Olsun, onları da halledersin inşallah. En azından ders yok evdesın ya :)
Toplamda 16 hafta izin var dogum oncesi ve sonrası. Ben uc hafta oncesıne kadar duruyorum. 13 hafta kalacak dogum sonrasına. Ayrıyetten 18 gun yıllık iznimden kalmıştı.Bu sekılde aralıga kadar evdeyım inşallah.O zamanki şartlara göre bir iki ay da ücretsiz izin alabilirsem süper olur.Neredeyse bes-altı ay kuzucumla kalmış olurum evde.
Çok kolay canım ve lezzetli de tavsiye ederim. Hı hı içi kremalı dışı cıkolatalı olan biskuvi. Tariflerde yulaflı biskuvilerle yapıp begenen de var, olur bence. Ve içine kafana göre dilediğin meyveden de atabilirsin.
Sen instagrama dönüş mü yaptın yoksa?? :)
Eh işte, ben en azından 4-5 yasına kadar bebişe annesinin bakması taraftarıyım ama şartlar el vermeyınce yapacak bır sey yok.Sonrası ıcınde kayınvalidem, annem idare edecek, olmadı bir bakıcı bulucaz. Bilmiyorum, zaman gösterecek bakalım.Hee masallah varmis canim yine bayaa izin.. Nekadar kalirsan yaninda o kadar iyi hakkaten.. Ay sonra kim.bakacak bebisee, keske biraz daha uzun sure olsa. Tabi hic yoktansa iyi ama minnaklari birakip ise gitmek..
Onlardan alayim ozaman canim, icinde muz varsa oh miss zaten baska meyveye gerek yok :)
Yok canim ya bazen bakiyorum, giris yapmadan girebiliyosun ya.
Nasipse yapayim bari..
Zor oluyor diye yapmiyodum, firin hic aklima gelmedi galiba.
Hazir yufkayla demi
Olur niye olmasın canım fırındada bende çok sevmezdim patatesli eşim sayesinde ilk aklıma börek olarak patatesli geliyor
Öyle yapacağım canım oruca denk gelmesi kötü oldu dişinİnşallah canım ilaç içiyorum ağır o da midemi yakıyor ağrıtıyor kafamı alıp kaçacağım bir yerlere
Nasılsın tutkumSelam kizlar..
nasıl oldun kuzum gectı mı agrı ? bugun tutabıldın mı orucunu?
recellerı yaptım gordun muvısne sankı bıraz sulu gıbı mı anlayamadım ama guzel oldu kanımca bu sefer
Ahh kuzum benim seni cok iyi anliyorum bende disten hep cektim su anda mesela dis etlerim gece kaniyo sanirim sabah agzimda kan tadiNasılsın tutkum
Yok kuzum azıttı iyiyce 4-5 saatte başlıyor ağrımaya ve sanırım iltihap olmuş şişmiş üst kısmı dişimin altındada beyaz sıvı gibi şeyler var doktorum yarın gel muayene edelim dedi ben ortodonti tedavi gördüm tel falanda taktırmıştım ya antibiyotik verecekmiş sanırım ona göre bakacaklar yönlendirecekler çekilecekmi ne olacak çok korkuyorum zaten 3 sene rahat çektim dişlerimdenÇok güzel görünüyorlar bence nefis olmuşlardır sulu koyu farketmez reçel sonuçta tadı tutsun yeter
İnşallah seninde birşey yoktur çabucak geçer insanın dişten yana yüzü gülmeyince gülmüyor işteAhh kuzum benim seni cok iyi anliyorum bende disten hep cektim su anda mesela dis etlerim gece kaniyo sanirim sabah agzimda kan tadi( bende bayramdan sonra gidicem insallah.sende git bakalim bi ne diyecek insallah cekmez haftasonu zor olacak senin icin ama Rabbim kolayligini verir insallah
Benim cikmadi o zaman yaa zaten bende 28 dis vardi sanirim 2 tanede cekildi.benim damak yapim kucukmusİnşallah seninde birşey yoktur çabucak geçer insanın dişten yana yüzü gülmeyince gülmüyor işteHemen çekmez zaten kuzum önce ilaç kullanacağım kurutacak iltihabı eğer iltihapsa ki büyük ihtimal öyle böyle bir acı 20lik diş çıkması olamaz diğeri çıktı hafif sızılar ateş olurdu
