- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Oy canim benim kurban olunur size... MaasAllah barekAllah çok büyümüş bu kız artık yavaştan geleyim diyor :)QUOTE="duman91, post: 41815311, member: 620078"]Canım seninde bayrammin mübarek olsun hayırdır geçmiş olsun ben kacirdim sanırım inşallah duzelirsin canım acil şifalar versin Rabbim. Son haftalar öyleymiş bebeğinde iyidir insallah[ QUOTE ]
Yediğim bir şey dokunuyor heralde, fena kaşıntı vardı canım kol ve bacaklarda, tam geçmiş değil ama daha iyi durumda şuan. Çok şükür iyiyiz kuzum. Son haftaların hali nasıl olursa iştee.. Hatta geri sayım 29 diyor ama ben dokuz gunu saymıyorum bile , yirmi gün kaldı diyorum artık , oyyy :)))
Evet canım malesef biz de gidemedik annemlere bu bayram.Napalım bu seferlik böyle olsun.Ama sizinkilerin yakınlaşması süper olmuş, çok sevindim canım..Oyy artık göbek çıktı hee. E 17. hafta diyor bundan sonra belli olur artık Allah ın izniyle.Ben de erkek hissediyorum seninkini :))
Yanii rutin bayram ziyaretleri he :) Bu sefer bizde o bile olmadı, iki kişiye gittik bititrdik :))
İşte takipteyim, yumurta bal falan etkiliyo galiba.
Evet canım yaa kuzucugum azıcık daha sabretsin ne kaldı sunun surasında :)
Cümleten hepinize selam canlar. Nasılsınız, iyisiniz inşallah?Bugun ben son haftam için işbaşı yaptım kuzular. Allah ın izniyle cuma son, bu haftayı da atlattım mı bir daha evdeyim inşallah..Çoğunlukla evde olunca farketmemişim. Bugün babetlerimi giydim, bi baktım sıkıyo, bir de en bol olanlardı :) Şişmeye başlamış. Neyse bu da bayram şekerimden size bayramlık pozumuz olsun :))) Kurbana inşallah kucağımda veririz pozumuzu :)))
Eki Görüntüle 1585905
buyuk posetı hıc gormedım desemBüyük poşetten alıyorum ben anca yetiyor biraz kalıyor ama başka şeyde kullanıyorum sende büyük olanından al kuzum küçüklerden rahat 3 tane gider herhalde ben bu sefer ufak borcama yapacağım gerçi normalde büyük olana yapıyorum bu sefer kalın olsun istiyorum bazen yuvarlayamıyorum kırılabiliyor o zaman keser üstüne tekrar cevizi koyar servis ederim dedimMaşallah misafirlerin biri gidiyor biri geliyor kuzum Allah artırsın Bizde bir pazar kahvaltıya ağırlayacağız düğüne gelemeyen arkadaşı eşimin gelmek istiyor nişanlısıyla önce kahvaltı tabakları almam gerek tabi İyi aklıma getirdin böyle hafif birşey olur değil mi kahvaltıda olsa tatlı verilebilir kahveyle falan
hadı yaKızlar dün a101 den bi kitap aldım ''beşikte durdugu gibi durmuyor'' :)) çok eglenceliymiş. amatör bir annenin itirafları diye.. Hislerime tercüman olmuş resmen. tavsiye ederim :))
Kuzum nasilsin..hadı yaısmı bıle guzelmıs he nasıl oldun canım kasıntıların falan ?
buyuk posetı hıc gormedım desem
dogru dıyosun oylede olur tabı :) Amın canım sagolya hıc boyle bır dusunceye sahıp olmazdım ama ıcımde olumsuz seyler var geneldede dogru cıkar ama ınsallah bu sefer ıcımdekı ses yanılıyodur.. o kadar cok fıkır ayrılıklarımız vark kı emınım bu eltımlede oyledır onlar aralarında ıyı anlastıgına gore kesın bırseylere sınır olucam gıbı gelıyo sonra kızıyorum kendıme ayıp mutlubulut ınsan gelecek mısafırı ıcın boyle dusunur mu ne kadar ayıp dıyorum 15 aydır evlıyız ılk defa gelen mısafır ıcın stres yapıyorum asla yemek yapmaktan, yorulmaktan vs degıl bu seve seve yapıyorum bunları
kahvaltı nefıs canım hem gununuzde olmemıs olur bır kac saat sonra kalkarlar gun sıze kalır :) ben tatlı tabaklarını kullanıyorum normal takımların canım o boyutta yanı sen kucuk olanlardan mı almak ıstıyorsun? elındekı yemek takımı ıle bırlıkte bıle cok guzel olur ıcınden fıncan cıkıyor nasılsa onlarıda kullanırsın ohh bıde renklı bır peceteekstra tabaklar hep lazım oluyor ınsana ama
Aynen :) Bu topik için gayet uygun bir kitap, e malum gelinler yerine anneler topiği oldu neredeyse :))hadı yaısmı bıle guzelmıs he nasıl oldun canım kasıntıların falan ?
oo canım hosgeldın ıyı sen nasılsın :) ıyı yaptın nasıl mınnos ıyı mı sen nasılsın :)Kuzum nasilsin..
