2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

PembeLokum canim bnde karismak.istemem ama bayram sonrasina kadar beklemesen,baska dokora daha baktirsaniz gerekirse.
Allah korusun ama o zehirleme olayi dogrusya sonra.

PembeLokum canim bnde karismak.istemem ama bayram sonrasina kadar beklemesen,baska dokora daha baktirsaniz gerekirse.
Allah korusun ama o zehirleme olayi dogrusya sonra.

Diger doktorların sadece unvanlari dr ydi bu doktor prof doktor 16. Haftaya kadar icerde durabilirmis benimki boş kese sendromuymuş trombofili testi yaptırdım az önce selçuk tıp genetik bölümünde

Diger doktorların sadece unvanlari dr ydi bu doktor prof doktor 16. Haftaya kadar icerde durabilirmis benimki boş kese sendromuymuş trombofili testi yaptırdım az önce selçuk tıp genetik bölümünde
Doğrudur canım tabi ki yaşayan sensin inşallah hayırlı güzel sonuçlar çıkar şu mübarek günlerde dualarım seninle ne olursa olsun kendini sakın üzme lütfen sizin sağlığınız olsun herşey olur

InsaAllah cnm şu genetigimde bi problem cikmaz da bundan sonra sorun yasamam ayakustu tanidik bi doktor gorduk o da yası genc ergenlikten ciktigi icin olabilir ille genetik bi sıkıntı olmayabilir dedi bir kereye mahsus olabilir dedi

Diger doktorlar genetik testi icin 3 dusuk yapman lazim dedi boyle sey olur mu ben niye 3 kere travma yasayayim

Bu doktor hemen genetik teste yolladi ucretsiz yaptirdim yoksa testler 1500 lira filanmis ozelde

İnşallah genetik değildir ben sanmıyorum öyle olduğunu bir kaç sebepten oluyor işte üzücü ama maalesef

İnşallah genetik değildir ben sanmıyorum öyle olduğunu bir kaç sebepten oluyor işte üzücü ama maalesef

InsaAllah canim
Cunku ben 3 dusugu duyunca bir daha cocuk denemem dedim ben genetik mi degil mi ogrenmek icin 3 kere dusuk nasil yapayim cok moralim bozulmustu.. insan cesaret edemez ki 2.ye haksiz miyim

InsaAllah canim
Cunku ben 3 dusugu duyunca bir daha cocuk denemem dedim ben genetik mi degil mi ogrenmek icin 3 kere dusuk nasil yapayim cok moralim bozulmustu.. insan cesaret edemez ki 2.ye haksiz miyim
Sanmıyorum canım bazı doktorlar sadece insanı korkutuyor çok yanlış bir bilgi bence

Sanmıyorum canım bazı doktorlar sadece insanı korkutuyor çok yanlış bir bilgi bence

Bazilarina kolay geliyo herhalde bi insana hadi seni kurtaja alcaz hemen 5 dk icinde denir mi ya da 3 kere dusuk yap oyle arastiririz denir mi o kadar kolay mi bu yasananlar

Bi kere insan direkt ohhaa 3 kere dusuk yaoma ihtimalim mi var diyor gozu korkuyor gel de hamile.kal tekrar

Gerçekten çok acımasızlar meslekleri gereği soğuk kanlı olabilirler anlıyorum ama karşındaki bir insanın kalbi vicdanı var biraz Allah korkusuyla acaba üzebilir miyim o yaşıyor ben hissetmesem de diye düşünerek yaklaşsalar keşke yazık insanlığımıza

evet ya kosturma ıcerısındeydım
Amin canım ınsallah bırde sut recelını merak edıyorum aslında

ınsallah dogru doktor budur canım..
Allah buyuk

Selam canım bugün iş yerinde çok yogundum bu yüzden giremedim sukur hafta sonu geldi sen ne yapıyorsun?

Dualarimiz seninle canım Rabbim hayirlisini versin toparlanmaya çalış sende

MutluBulut_ sut recelimi odami varmismismis vay ..
Deminde su zahidenin progrminda cevizin yesil kabuguyla recel yapildigini soylediler.. Aci olmazmi acep

duman91 he anladim canim. Eski yerindesin simdi demi,hani secimler falan baya yogundun bir ara.
Senin receller ne alemde yapivermismi aneannen :)

Canım eski yerimden kovdular beni:) şimdi bambaşka 5 erkeğin içindeyim:)) hatta onların odada yer yok seçimde oturuyorum yine geçici bir süreliğine..
Yapmış yapmış canım pekte güzel olmus:))

Canım eski yerimden kovdular beni:) şimdi bambaşka 5 erkeğin içindeyim:)) hatta onların odada yer yok seçimde oturuyorum yine geçici bir süreliğine..
Yapmış yapmış canım pekte güzel olmus:))

Kovdularmi aaa :/
En azindn oturuyomussun canim napalim buna sukur..

Huzurla yensin insallah canim receller oh

Herseyin receli var demek ki cok ilginc :)
Evet tutkum acayip yorum var hepsi muhtesem yazmis hatta cikolata ve findik katinca ayni nutella oluyomus.. Recellerin tadina az once baktik ve sonuc harika iyi ki pes etmemisim yaa :)) cahide sultanin sitesinden baktim eger yapan olursa mutlaka tarifini yapin derim :)

canımm benimm yeni okudumm çok geçmiş olsunn inşallah rabbim bebeğini sana bağışlar hayırlısıyla sorunsuz bi şekilde kucağına alırsınn

hadi ya, iyiymiş

çok sevindim kuzum tadının güzel olmasına,yapa yapa elin alıştıkca dahada lezzetli olur

Yanı kovdular derken şaka kız başka yere verdiler:))) he ya en azından PC falan var:))
Amin canım benim aminnn

heeeee
bende diyorum hangi ara kovulduki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…