2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Waffle gibi olanı bizde sevmedik çok sert anlamsız birşey ama nogger winnera bayıldık

Özele git canım muayene olarak heryer ücret almıyor benimki almıyor mesela uzak olmasa sana orayı önerirdim özeller biraz tabi parayada bakıyorlar ama güvenilir iyi bir yerin o tarz durumlara gireceğini sanmam yeteri kadar hastası oluyor zaten

Himm o cikolata gibi olan mi :))
Canim nerede senin doktor ?
Dun esimin dise bakalim dedim ki bir kac ay once burada yapilan dis grilesmis.. Kotu malzrme kullanmissa olurmus oyle yaziyor internette zaten cok gencti doktor.bugun benim.doktoru aricam randevu alicam ama kac gundur watshapa girmiyo tatilde midir bilmiyyorum zaten gaziden kalkip kocasinana 3 vesait gelicem eger o yoksa srninkine mi gitsem

Evet snickera benzeyen Hadi ya nasıl insanın sağlığıyla oynuyorlar ya benim dişçim beylikdüzünde canım

Evet snickera benzeyen Hadi ya nasıl insanın sağlığıyla oynuyorlar ya benim dişçim beylikdüzünde canım
Evet canim bide disin hatasi yok.hani.yanlis biseyde kaybediyosun disi benim disciyi aramis esim teli kapaliymis metrobuse yakin mi bari canim daha once dolgu kanal tedavisi yaptilar mi sana :) acmazsa tanimadigim bi yere gitmek yerine tavsiye uzerine gitmek daha iyi

İnşallah açar bugün canım biz hiç dolgu kanal yapmadık ben ortodontistime gittim hep o da çene tel tedavisi gördüm diğer olaylara başka doktor bakıyor ona kefil değilim yani bilemiyorum diş eti uzmanına da çektireceğim yarın işte ilk

Himm o zaman insallah bu acat bakalim bence bayram tatilinden donmedi kadin oyle geliyor. Yarin izinlimisin aksam mi gideceksin canim.insallah olabildigince agrisiz ve acisiz olur

Himm o zaman insallah bu acat bakalim bence bayram tatilinden donmedi kadin oyle geliyor. Yarin izinlimisin aksam mi gideceksin canim.insallah olabildigince agrisiz ve acisiz olur
Akşam gideceğim kuzum ya bakalım inşallah acısız olur çok korkuyorum cerrahi işlem çünkü normal bir çekim değil hiç başımada gelmedi çektirmedim diş

Akşam gideceğim kuzum ya bakalım inşallah acısız olur çok korkuyorum cerrahi işlem çünkü normal bir çekim değil hiç başımada gelmedi çektirmedim diş
Insallah canim. Normal dis 2 kere cekildi bende bir tanesi parcalanmisti yarim saatte parca parca canimi yakarak cekti aptal adam digerini bu doktor cekti pit diye acitmadan fazla ama senin dis farkli olur tabi

Selam canim kizlar sicaklar geldi benim temizlikte molalar artti oturdum kaldim gideyimde devam edeyimm ben

Insallah canim. Normal dis 2 kere cekildi bende bir tanesi parcalanmisti yarim saatte parca parca canimi yakarak cekti aptal adam digerini bu doktor cekti pit diye acitmadan fazla ama senin dis farkli olur tabi
Geçende alıntıladığımda yazmamışım kuzum metrobüsten indiğinde bir minübüse biniyorsun 15 dakika falan sürüyor oradandaişte bilmeyen insana düştünmü çok zor ya nasıl yanmıştır canınyarısı gömük kemiğe zor bir çekim olacak orası kesin dua edin kuzum

