- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Kuzu bugün erken çıkacağım dişçi için 5e doğru çıkmam gerek işlerimi bitirmeye çalışıyorum yetişmek adınabak bulursun canım her yerde karsıma cıkıyor benım gecen annem dıyodu cagrı marketler varya onların yenı market zıncırlerı acılmıs tedı gıbı o tarz kaselerden cok cesıt varmısben kendımı frenlıyorum artık yoksa almanın sonu yok tabısıı bende senı ozel mesaj yazıyo sanıyorum beklıyorum
he dogru canım sımdıden gecmıs olsun ve Allah yardımcın olsun :) bulursun canım o taraflarda da vardır sızınKuzu bugün erken çıkacağım dişçi için 5e doğru çıkmam gerek işlerimi bitirmeye çalışıyorum yetişmek adınaBende bir bakayım oruçtan dolayı hiç gezemedik dosdoğru artık biraz daha rahatız
ama sadece elımde var ve yuzumde soyulma oluyo ama bu sene evdeydım dısrı pek cıkmayınca cok olmadı sukur
he ya ınsallah ıyı anlasırız dıyelım keske eltım sızlerden bırı olsaydı he ne ıyı olurdu
eksık yazmısım kısın dısarı cıkmadıgımdan dıyecektımHmmm güneş etkiliyo o zaman senii
heheh, ilk kez mi bir paylaşımınız olacak ? :)) İnşallah canım:))) İlahi, bence de valla süper olurmuş :))) Benim daha eltim yok, adayı var mı bilemiyoruz henüz ama :)
heee o zaman başka :))) bu sefer de kış ayazı yaramıyor derizeksık yazmısım kısın dısarı cıkmadıgımdan dıyecektımyuzum dısarı soguk havaya cıkınca oluyor daha cok
sayılır 1 kere ayakustu gıbı olmustu sevgılıydık o zaman bı kerede ınternette kameradan konustuk bır kac dakıka o kadar oda benımle nasılsın ıyımısın sadecehadı yaaa ınsallah ıyı bır kızdır yanı herkes kendıne gore ıyı tabı ama kafaın uyustugu bırı olması ayrı guzellık olurdu bence
Elhamdülillah tatlim iyiyim sukur.. kizim annesiz pek durmak istemiyor..günüm hep onunla geçiyor :)oo canım hosgeldın ıyı sen nasılsın :) ıyı yaptın nasıl mınnos ıyı mı sen nasılsın :)
gorumcede aynıhatta sorun orada neyse acık vermıyım daha fazla begenme kız sende takıbe takıp begenıye begenı anlat kuzum zevkle dınlerım emınım benımkıler kadar uc olamaz ımkanı yok dıye dusunuyorum hee anlatım canım bende kucuk kaselerden falan var ama gunluk ıcın pasabahcenın falan kapaklı kaselerı varya onlardan kullanıyorum ıyı oluyo
darısı basıma dıyım artıkhenuz hazırlıklar baslamamıs olsada
Allah allah neden acabadedıgın gıbı banada bazen o kadar cok oluyor kı uyutmuyor annemde de var hep ama senınkı daha farklı sanırım ıyı yaptın ınsallah gecer su kasıntılarında
ayy iç guveysınden hallıce dıyesım geldıoyle denır dımı
Sağolasın canım dua et benim içinhe dogru canım sımdıden gecmıs olsun ve Allah yardımcın olsun :) bulursun canım o taraflarda da vardır sızın
Haklisin canim. az kaldı geçecek inşaAllah :)Teşekkür ederiz kuzuuumm. :)) Evet bence de artık durası yok, iyice büyüdü :)
Amin canım amin, son zamanlardan ziyade yaz ortasında son zamanları geçirmek fenaymış :) Sabır diyorum, çok bir şey kalmadı Allah a şükür. Doğrudur canım, inşallah :)
Siz nasılsınız??
İyiyim bitanem sukur..MutluBulut_ sorma kuzum.ya kalazmii, daha gecen hafta arkadaslatimin geldigi gunden karpuz duruyor.
Masllah yiyotuz yiyoruz bitmiyor :)
nehirnil111 zor oliyor canim disle ugrasmak ya. Rabbim beterinden korusun.
Kizlar utanarak tekrar bisi sorayim ya bende ne yapsam diye dusunuyokeen su yumurtali patates aklima geldii..
Tam olarak nasil yapiliyodu hem deneyeym.artik .
Ladypurple ay kuzum.dur gitmeden bn sana sorucakarimi sorayim
Hatirliyomusun bilmem ama benim.haftalarda bebisin boyu kilosu nekadrdi.