Kızı uyutuyordum bakayim dedim.. Sarjim azmis onu fark ettim:)
gorumcede aynıElti işte insan sıkıntı ediyorbende eltimle çok muhabbet etmem bu bayram mesaj atmadım bakalım o atacakmı diye atmadı ben bütün resimleri neredeyse beğeniyorum ama o genelde beğenmiyor nadir beğenir uyuz oluyorum bende beğenmiycem diyorum ama bu sefer ne takıyorsun nehir ne gerek var diyorum herkes bize benzemiyor işte ne yaparsın ben anlatsam olayları şaşar kalırsın ne vakalar var bende buradan anlatılmazda özelden anlatırım belki bir gün başın şişmezse Bende zevk alıyorum yemekten yemek yapmaktanda
Kuzum normal kahvaltılık koymak için kabım yok buzdolabının içinde vardı hediye gibi cam onları kullanıyorum yoksa kahvaltı tabağım var büyük fincanlarım falan var almıştım kahvaltı için ayrıca dediğin gibi yemek takımının tatlı tabakları var falan renkli peçetede sorun değil ama o şekilli porselen kahvaltılıklarımı koyacak kaplarım yok
Aynen :) Bu topik için gayet uygun bir kitap, e malum gelinler yerine anneler topiği oldu neredeyse :))
Sabah beşte kaşıntıyla uyandım gene, yediye kadar uyuyamadım, yani anlamadım ben ne dokunuyor böyle :/ avuç içlerime kadar kol bacak cok fena, ama hiç döküntü yok yani ilginç olan o. Bakalım cumartesi yine söyliycem doktora, o zmana kadar yine olmaz inşallah, gerçi hala tam geçmiş değil ama.. Bir de sıcaklar fenaa .. Hazır sordun, şikayetlerimi sıralayayım :))
Sen nasılsın canım??
Teşekkür ederiz kuzuuumm. :)) Evet bence de artık durası yok, iyice büyüdü :)Oy canim benim kurban olunur size... MaasAllah barekAllah çok büyümüş bu kız artık yavaştan geleyim diyor :)
Son zamanlar zor olur Allah yardım etsin, en kolayından geçip gitsin..:)
Sağlıkla kucağına aldığında günler nasil geçiyor anlamıyorsun bile..:)
oo canım hosgeldın ıyı sen nasılsın :) ıyı yaptın nasıl mınnos ıyı mı sen nasılsın :)
gorumcede aynıhatta sorun orada neyse acık vermıyım daha fazla begenme kız sende takıbe takıp begenıye begenı anlat kuzum zevkle dınlerım emınım benımkıler kadar uc olamaz ımkanı yok dıye dusunuyorum hee anlatım canım bende kucuk kaselerden falan var ama gunluk ıcın pasabahcenın falan kapaklı kaselerı varya onlardan kullanıyorum ıyı oluyo
darısı basıma dıyım artıkhenuz hazırlıklar baslamamıs olsada
Allah allah neden acabadedıgın gıbı banada bazen o kadar cok oluyor kı uyutmuyor annemde de var hep ama senınkı daha farklı sanırım ıyı yaptın ınsallah gecer su kasıntılarında
ayy iç guveysınden hallıce dıyesım geldıoyle denır dımı
Emin misin kuzu bende seni geçebilirim du bakıyım toparlayıp yazıcam özeldengorumcede aynıhatta sorun orada neyse acık vermıyım daha fazla begenme kız sende takıbe takıp begenıye begenı anlat kuzum zevkle dınlerım emınım benımkıler kadar uc olamaz ımkanı yok dıye dusunuyorum hee anlatım canım bende kucuk kaselerden falan var ama gunluk ıcın pasabahcenın falan kapaklı kaselerı varya onlardan kullanıyorum ıyı oluyo
MutluBulut_ sorma kuzum.ya kalazmii, daha gecen hafta arkadaslatimin geldigi gunden karpuz duruyor.
Masllah yiyotuz yiyoruz bitmiyor :)
nehirnil111 zor oliyor canim disle ugrasmak ya. Rabbim beterinden korusun.
Kizlar utanarak tekrar bisi sorayim ya bende ne yapsam diye dusunuyokeen su yumurtali patates aklima geldii..
Tam olarak nasil yapiliyodu hem deneyeym.artik .
Ladypurple ay kuzum.dur gitmeden bn sana sorucakarimi sorayim
Hatirliyomusun bilmem ama benim.haftalarda bebisin boyu kilosu nekadrdi.