Kuzum esim aramis tatildeymis tahmin ettigim gibi doktor pazartesi donucekmis saat 12 ye randevu vermis insallah cekmeden saglamca halleder dislerimi :)) sorma igne vurmustu uyusmadi dedim hayir uyustu diye inat ediyo uyusmadan cekti 15 dk sonra tekrar igne vurdu oyle uyustu can acisina yuzune bi tane vurmustum elimin tersiyle özur dilerim diyip diger igneyi oyle vurmustu
Insallah canim dualarim seninle haber verirsin agrin gecince bizede insallah hafif atlatirsin

Pislik adam ya nasıl sinir oldum iyi yapmışsınİnşallah çekilmeden halledersiniz canımYemek listesi oluşturdum haftalık bende en azından evdekileri değerlendiririm ne yaptım yapmadım farklı yemekler yaparım ona göre alışverişimi yaparım diye bakalım uyabilecek miyim haftalık oluşturacağım

MutluBulut_ kiz bisver temizligi , sabah aksm.yaparsin. Evdede olsak sicak geliyo yinede.
Bnde kontrole gittim ama gercekten cok sicakti, annemler beni almaya gelmisti zor geldik arabayla,carpinti felan derken cok sukur attik kendimizi eve :)
Rabbim.herkezin yardimcisi olsun insallah,kimseyi susuz birakmasin :/

Oo iyi yapmissin canim :)) gerci bende pazarda yapmis oluyorum ne alirsam.haftalik onlar pisiyo iste insallah uyarsin canim tabi bazen insanin cani farkli bisey istiyo o ayri

Yaptim sukur bitti canim :)) iyi bari iui ki gelmisler canim.bebek nasil ? Aminn

Oo iyi yapmissin canim :)) gerci bende pazarda yapmis oluyorum ne alirsam.haftalik onlar pisiyo iste insallah uyarsin canim tabi bazen insanin cani farkli bisey istiyo o ayri
Şuanda evde olanları değerlendirmek adına liste yaptım 2 haftalık bakalım canımız farklı birşey çekerse bozarız 1 günlük ya da misafirlik olaylarında falan değiştiririz ama en azından bir planım olur azıcık deliyimde

Iyi bakalim nasil gidecek :)) bu aksam ne var planinda

Iyi bakalim nasil gidecek :)) bu aksam ne var planinda
Eve gidip taze fasulye yapacağım yanına çorba dünden makarna vardı ona salçalı sos yaparım bir de yoğurtla tamamlarım cacık karpuz fazla olmazsa yeriz herhalde kilo aldım ya eşimde inatla almıyor Sabah işe giderken götürmemiz için poğaçamı yapacağım zaman kalmıyor kendime vakit ayırsam ağdamı yapacağım ama neredebir de makinede kaldı bulaşıklar onları yerleştirmem gerekyetişiyorum aslında hepsine Allahtan alışığım baba evinde öyle oturan bir kız değildim ama arada böyle yoğunluklar oluyor işte

MutluBulut_ afferim sana

Cok sukur kuzum iyiymis, 7.aya basladik ya..
Heyecan tavan yapti bende.

Ya kzlar sicakta hic yemek yiyesi gelmiyo insanin.
Mutfakta psimekte resmen ne diyeyim, iyice ssicak oluyo.
Bana kalsa hergun karpuz felan yeriz

Benimde bugun canim cekti taze fasulye pazardan alirim artik. Afiyet olsun simdiden canim :)) yaparsin hepsini duduklu kullaniyomisin fasulye icin ? Yaparsin sen hepicigini :))
Ne cabuk geciyo.zaman masallah darisi.bize insallah :))
Biz oyle degiliz valla degisen bisey olmadi bizde canim bizim ev asiri sicak degil sukur

MutluBulut_ insallah kuzum, insallah bekletmez minnak :)

Hadi ya iyisin ozaman canim. Ben mutfaga girince zayifliyorumdur herhalde, su gibi oluyorum.
Camda acsan, kapida acsan..

Ya sabir ne diyeyim

Siz kacinci kattaydinizki canim,daireydi diye hatirliyorum senin. Kat ciktikca sicak artiyoya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…