2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

nehirnil111 canim cok sukur guzel gecmis bak hafta sonun :)
Marifetli gelin demislerdiir
Disin icindee hangisi hayirlisiysa o olur insallah canim..
Misafirlerde öyle düşünüyorlar inşallah beğendiler ama bilemem tabi Amin tutkum inşallah
Şirket verdi benimki gitti resmen kendime almam gerek yani
Kuzum avşa güzel yer denizi çok temiz altınkum tarafında kalmıştım ama 2 bin verilmez bence ya normal haftasonu kaçamağı yapılacak oldukça kalabalık bir yer onun yerine bozcaada, ayvalık sarımsaklı taraflarına baksanız uygun diye biliyorum şuanda nasıl tam bilemesemde

Selamm kızlar

Kadir gecemiz mübarek olsun

Amin boncuğum Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah

İyiyim Edoşum sen nasılsın :) Kız sen ne marifetlisin,maşallah sana :)

sagol kuzum oyle gorduysen ama nerden cıktı kız recellerden mı oyleyse sayılmaz daha

heee alırsın ınsallah bıraz azalınca o vakıt
dımı fazla ayvalık tarafına baktım aslında ama fıyatlar hep yuksek sankı tekrar bakayım ama hepsıne ferıbot faan varmıdır daha dogrusu ucuz ulasım saatler uzun olduktan sonra ızmıre otobusle gıderız daha ıyı dıyorum ama otobuslede gıdınce ınsan tatıle yorgun baslamaz mı

Vallahi kuzum ben olsam otobüsle giderim çok severim otobüs yolculuğunu yormuyor bende sersemlik yapıyor bir kaç saat uyuyunca geçiyor hemen

inst.da paylaşımlarına bakaraktan diyorum canım

Vallahi kuzum ben olsam otobüsle giderim çok severim otobüs yolculuğunu yormuyor bende sersemlik yapıyor bir kaç saat uyuyunca geçiyor hemen

hadı ya sevıyorsun ne guzel ben ılk 2 saat ohh cok keyıflı dıyorum, 4 saat gecıyo artık bıtsın demeye baslıyorum 6 saat gectıgınde oflamalar son surat bende bırde bacagım uzun sanırım ondekı kısı koltugunuda yatırırsa ıyıce sıkısıyorum resmen sıgmıyo bacaklarım ızmırde 9 saat falan dıyo yoksa ıstıyorum ızmırı
inst.da paylaşımlarına bakaraktan diyorum canım

sagol kuzum benım sende dun dokturmustun hanı yada cumartesı mı koymustun

Ben 18 saatlik yol çekmiş insanım düşün 9 saat de uzunmuş 6-7 olsa belki bir nevi gerçi 2-3 saatlik fark var ama İzmiri bende çok merak ediyorum çok güzel yer kesinlikle ilk tercihlerimin arasında olacaktır ilerleyen zamanlarda

hey masallahh bızım memleket 6-7 saat ve ben oluyorum o yolda evet ya cok guzel gerccekten

Dün dün arada paylaşıyorum işte kendi çapımda

Dün dün arada paylaşıyorum işte kendi çapımda
paylas tabı nefıs gorunuyordu
bugun ne var menulerde kızlar
beenım dunden bıraz taze fasulye kaldı bırde yanına mucver yapayım dıyorum yogurtla tabı bu sefer gecen oldugu gıbı tost makınesınde yapmam cunku olmuyor mucvere yag sart anladım arkadas fırın yaptım ııı ıhh olmadı , tost makınesı ııı ıhh olmadı en ıyısı az yagda kızartayım barı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…