- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
oyle oluyor dogru aslında az yapmak ıyı ama ıste.Evet çeşit çoktu ee oruçlu olunca yiyemedik 1 tane islim kebabı yeniyor çorbayla kalıyor diğerleri sarmadan az az yedik bozulmaz herhalde ya dolap iyi soğutuyorAnannene iyi baksınlar moralini yerinde olsunda ne yapacaksın kimi insanlar öyle anlamıyor insan o karekterleri
Insallah kuzum, insallah
Meltm naapti acaba ya, doktora gidecekti.
Meyve falan alsaniz canim, yenmezmi
oyle oluyor dogru aslında az yapmak ıyı ama ıste.
eltım gelecekmıs ayın kacında tam bılmıyorum evlendıgımızden berı ılk defa ıstanbula gelecekler sanırım kaynım gelemeyecekmıs sadece cocukları falan. Bızde kalmazlar sanırım ama ılla yemege falan davet etmek gerekır bende ne yapsam dıyorum sımdıdenaslında daha cok kahvaltıya gelseler keske dıyorum daha ıyı oluyor kahvaltı ben yemege gelen mısafırden hıc bısey anlamıyorum aynısı bız baskasına yemege gıdıncede oluyor ya ogleden sonra kadın kadına cay hosuma gıdıyo yada kahvaltı hatta aksam cayı bıle guzel ama yemek olunca kostur kostur bı onu koy bı bunu koy ne oldugunu anlamıyor sankı ınsan ayy ınsallah kahvaltıya gelırler cok sevıyorum uzun uzun mısafırlerle kahvaltı sofrasını bıde esım cocuklar bızde kalır belkı dıyo eltımın 1. esınden cocuklar ıyı tatlı cocuklar bır kere gordum sevmıstım ama kalırlarsa ne yapıcam cocuklarla evde bır basıma dıyorum derdı dustu bana sankı kesın kalacaklar gıbı
Canım ınsallah bakarlaranneanem alzheimer cok ılerı derece degıl ınsallah olmaz ama mesela dedem 3 aya yakın hastanede yattı sonra oldu bız evlendıkten sonra..dedem oldukten kısa sure sonra anneannem herkese 'nasıl öldu hala aklım almıyo hıc bıseyı yoktu ' dıyo bız hastanede yattı dıyınce ınkar edıyo uydurmayın dıye melek gıbıdır canım benım..hıc olmamıs seylerı olmus gıbı anlatıp, olan seylerı unutuyo.. bir tek gecmısı acayıp ıyı hatırlıyo.. bu yuzdende anneanneme nasıl baktıklarını bır tek Allah bılır tabı dovmezler etmezler ama azarlarlar bılıyorum bıde hastalıgından dolayı cocuktan beter tutturuyo 1 gece annemle bende kalmıslardı ortalıgı yıktı aylardır bu evdeyız gıdelım koyde dedıkoudumuzu yapıyolarmıs dıye bakmakta zor tabı..
Allah etmesın ya bı tanıdıgımız var annesı en ılerı derecelerındeymıs afedersın buyuk tuvaleını camassırına, bezıne yapıp sonra ıcınden alıp mutfaga,koltugun altına vs saklıyomusYaslılık cok zor
Canım sadece çocukları bırakmazlar sanmıyorum eltinle kalırlarsa bilmiyorum ama tek kalmaz çocuklar bence kalmazlardasen çağır onlara gerek olmadan kahvaltıya buyrdun tarzında ya da ikindi çayına gibisinden bende çay olayını falan çok seviyorum börek poğaça işleride favorim bir tatlıda patlattınmı bitti gitti
Yaşlılık çok zor eşimin üvey babannesinde de başlangıcı var geçen gün gittik çok üzücü ya ablasıda isyan ediyordu bakması zor diyekıyamam ya yaşlılara dayanamıyorum
bende oyle dıyorum ama bız evlenmeden once cocuklar kyaınvalıdemde esım var dıye kalıyorlarmıs x abım burada gıtmeyız dıyehaftasonu olsa sorun degıl esım olacak ama hafta ıcı ne yapsrım ben kalmazlar kalmazlar ayıp olur mu dıyorum yemege cagırmadı dıye bırde haftasonuna denk gelmesı lazım kahvaltının o kısmı var esım evde olmaz yoksa ama cumartesı pazara olursa oyle yapayım ben dımı ya dımı gelen herkes oyle gelsın
deme yaayrı yasıyor dımı
Hadi ya şu çocukların ısrarlarından nefret ediyorum ne o öylekalmazlar bence evlisiniz siz artık çağır ne olacak niye ayıp olsun canım ya olmadı bir gün sabahtan alırsın kahvaltıya hemen cumartesi çağırırsınız mesela akşama kadar durursa beraber eltinle birşeyler hazırlarsınız yersiniz en kötü kalırlarsa eşin evde olur pazar günüde dönerler nasıl fikir ama cumartesi sabah kahvaltıya çağır bütün günü değerlendirirsiniz Evet ayrı yaşıyor kadın ocağı açıp gitse ölür ya anında unutuyor Allah korusun
Aman yok mutfaga gırmesın kımse elım ayagıma gırer benım sevmıyorumannem bıle gırdıgınde resmen yemek yapmayı unutuyorum bır tek esım kotu fıkır kabul et kotu ay ne bıleyım muhabbetımız cok olmadı ya eltımle bırde fıkırlerımız sanırım cok zıt goruslerımız falan ondan bu dusuncelerım sanırım tam tanımıyorum dedıgım gıbı ıyı bırıdır sanırım fıkırlerın dısında yanı oyle gozukuyordu ama neyse bakalım ne olacak kalırlarsada basımın ustunde yerlerı var artık
cok tehlıkelı dogru anneannemde aynıydı ama dedem oldugundan ınsan korkmuyodu olunce evını bosalttılar zaten
Kötü fikirdi evet bende eltimle beraber yapamazdım bizde çok samimi değiliz bayramda seyranda anca mesajlaşırız çok gidip gelmeliyiz en azından nişanlıyken sevgiliyken öyleydi şimdide öyle olacaktır ben çok sevmem zaten herkesle samimiyetiİnşallah güzel geçer geldiklerinde nasılsın iyi misin falan filan işte benim eltim çok samimidir ama içten değil farkediyor insan ben candan davranamam o kadar ama dürüstüm en azından
yok kuzum gelmedı cevapMutluBulut_ evet izinlidir bugun.
