Hoşgeldin canım benim nasılsın ne yapıyorsun biraz tanıtır mısın kendini?Bende 2014 geluniyim
Hmm anladım ben annem var nasıl olsa bir aksilik olsa da o halleder düşüncesindesin, eee dağ gibi annen var arkanda nede olsa:)))Yani ama duramaz bence herşeyi yapmaya çalışır kıyamıyortabi yaprak sarmasını falanda evden yapıp annem getirecek hakkını yemeyeyim ona daha çok iş düşüyor ben kendimi daha güvende daha emin hissedeceğim olunca işte hani birşey olmazsa yaa annem var halleder diyebileceğim istediğim bu Çok şükür canım 2,5 saat çok güzel olmadı haftada 2 haftada bir gidersiniz gelirler 5 saat gibi olmaz ki
Evet o güven farklı ilk günler bir de o kadar yemek yaptım tarif denedim hala korkuyorumHmm anladım ben annem var nasıl olsa bir aksilik olsa da o halleder düşüncesindesin, eee dağ gibi annen var arkanda nede olsa:)))
Evet canım aynı şey olmuyor çok şükürki yaklaştılar:)
Eylul de tam bir senelik evli olcgm 21 yasindayim 27 yasinda esimdeHoşgeldin canım benim nasılsın ne yapıyorsun biraz tanıtır mısın kendini?
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah tekrar girersin şuanda farklı bir dönemdesin normalSelam kizlar
Son sinavimdan ciktim ve herhalde kalirim.yine
amaaaeeen salla diyorum ..
Tekrarlarina girecegim nasipse ve tamda bayramin birinci gunune denk geliyor biri..
Hayirlisi..
duman91 yok kiz gecenlerde yedim zaten, dert etme :)
Evet o eksi,tatli olayi pek tutnuyor bence.
Bebis kizsa ne yani tatli yemeye ihtiyaci yokmu,hakkimi yicek tatliyi illa
Benim uyuyamamalarim daha simdiden basladi ya.. Sicak oluyor birde kalkip heryerimi islatip, yatiyorum yinede yaniyoruuum :/
Rabbim son aylarinda olanlara sabir verir insallah
PembeLokum yok.evet kac gundur insalah iyilerdir
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah tekrar girersin şuanda farklı bir dönemdesin normalbayrama sınav olurmu ya ne yapmışlar öyle
Anladım tutkum inşallah kısa sürer sende bayramın keyfini çıkarırsınEskiden korkmadan cikartip yazardim kopyadan ama suan ne olduysa bir korku girdi icime. Neyse napacak nasipse illa vermesi gerek :)
Yurtdisindayim ya canim turk degil hocalar, e haliyle bayram falan yok onlara.
Zaten iki kisiyiz, sozlumu yapar yazilimi bilmem ama bayramimiz var diyince fazla uzun surmez herhalde.
Sen nasilsin canim, disin agriyomus gecmis olsun.
Alttada cikiyomu bu 20'likler ya.. Altta yok bnim sanki
@mutlubulut cum evet öyleydi ama yanıltabilirde, annemin alt komşusu sürekli turşu yemiş annem göndermiş göndermiş o da yemiş aynı ben gibi ekşi ve acıya aşermiş 9 ay oğlu olcak yakında onun:))
@tuttku ahh ya hamişler yok diye yazdıydım umarım canın istememiştir Hakkını helal et...
Valla sende bak ilk aylar ekşi yemişsin bakalım bende ne olcak..
Ben erkek gibi hissediyorum, ayrı bi güzellik geldi çünkü yüzüme erkek bebekte öyle olurmuş, kızda ise tam tersi... Ayyy sabah sabah hayırlısı olsun ne diyeyim babası Elif Elif diye seviyo ama valla erkekse içerde sana baya bişey diyordur diyorum :)))
ohh canım ıyı yaptın eskı duzenıne donersın artık :) bende sımdı patatesı dudukluye koydum haslansın dıye :) malum artık elım ayagım duduklu :) ıcını hazırlayım dedım sımdı utu yapıcam sonra pazara cıkıcam derken aksam olur gelınce boregı yapmaya hazır olsun ıcım :)Günaydın kızlar nasılsınız bakalım?
Dün yemeklerimi yaptım soframı da hazırladım, uzun zamandır mutfağa girmiyordum.. Temizliğimide abartısız şekilde yaptım.. Ohh ya nasıl da özlemişim.. Çok şükür biraz düzeldim gibi sanki, ya da ilaçların etkisinden bilemiyorm..
Hava bulutlu kapalı bende 3,30'da yattım gece çok uykusuzum şurda yatsam sanki ne var yani değil mi :)))
kuzum sımdı nasıl oldun ?Daha iyiyim kuzum sahurda apranax içtim çok birşey yiyemedim çünkü felaketti dişim ve boğazım mideme de vurdu sanırım niyetlenmedim o yüzden öğlene kadar bekleyeceğim dişim iyice azıtırsa bugün tutmayacağım bir şey olmazsa artık akşama kadar devamSen nasılsın canım
Amin amin canım benim...tabıkı kuzum ısın esprısı gıbı bırsey zaten bu :) cevremde de genelde tersı oluyor zaten :) saglıklı olsunda yavrun
ohh canım ıyı yaptın eskı duzenıne donersın artık :) bende sımdı patatesı dudukluye koydum haslansın dıye :) malum artık elım ayagım duduklu :) ıcını hazırlayım dedım sımdı utu yapıcam sonra pazara cıkıcam derken aksam olur gelınce boregı yapmaya hazır olsun ıcım :)
kuzum sımdı nasıl oldun ?
