2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Bulantilardan sonra yemeklere daha bi istahla seviyorum
Yaaani borek,yemek sevilmezmii
Yok be canim sorun degil :) bilindik yemekler, canim.cekerse yaparim.veya gondertirim oralardan :)
Tabi diger hamislerin adina konusmayayim.
Konu evlilik olunca bugun ne pisirsem lonusu gecmeden olmuyor iste :)

Yemek yemeyi bende çok seviyorum bazı insanlar yaşamak için yer ben yemek için yaşıyor gibiyim Evet konu evlilik olunca temizlik, yemek yapılanlar konuşuluyor ne yapalım

Yemek yemeyi bende çok seviyorum bazı insanlar yaşamak için yer ben yemek için yaşıyor gibiyim Evet konu evlilik olunca temizlik, yemek yapılanlar konuşuluyor ne yapalım

Haklisin oyle dusunmemistim.
Can bogazdan gelir napaak :)

Cikis saatin yaklasiyor bir i gunu daha bitiyor nasipsee :)
Aksam yol trafik.yuzudenmi okadar uzun suruyor canim

Haklisin oyle dusunmemistim.
Can bogazdan gelir napaak :)

Cikis saatin yaklasiyor bir i gunu daha bitiyor nasipsee :)
Aksam yol trafik.yuzudenmi okadar uzun suruyor canim
Evet canım yemek yemek güzel şey
Bitti çok şükür bu hafta sızıdan bana işkence gibi geldiÇok terste kalıyor evimiz kısa mesafe ama minübüsler çok oyalıyor sürekli oradan oraya dönüyor yolcu alıyor indiriyor bindiriyor o yüzden arabamız olsa 10 dakika anca sürer düşün ama yarım saat sürüyor böyle

Bebeğimin kalbi durmuş
Kürtaj dediler gidemedim yapamadım
Zorlamadılar
Ama en geç cumartesi yapmak zorundayız dediler
2 ayrı hastaneye gittim yarın da başka ile gidecem
Inanamıyorum hala
Eşimle o kadar çok ağladık ki
Çok istemistik bu bebeği
Gitmedim kürtaja giremedim
Allahtan zorlamadılar sonra travma olur diye
Banane ben yarın konya medicana hastanesine gidecem
Belki 1 gecede mucize olur olmaz mı
Kusmalarim normal degilmiş
Vucut bebeği atmaya calısıyormuş
Zehirlenirsin diyolar ama gidemedim kürtaja işte
Kanama olana kadar gitmicem

Canim benim tam alintilari okukaya girmistim ki yazdigino gordum dondum resmen suan benimde gozlerim doldu inan.. Ne demeliyim ne soylemiyim bilmiyorum ama bu gece dualarimdasiniz canim insallah Rabbim buyuk insallah mucize olur Allah'im.. Yarin mutlaka git o hastaneye sabah erkenden hic vakit kaybetme ama ne olur oda ayni seyi soylerse bekleme daha fazla ne olur canim sana birsey olmasin Rabbim boyle uygun gormus demek ki.. Insallah tekrar olur kucagina alirsin saglikla yavrunu canim benim..ama ne olur inat yapma 3.hastanede ayni seyi derse ( insallah mucize olur Rabbim yardimciniz olsun

Kizlar kusura bakmayin okuyamadim yazdiklarinizii.. Sabah cevap yazicam insallah iyi geceler

Canım benim üzülme ne olur, biz inançlı insanlarız veren de Rabbim alan da... Sakın isyan etme, kahretme.. Birde o hastaneye git bakalım orda ne diyecekler ama edanın dediği gibi orda da aynı şeyi söylerlerse kendine zarar vermiş olursun.. Sana bişey olmasın canım benim.. Çok üzülmüşsündür anlıyorum seni kolay değil ama dediğim gibi düşünürsen daha çabuk atlatırsın.. Dualarımız seninle canım Allah büyük...

