- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Teşekkürler kuzum.Evet öyle yapıyoruz.Domates süpheliymiş, dün yemedim ama yumurta bal vardı, ve yine kaşındım. Şüpheli şeyler cıktı ortaya :)) İşte agır seyler yemiycez bir süre, dediğin gibi sabır. Rabbim büyük, şu haftaları da atlattı mı müthiş bir şeyle ödüllendirecek beni inşallah :)))
Sen nasılsın, bayram nasıldı? Senin de geçmiş bayramın mübarek olsun canım..
Hmmm, öyle miii :/ O zaman Allah sabır, kolaylık versin canım.Yaşlılık hali, ne diyesin. :/ Peki sen dedemlere gidiyordum dediğin anneannenler miydi?Teşekkür ederim canım benim, zaten babaannemin durumu çok da iyi değildi, kendi başına kalkamıyor wc ihtiyacını bile göremiyordu, ama şimdi iyice yatağa bağımlı oldu... Rabbim hayırlısını versin.
Aynen yaa hiç bebiş göbeği gibi değil 2 haftadırda tartılmıyorum çok mu kilo aldım ki acaba diyorum artık:))
hmm tabi canlısını göremediğimiz için bana da öyle gelmiş olabilir, nefes darlığın yokmuş iyi o zaman canım.. Eee yavaş yavaş hazırlanıyor fıstık dünyaya gelmek için:)))
Canım bu arada senin kız sağ tarafında mıydı, yoksa sol tarafında mıydı?
İnnnşallah :)))Domates yapabilir canım yumurtada aynı şekilde sanki alerjiye daha yatkınlarmış gibi geliyorMüthiş harika birşeyle karşılaşacaksın
Teşekkürler canım iyiyim bende çok şükür bayramda çok güzeldi ziyaretler gezmeler falan çabucak geçti dönüşü kötü sadece işe
Günaydın canım benim seninde bayramın mübarek olsun :)Günaydın hayırlı haftalar geçmiş bayramınız mübarek olsun güzellikler
Amin canım aynen öyle yaşlılık... Yok canım o anneannemdi, onun maşAllahı var çok şükür..Hmmm, öyle miii :/ O zaman Allah sabır, kolaylık versin canım.Yaşlılık hali, ne diyesin. :/ Peki sen dedemlere gidiyordum dediğin anneannenler miydi?
Bi tartılsaydın bakalım ne alemdesin , ama kese de genişlemeye başlar artık, normaldir :)
Aynen öyle, çok şükür :)
O değişiyor canım, sürekli yer değiştiriyo, hatta bazen sırtı tam ortada hissediyorum. Dün gece bariz sağa yaslanmıştı, sola yatarken rahat edemedim, sağ tarafta ezerim diye korktum, bi enteresan :))) Şuan da sola kaymış durumda ayagın birini sağıma kaburgama dayamış , bildigin capraz yatıyo sanki
Biz Erzurumluyuz canım eşim Rizeli İstanbulda ikamet ediyoruz ama buralı sayılırız doğduğumda buradaydıkİnnnşallah :)))
Hmmm, ya ben senin memleketi neden hatırlamıyorum ki?Nerdeydiniz, ziyaretler nerelere oldu? E bayram , tatil dediğin hep öyle çabuk geçer zaten :)
Sağolasın canımGünaydın canım benim seninde bayramın mübarek olsun :)
İlk zamanları çok hatırlamıyorum, zaten devlet hastanesinde ultrason fasılları bıraz acele gecıyordu, pek bisey anlamadım.Amin canım aynen öyle yaşlılık... Yok canım o anneannemdi, onun maşAllahı var çok şükür..
Hımm ben hani ilk zamanları kastetmiştim şimdi yavrucak doğal olarak sığamıyordur:))) Nere denk gelirse artık yatıyordur.. Kız öyle deme ben bile sağımda olduğu için sağa yatarken daha çok dikkat ediyorum bişey olcak diye :))
Biz Erzurumluyuz canım eşim Rizeli İstanbulda ikamet ediyoruz ama buralı sayılırız doğduğumda buradaydıkArefeden gittik annemlere süpriz yaptık 15 dakikalık araba mesafemiz var iki aileye de sonra bayramın 1.günü öğleden sonra eşimin ailesine gittik falan günü bitirdik 2.gün evde dinlendik keyif yaptık arkadaşlara gittik bir 3.gün gezdik bol bol yorulmuş şekilde işe geri döndük Senin nasıl geçti neler yaptınız
Sağolasın canım
Evet hem dinlendik hem gezdik hem bayram ziyareti yaptık keyifliydi darısı diğer bayramlaraHmm sen de ist dan dın. :) Bence de sen ist lu sayılırsın :))) Senin eş de karadenizli he, bizimki de tarbzon dan :)) E aileler de yakınlarmış o zaman, ne güzel :)) Bayramı da gayet dolu dolu geçirmişsin bence, sadece bayram ziyaretleriyle dolmamış, gayet tadında :)))
Benim annemler de ist da ama malesef bu bayram gidemedim, yol çekemiyorum cunku. Biz de yalova da oturuyoruz, kayınvalidemler de, gerçi aramızdaki ilçe mesfaesi bir saat arabayla. :) Bir tek amcamlara gittim ben de ziyarte , yalova da onlar da, onun dışında hep evdeydim, uzanmayla gecti, arada bir cıktık oyle kısa süreli dolaşmaya :)
Evet canım bu hafta taşıncaz bende bugün geldim işe ama yarından itibaren izin alcam.. Biraz evi toparlamamız lazım, diğer evin temizliği henüz bitmedi falan bakalım hayırlısı..