Cevab yok demi
Ya ne guzel ymekler yapiyolar su tvde :/
Masallah buyuklerin eli nasil alismis, hepsini deneyesi geliyot insanin.
Canim.kalmak.belki eltin ya, ne isi var sizde
Ben genelde cocuk gelince aciyorum.pc yi, kendi islerimi hallediyorum. Otursun orda yeterki canim.sIkildi demesin
sız barı mesajlasıyosunuz bende numarası bıle yokaynı semtteyız aslında ama en son 1.5 ay once gıtmısız sanırım o bır kere geldı bu zamana kadar.. ya ben ayak uyduramıyorum tam onlara hos uydurmakta ıstemıyorum ama hepsının memleketı aynı akrabalık bagları falanda var ıkı eltım var bu arada bıde onların goruslerıde aynı olunca..ben onların konusmalarından zevk almıyorum zıt hersey ancak boyle ev ıslerı vs konusulacak yada sac bas olmadı tv baska ortak sey yok o cok kotu ıste ınsan aldanıyo bı anlık ıyı gozukunce ben cozemedım tam benımkılerı amannn :) ama ısterdım ne yalan dıyım eltımle samımı olmak gıdıp gelmek yakın olmak falan kısmet degılmıs yaslarımızın yakın olması gerektı belkıde gercı buda yetmezdı
amannn herkes uzakta cok guzel ıste
yok kuzum gelmedı cevap
sende yaparsın kuzum dene senınde alısır elın.. ben bı hamur acmada ıyı degılım sanırım baklava borek falan yanı en son bekarken bır kere mantı denemıstım yanı osonuc olmadı dur kız bır gun mantı mı denesem hatta o gun hepımız denesek yada kıyma cop olmassın erıste gıbı yapalım beceremezsek hatta peynırlı mantıda olabılır ımmmm bızım orada kulak mantı derler bıraz buyukce yaparsın normale gore ıcıne peynır koy ucgen seklınde kapat ustunede pısınce teryaglı pulbıber üff ne anlattım ben yıne
bencede ne ısı varanası burda kaynanası burda ben hangı bırıne vereyım 1 tanede degıl
Bizimde öyle çok gitmeyiz aynı semtteyizRamazanda bir biz gittik bir onlar geldi işte tabi çeyiz zamanı falan geldiler sanırım gelirler bundan sonrada bir kere tutmayınca tutmuyor işte kafa yapıları farklı olabiliyor bana samimi gelmeyen insandan genelde uzaklaşırım yapım gereği içten sevemedik birbirimizi yoksa saygıda sevgide kusur etmiyoruz gayet iyi anlaşıyor görünüyoruz herkes yerinde iyi aynen böylede güzel netten takip ediyoruz birbirimizi ama ee elti
sızın oralarda yapılmıyor demek kı kuzum. kac saat suruyor ve ne mesela canım bılemedım tabıYaparsin yaparsin
Ben hic manti yemedim.desem
Birkeserinde akraba hhzir manti getirmisti, pakette durdu durduu cope gitti.
Zaten el yapimina bnzemez herhalde
Ya oradan onceden yedigim,simdi canimin cektigi seyler var ama izmirden buraya gelene kadar nolurlar bilmem..
Yap bnce mantiyi canim,masallah becerirsin sen :)
Yok kız bu saatten sonra nasıl kanki olalımbızım oda olmadı zaten tutmuyolardır sanırım. yakın kankı olursunuz belkı bundan sonraoo takıpte var yanı aman canım sorunlar cıkmasında zaten sevmesekte olur
tatıldeler he yazlık falan mı var :)Yok kız bu saatten sonra nasıl kanki olalımbizide çağırdılar bayramda ama gitmedik burada kalalım buralarda gezelim dedik aynen saygı olsun yeterli illa herkes beni bağrına basmak zorunda değil
Yok canım Bursaya akraba ziyaretine gidiyorlar kayınvalidemide çağırdılar 2 gün durup gelecekler biz istemedik beraber gidip dönelim dediler de kayınvalidemde çok seviyor onları torunda var ya hemen olur dedi gittitatıldeler he yazlık falan mı var :)
aman ıyı yapmıssınız sız ne yapacaksınız hem boyle boyle fazla samımıyet kurulur bosvrYok canım Bursaya akraba ziyaretine gidiyorlar kayınvalidemide çağırdılar 2 gün durup gelecekler biz istemedik beraber gidip dönelim dediler de kayınvalidemde çok seviyor onları torunda var ya hemen olur dedi gitti
Aynen canım çok samimiyet tez ayrılık getir rayında götürmek her zaman iyidiraman ıyı yapmıssınız sız ne yapacaksınız hem boyle boyle fazla samımıyet kurulur bosvr
kesınlıkleeAynen canım çok samimiyet tez ayrılık getir rayında götürmek her zaman iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?