2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Hee masallah varmis canim yine bayaa izin.. Nekadar kalirsan yaninda o kadar iyi hakkaten.. Ay sonra kim.bakacak bebisee, keske biraz daha uzun sure olsa. Tabi hic yoktansa iyi ama minnaklari birakip ise gitmek..

Onlardan alayim ozaman canim, icinde muz varsa oh miss zaten baska meyveye gerek yok :)
Yok canim ya bazen bakiyorum, giris yapmadan girebiliyosun ya.

Eh işte, ben en azından 4-5 yasına kadar bebişe annesinin bakması taraftarıyım ama şartlar el vermeyınce yapacak bır sey yok.Sonrası ıcınde kayınvalidem, annem idare edecek, olmadı bir bakıcı bulucaz. Bilmiyorum, zaman gösterecek bakalım.

Peki canım bir dene bakalım, inşallah begenirsin.
Heee doğru o şekilde düşünmedim, tamam. :)

Ladypurple
Aynen canim, yani en azindan ana okuluna gidene kadar bile yeter ama iste.
He anneler gelecekse olur canim, tabibyeterki tatsizlik cikmasin , o zamanlar tam ttsizlik zamani..
Hayirlisi canim

Nasipse yapayim bari..
Zor oluyor diye yapmiyodum, firin hic aklima gelmedi galiba.
Hazir yufkayla demi

evet canım hazır yufkadan yaptım ay dun kostur kostur oldum 8 e gelıyordu mutfaga gırdıgımde ıftara yetıstı neysekı

nasıl oldun kuzum gectı mı agrı ? bugun tutabıldın mı orucunu?
recellerı yaptım gordun mu vısne sankı bıraz sulu gıbı mı anlayamadım ama guzel oldu kanımca bu sefer

Nasılsın tutkum
nasıl oldun kuzum gectı mı agrı ? bugun tutabıldın mı orucunu?
recellerı yaptım gordun mu vısne sankı bıraz sulu gıbı mı anlayamadım ama guzel oldu kanımca bu sefer

Yok kuzum azıttı iyiyce 4-5 saatte başlıyor ağrımaya ve sanırım iltihap olmuş şişmiş üst kısmı dişimin altındada beyaz sıvı gibi şeyler var doktorum yarın gel muayene edelim dedi ben ortodonti tedavi gördüm tel falanda taktırmıştım ya antibiyotik verecekmiş sanırım ona göre bakacaklar yönlendirecekler çekilecekmi ne olacak çok korkuyorum zaten 3 sene rahat çektim dişlerimden Çok güzel görünüyorlar bence nefis olmuşlardır sulu koyu farketmez reçel sonuçta tadı tutsun yeter

Ahh kuzum benim seni cok iyi anliyorum bende disten hep cektim su anda mesela dis etlerim gece kaniyo sanirim sabah agzimda kan tadi ( bende bayramdan sonra gidicem insallah.sende git bakalim bi ne diyecek insallah cekmez haftasonu zor olacak senin icin ama Rabbim kolayligini verir insallah

İnşallah seninde birşey yoktur çabucak geçer insanın dişten yana yüzü gülmeyince gülmüyor işteHemen çekmez zaten kuzum önce ilaç kullanacağım kurutacak iltihabı eğer iltihapsa ki büyük ihtimal öyle böyle bir acı 20lik diş çıkması olamaz diğeri çıktı hafif sızılar ateş olurdu

Benim cikmadi o zaman yaa zaten bende 28 dis vardi sanirim 2 tanede cekildi.benim damak yapim kucukmus 4 siniftan 7. Sinifa kadar tel takmistum bende doktorum yuzunden sorunlar yasadim sallanan dislerim tel yuzunden cikamadi falan Allah yardim etsin

Benim üsten çıkmadı hiç 20lik sanırım çıkması gerekiyor aman kalsın zaten tedavimi oldum ekstradan dişe gerek yok bunlarda boşlukta üstte karşılığı yok yani bir işe yaramıyorAmin cümlemize kuzum

suan memnunmusun dıslerınden canım eger memnunsan ne guzel :)

O kadar çok yazı okudum ki kaynanam şöyle kocam böyle hep şikayet yok mu hiç mutlu olan kaynanamdan Allah razı olsun eşim çok iyi diyen. Şimdi çok iyiler evlendikten sonra değişiyor mu hepsi

Memnunum canım çok şükür aşırı soğuk ve sıcağa karşı biraz duyarlı ama zamanla azaldı ilk gün ki gibi değil
cıktı dımı suan tel yok canım :) ıyı o vakıt cok guzel :)

O kadar çok yazı okudum ki kaynanam şöyle kocam böyle hep şikayet yok mu hiç mutlu olan kaynanamdan Allah razı olsun eşim çok iyi diyen. Şimdi çok iyiler evlendikten sonra değişiyor mu hepsi

Evlilik bu evcilik degıl kı :) ılla kı sorunlarda olur ama cok sukur kendı adıma konusayım ben ıyı kı evlenmısım dıyorum Rabbım bozmasın :)

Öyle haklısın illaki sorunlar olur ama o kadar yorum içinden hiç eşim çok iyi kaynanam çok iyi diye yorum okumadım içim karardı

Amin :)

MutluBulut_ aksam balkonda oturuyorum saat 8i gecmisti aklima geldin, dedim iftari hazirliyodur :)
Demekki ozaman kosturmacadaymissin

yapmissin recellerini canim.bak iyiki pes eetmedin.
Huzurla yensin insallah

nehirnil111 iyiyim.nehirim ya sen nasilsin dicem ama disin agrisi devam ediyomus.
Benim ustte cikti altta cikmadi.. Acaba kimin ustt varsa alta gerek kalmiyomu veya tam tersi

duman91 izinlimisin kuzum.bugun yoksun

Canım herkes aynı olmaz sen insanlara bakma kendi yaşantın önemli olan beş parmağın beşi bir değlmi ben henüz yeniyim ama ne nişanlılık ne sevgililik hiç karışmadılar sağolsunlar gerçi hiçbirşeyle ilgilenmediler onunla alakalı olabilir neyse kişi eşiyle mutlu olsun gerisi boş
cıktı dımı suan tel yok canım :) ıyı o vakıt cok guzel :)
Yok canım düğünden 3 ay önce çıkardılar çok şükür

Selam canlar.hepinizin yazdiklarini okudum Allah razi olsun

Biz konyaya geldik Türkiyere meşhur olan bir doktor varmış Prof. Dr. Metin Çapar ona gittik bebeğin kalbi atmıyor evet ama kürtaj için acele etmiyor bu doktor dindarmış kürtaj son çareymiş onun için bayramda tatile git moralini düzelt gel hic bir tehlike zehirlenme olayı yok bayramdan sonra yine bakacağız umutlanma ama moralini düzelt dedi bi dahaki gebeliğinden önce sebebini bulacagız üzülme dedi şimdi araştırma hastanesine gidiyoruz sebep araştırılacak test yaptıracağım

Beni kürtaja zorlamadığı için zaman verdiği için içim rahatladı bir mucize olabilir ama çok umutlanma dedi

O nucize olmasa da ben artık omur boyu keske bi 10 gun daha bekleseydik pişmanlıgı yaşamayacağım

Canım diğer doktor ama en geç cumartesi alınması gerekir demiş şuanda kafam karıştı inşallah yanlış yönlendirmiyordur her doktora güvenilmiyor sana bir zararı olmasından korkuyorum açıkcası İnşallah bir mucize olur tabi ki Rabbimden umut kesilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…