Hareketleri falan nasil canim degisimler var mi hissettigin :))
Evet canim anamlara gidicez ayy benim bey cikmis geliyomus yasasin erken cikarmislarr :))
Amin canımm :) ınsallah bızede nasıp eder once su doktor ıslerını bıtıreyım ınsallah ıstedıgımız zamanda olurCok sukur canim ya cok guzel.bisii Rabbim insallah tum isteyenlere nasip eder.
Biraz kipirdamasa bisimi oldu diye panikliyor insan.
Hee bak ne guzel erken gidersiniz sizde :)
Amin canımm :) ınsallah bızede nasıp eder once su doktor ıslerını bıtıreyım ınsallah ıstedıgımız zamanda olur
evet ya sımdı kalkıp ıslerımızı halledeyım 4 gıbı cıksak ıyı olur optum canım
dogru soyluyosunuz canım gıtmek lazım ınsallah bısey cıkmaz mevsımsel vs der bıde tam morlukların cıktıgı zamana denk gelmıstı ya ondan da acabalarım var bır ıkı tane daha cıktı morluk dıgerlerı gectı ama ınsallah daha cıkmaz neyse bakalım bu doktor ne dıyecek :) sonra dıscı ınsallah yenıleneyımInsallah canim, git bakalim bir doktora. Ben oylesine 5-6 ay onceden gitmistim.
SIk sIk kontrole gtmek gerek aslinda ama iste sahsen ben yapamiyorum. 20 yasindn sonramiydi senede iki kez falan..
Allah korusun ne diyelim
Oldu canim hallet sen isleri, bizde optuk teyzeyii
dogru soyluyosunuz canım gıtmek lazım ınsallah bısey cıkmaz mevsımsel vs der bıde tam morlukların cıktıgı zamana denk gelmıstı ya ondan da acabalarım var bır ıkı tane daha cıktı morluk dıgerlerı gectı ama ınsallah daha cıkmaz neyse bakalım bu doktor ne dıyecek :) sonra dıscı ınsallah yenıleneyımbaska nereye gıtmem lazım kı ayy ben hala oturuyorum
Tesekkur ederim canım sıcak sıcak harcadık:)) ayy hiç sorma ev Dandini resmen boya işi dün gece bitti 2 oda kaldı temizlenerek, teyzemlerle yapcaz işte salı günü tasiniriz nasipseoo yıne ıyı o zaman canım gule gule harcaev ne durumda tasınma ısı falan
Insallah cikmaz canim, morluklar vitamin eksikliindense, e duzensizlikte buyuk ihtimal ondandir.
Doktor yeterli canim ya, zaten nasipse hamis kalinca heryere gidiyosun :)
Duani et, illa bebis kalmali diye dsunme .. Bukadar ..gerisini Rabbim bilir :)
Kalk kiz kalk, hallet islerini cikin yola hayirlisiyla :)
Ohh insallah tasiniyosunuz sali gunu yani.masallah teyzenlerde yardim ederse haftaya haftasonuna kalmaz yerlesirsin kuzum :)Tesekkur ederim canım sıcak sıcak harcadık:)) ayy hiç sorma ev Dandini resmen boya işi dün gece bitti 2 oda kaldı temizlenerek, teyzemlerle yapcaz işte salı günü tasiniriz nasipse
Canım seninde bayrammin mübarek olsun hayırdır geçmiş olsun ben kacirdim sanırım inşallah duzelirsin canım acil şifalar versin Rabbim. Son haftalar öyleymiş bebeğinde iyidir insallahVe bugün de sabahi gördük :/ dün kaç defa girdim telden size yazmak için ama hata verip durdu.cevapla kisminda bir türlü kutu açılmadı.neyseMutluBulut_ size durumu aktarmış ama ben yine yazayim demiştim olmadi :) doktora gittik o günkü iğneyle rahatladm ama bu gece yine kabus gibiydi, kaç defa ilaç kolonya surdum dus aldim yok, bu saat oldu ışte muhtemelen ya bal ya domtes dokunuyo, bakalim onları da kesicem, olmazsa haftaya diycem tekrar.hala cok fenayım
Son haftalarim biraz eziyetli geçiyor, bende acisi sonradan cikti :)) Allah beterinden korusun ne diyeyim..
