- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
Bence de düşünme kuzum zamanla olacak şeyler Rabbim o sabrı gücü verir dua edelim bol bol
Yemisinizdir bile simdi siz :))Uff akşam bakarım artık daha yapacağım belli değil bugün patitis yapıcam pilavla daha
Evet oyle yapariz :)Aynen canım daha okumadan kafamdan geçirmiştim, en kötü ihtimal ordan yazarım diye :))))
Selam canlar test sonucum cıktı kan pıhtılaşması problemim varmış bu zor bir şey forumlarda okuduğum kadarıyla
Tedavisiz bebek sahibi olamıcam yani zorlu bi süreç beni bekliyor of of
Yarın sabah kürtajım var o da patolojiye gidecek başka problemler daha var mı diye bakılacak
Adı ameliyat anestezi ya insan korkuyor ister istemez güç versin Rabbim kolaylık versin çabucak kendini toparla inşallahSagol cnm simdi zaten kürtajdan korkuyorum ya genel anestezi fln ne bileyim iğneler serumlar
Basit bir şey ama ben korkuyorum
Yemisinizdir bile simdi siz :))
Canım çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin öyle hemen umutsuzluğa kapılma herşey duzelecek. Elleri pamuk pamuk tıpkı babasına benzeyen aama sen kokan bebislerin olcak Allahın izniyleSelam canlar test sonucum cıktı kan pıhtılaşması problemim varmış bu zor bir şey forumlarda okuduğum kadarıyla
Tedavisiz bebek sahibi olamıcam yani zorlu bi süreç beni bekliyor of of
Yarın sabah kürtajım var o da patolojiye gidecek başka problemler daha var mı diye bakılacak
Günaydın kızlar.. Biraz zor günler geçirdim babaannem hasta demiştim pazartesi günü kaybettik(( Rabbim mekanini cennet etsin. En azından çok çekmedi Allah diye diye ölümü bekledi...
Bizde hep bir elden taşındık yeni evimizdeyiz. Çok sukur annemlere, KV de geldi yardım ettiler. Rabbime şükürler olsun herşey çok güzel oldu ama dünya malı işte... Bu arada birde grip oldum o da perişan etti beni... Benden bu kadar siz ne yapıyorsunuz??
Çok geçmiş olsun canım inşallah sonuçlar temiz sorunsuz çıkarGebelik maceram sona erdi
Hayırlısı böyleymiş ne diyeyim
Patoloji sonuçları 10-15 güne cıkacak sanırım o sonuçlara göre tedavi vs olcakmışım
Selam canlaaar. :)
İş yerinden bu son mesajım size, artık evimdeyim inşallah. Telden yine de yazarım illaki.. Öpüyorum hepinizii
Dolu dolu 25 günüm kaldı.Tabi malum kızlar fazla beklemiyormuş.Gün tahmini alayım sizden? :)) Benim içime ağustos 10 doğuyor niyeyse.Hadi hayırlısı. :)
Iyi ki yapmamossin canim :) bende sabahtan beri kosturma icindeydim simdi oturdumAdı ameliyat anestezi ya insan korkuyor ister istemez güç versin Rabbim kolaylık versin çabucak kendini toparla inşallah
Tatlıyı yapmadım ama diğerlerini yedik tabiSen nasılsın canım
Günaydın kızlar.. Biraz zor günler geçirdim babaannem hasta demiştim pazartesi günü kaybettik(( Rabbim mekanini cennet etsin. En azından çok çekmedi Allah diye diye ölümü bekledi...
Bizde hep bir elden taşındık yeni evimizdeyiz. Çok sukur annemlere, KV de geldi yardım ettiler. Rabbime şükürler olsun herşey çok güzel oldu ama dünya malı işte... Bu arada birde grip oldum o da perişan etti beni... Benden bu kadar siz ne yapıyorsunuz??
Insallah sonuclar iyi cikar canim ama sakin umutsuzluga kapilmaGebelik maceram sona erdi
Patoloji sonuçları 10-15 güne cıkacak sanırım o sonuçlara göre tedavi vs olcakmışım
duman91 canım basınız sağolsun Allah rahmet eylesin
Benden de bir 9 calisir aslinda 3~4 diyesim var ama erken diye susuyorum :))Selam canlaaar. :)
İş yerinden bu son mesajım size, artık evimdeyim inşallah. Telden yine de yazarım illaki.. Öpüyorum hepinizii
Dolu dolu 25 günüm kaldı.Tabi malum kızlar fazla beklemiyormuş.Gün tahmini alayım sizden? :)) Benim içime ağustos 10 doğuyor niyeyse.Hadi hayırlısı. :)
Menünün son hali nedir kuzu hamarat hatun resim paylaşırsın merakla bekliyorum herşey çok güzel olmuştur eminimIyi ki yapmamossin canim :) bende sabahtan beri kosturma icindeydim simdi oturdumcorba ve pilavida yemege yakin yaparim birde yemegi firina aticam hazir bekliyo :) sofram falan herseyim hazir cok sukur :)
:)))) kısmet belli olmaz.oyyy 9 olursa evlilik yildonumumuzde gelmiş 'olacak :)))Iyi ki yapmamossin canim :) bende sabahtan beri kosturma icindeydim simdi oturdumcorba ve pilavida yemege yakin yaparim birde yemegi firina aticam hazir bekliyo :) sofram falan herseyim hazir cok sukur :)
Canimm basiniz sagolsun mekani cennet olsun insallahyeni evinizde hayirli olsun gule gule oturun
Insallah sonuclar iyi cikar canim ama sakin umutsuzluga kapilma
Benden de bir 9 calisir aslinda 3~4 diyesim var ama erken diye susuyorum :))
Çok geçmiş olsun canım inşallah sonuçlar temiz sorunsuz çıkar
Benimde 8-9 gibi doğuyorHayırlısıyla inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım Dua et bizede nasip etsin Rabbim
Tabiiii insallah kuzum, sizin hemen niyetiniz var miydi?? Hehe sen de dokuz dedin Hee hadi bakalım -)). a
geçmiş olsun canımmGebelik maceram sona erdi
Canım başınız sağolsun çok üzüldümRabbim sizlere sabır versin mekanı cennet olsun Dediğin gibi ölümlü dünya hayırlı olsun evinizde inşallah sağlıcakla huzurla oturun
Gebelik maceram sona erdi
PembeLokum Kuzuuum çok geçmiş olsun.. Sen tedavini ol, duanı da et, Rabbim hayırlı zamanda nasip edecek kuzum inşallah.Sabır..Kötü şeyler düşünme emi.
duman91 Canımmm başın sağolsun canım. Bir hastalık söz konusu olunca malesef çekmesin diye insan ölümü bile iyi görebiliyor.Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah.
Ayrıca yeni evinizde güle güle oturun inşallah kuzum.
Allah razı olsun kizlar....Iyi ki yapmamossin canim :) bende sabahtan beri kosturma icindeydim simdi oturdumcorba ve pilavida yemege yakin yaparim birde yemegi firina aticam hazir bekliyo :) sofram falan herseyim hazir cok sukur :)
Canimm basiniz sagolsun mekani cennet olsun insallahyeni evinizde hayirli olsun gule gule oturun
Insallah sonuclar iyi cikar canim ama sakin umutsuzluga kapilma
Benden de bir 9 calisir aslinda 3~4 diyesim var ama erken diye susuyorum :))
Canim basın sağ olsun..Allah razı olsun kizlar....
başın sağolsunnAllah razı olsun kizlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?