Lokumum ne söyleyeceğimi bilemiyorum ya dondum kaldım çok üzüldüm çok üzgünüm ağzımdan kelime çıkmıyor başka yerede git için rahat etsin tabi ama aynısını söylerlerse lütfen ısrar etme kendine zarar verirsin anne karnında duramaz Rabbim yardımcınız olsun sabır versin seninle eşine inşallah tekrardan hayırlı güzel haberler alırsınız yaşarsınız bu sevinçleri

:/ :/ :/ Oy canım benim yaaa ne desem bilemiyorum. Evet hepimiz biliyoruz ne kadar çok istediğinizi, belki hepimizden daha çok hevesle. Ama kızların dediği gibi Rabbim in takdiri kuzum.Ne diyebiliriz ki.Sen evet o hastaneye de görün bi, bilemeyiz tabi nolur nolmaz ama bir an önce git. Ve lütfen bu kadar üzme canını. Sen iyi ol yeter ki , Rabbim tekrar nasip eder elbet.

PembeLokum inanamiyorum :/
Kuzum benim ne desem bilemiyorum, kizlatin dedigi gibi git bakalim diger hastaneye.
Eyer ordada oyleyse... Yani aldirmazsan zarari sana kuzum, cok sukur gencsiniz daha, sana zarar vermeden bunu yapman gerekki nasipse ileride beek sahibi olmaj icin yine insallah.
Rabbim sabir verir insallah kuzum.

Ladypurple

Iyiyim meltemim ya buna sukur..
Annemlere geldim demin.

Sen nasilsin ne var ne yok

Öyle canımcım buna şükür diyelim.İyi yapmışsın, şimdi tatil başladı senin de. İyice dinlen bari.

Ben de iş yerinde vakit geçirmeye çalışıyorum, son sekiz iş günüm kaldı.Tabi ben artık iyice pert.

DARISI BAŞIMA AMA HİÇ ÜMİT YOK 2 YILLIK İLİŞKİMİ YENİ BİTİRDİM NERDEN BAKSAN 3 AY KAFAMI DİNLESEM ÇOK ŞANSLI OLSAM HEMEN KARSIMA BAY ENN MÜTHİŞ EN DOĞRU ÇIKSA 6 AY FLÖRT ETSEK 3 AY NİŞENLI KALSAK GENE 2015 GELİNİ OLAMIYORUM EN İYİ İHTİMALLE MUTLAKA SENEYE SARKIYO BELKİ DE KADERİMDE YOKTUR. bU SABAH AYNAYA BAKARKEN AKLIMA O GELDİ BELKİ DE BEN,İM KADERİMDE EVLİLİK YOKTUR

Aynen canim, arada kaldigim sinavlara gitneyi saymazsak tatil.basladi :)

8 gun he , az kalmis canim sabir.
Peki ise donus nezaman oluyor canim, yani nekadr izin veriyolar

Ya bide sen tatli yapmissin hani muzlu,krem santili falan icine halley koymussun o halley ici kremli olan biskuvi demi.
Normal biskuviylede guzel olurmu acaba.
Yapimi kolay ve lezzetli duruyor, deneyyim dedim ama

Olsun, onları da halledersin inşallah. En azından ders yok evdesın ya :)

Toplamda 16 hafta izin var dogum oncesi ve sonrası. Ben uc hafta oncesıne kadar duruyorum. 13 hafta kalacak dogum sonrasına. Ayrıyetten 18 gun yıllık iznimden kalmıştı.Bu sekılde aralıga kadar evdeyım inşallah.O zamanki şartlara göre bir iki ay da ücretsiz izin alabilirsem süper olur.Neredeyse bes-altı ay kuzucumla kalmış olurum evde.

Çok kolay canım ve lezzetli de tavsiye ederim. Hı hı içi kremalı dışı cıkolatalı olan biskuvi. Tariflerde yulaflı biskuvilerle yapıp begenen de var, olur bence. Ve içine kafana göre dilediğin meyveden de atabilirsin.
Sen instagrama dönüş mü yaptın yoksa?? :)

Bence çok karamsar düşünmemelisin.Nasip kısmet bu işler. İllaki 2015 gelini olmana gerek yok ki. Yaşın kaç?Yıllarca görüşüp o kişiyle evleneceginin de bir garantisi yok, nasibinde bir anda tanışıp, ısınıp, kısa sürede evlilik yoluna gidecegın biri de olabilir. Sen şimdi bu biten ilişkinden ötürü biraz sarsılmışsın ama kaderini bir kişiye baglamamalısın, hakkında hayırlı değilmiş demek ki o kişi.

yaşım 26 bu ilişki benden çok sey aldı. Yıprandım da karamsarlık deseniz evet dorudur o da var bende ne yazıkki ama sonucta Allah ne yazmıssa kadere o oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…