- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
orada sımıt olmuyor mu canım ?MutluBulut_ 12-14 saat falan canim ya.. Bakalim etsiz olan secenekeri bari steneyi dusunuyorum
anneannemden simit istemedim aslinda ama canim cekiyodu, otobusle gondermis.
Ilk otobusten 4, sonrakinden 5 tanedaha gondermisti
Okula goturdum,ona buna verdim hala kalmisti.
Masallah eli aciktir anneannemin ama o karda istemedikki
Okadar yapmaya ugrasip, aileleremi goturecekmissiniz birdeyani tabikide yensin ama iste..
hazir yufkaylada olsa biraz uzun suruyor canim ya.
Meltemin iyi olmsina sevindim, aleykum selam bizde optuk onu.
zor olur tabı canım erkeklerın arasında calısmak bılırımKızlar merhaba ya sizden uzakta kalıyorum artık, millet adli tatilde yatar bizde adli tatil gelmeden harıl harıl çalışıyoruz yaaa,, Rabbimin gücüne gitmesin ama 5 erkeğin içinde çalışmak çok sıkıcı en azındn bir tane daha bayan olsaydı daha iyi olurdu, neyse az daha sabredeyim doğum izni falan derken geçiririm heralde bugünleri..
Siz neler yapıyorsunuz bakalım?
Bizde öpüyoruz onu iyi olmasına sevindim şükürler olsunkesınlıklee
tutkku kuzum cevap geldı meltemden cok sukur bıseyı yokmus yedıgın bısey falan dokunmustur demıs ıgne yapmıs ıyıymıs sımdı selam soyledı sıze :) bıde opuyomus hepımızı :) nehirnil111
evet canım cok sukur :)Bizde öpüyoruz onu iyi olmasına sevindim şükürler olsun
Sende mi çalıştın canım benim erkeklerin arasında?zor olur tabı canım erkeklerın arasında calısmak bılırım
dedıgın gıbı az daha sabır artık
aynı canım :) sakınlestı buralar yıne
ahh ahh calısmam mı canım kadından cok erkeklerın yanında calıstım malesef adam akıllı ıs arkadasın bıle olamıyoSende mi çalıştın canım benim erkeklerin arasında?
Evet gelen giden pek olmuyor, meltem de doğuma gider hiç gelmez, eee tutkuda öyle sonra kısmetse sıra bana gelir:)))))
Ayy yandım yandım çok sıcak oldu burası yaaa? Oralar da öyle mi ki acaba?
Aynen öyle canım benim pfff sohbet ediyorlar mal mal bakıyorm şuanda :))))ahh ahh calısmam mı canım kadından cok erkeklerın yanında calıstım malesef adam akıllı ıs arkadasın bıle olamıyo
evet ya kımseler olmayacak buradahepınız tek tek gıdeceksınız
burasıda aynı canım perde kıpırdamıyor bıle o kadar
ınsallah :)Aynen öyle canım benim pfff sohbet ediyorlar mal mal bakıyorm şuanda :))))
Kız ben gidene kadar esma gelir :))) sonra toplaşırız sizi göndeririz Rabbim nasip ederse:)
Bugün maaşımı aldım kendime bi bakım yaptırayım
Canım bayrama özel bi ikramiye falan yok da, ben 3 ay seçimde çalıştığm için hatrı sayılır bi para aldım bugün her ne kadar kredi kartı borcuna gidecek olsa da yine de mutlu oldum:)))ınsallah :)
yaptır yaptırıkramıtye harclık vs bırseyler oluyor mu sızde bayram ıcın
oo yıne ıyı o zaman canım gule gule harcaCanım bayrama özel bi ikramiye falan yok da, ben 3 ay seçimde çalıştığm için hatrı sayılır bi para aldım bugün her ne kadar kredi kartı borcuna gidecek olsa da yine de mutlu oldum:)))
Evdeyken girmeye çalışırım ben eşimden fırsat buldukça
gır cnım :) gercı bayramda bende gıremem sadece arada bakarım bısey yazdınız mı dıye :)Evdeyken girmeye çalışırım ben eşimden fırsat buldukça
Ohh ne guzel canim arkadaslarinla hasret gidermissin :)) hadi ya o zaman anneannen gonderdikce yersin artik :) bende yemedim bayadirArkadaslarim geldi kizlar, liseden.
Biriyle okul.bittiginden beri bulusamadik,istanbula gitmisti universiteye.
Nasil tersime gitti ya.
Cok iyi gelfi cok sukur, ozlemisim hakkaten..
MutluBulut_ kuzum var ama tuzlusunu yeni yeni yapmaya basladilar ama ordakinin yerini tutamaz
sanmıyorum canım bas basayız :) 3 kısıyız gercı bırde senın oglanMutluBulut_ selam canim
Bugun gelen giden olurmuki bizden baska :)
Ya bugun cocuklar seker topluyo ve benim.sinavim vardi.
Bos donecekler simdi,cok dert oldu icime.
Baskasina biraktik yerimize dagitsin diye ama yinede icim rahat degil :/
sanmıyorum canım bas basayız :) 3 kısıyız gercı bırde senın oglan
dogru sızde arıfe gunu toplanıyordu olsun kuzum ya hıc canını sıkma :) bızımde yarın gelırler ama bız evde olmayacagız donup gıdecekler mecbur
Hareketleri falan nasil canim degisimler var mi hissettigin :))Heh evet onu nasil unuttum ben
evet ya neyse hayirlisi boyleymis..
Annenlere gdecektiniz dimi siz.
Ay baksana bebisin kalp atislari disardan duyulabilir yaziyo, nasil duyulacaksa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?