- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
sagol kuzum senınde :)Selamm kızlar
Kadir gecemiz mübarek olsun
İyiyim Edoşum sen nasılsın :) Kız sen ne marifetlisin,maşallah sana :)sagol kuzum senınde :)
nasılsın
Misafirlerde öyle düşünüyorlar inşallah beğendiler ama bilemem tabinehirnil111 canim cok sukur guzel gecmis bak hafta sonun :)
Marifetli gelin demislerdiir
Disin icindee hangisi hayirlisiysa o olur insallah canim..
Şirket verdi benimki gitti resmen kendime almam gerek yaniınsallah zamanla alırsın canım gercı telefonunda guzel senın :)
Bir aksılık cıkmazsa tatıle gıdelım dıyoruz. Izmır falan dıyorduk ama otel parasını gectık yolda cok tutuyor yanı ucakla gıdelım dıyoruz esım baska hava yoluna guvenıp bınmem ben thy bınelım dıyo onunlada sadece yol 1000 tl ye gelıyo
Tatil buyuk ıhtımal agustosta olacak ama tam gun bellı degıl avşa ya mı gıtsek dıyoruz bır otel var esım cok begendı yerını falan ama ben yataklarını begenmedım hıc rahat degıl bellı bırde sadece oda kahvaltı denız manzaralı oda 5 gece 1250 dedıferıbota 4-5 dk yurume mesafesındeymıs yol parası 200-250 falan tutar yeme ıcme vs derken toplam 2000 bulur yıne Avsa nasıldır yada ortalama bu fıyatalar harcayıp donebılecegımız bı yerler var mıdır canım ve kızlar sızlerdende bılen varsa fıkır beklerım
Selamm kızlar
Kadir gecemiz mübarek olsun
İyiyim Edoşum sen nasılsın :) Kız sen ne marifetlisin,maşallah sana :)
heee alırsın ınsallah bıraz azalınca o vakıtMisafirlerde öyle düşünüyorlar inşallah beğendiler ama bilemem tabiAmin tutkum inşallah
Şirket verdi benimki gitti resmen kendime almam gerek yani
Kuzum avşa güzel yer denizi çok temiz altınkum tarafında kalmıştım ama 2 bin verilmez bence ya normal haftasonu kaçamağı yapılacak oldukça kalabalık bir yer onun yerine bozcaada, ayvalık sarımsaklı taraflarına baksanız uygun diye biliyorum şuanda nasıl tam bilemesemde
Amin boncuğum Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
Vallahi kuzum ben olsam otobüsle giderim çok severim otobüs yolculuğunu yormuyor bende sersemlik yapıyor bir kaç saat uyuyunca geçiyor hemenheee alırsın ınsallah bıraz azalınca o vakıt
dımı fazlaayvalık tarafına baktım aslında ama fıyatlar hep yuksek sankı tekrar bakayım ama hepsıne ferıbot faan varmıdır daha dogrusu ucuz ulasım saatler uzun olduktan sonra ızmıre otobusle gıderız daha ıyı dıyorum ama otobuslede gıdınce ınsan tatıle yorgun baslamaz mı
inst.da paylaşımlarına bakaraktan diyorum canımsagol kuzum oyle gorduysenama nerden cıktı kız recellerden mı oyleyse sayılmaz daha
heee alırsın ınsallah bıraz azalınca o vakıt
dımı fazlaayvalık tarafına baktım aslında ama fıyatlar hep yuksek sankı tekrar bakayım ama hepsıne ferıbot faan varmıdır daha dogrusu ucuz ulasım saatler uzun olduktan sonra ızmıre otobusle gıderız daha ıyı dıyorum ama otobuslede gıdınce ınsan tatıle yorgun baslamaz mı
Vallahi kuzum ben olsam otobüsle giderim çok severim otobüs yolculuğunu yormuyor bende sersemlik yapıyor bir kaç saat uyuyunca geçiyor hemen
inst.da paylaşımlarına bakaraktan diyorum canım
hadı ya sevıyorsun ne guzelben ılk 2 saat ohh cok keyıflı dıyorum, 4 saat gecıyo artık bıtsın demeye baslıyorum 6 saat gectıgınde oflamalar son surat bende bırde bacagım uzun sanırım ondekı kısı koltugunuda yatırırsa ıyıce sıkısıyorum resmen sıgmıyo bacaklarım ızmırde 9 saat falan dıyo yoksa ıstıyorum ızmırı
Ben 18 saatlik yol çekmiş insanım düşün9 saat de uzunmuş 6-7 olsa belki bir nevi gerçi 2-3 saatlik fark var ama İzmiri bende çok merak ediyorum çok güzel yer kesinlikle ilk tercihlerimin arasında olacaktır ilerleyen zamanlarda
hadı ya sevıyorsun ne guzelben ılk 2 saat ohh cok keyıflı dıyorum, 4 saat gecıyo artık bıtsın demeye baslıyorum 6 saat gectıgınde oflamalar son surat bende bırde bacagım uzun sanırım ondekı kısı koltugunuda yatırırsa ıyıce sıkısıyorum resmen sıgmıyo bacaklarım ızmırde 9 saat falan dıyo yoksa ıstıyorum ızmırı
sagol kuzum benımsende dun dokturmustun hanı yada cumartesı mı koymustun
Tabi seneler oluyor şuanda yıllardır en uzun yolculuğum 6 saat falandırhey masallahhbızım memleket 6-7 saat ve ben oluyorum o yolda evet ya cok guzel gerccekten
paylas tabı nefıs gorunuyorduDün dünarada paylaşıyorum işte kendi çapımda
MutluBulut_ evet kuzum onlardan alicam bende.
Bayram gecsin bakalim,nasipse yaparim sonra :)
Zerence selam caniim
Rabbim dualarimizi kabul eder insallah :)
Mia- selam canim,sen nasilsin
MutluBulut_ evet kuzum onlardan alicam bende.
Bayram gecsin bakalim,nasipse yaparim sonra :)
Zerence selam caniim
Rabbim dualarimizi kabul eder insallah :)
Mia- selam canim,sen nasilsin
Dayanabilirim bence de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?