- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
Sadece visneyi az daha kaynatsaymisim kivami daha iyi olurmus :)) senee visne yapmasamda kayisi artik olmazsa olmazim o derece sevdimhadi ya, iyiymiş
çok sevindim kuzum tadının güzel olmasına,yapa yapa elin alıştıkca dahada lezzetli olur
heeeee
bende diyorum hangi ara kovulduki
:)yaa öylemii, oy sağolsunn aleyküm selam
bakayım bariii
Kuzularım.. nasılsıniz..
Ne güzel muhabbetler dört dönüyor burda nasil ozendiiim:))
Ben bicirigi salliyorum şu an, gece gece kaka yaptı uykusu dağıldı kuzumun..bakalim ne kadar sürecek dalması :)
Meltem çok az kaldı doğumuna ,Rabbim tez zamanda sağlıkla kucagina almayı naaip etsin :)
Bugun hafta sonu , tutkum mu yoksa edam mi açılışı yapacak bakalim :)
Gün içerisinde işlerden ve kuzumdan fırsat kalırsa bakarım.inşaAllah.. ama benim kuzum.pek bi ana kuzusu gündüz inmiyor ustumuzden..hep memede uyuyakalip kucakta uyuyacak :) maalesef emzigi tutmuyor tutmayınca böyle oldu..:) operiz sizi çokça uğrarım.yine insaaallah..
Oyy sirin anne :)) olsun bebisin kucagindan inmiyomus ama sende keyfini cikar artik :)) hafta sonu ikimiz giriyoz diye mi acilis :))Kuzularım.. nasılsıniz..
Ben bicirigi salliyorum şu an, gece gece kaka yaptı uykusu dağıldı kuzumun..bakalim ne kadar sürecek dalması :)
Meltem çok az kaldı doğumuna ,Rabbim tez zamanda sağlıkla kucagina almayı naaip etsin :)
Gün içerisinde işlerden ve kuzumdan fırsat kalırsa bakarım.inşaAllah.. ama benim kuzum.pek bi ana kuzusu gündüz inmiyor ustumuzden..hep memede uyuyakalip kucakta uyuyacak :) maalesef emzigi tutmuyor tutmayınca böyle oldu..:) operiz sizi çokça uğrarım.yine insaaallah..
Gunaydintutkku
SirriEyvan Aynen canim ,Sagolasin..artik geri sayımda sayılırız :) size de minnosla mutlu huzurlu kucaklasmalar :)
Cumletten gunaydin kızlar.Gunaydin diyorum, bir saat kadar oldu uyanali.uykusuz gecelere start verdim ben. Dün gece üçe kadr bir saat fln uyumusumdur.bur daha üçte uyandım, sabah altıya kdr uyuyamadim..düzen bozuldu iyice.doğum sonrasına hazırlık zannımca :)))
Amin canim, Allah hepimize kolaylik versin.selam canımm, ben daha simdiden oyleyım bazen, senı tahmın edemıyorum bile
Rabbim kolaylık versın kuzum, hele bu sıcaklarda..
düzen ıster ıstemez bozuluyor
Ahh canım benim sizden iyisi yoktur şimdi MaşAllah.. Rabbim bizede göstermeyi nasip etsin... Bizim yerimize de öp zülal hanımı :))Kuzularım.. nasılsıniz..
Günaydın canım adetlerin düzensizleşmiş sanırım anladığım kadarıyla, normal olan bir durum, bu aralar birde sıkıntıya girdin ya onun bile etkisi olabilir... Merak etme İnşAllah temiz çıkar sonuçların..Gunaydın hanımlar :)
Benım vucudumda yıne tuhaflık var yıne hasta oldum en son 19 uydu oldugumdabu sefer karnım falanda agrıyor, karnımda sıs normal gıbı.. ayın 20 sıne yanı bayramdan sonraya randevu aldım bakalım temız cıkar buda ınsallah
Günaydın canım adetlerin düzensizleşmiş sanırım anladığım kadarıyla, normal olan bir durum, bu aralar birde sıkıntıya girdin ya onun bile etkisi olabilir... Merak etme İnşAllah temiz çıkar sonuçların..
Gunaydın hanımlar :)
Benım vucudumda yıne tuhaflık var yıne hasta oldum en son 19 uydu oldugumdabu sefer karnım falanda agrıyor, karnımda sıs normal gıbı.. ayın 20 sıne yanı bayramdan sonraya randevu aldım bakalım temız cıkar buda ınsallah
İnşallah temiz çıkar canım içini ferah tut bakalım kadir gecen mübarek olsun Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
Amin canım inşallahSagol canım ınsallah :) senınde mubarek olsun canım amın :) nasıl gectı hafta sonu anlat bakalım :)
ohh cok sukur canım yorulmussun ama olsun artık :) hadı ya benden yok tabı faceAmin canım inşallahGüzel geçti canım çok şükür sorunsuz atlattım pazar sabah 8den beri ayaktaydım ama akşam 12ye doğru gittiler foto çektim ama ins.kesti çok faceye attım mecburen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?