- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
Yoo yorulmadan okudum cevap yazdım
Evet dikkat etmeye çalışıyorum kuzum tatlıyı yapamadım bu akşam yapıcam inşallahAnannem dün baklavada verdi bayramdan kalmış nasıl yiyeceksem eşim çok sevmez şerbetli yemez
Kimsede gelmiyor 5-6 dilim var ya biter ben yerimde dişimden şuanda emin olamıyorum
barı yapma onu kuzum baklava bıtsıntadınıda cıkaramazsın sen. oyy napsın torun tabı ınsallah mısafır gelır o zaman yazık cope gıtmesın baklavalar
he bısey degıl o vakıt bıter oKimsede gelmiyor 5-6 dilim var ya biter ben yerimde dişimden şuanda emin olamıyorum
Evet aç gözlülük yapmıyım dimihe bısey degıl o vakıt bıter osen yeme canım zaten bekle bır hafta
emınım bu destanımda yorulup bıteceksın
Sevındım canım benım cok agrılı gecmemesıne cok sukur..dıkkat et bır hafta doktorun dedıgı gıbı ınssallah dıkısı alınca rahat edersın :) tatlı esıne mı kaldı yoksa :) Allah sıfa versın bır an once gecsın ınsallah
yaaa bır gun
kuzumm son gunun he yarın sevındım ama uzuldumde senı ozlerız sımdıhaberdar et bızı olurmu telden falan gırıp
ne bıleyım tatlı daha cok agrıtır ya dısı ondan dedımEvet aç gözlülük yapmıyım dimio lokumuda yiyemez miyim soğuk yiyebilirsin dedi onda baharat falanda yok canım çok çekiyor bildiğin gibi değil
Ben de iş yerini sırf sizle burda rahat rahat konuşuyoruz diye özliycem.. Hı hı gidişattan mutlaka haberdar ederim kuzum sizi..
ne bıleyım tatlı daha cok agrıtır ya dısı ondan dedımsenın canın baya tatlı cekmıs
bende yemeAğrıtır mı hiç düşünemedim
Uff akşam bakarım artık daha yapacağım belli değil bugün patitis yapıcam pilavla dahabende yeme
Aynen canım daha okumadan kafamdan geçirmiştim, en kötü ihtimal ordan yazarım diye :))))ne bıleyım tatlı daha cok agrıtır ya dısı ondan dedımsenın canın baya tatlı cekmıs
neyse kı ınstagram var :) oradan haberlesırız artık olmadı bende kızlara ıletırım
Sağol tutkumnehirnil111 kzum cok gecmis olsun, cok sukur cabuk cekmisler.
Sen yeme bence tatliyi, yesende doya doya yiyemezsin naipae sonra yaparsin.
Afiyet olsun canım çok lezzetli bir yumurta patates neye girse yakışıyorPatatesli yumurtami yaptim, tadi harikaydii ama ilk patateslerimi azicik yaktim, yniden koydum sonrada yumurtayi ekleyince yapisti yumurtam bende iyice yapismasin diye karistirdim.bi guzel
Ama olsun tadi guzeldi :)
nehirnil111
bugunde son tekrar sinavim vardi, gecemedim.yine.
Bayramdakinide gecemedim
Ne diyeyim yazdik,yazdik bugun yine ayni.
Istese rahatlikla gecerdim ama napalim.
Adimiz ayse,fatma ya ondandir :)
Haksizlik.diz boyu.
Sinirlenmem diyorum ama gecemedigimi.ogrenince gelde sinirlenme
Selam canlar test sonucum cıktı kan pıhtılaşması problemim varmış bu zor bir şey forumlarda okuduğum kadarıyla
Tedavisiz bebek sahibi olamıcam yani zorlu bi süreç beni bekliyor of of
Yarın sabah kürtajım var o da patolojiye gidecek başka problemler daha var mı diye bakılacak
Afiyet olsun canım çok lezzetli bir yumurta patates neye girse yakışıyor
Olsun canım hayırlısı olsun inşallah geçeceğin olacağı zamanda gelecek bebekte var vardır bunda da bir hayırçok haksızlıklar var ona lafım yok tabi
Canım çok geçmiş olsun inşallah bu durumu çabucak atlatacaksın lütfen kendini yıpratma zor farkındayım ama elimizde herşey inşallah Rabbimin izniyle nasip eder hepimize evlatBende pko hastasıyım belki banada tedavisiz olmayacak diyecekler ama Rabbim büyük inanıyorum olacak bizde tadacağız o duyguları kendini umutsuzluğa zorluğa yıkma lütfen hayırlısıyla herşeyi atlatırız sağlığımız olsun eşimiz yanımızda olsun
Evet arkadaşımda olmuştu 6 aylık bir süreci var canımCanim tesekkur ederim zaten kurtajdan sonra 6 ay sure oluyo sanirim tekrar bebek icin ama ben bilmiyorum yani tedavisi fln igneli oluyomus hamilelikte 9 ay boyunca igne vuruluyomussun yani goze alabilir miyim bilmiyorum
Senin pko seni zorlamaz insallah cnm ya kolayca hamile kalir saglikla dogum yap insallah
Evet arkadaşımda olmuştu 6 aylık bir süreci var canımiğne olursun neden göze alamayasın lokumum ya herşey bebişler için hayırlısıyla doğumuna kadar geçer gider o süreç kontrol altında olmak daha güzel Amin inşallah canım
Bence de düşünme kuzum zamanla olacak şeyler Rabbim o sabrı gücü verir dua edelim bol bolIğne olma konusunda çok zorlanıyorum da kan fln verirken de çok zorlanırım
Her gün her gün iki kere fln iğne vurulmakneyse şimdiden düşünmeyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?