparlıyor yoksa feci boğazımada vuruyor şiş gibi konuşamıyorum

nehirnil111 insallah kuzum
Hadi ya okadar agriyo he :/ insalah cabuk gecer kuzum, yirmiligin agrisi digerlerine benzemiyo. Cektirilmesi gerektigini soyluyolar ama sapasaglam disi cektirmek aman Allah korusun.
Ozman benimde altta cikmasi gerek daha desene.

tabıkı kuzum ısın esprısı gıbı bırsey zaten bu :) cevremde de genelde tersı oluyor zaten :) saglıklı olsunda yavrun
ohh canım ıyı yaptın eskı duzenıne donersın artık :) bende sımdı patatesı dudukluye koydum haslansın dıye :) malum artık elım ayagım duduklu :) ıcını hazırlayım dedım sımdı utu yapıcam sonra pazara cıkıcam derken aksam olur gelınce boregı yapmaya hazır olsun ıcım :)

kuzum sımdı nasıl oldun ?

Amin amin canım benim...
Oyyy nasıl belim ağrıdı ama anlatamam sana, baya baya unutmuşum iş yapmayı :)) dün düdüklünün havasını alıyorum, bizim eda havasını almıyormuş kaç kere evini batırmış neyse ki alıştı dedim kendi kendime :))) Ben yaptım iftarda yedik, akşam parka gittik termosa çay temledim orda yedik, sahurda yine yedik :))) Sabah yedim, öğlen yedim.. İçim dışım börek oldu çok hamur işi yemiş oldum vallla:))) Size de afiyet olsun canım benim

artık otura otura yapıcaksın o zaman canım :)
ayy sorma ya bırde sorun duduklude dıye sıkayet yazıyorum yenı alacaktım neredeyse sayenızde ogrendımde kolaylık oldu bana vee dogalgazda daha az gelıyor boyle :) tasaruf her acıdan tamam cok buyuk fark degıl ama suyun ısısını dusurduk yaz gelınce bırde dudukluyle yapılınca uzun pısen yemekler 5-6 tl fark ettı :)
ohh masallah bebek dogunca alıskanlık yapacak en cok patateslıu borek sevecek :) lezzetlı oluyor patates oldugundan sıkılmıyor ınsan yemekten :) ben 2 yufkadan kucuk yuvarlak borcama yapıyorum daha buyuge yapsam gunlerce bıtmez :)

Evet canım hatırladım yenisini alacaktın:)) Tabi düdüklü her açıdan tasarruf, geçen eşim yine patates haşlıcaktı, kymuş tencereye aaa dedim böyle olmaz batırırsın sen bizi :)
Ben 6 yufkadan yaptım valla, hatta eşime az kaldı dedim(şaka yapayım diye), benim ne hayallerim var sakın bitirme diyo bana :))) biz biraz oburuz sanırım.. Adam o kadar yiyor nereye gidiyorsa...

Çok ağrıyor kuzum herkeste farklılık gösteriyor tabi diğer dişim bu kadar acımasız davranmamıştı bana bu dişimin yarısıda sorunsuz çıkmıştı diğer ucu canımı yaktı geçti
kuzum sımdı nasıl oldun ?

Oruç tutmuyorum bugün kuzum gece yemek yiyemedim ağrıdan ilaç içip yattım niyetlenmedim de hani ağrı devam ederse yerim ilaç alırım diye öğlen geçti ilacın etkisi başladı bende mecburen ilaç için yedim içtim şuanda ağrım yok akşama başlar o değil ilaç etkiliyor beni çok bugün yarın regl olacaktım kesin kaç gün sonraya atacak tutamadığım oruçlarımla başbaşa kalacağım

Kizlar siteye her girisimde giris yap diyo yahu, neden boyle oldu.

Birdee patatesli boregi nerde pisiriyosunuz, brda normalde ocak.ustunde piser, alt ust cevrilir iste.
Tabiki.ben cviremedigim icin yapmadim.hic, firinda guzel olurmu

valla oyle esınde cok sevıyor demek kı :) yok yok degılsınız ama esım tek basına yıyecek boregı

Benımde oyle oluyor hemen ertelıyor..
ınsallah agrıların dıner canım
Ramazan sonrası tutarsın ınsallah uzulme :)

Birdee patatesli boregi nerde pisiriyosunuz, brda normalde ocak.ustunde piser, alt ust cevrilir iste.

Canım cok lezzetlı oluyor :)

Nasipse yapayim bari..
Zor oluyor diye yapmiyodum, firin hic aklima gelmedi galiba.
Hazir yufkayla demi

Olur niye olmasın canım fırındada bende çok sevmezdim patatesli eşim sayesinde ilk aklıma börek olarak patatesli geliyor
Benımde oyle oluyor hemen ertelıyor..
ınsallah agrıların dıner canım
Ramazan sonrası tutarsın ınsallah uzulme :)
Öyle yapacağım canım oruca denk gelmesi kötü oldu dişin İnşallah canım ilaç içiyorum ağır o da midemi yakıyor ağrıtıyor kafamı alıp kaçacağım bir yerlere

Alismisiz hep ayni sekilde pisirmeye, baska secenek yok sanki.. Duz mantik
boregi guzel oluyor ya yedikce yiyrsi geliyo insanin

Alismisiz hep ayni sekilde pisirmeye, baska secenek yok sanki.. Duz mantik
boregi guzel oluyor ya yedikce yiyrsi geliyo insanin
Evet bende çok seviyorum börek hastasıyım zaten neye hasta değilim gerçi dün fırında makarna yaptım o da börek gibi oluyor hele bugün tam börek kıvamına gelmiştir Ya aslında yemeklerden bahsediyorum siz hamilesiniz hiç aklıma gelmiyor kötü niyetle söylemiyorum ama şuanda tuhaf oldu hiç bahsetmesem mi bu yemek işlerinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…