Amin amin canım benim...
Oyyy nasıl belim ağrıdı ama anlatamam sana, baya baya unutmuşum iş yapmayı :)) dün düdüklünün havasını alıyorum, bizim eda havasını almıyormuş kaç kere evini batırmış neyse ki alıştı dedim kendi kendime :))) Ben yaptım iftarda yedik, akşam parka gittik termosa çay temledim orda yedik, sahurda yine yedik :))) Sabah yedim, öğlen yedim.. İçim dışım börek oldu çok hamur işi yemiş oldum vallla:))) Size de afiyet olsun canım benim
Evet canım hatırladım yenisini alacaktın:)) Tabi düdüklü her açıdan tasarruf, geçen eşim yine patates haşlıcaktı, kymuş tencereye aaa dedim böyle olmaz batırırsın sen bizi :)artık otura otura yapıcaksın o zaman canım :)
ayy sorma ya bırde sorun duduklude dıye sıkayet yazıyorumyenı alacaktım neredeyse sayenızde ogrendımde kolaylık oldu bana vee dogalgazda daha az gelıyor boyle :) tasaruf her acıdan tamam cok buyuk fark degıl ama suyun ısısını dusurduk yaz gelınce bırde dudukluyle yapılınca uzun pısen yemekler 5-6 tl fark ettı :)
ohh masallah bebek dogunca alıskanlık yapacak en cok patateslıu borek sevecek :) lezzetlı oluyor patates oldugundan sıkılmıyor ınsan yemekten :) ben 2 yufkadan kucuk yuvarlak borcama yapıyorum daha buyuge yapsam gunlerce bıtmez :)
Çok ağrıyor kuzum herkeste farklılık gösteriyor tabi diğer dişim bu kadar acımasız davranmamıştı bana bu dişimin yarısıda sorunsuz çıkmıştı diğer ucu canımı yaktı geçtinehirnil111 insallah kuzum
Hadi ya okadar agriyo he :/ insalah cabuk gecer kuzum, yirmiligin agrisi digerlerine benzemiyo. Cektirilmesi gerektigini soyluyolar ama sapasaglam disi cektirmek aman Allah korusun.
Ozman benimde altta cikmasi gerek daha desene.
kuzum sımdı nasıl oldun ?
valla oyleEvet canım hatırladım yenisini alacaktın:)) Tabi düdüklü her açıdan tasarruf, geçen eşim yine patates haşlıcaktı, kymuş tencereye aaa dedim böyle olmaz batırırsın sen bizi :)
Ben 6 yufkadan yaptım valla, hatta eşime az kaldı dedim(şaka yapayım diye), benim ne hayallerim var sakın bitirme diyo bana :))) biz biraz oburuz sanırım.. Adam o kadar yiyor nereye gidiyorsa...
Çok ağrıyor kuzum herkeste farklılık gösteriyor tabi diğer dişim bu kadar acımasız davranmamıştı bana bu dişimin yarısıda sorunsuz çıkmıştı diğer ucu canımı yaktı geçti
Oruç tutmuyorum bugün kuzum gece yemek yiyemedim ağrıdan ilaç içip yattım niyetlenmedim de hani ağrı devam ederse yerim ilaç alırım diye öğlen geçti ilacın etkisi başladı bende mecburen ilaç için yedim içtim şuanda ağrım yok akşama başlar o değil ilaç etkiliyor beni çok bugün yarın regl olacaktım kesin kaç gün sonraya atacak tutamadığım oruçlarımla başbaşa kalacağım
Kizlar siteye her girisimde giris yap diyo yahu, neden boyle oldu.
Birdee patatesli boregi nerde pisiriyosunuz, brda normalde ocak.ustunde piser, alt ust cevrilir iste.
Tabiki.ben cviremedigim icin yapmadim.hic, firinda guzel olurmu
valla oyleesınde cok sevıyor demek kı :) yok yok degılsınız ama esım tek basına yıyecek boregı
Benımde oyle oluyor hemen ertelıyor..
ınsallah agrıların dıner canım
Ramazan sonrası tutarsın ınsallah uzulme :)
Canım cok lezzetlı oluyor :)
Olur niye olmasın canım fırındada bende çok sevmezdim patatesli eşim sayesinde ilk aklıma börek olarak patatesli geliyorKizlar siteye her girisimde giris yap diyo yahu, neden boyle oldu.
Birdee patatesli boregi nerde pisiriyosunuz, brda normalde ocak.ustunde piser, alt ust cevrilir iste.
Tabiki.ben cviremedigim icin yapmadim.hic, firinda guzel olurmu
Öyle yapacağım canım oruca denk gelmesi kötü oldu dişinBenımde oyle oluyor hemen ertelıyor..
ınsallah agrıların dıner canım
Ramazan sonrası tutarsın ınsallah uzulme :)
Olur niye olmasın canım fırındada bende çok sevmezdim patatesli eşim sayesinde ilk aklıma börek olarak patatesli geliyor
Öyle yapacağım canım oruca denk gelmesi kötü oldu dişinİnşallah canım ilaç içiyorum ağır o da midemi yakıyor ağrıtıyor kafamı alıp kaçacağım bir yerlere
Evet bende çok seviyorum börek hastasıyım zaten neye hasta değilim gerçiAlismisiz hep ayni sekilde pisirmeye, baska secenek yok sanki.. Duz mantik
boregi guzel oluyor ya yedikce yiyrsi geliyo insanin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?