Ve bazen hareketlerin azaldigi oluyomuydu. / yorgunluktanmi bilmem. /
SirriEyvan esmaam nasilsim.canim :)
Minnakimiz.napiyo, uyuttunmu :)
Hehehehe son zamanlarda sıklığı azalsa da daha buralardayım kuzum ya, gerçi cuma son işyerimde, telden girmesi daha zorlaşıyor sen de haklısın :))
Hmmmm çok güzel bir soru.Açıkçası ben sekizinci aya kadar kilo sormayı hep unutuyordum canım yaa..Ama sekizinci ayın basında 1200 gr diye hatırlıyorum.Gün içinde sen cok hareketliysen onun hareketleri daha az olabilir. Öyle misin?? Bende öyleydi.Daha bu aya kadar evde rahat iş yapardım hep kaçınırdım , onda ses seda olmazdı.Ne zamanki akşam yataga geçerim, başlardı hareketlenmeye.Şimdi hareketlerim azaldıgından çok çok fazla hisseidyorum tabi.
Bu arada patatesli yumurtayı şöyle yapıyorum. :) önce patatesleri küçük küp küp dograyıp kızartıyorum sonra içine ymurta kırıyorum canım :) Tabi kızarttıgım tavada yag bolsa baska bir tavaya aktarıp yumurtayı öyle kırıyorum.tutkku
düzenleyi kaydet diyecegıme, yeni paylaşım yapmışım :))
demek aynıesıme dıyorum buyuk karpuzlar daha tatlı oluyor sankı dıyorum ama onu hıc bıtıremeyız demek kı neymıs 2 kısılık aıleler guzel karpuz yıyemezmıs ılla kalabalık olmalıymısız dıyorum
kuzum nehırım her sekıl anlatmıs :) ben bırde yagı koyuyorum ıcıne bol patates kup kup kapagını kapatıyorum yumusuyor kızarıyor onlar ustunede 2 yumurta kırıyorum :) yanı bazen bol yumurta az patates, bazende az yumurta bol patates yapıyorum :) nehırın yaptıgı gıbıde soyle yapmıstım 1 patatesı halka halka dogradım, az yag koydugum tavaya tek sıra halınde dızdım kapagını kapadım onlar yumusadı uzerıne 2 yumurta kırdım pızzaya ne katmak ıstersen sucuk domates falan ekledım ama sucuk katacaksan once tavada bır cevır cıg kalmasın :) malzemelerı koyduktan sonra uzerıne bırde kasar rendesı :) yıne ustune kekık ve pulbıber olabılır kapa kapagını yumurta ve kassarlar pısınce tamamdır :) ha tuz eklemeyı unutmadan
İyiyim bitanem sukur..
uyudu kuş uykulu kizim :)
Gunduzleri pek uyumuyor...gece uykusu güzel elhamdülillah..bende ona sukrediyorum:)
sen nasılsın canim, Karnin büyüdü iyice di mi...ay çok merak ediyorum:)
dımıheee o zaman başka :))) bu sefer de kış ayazı yaramıyor deriz
Hadi yaa, e nerde oturuyorlar peki?Uzak olmalı, sonucta bir seneyi geçti evleneli.
İnşallah canım, ama sen kafa uydurursun yaa :) Bakalım şansına :)
olsun kuzum zaman gelıcek bırak anneee dıyecek :) bızde senı ozledık ınsallah gelırsın canım bır elınde kızınElhamdülillah tatlim iyiyim sukur.. kizim annesiz pek durmak istemiyor..günüm hep onunla geçiyor :)
Sizleri özledim yaa.. azcik oyuncaklarla oynamaya başlasın o zaman daha sık gelirim belki de :)
Sen yine yemeklerden konuşuyorsun, hamarat kız :*
destanına cevap destan yazdımSağolasın canım dua et benim içinBulurum evet bir bakınmam gerek bakabilirsin özeline destan yazdım
dogru dıyosun canım babam alırdı bal gıbı olurdu..evet telden girmek sabır istiyor
ay bak sormayıp takmıyomuşsun bile, ben neden bukadar taktıysam.
kuzen biraz aklımı karıştırdı, ama onunkinin maşallahı vardı onunla kıyaslamayayım ben kendimi.
harekete gelincee bayramda 2-3 gun kadar az hissettim, cok az hemde. nasıl korktum anlatamam.
herhlde hem sıcaktan, hem oraya buraya çok misafirliğie gittik ondandır dedim.
doktorda sıcaklardan dedi.
inşallah iyidir yavrucaklar
tarif cok kolay ama niyeyse aklıma tutamadım gitti onu
sağol kuzum,yapayım diyorum nasipse
birde senin şu instadaki krem şantiliyi yaptım, daha dolaba koymadan bile harkaydıı, inşallah çıkarıncada güzel olur
karpuz tam kısmet işi ya buyukte alsan kucukte alsan, bazen tatsız oluyor işte.
deneme zamanı geldi şu güzel yemeği
inşallah güzel olur
sağol kuzum, pizza gibi denemeyi düşünüyodum bende halkalı doğrayıp.
oh maşallah minnağa
olsun canım en azından sende rahat uyur uykunu alırsın.
olmadı bahçede falan uyut, maşallah dışarda çok güzel uyuyo bebekler
bizde çok şükür kuzum buyuyoruz.