Ya zaten sabahleyin afedersin peçeteye çok az bi kan gibi bişey geldi çok korktum, bu aralar baya hırpaladım kendimi o yüzden mi yoksa rahim kasılmasıyla ilgili mi anlamadım ama İnşAllah herşey yolundadır..
İyiyim tutkum sen nasılsınnehirnil111 kuzucum sen nasılsın, maşallah bayram dolu dolu geçmiş
İyiyim tutkum sen nasılsınEvet güzeldi tatil güzel olmaz mı
Diimi ya benimkide laf
Simdi cumartesileride calisacaksin demi artik
Bende buna sukur canim ya iyiyim :)
Özele gidiyorum canım tel tEedavisi gördüğüm yere benimde çarşamba günü çekimim var normal çekim değil ama cerrahi bir operasyon olacak dişimin yarısı gömük şekilde kemikteymişSelam kizlar ben geldim :)Ladypurple masallah canim kocaman olmussunuz instagramda da gordum :)
Sizler nasilsiniz kizlar ?
Bugun kadin hastaliklarinda randevum vardi gittim korkuyordum baya stres yapmistim ama korkulacak bir aci agri yokmus :)) intihap varmis fitil verdi 3 gun kullanacakmisim birde adetin 3. Gunu gel yinede ... Cekelim dedi ama o.nokta noktayi unuttum( heyecan, stres yapmistim ya ne deksitir ultrason gibi biseydi sanki :)
Dis icinde agrimadan gidicem dedim dedim ama kismet olmadi disim hafif hafif agriyo simdi sira onda insallah.
Tabi nereye gidicem onu dusunuyorumnehirnil111 sen ozele gidiyorsun degil mi canim
nehirnil111
Hadi ya hakkaten ilginc is gunuymus :)
Bari 8 den 11 falan olsaymis..
Bi yandan uykunu alirsin ama biyandan tum gunun geciyodur oylece..
Ama napalim iste is olsunda.
Evet çok saçma ama neyse bunada şükür tabi
MutluBulut_ he gittinmi canim bak cok sukur kokulacak bisi yokmus :)
Ne cekebilirki acep, yumurtaliklarina falan bakar belki bilemedim.
Insallah ondada bisi cikmaz.
Disci zamanin gelmis desene :) Bayramdaki tatlilardandir o
git canim git.
Bayraminiz nasil gecti
nehirnil111
Hadi ya hakkaten ilginc is gunuymus :)
Bari 8 den 11 falan olsaymis..
Bi yandan uykunu alirsin ama biyandan tum gunun geciyodur oylece..
Ama napalim iste is olsunda.
MutluBulut_ he gittinmi canim bak cok sukur kokulacak bisi yokmus :)
Ne cekebilirki acep, yumurtaliklarina falan bakar belki bilemedim.
Insallah ondada bisi cikmaz.
Disci zamanin gelmis desene :) Bayramdaki tatlilardandir o
git canim git.
Bayraminiz nasil gecti
Özele gidiyorum canım tel tEedavisi gördüğüm yere benimde çarşamba günü çekimim var normal çekim değil ama cerrahi bir operasyon olacak dişimin yarısı gömük şekilde kemikteymişgit sende erteleme kuzum hastalığının 3.günü de diğer rahatsızlığın için git
fıtıl verdı canım 3 gun kullanıcam bakalım nasıl kullanıcamMutluBulut_ hadi ya sertmi okadar..
Reklamlarda pek yumusacik gibi duruyorayni dondurmaysa tabi :) canim kayitli olmasa bile sana bisiler vermeilermi bugunden, onlara bakar dersin boyle boyle 3.gun gelin demistiniz diye. iltihap icin ilac faln verdimi bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?