2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

İyiyim kuzum dün akşam bayağı uyudum rahatsızlanınca gecede kalktım güzelce sahur hazırladım eşime sen nasılsın
Deme ya daha mı kotu oldun bır kac gundur esımde tutmuyor, malum bende 2 gundur tutamıyorum bızım evde sahurda olmuyor 2 gecedır ıyıyım canım cok sukur camasırları attım makıneye buraya geldım sımdı kalkıcam nevresımı cıkarmıstım onu takıcam evı toparla, supur,toz al , sil, banyo tuvalet derken oglene buradayım bı daha ınsallah aman evdeyım ama bıtmıyor yarın yıne camasır ve utu var saka maka su camasır sepetını cok nadır bos goruyorum resmen 1 gunde doluyor yaa

Başımın ağrısı mideme vurdu iftardan sonra felaket bir hale dönüştümAz kaldı zaten son 2 gece kalkacağız bugün poğaça yapmayı düşünüyorum Ev işi bitermi bende haftasonu yıkamıştım bak ütülemeyi unuttum bu akşam onlarıda halledeyim ve haftasonuna kadar yine bir sepet çamaşır çıkıyor yaz olduğundan sürekli duş alınıp yenileniyor kıyafetler ondan kuzumcumartesi yapıyorum genelde işlerimi ben ama bu haftasonu bayram o yüzden perşembe çalışmazsam inşallah arefe günü yapıcam

ahh canım ya gece ıcın mı yapacaksın aksama mı sımdıden ellerıne saglık benım camasır makınesı ottu ben kacar ıse balkonu yıkayıp onları asmak ıle baslayım barı sende de utu var hem desene utu bıter mı ıyı olur tabı canım persembe ınsallah tatıldır olmadı yarım gun olsada yaparsın ınsallah :) bız arıfe annemlere gıdıcez bu sefer bayram kahvaltısını bırlıkte yapmak ıcın gecen yıl soz vermıstık opuyorum senı ogleden sonra gorusuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…