Bu arada bayraminiz mübarek olsun canlar.asıl giriş amacım buydu ama derdimden bu kısma ancak gelebikdim. :) nasılsiniz iyisiniz inşallah?
Günaydın kızlar hayırlı bayramlar...
Nasılsınız bakalım benim çok yoğun geçiyor KV lerdeyiz. Annemlere gidemicez bu bayram sadece onun burukluğu var. Neyse ki babamın tayini cikti 2saat olcak artık aramızda. Bugünde düğün dernek kosturcaz.
Bu arada gobusum çıktı yatarken yumruk gibi duruyor sağ tarafında sanırım erkek teyzeleri:)) öyle hissediyorum çünkü:)) hadi öptük sizi Allaha emanet olun
kızlar bayramımız mübarek olsun ..
nasıl geçti bakalım
çok şükür iyiydi bizim, akraba gezdik işte hep..
İşte takipteyim, yumurta bal falan etkiliyo galiba.Ladypurple kuzum yediğin şeylere dikkat et bakalım, dediğin gibi bişiyi fazla yediysen dokunmuştur belki.
inşallah önemli bişi değildir, minik prenses az daha sabret nolur
Ben bakamadım yagır cnım :) gercı bayramda bende gıremem sadece arada bakarım bısey yazdınız mı dıye :)
Arkadaslarim geldi kizlar, liseden.
Biriyle okul.bittiginden beri bulusamadik,istanbula gitmisti universiteye.
Nasil tersime gitti ya.
Cok iyi gelfi cok sukur, ozlemisim hakkaten..
Nasıl güzel olmuş canım iyi gelmiştir tabi gelmezmi
Canım iyi olmana sevindim birşeyler dokunuyor azaltarak anlayabilirsin ya da tek tek yiyerek çözeceksin inşallah hayırlısıyla atlatacaksın bugünleri de sıcakta zor olur farkındayım ama az daha sabır Rabbim büyükVe bugün de sabahi gördük :/ dün kaç defa girdim telden size yazmak için ama hata verip durdu.cevapla kisminda bir türlü kutu açılmadı.neyseMutluBulut_ size durumu aktarmış ama ben yine yazayim demiştim olmadi :) doktora gittik o günkü iğneyle rahatladm ama bu gece yine kabus gibiydi, kaç defa ilaç kolonya surdum dus aldim yok, bu saat oldu ışte muhtemelen ya bal ya domtes dokunuyo, bakalim onları da kesicem, olmazsa haftaya diycem tekrar.hala cok fenayım
Son haftalarim biraz eziyetli geçiyor, bende acisi sonradan cikti :)) Allah beterinden korusun ne diyeyim..
Bu arada bayraminiz mübarek olsun canlar.asıl giriş amacım buydu ama derdimden bu kısma ancak gelebikdim. :) nasılsiniz iyisiniz inşallah?
Günaydın kızlar hayırlı bayramlar...
Nasılsınız bakalım benim çok yoğun geçiyor KV lerdeyiz. Annemlere gidemicez bu bayram sadece onun burukluğu var. Neyse ki babamın tayini cikti 2saat olcak artık aramızda. Bugünde düğün dernek kosturcaz.
