Mia- oyle canim hic yoktan iyidir :)
Ya bu isim etiketlemeyi nasıl yapıyorsunuz ben cahil kaldım bu konuda :)
tutkku hım sağol ya :) böyle şeylerde hep geri kalıyorum teknoloji özürlüyüm :)
He olmus bak.
Aman salla hergun yeni bisiler ogreniyoruz zaten :)
ben cevaplıyım canımYa bu isim etiketlemeyi nasıl yapıyorsunuz ben cahil kaldım bu konuda :)
ayy bende sonrakı mesajları gormeden cevapladım
Amın canım sanada hayırlı kandıller :)Hepinize hayırlı kandiller canlar.Rabbim dualarinizi kabul eylesin inşallah..
nasılsın bakalım :)Günaydınlar efenim
İyiyim kuzum dün akşam bayağı uyudum rahatsızlanınca gecede kalktım güzelce sahur hazırladım eşimenasılsın bakalım :)
Deme ya daha mı kotu oldunİyiyim kuzum dün akşam bayağı uyudum rahatsızlanınca gecede kalktım güzelce sahur hazırladım eşimesen nasılsın
Başımın ağrısı mideme vurdu iftardan sonra felaket bir hale dönüştümDeme ya daha mı kotu oldunbır kac gundur esımde tutmuyor, malum bende 2 gundur tutamıyorum bızım evde sahurda olmuyor 2 gecedır ıyıyım canım cok sukur camasırları attım makıneye buraya geldım sımdı kalkıcam nevresımı cıkarmıstım onu takıcam evı toparla, supur,toz al , sil, banyo tuvalet derken oglene buradayım bı daha ınsallah aman evdeyım ama bıtmıyor yarın yıne camasır ve utu var saka maka su camasır sepetını cok nadır bos goruyorum resmen 1 gunde doluyor yaa
Başımın ağrısı mideme vurdu iftardan sonra felaket bir hale dönüştümAz kaldı zaten son 2 gece kalkacağız bugün poğaça yapmayı düşünüyorum Ev işi bitermi bende haftasonu yıkamıştım bak ütülemeyi unuttum bu akşam onlarıda halledeyim ve haftasonuna kadar yine bir sepet çamaşır çıkıyor yaz olduğundan sürekli duş alınıp yenileniyor kıyafetler ondan kuzum cumartesi yapıyorum genelde işlerimi ben ama bu haftasonu bayram o yüzden perşembe çalışmazsam inşallah arefe günü yapıcam
dımı ya dımı ne zaman bırıkıyor bu kadarMutluBulut_
nehirnil111
Selam kizlaar :)
Bendede camasir var bugun,gelin hanim yikasin diye bekliyorum.
Halbuki pazar gunu yine acmistim makinayi..
Ne ara birikti bilmem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?