evet büyüdü teyzesi, merakını gideremiyorumki
nehirnil111 alıntıladım fakaat yoksun
sağol canım yazmışsın her türlüsünü
aklıma başka yemekte geldi hazır süt varken ama deneyeyim bunu artık diyorum
Dene tabi kuzum farklılık hep iyidirnehirnil111 alıntıladım fakaat yoksun
sağol canım yazmışsın her türlüsünü
aklıma başka yemekte geldi hazır süt varken ama deneyeyim bunu artık diyorum
destanına cevap destan yazdım
Sağol canımcımHerkese günaydın canpareleeeer :)))
Canım geçmiş olsun. O zaman dikkat et de çabucak iyileşsin. Zaten bu sıcaklarda sıcak duş alınmıyor ki :))nehirnil111
O zaman sorun yok canım.İyidir serin serin, ohhh ...Ben bu ara günde kaç kimbilir kez serin suyla duş alıyorum :)) Ah bizim ev bir de en üst kat, yanıyo yanıyo. :) Kızım su kuşu oldu, muhtemelen banyoyu sever diye düşünüyorum, alışmış olması lazım artık :)) Bugün daha iyi hissediyorum kendimi.Oy Allah ım yarın da gelicem ve sooon.. Allah ın izniyle 4-5 ay iş yok :))Sağol canımcımGenelde ben çok ılık suyla alırım artık bayağı soğutucam 1 hafta idare edeceğim bu akşam gidip deneyeyim Sen nasılsın
Banyoyu sevmesi çok güzel olur işinizi kolaylaştırırO zaman sorun yok canım.İyidir serin serin, ohhh ...Ben bu ara günde kaç kimbilir kez serin suyla duş alıyorum :)) Ah bizim ev bir de en üst kat, yanıyo yanıyo. :) Kızım su kuşu oldu, muhtemelen banyoyu sever diye düşünüyorum, alışmış olması lazım artık :)) Bugün daha iyi hissediyorum kendimi.Oy Allah ım yarın da gelicem ve sooon.. Allah ın izniyle 4-5 ay iş yok :))
Oyyy inşallah canım inşallah :))Banyoyu sevmesi çok güzel olur işinizi kolaylaştırırDinlenmek sana iyi gelecek inşallah hayırlısıyla doğumunu yapacaksın kızını kucağına alacaksın canım
Dene tabi kuzum farklılık hep iyidir
Okurken hiç yorulmadım ki
Kızlar dişimi çektiler 5 dakika anca sürmüştür tabi 10 dakika iğneden sonra uyuşmasını bekledik anestezi falanda yaptı hala hissetmeye başlayınca ağrıyıçok çabuk çekti dikiş attı 1 hafta sonra alınacak çok ağrı hissetmedim akşamdan beri gerçi ilaçlı bir gargara ve ilaç kullanıyorum onunda etkisi olabilir sert,baharatlı,asitli,sıcak ve çok soğuk herşey yasak çekilmeyen tarafıyla hep çiğneyeceğim sıcak duş bile almayacağım
Herkese günaydın canpareleeeer :)))
Canım geçmiş olsun. O zaman dikkat et de çabucak iyileşsin. Zaten bu sıcaklarda sıcak duş alınmıyor ki :))nehirnil111
Dediğim gibi sekizinci ayın başı mıydı ne 1200 dedi , o sıra aynı dönem hamile oldugumuz bir arkadas var onunki 2 bucuk olmuş, anam dedim bizimki niye küçük bu kadar.Aynı stresi yapmıştım azcık, hatta doktor minyon küçük bir kızın var dedi. :) Üç hafta sonra mı ne gitti 2 kg olmuş, sonraki 3 hafta sonra yani geçen haftaki randevumuzda 2600 gibi birşeydi..Yani diyecegım o ki son aylarda aniden kilo alabiliyor kuzum, hiç takma kafana sen.Ve bayramdaki koşturmaca ve sıcaklar da etkilemiştir bebişi, o bile mayışmış kuzuuum :)))
Hmmm, naptınız canım yediniz mi krem santılıden? Gerçi akşam yaptıysanız bugun ancak yersiniz daha :) Ben de ilk kez yapmıştık, biz de begendik canım. :)tutkku
Hehehheh, demek öyle :) Hadi bakalıııım kavuşmana son bir gün kaldı :))MutluBulut_
Canııııım, naptınız taşındınız mı?duman91
kuzumm son gunun he yarın sevındım ama uzuldumde senı ozlerız sımdıO zaman sorun yok canım.İyidir serin serin, ohhh ...Ben bu ara günde kaç kimbilir kez serin suyla duş alıyorum :)) Ah bizim ev bir de en üst kat, yanıyo yanıyo. :) Kızım su kuşu oldu, muhtemelen banyoyu sever diye düşünüyorum, alışmış olması lazım artık :)) Bugün daha iyi hissediyorum kendimi.Oy Allah ım yarın da gelicem ve sooon.. Allah ın izniyle 4-5 ay iş yok :))
Yoo yorulmadan okudum cevap yazdımemınım bu destanımda yorulup bıteceksın
Sevındım canım benım cok agrılı gecmemesıne cok sukur..dıkkat et bır hafta doktorun dedıgı gıbı ınssallah dıkısı alınca rahat edersın :) tatlı esıne mı kaldı yoksa :) Allah sıfa versın bır an once gecsın ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?