Bu arada gobusum çıktı yatarken yumruk gibi duruyor sağ tarafında sanırım erkek teyzeleri:)) öyle hissediyorum çünkü:)) hadi öptük sizi Allaha emanet olun
Babanlar geliyor canım çok yakın olacaklar bu bayram böyle geçti ama sonrası çok güzel olacak öyle düşünelim
Teşekkürler kuzum.Evet öyle yapıyoruz.Domates süpheliymiş, dün yemedim ama yumurta bal vardı, ve yine kaşındım. Şüpheli şeyler cıktı ortaya :)) İşte agır seyler yemiycez bir süre, dediğin gibi sabır. Rabbim büyük, şu haftaları da atlattı mı müthiş bir şeyle ödüllendirecek beni inşallah :)))Ben bakamadım ya
Günaydın canım benim, annemlere gidemedik ama babaannem burdaydı o biraz rahatsızlanmış fenalaşmış galiba, annemlerde apar topar geldiler, Yine bayramı onlarsız geçirmedim yani...QUOTE="duman91, post: 41815311, member: 620078"]Canım seninde bayrammin mübarek olsun hayırdır geçmiş olsun ben kacirdim sanırım inşallah duzelirsin canım acil şifalar versin Rabbim. Son haftalar öyleymiş bebeğinde iyidir insallah[ QUOTE ]
Yediğim bir şey dokunuyor heralde, fena kaşıntı vardı canım kol ve bacaklarda, tam geçmiş değil ama daha iyi durumda şuan. Çok şükür iyiyiz kuzum. Son haftaların hali nasıl olursa iştee.. Hatta geri sayım 29 diyor ama ben dokuz gunu saymıyorum bile , yirmi gün kaldı diyorum artık , oyyy :)))
Evet canım malesef biz de gidemedik annemlere bu bayram.Napalım bu seferlik böyle olsun.Ama sizinkilerin yakınlaşması süper olmuş, çok sevindim canım..Oyy artık göbek çıktı hee. E 17. hafta diyor bundan sonra belli olur artık Allah ın izniyle.Ben de erkek hissediyorum seninkini :))
Yanii rutin bayram ziyaretleri he :) Bu sefer bizde o bile olmadı, iki kişiye gittik bititrdik :))
İşte takipteyim, yumurta bal falan etkiliyo galiba.
Evet canım yaa kuzucugum azıcık daha sabretsin ne kaldı sunun surasında :)
Cümleten hepinize selam canlar. Nasılsınız, iyisiniz inşallah?Bugun ben son haftam için işbaşı yaptım kuzular. Allah ın izniyle cuma son, bu haftayı da atlattım mı bir daha evdeyim inşallah..Çoğunlukla evde olunca farketmemişim. Bugün babetlerimi giydim, bi baktım sıkıyo, bir de en bol olanlardı :) Şişmeye başlamış. Neyse bu da bayram şekerimden size bayramlık pozumuz olsun :))) Kurbana inşallah kucağımda veririz pozumuzu :)))
Eki Görüntüle 1585905
Evet canım bu hafta taşıncaz bende bugün geldim işe ama yarından itibaren izin alcam.. Biraz evi toparlamamız lazım, diğer evin temizliği henüz bitmedi falan bakalım hayırlısı..Ladypurple kuzum yediğin şeylere dikkat et bakalım, dediğin gibi bişiyi fazla yediysen dokunmuştur belki.
inşallah önemli bişi değildir, minik prenses az daha sabret nolur
duman91
canıım maşallah taşınıyomuşsunuz haftaya, hadi hayırlısı
çok yorma kendini tamammı
Günaydın canım benim, annemlere gidemedik ama babaannem burdaydı o biraz rahatsızlanmış fenalaşmış galiba, annemlerde apar topar geldiler, Yine bayramı onlarsız geçirmedim yani...
Evet canım göbek çıktı ama midemle birlikte büyüyorlar gibi nasıl olyor anlamadım da hani ayağa kalkınca çok belli değil:))) Hayırlısı olsun bakalım kuzum..
Ahhh MaşAllah size canım benim ne kadarda yukarda duruyor ayyy sıkmıyor mu seni yaaa valla görünce bi tuaf oldum:)))
Eeee artık sona yaklaştın hayırlı kolay doğumlar olur inşAllah canım benim.. çok tatlısınız Rabbim nazarlardan saklasın
Canım çok çok geçmiş olsun bu arada aman dikkat et sen yinede
Teşekkür ederim canım benim, zaten babaannemin durumu çok da iyi değildi, kendi başına kalkamıyor wc ihtiyacını bile göremiyordu, ama şimdi iyice yatağa bağımlı oldu... Rabbim hayırlısını versin.Günaydııın. Hadi yaa , geçmiş olsun canım. İyidir inşallah şimdi??
Evet ilk zamanlar kilo gibi duruyor , o sonradan yuvarlaklaşır :)
Fotodan belki o kadar yukarıda görünmüştür, çoğu kişi görünce inmiş artık bebek aşagıya diyor. Ama kocaman göbek yine de aşagıdan yukarıdan yer kaplıyor :)) Ama şükür öyle nefes darlıgım yok, aksine asagılara baskı var benim, kafa da asagıda ya :)
Amin canım sağolasın innnnnnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?