2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

hadi ya, iyiymiş

çok sevindim kuzum tadının güzel olmasına,yapa yapa elin alıştıkca dahada lezzetli olur

heeeee
bende diyorum hangi ara kovulduki
Sadece visneyi az daha kaynatsaymisim kivami daha iyi olurmus :)) senee visne yapmasamda kayisi artik olmazsa olmazim o derece sevdim

tutkku kuzum AskInihan nın sana selamı var :) bebıs ıcınde hayırlı olsun cok sevındıgımı soyle dedı :) ayrıntılar ıcın benım nohut salatası olan resmın altına bakabılırsın

Kuzularım.. nasılsıniz..
Ne güzel muhabbetler dört dönüyor burda nasil ozendiiim:))

Ben bicirigi salliyorum şu an, gece gece kaka yaptı uykusu dağıldı kuzumun..bakalim ne kadar sürecek dalması :)

Meltem çok az kaldı doğumuna ,Rabbim tez zamanda sağlıkla kucagina almayı naaip etsin :)

Bugun hafta sonu , tutkum mu yoksa edam mi açılışı yapacak bakalim :)

Gün içerisinde işlerden ve kuzumdan fırsat kalırsa bakarım.inşaAllah.. ama benim kuzum.pek bi ana kuzusu gündüz inmiyor ustumuzden..hep memede uyuyakalip kucakta uyuyacak :) maalesef emzigi tutmuyor tutmayınca böyle oldu..:) operiz sizi çokça uğrarım.yine insaaallah..

Kiz dur neyin acilisi bu

oh bebisimiz uyutmuyimu annesini. :)
40 oldumu canim.
Iyi olmaniza cok sevindim emzige keske alissaymis daha kolay olurdu isin.
Bizde sizi optuuk

Oyy sirin anne :)) olsun bebisin kucagindan inmiyomus ama sende keyfini cikar artik :)) hafta sonu ikimiz giriyoz diye mi acilis :))

SirriEyvan Aynen canim ,Sagolasin..artik geri sayımda sayılırız :) size de minnosla mutlu huzurlu kucaklasmalar :)

Cumletten gunaydin kızlar.Gunaydin diyorum, bir saat kadar oldu uyanali.uykusuz gecelere start verdim ben. Dün gece üçe kadr bir saat fln uyumusumdur.bur daha üçte uyandım, sabah altıya kdr uyuyamadim..düzen bozuldu iyice.doğum sonrasına hazırlık zannımca :)))

selam canımm, ben daha simdiden oyleyım bazen, senı tahmın edemıyorum bile
Rabbim kolaylık versın kuzum, hele bu sıcaklarda..
düzen ıster ıstemez bozuluyor

Gunaydın hanımlar :)
Benım vucudumda yıne tuhaflık var yıne hasta oldum en son 19 uydu oldugumda bu sefer karnım falanda agrıyor, karnımda sıs normal gıbı.. ayın 20 sıne yanı bayramdan sonraya randevu aldım bakalım temız cıkar buda ınsallah

Ahh canım benim sizden iyisi yoktur şimdi MaşAllah.. Rabbim bizede göstermeyi nasip etsin... Bizim yerimize de öp zülal hanımı :))

Günaydın canım adetlerin düzensizleşmiş sanırım anladığım kadarıyla, normal olan bir durum, bu aralar birde sıkıntıya girdin ya onun bile etkisi olabilir... Merak etme İnşAllah temiz çıkar sonuçların..

sagol canım ınsallah :) zaten gıtsem mı gıtmesem mı hazırlık oncesı dıye dusunuyordum hep gıtmıs olucam mecbur artık. Insallah bır engel cıkmazda.. orucun sonuda gıttı ya boyle mubarek bır gecede bırde

İnşallah temiz çıkar canım içini ferah tut bakalım kadir gecen mübarek olsun Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah

Sagol canım ınsallah :) senınde mubarek olsun canım amın :) nasıl gectı hafta sonu anlat bakalım :)
Amin canım inşallahGüzel geçti canım çok şükür sorunsuz atlattım pazar sabah 8den beri ayaktaydım ama akşam 12ye doğru gittiler foto çektim ama ins.kesti çok faceye attım mecburen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…