Ve bazen hareketlerin azaldigi oluyomuydu. / yorgunluktanmi bilmem. /
SirriEyvan esmaam nasilsim.canim :)
Minnakimiz.napiyo, uyuttunmu :)
MutluBulut_ sorma kuzum.ya kalazmii, daha gecen hafta arkadaslatimin geldigi gunden karpuz duruyor.
Kizlar utanarak tekrar bisi sorayim ya bende ne yapsam diye dusunuyokeen su yumurtali patates aklima geldii..
Hehehehe son zamanlarda sıklığı azalsa da daha buralardayım kuzum ya, gerçi cuma son işyerimde, telden girmesi daha zorlaşıyor sen de haklısın :))
Hmmmm çok güzel bir soru.Açıkçası ben sekizinci aya kadar kilo sormayı hep unutuyordum canım yaa..Ama sekizinci ayın basında 1200 gr diye hatırlıyorum.Gün içinde sen cok hareketliysen onun hareketleri daha az olabilir. Öyle misin?? Bende öyleydi.Daha bu aya kadar evde rahat iş yapardım hep kaçınırdım , onda ses seda olmazdı.Ne zamanki akşam yataga geçerim, başlardı hareketlenmeye.Şimdi hareketlerim azaldıgından çok çok fazla hisseidyorum tabi.
Amin canım amin, hadi hayırlısı bakalım :))
Yaa heralde artık vücut gerildi, kurudu ya iyice artık ondan da oluyor heralde.Ama yediklerimden sebepse eğer dün çikolatalı birşeylar yedim azıcık fazlacadanbelki de ondan oldu.Senin cildin kuru mudur peki??
hehehe , evet canım öyle denir.Hmmm sıcakların rehaveti mi var üzerinde? :)
Emin misin kuzu bende seni geçebilirim du bakıyım toparlayıp yazıcam özeldenHangisini kullanıyorsun ben dolabınkini kullanıyorum idare ediyor beni ama sofraya koyduğumda hoş durmuyorlar en azından misafirler için gerekli biz çok takmasak da porlanda bakacağım uygun nereden bulurum porselen ufaklı büyüklü yamuk yumuk falan şirince şeyler işte düz beyaz olsalar yeter tabaklarım beyaz ama ortalarında kocaman kalp var kırmızı fincanlarımda aynı şekilde
demek aynıAmin canım inşallahTutkum ben yaptığım şekilde anlatayım daha geçen pazar yaptım 1 tane patatesi kare kare ufakça doğradım tavaya sıvıyağı aldım patatesleri attım içine kapağını kapattım tavanın bayağı bir yumuşadılar yumuşadıktan sonra sucuklarını salamını falan kattım ben karışık yapıyorum patatesl yumurtayı eğer sen sadece patatesle yapmak istersen patatesleri yumuşak üzerine çırptığın yumurtayı ekle pişir normal şekilde çok basit benimkine sucukları doğradığım kırmızı biberi doğradığım domatesi zeytini falan ekliyorum yumurtayıda üzerine ekliyorum en son rendelediğim kaşarı serpiyorum kapağını kapatıp kısık ateşte pişmesini bekliyorum pizzaya benziyor az ufaktan çok lezzetli ya
yaz kız yaz bakalımgorucez hhahah normalde kapaklı olanları kullanıyorum ıyı oluyor :) ama mısafır geldıgınde porselen daha hos :) her yerde var kuzum pazarda zuccaıyelerde 6 lı kucuk porselen vs hepsı cok hos artık valla fıyatlarda ucuz :)
kuzum nehırım her sekıl anlatmıs :) ben bırde yagı koyuyorum ıcıne bol patates kup kup kapagını kapatıyorum yumusuyor kızarıyor onlar ustunede 2 yumurta kırıyorum :) yanı bazen bol yumurta az patates, bazende az yumurta bol patates yapıyorum :) nehırın yaptıgı gıbıde soyle yapmıstım 1 patatesı halka halka dogradım, az yag koydugum tavaya tek sıra halınde dızdım kapagını kapadım onlar yumusadı uzerıne 2 yumurta kırdım pızzaya ne katmak ıstersen sucuk domates falan ekledım ama sucuk katacaksan once tavada bır cevır cıg kalmasın :) malzemelerı koyduktan sonra uzerıne bırde kasar rendesı :) yıne ustune kekık ve pulbıber olabılır kapa kapagını yumurta ve kassarlar pısınce tamamdır :) ha tuz eklemeyı unutmadan
bak bulursun canım her yerde karsıma cıkıyor benım gecen annem dıyodu cagrı marketler varya onların yenı market zıncırlerı acılmıs tedı gıbı o tarz kaselerden cok cesıt varmısPazara baktım bulamadım bizim başka pazar var oraya da bakıcam o porselen alınacak arkadaşBak pul biberle karabiberimi unutmuşum tuzu hepten unutmuşum detaylar önemli
Hmmm o zaman senin kaşıntıda normal olabilir canım..
Heeee :)) Elticağzın geliyormuş :))MutluBulut_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?