2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

dımı ya sız kostur kostur
Yordu bizi hayat şimdiden yarın çalışmıyoruz çok şükür uykumuzu alırız evi temizlerim kendime bakım yaparım ohh bayramda gezeriz inşallah aileleri ziyaretten sonradün poğaçamı yapamadım maya almıştım ama bir türlü bulamadım buzlukta yok dolaptaysa zaten hayır gelmezdi ondan bu akşam giderken alıp yapıcam son sahurumuzakşama dünden hala yemekler duruyor ama canımız istemiyor artık hazır elma dilim patates var onumu yapsam dişçiden kaçta çıkacağımız bile belli değil ne yemek yapsam ki akşama uff

ohh ne guzel canım ahh keske esımde calısmasa ama soylentılere gore tam gun bıle olabılıurmıs keske yarım gun olsa annemlerede gıdıcez ıyı olurdu hem arıfe full calısmak mı olur belkı kullanmısındır dıcem ama 1 ay oldu hatırlardın bence sız dunden kalanları yıyın bozulmasın canım yarına yenı yaparsın bayram gunude annelerde yersınız zaten bız 1. gun aksama dogru eve donup 2. gun sabah kayınvalıdemlere gıdelım dıyoruz bakalım sıkıstırmayalım dıye zateen baska yere gıtmek falanda ıstemıyoruz eskıden bayramda babam bızı kapı kapı gezdırırdı annem ısyan ederdı yeter dıye 5-10 dk oturup duserdık yollara son gunude bız evde olur mısafır beklerdık aa kuzum sen dıscıden cıkınca yıyebılecekmısın ? belkı sıvı tuket falan der

Bence yarım gündür kuzum kimse çalıştırmaz ya Yok hiç mayalı poğaça falan yapmadım ya markette kaldı ya poşetlerde atıldı dolaba bakıcam biraz yemekleri bitireyim önümü göreyimEşim mümkün değil yemez dün bile söylendi ben zaten oruç değilim regliyimBiz sabahtan kayınvalidemlere gideceğiz kayınvalidem bursaya gidecek eltimlerle yarın akşamdan babanneyle baba var onları gördükten sonra annemlere geçeriz bir büyüğümüz ve anannemleri görürüz akşama doğru döneriz belkide geç döneriz dediğin gibi yemek yeriz oradaÇikilatalarımızıda aldık dün giderken götürcez diye herkesediğer günler bakalım ne yaparız bir plan yok rüzgar nereye götürürse eşimin üvey babannesi uzakta onuda görmeye gideceğiz sanırım Emirganda gitmişken gezeriz boğaz havası alırızDişçi çekilip çekilmeyeceğini söyleyecek eşim bayram öncesi çektirme diyor sonra çektir işten rapor alırsın tatili zehir etme kendine diyor haklı sanırım

ınsallah oyledır ıs yerı bıraz degısık canım boyle konularrda ama cok sukur eve yakın.
Deemek oyle oldu gıttı maya yemeklerı bıtıreyım derken o kadar cok mu yaptın dun :)
bende 2. gun mu yemıyor kuzum yoksa bu sefer mı oyle
yersınız benccede tek gune sıgınca hepsı
Bız anneannemı goremıcez ne yazıkkı dayımda kalıyo ve dugun zamanımdan berı gıtmek,gormek ıstemıyorum aranamda tabı arada anneannem kaldı ama ne yapayım
Ya bende ne yapacagımızı dusunuyorum Gecen yıl ıkı bayramda cıkolata aldık hadı bızımkıler neyse ama esımın aılesı cıkolata yemıyo ınadına gıdıp almakta olmaz artık sevmedıklerını bılıyorum bı yanım dıyokı gıt hazır tatlı al zaten kayınvalıdem ne yapar nede alır tatlı bayram dıye hıc sanmıyorum ama dun annemle konustuk sakın bısey almayın baban herseyı almıs tatlı,cıkolata falan dedı dıyorum yarın gıderken baklava alsak ee onlarda almıs olacak yoksa marketten bıseyler mı alsak olur mu oyle yada evde kendım mı tatlı yapsam dıyorum sonrada off mutlubulut hadı yarın yaptın bıde 1. gun aksam eve gelıp kayınvalıdene yapacaksın dıyorum yanlız aklımdan gecen sacmalıkların hepsını suan buraya yazdım
Haklı tabı esınde ızın alabılırsen bayram sonrası daha ıyı zaten ızın az gercı 4 olmus sızın ama

Dün yapmadım hala pazar gün ki misafirlere yapılan yemekler 3.günü aynı yemekleri yiyince bugün yiyesimiz yok sarmayı bayramda falan yeriz biz artık oruçlu olmayacağız sonuçtakötü olmuş dayını görmek istemiyorsun sanırımmarketten herhangi birşey alın ne olacak ya da almayın yabancı değiller sonuçtatatlı yapmaya kalkcan yine tatlı olacak kuzum anlamı olmaz

ooo o zaman tamam msafır gıdınce pesınden oyle oluyor sende baya fazla yapmıssın sanırım eee cesıtte coktu bozulmaz ınsallah sarma. Sevmeye sevıyorum onları eskısı kadar olmasada ama cok kırgın ve kızgınım bu durumda gecmez..tek ben bu durumda degılım tabı neredeyse tume yakın akrabalarımız o yuzden gormeye gıtmıyolar anneannemı anlatılmaz yasanır bır aıleler en ıyısı uzak olmak onlara mesafelı olmak anladım bıde ıste dugun zamanı cok kırıldım aslında sadece onlarada degıl bır cok kısıye
oylede olmaz elımız bos hele bayram bakalım artık aman ne bıleyım hanı baklava dısında degısık olur dıye

MutluBulut_ evet kuzum yaa, sorma sorma.
Nasipse daha var ama gel bide bana sor

Buarada bencede ugasma tatliyla falan canim, e varmis zaten.
Bos gidin dicem ama sIk gitmiyosunuz, bos gitmek olmaz sanirim. Alirsin hazir bisiler

MutluBulut_ evet kuzum yaa, sorma sorma.
Nasipse daha var ama gel bide bana sor

Buarada bencede ugasma tatliyla falan canim, e varmis zaten.
Bos gidin dicem ama sIk gitmiyosunuz, bos gitmek olmaz sanirim. Alirsin hazir bisiler
:) gunler cabuk gecıyor kuzum tabı burdan bakınca bıze oyle ama ınsallah gececek ve ssaglıkla oglusunu kucagına alacaksın :)
oyle yapalım o zaman dedıgınız gıbı yazık dımı bana

Evet çeşit çoktu ee oruçlu olunca yiyemedik 1 tane islim kebabı yeniyor çorbayla kalıyor diğerleri sarmadan az az yedik bozulmaz herhalde ya dolap iyi soğutuyorAnannene iyi baksınlar moralini yerinde olsunda ne yapacaksın kimi insanlar öyle anlamıyor insan o karekterleri

:) gunler cabuk gecıyor kuzum tabı burdan bakınca bıze oyle ama ınsallah gececek ve ssaglıkla oglusunu kucagına alacaksın :)
oyle yapalım o zaman dedıgınız gıbı yazık dımı bana

Insallah kuzum, insallah
Meltm naapti acaba ya, doktora gidecekti.

Meyve falan alsaniz canim, yenmezmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…