Benim üsten çıkmadı hiç 20lik sanırım çıkması gerekiyor aman kalsın zaten tedavimi oldum ekstradan dişe gerek yok bunlarda boşlukta üstte karşılığı yok yani bir işe yaramıyorBenim cikmadi o zaman yaa zaten bende 28 dis vardi sanirim 2 tanede cekildi.benim damak yapim kucukmus4 siniftan 7. Sinifa kadar tel takmistum bende doktorum yuzunden sorunlar yasadim sallanan dislerim tel yuzunden cikamadi falan Allah yardim etsin
suan memnunmusun dıslerınden canım eger memnunsan ne guzel :)Benim üsten çıkmadı hiç 20lik sanırım çıkması gerekiyor aman kalsın zaten tedavimi oldum ekstradan dişe gerek yok bunlarda boşlukta üstte karşılığı yok yani bir işe yaramıyorAmin cümlemize kuzum
Memnunum canım çok şükür aşırı soğuk ve sıcağa karşı biraz duyarlı ama zamanla azaldı ilk gün ki gibi değilsuan memnunmusun dıslerınden canım eger memnunsan ne guzel :)
cıktı dımı suan tel yok canım :) ıyı o vakıt cok guzel :)Memnunum canım çok şükür aşırı soğuk ve sıcağa karşı biraz duyarlı ama zamanla azaldı ilk gün ki gibi değil
O kadar çok yazı okudum ki kaynanam şöyle kocam böyle hep şikayet yok mu hiç mutlu olan kaynanamdan Allah razı olsun eşim çok iyi diyen. Şimdi çok iyiler evlendikten sonra değişiyor mu hepsi
Öyle haklısın illaki sorunlar olur ama o kadar yorum içinden hiç eşim çok iyi kaynanam çok iyi diye yorum okumadım içim karardıcıktı dımı suan tel yok canım :) ıyı o vakıt cok guzel :)
Evlilik bu evcilik degıl kı :) ılla kı sorunlarda olur ama cok sukur kendı adıma konusayım ben ıyı kı evlenmısım dıyorum Rabbım bozmasın :)
Canım herkes aynı olmaz sen insanlara bakma kendi yaşantın önemli olan beş parmağın beşi bir değlmi ben henüz yeniyim ama ne nişanlılık ne sevgililik hiç karışmadılar sağolsunlar gerçi hiçbirşeyle ilgilenmediler onunla alakalı olabilir neyse kişi eşiyle mutlu olsun gerisi boşO kadar çok yazı okudum ki kaynanam şöyle kocam böyle hep şikayet yok mu hiç mutlu olan kaynanamdan Allah razı olsun eşim çok iyi diyen. Şimdi çok iyiler evlendikten sonra değişiyor mu hepsi
Yok canım düğünden 3 ay önce çıkardılar çok şükürcıktı dımı suan tel yok canım :) ıyı o vakıt cok guzel :)
Hiç bilmiyorum ki canım tuhaf birşey bu 20lik diş olayı doktorlar daha iyi bilirnehirnil111 iyiyim.nehirim ya sen nasilsin dicem ama disin agrisi devam ediyomus.
Benim ustte cikti altta cikmadi.. Acaba kimin ustt varsa alta gerek kalmiyomu veya tam tersi
Selam canlar.hepinizin yazdiklarini okudum Allah razi olsun
Biz konyaya geldik Türkiyere meşhur olan bir doktor varmış Prof. Dr. Metin Çapar ona gittik bebeğin kalbi atmıyor evet ama kürtaj için acele etmiyor bu doktor dindarmış kürtaj son çareymiş onun için bayramda tatile git moralini düzelt gel hic bir tehlike zehirlenme olayı yok bayramdan sonra yine bakacağız umutlanma ama moralini düzelt dedi bi dahaki gebeliğinden önce sebebini bulacagız üzülme dedi şimdi araştırma hastanesine gidiyoruz sebep araştırılacak test yaptıracağım
Beni kürtaja zorlamadığı için zaman verdiği için içim rahatladı bir mucize olabilir ama çok umutlanma dedi
O nucize olmasa da ben artık omur boyu keske bi 10 gun daha bekleseydik pişmanlıgı yaşamayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?