- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
İns.kişiye foto gönderiliyormu bir yerden duymuştum amaohh cok sukur canım yorulmussun ama olsun artık :) hadı ya benden yok tabı face
evet canım atılıyor dm yoluyla :) ana ekrandan sag ust kosede kucuk bır kutu var oradan :)İns.kişiye foto gönderiliyormu bir yerden duymuştum ama
Oradan nasıl atılıyor ki ins.yüklü değil foto amaevet canım atılıyor dm yoluyla :) ana ekrandan sag ust kosede kucuk bır kutu var oradan :)
agrıların ne oldu gectı mı
orayı tıklayınca sag ust kosede + ısaretı cıkıyor canım orayı tıklıyorsun resmı secıyorsun ve gonderecegın kısıyıde secıp yolluyorsun ozel sohbette olmus oluyor yanı :)Oradan nasıl atılıyor ki ins.yüklü değil foto amaDaha iyiyim canım cumartesi doktora gittim kendi ortodontistim yoktu ama diğer bayan baktı dişimin yarısı kemiğimin içinde çıkmış yer bulamıyor o yüzden çıkamıyormuş az iltihaplanma var antibiyotik verdi bugün esas doktorumla konuşacağız önemli bir görevi görüyormuş bu dişim tel tedavisi oldumya eğer onay verirse çekilecek ama gerekli derse farklı bir yöntemle dişimi biraz daha rahatlatmaya çalışacaklar her iki türlüde kötü benim için hiç uğraşasım yok ya
Ben instagram beta kullanıyorum bende farklımı acaba hiç öyle şeyler yokorayı tıklayınca sag ust kosede + ısaretı cıkıyor canım orayı tıklıyorsun resmı secıyorsun ve gonderecegın kısıyıde secıp yolluyorsun ozel sohbette olmus oluyor yanı :)
cekılmemesı daha ıyı sankı canım zorda olur sanırım cekılmesı ınsallah acısız olur
betası falan nasıl oluyor kız ben bılmıyorum onuBen instagram beta kullanıyorum bende farklımı acaba hiç öyle şeyler yokÇekilecek ama bence uff
Betada yokmuş windows sistemini kullanıyorum ben nokia lumia telefonum kuzum henüz dm video çekme falan gelmemiş betalara puffbetası falan nasıl oluyor kız ben bılmıyorum onu
aaa bende videoda varBetada yokmuş windows sistemini kullanıyorum ben nokia lumia telefonum kuzum henüz dm video çekme falan gelmemiş betalara puff
Ben yeni tel alınca artık o özelliklerden faydalanabilirimaaa bende videoda varama hıc kullanmadım :)
hee yenılemyı dusunuyorsun yanı hayırlı olsun sımdıden :)Ben yeni tel alınca artık o özelliklerden faydalanabilirim
Daha çok var daha borçları azaltmalıyız benimki şuanda umuthee yenılemyı dusunuyorsun yanı hayırlı olsun sımdıden :)
ınsallah zamanla alırsın canım gercı telefonunda guzel senın :)Daha çok var daha borçları azaltmalıyız benimki şuanda umut
Selam kizlaaar
MutluBulut_ kuzum normaldir bence sIkma canini..
Azmi stres yasadin,e havalar sicak, birde diyet falan derkeen vucut ister istemez boyle yapiyor.
Insallah temiz cikar.
nehirnil111 canim cok sukur guzel gecmis bak hafta sonun :)
Marifetli gelin demislerdiir
Disin icindee hangisi hayirlisiysa o olur insallah canim..
ınsallah canım bısey cıkmasında ınsallah.. ay nasıl muayne edıyolar acabahem utanıyorum hemde acır mı. Anlatırlardı hep soyle acıyo boyle acıyo dıye hatırlıyorum
oyle mı dıyosun bakalım nasıl olacak bayan doktora aldımYok kuzum ya acimiyo okadar, baksinlar hem daha iyi, ustten muayeneye benzemiyo daha iyi yani.
Hem dedigin gibi hazirlik oncesi gitmis olursun.
Nutellan nasil oldu buarada, kolaymi.yapilisi :)
oyle mı dıyosun bakalım nasıl olacak bayan doktora aldımHamılelık vs olsa erkek bayan fark yapmazdı ama suan erkek doktora gıtmeye cekındım
Durdukca guzellesıyorTam ıste nutella dıyemem yerını tutmaz ama cok lezzetlı 1 saat suruyor neredeyse basından da ayrılamıyorsun karıstırıyorsun bırde 1 lt sutten bır kucuk nutella kavanozu bırde kase cıktı sadece bı daha esım ıstemezse yapmam sanırım yerını tam tutmadgı ıcın ugrasmam ama bu kadar uzun surmeseydı tatlı olarak yapardım ama kayısı recelını ıyı kı denemısım dıyorum ya aradıgım recel oymus meger
Aynen canim aman isini guzel yapsin artik cinsiyet fark etmez napalim..
Onlarinda isi o..
Hadi ya, merak eettim dogusu denerim belki..
1lt sutten iyi cikmis yine ..
Kayisida guzel oldu demek, onun tarifinide o sitedenmi aaldin canim hani cahide sultanmiydi ..
1kilodanmi yaptir birde, ilk kez ddenemeknistiyorum recel, ve kayisi olur herhalde.
Becerebilirmiyim.bilmem.ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?