2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Uff akşam bakarım artık daha yapacağım belli değil bugün patitis yapıcam pilavla daha
Yemisinizdir bile simdi siz :))

Aynen canım daha okumadan kafamdan geçirmiştim, en kötü ihtimal ordan yazarım diye :))))
Evet oyle yapariz :)

Kuzum Allah sifa versin insallah.ama ne oyle hemen umutsuzluga kapilip ben yapamam demek olur mu hic oyle..

Sagol cnm simdi zaten kürtajdan korkuyorum ya genel anestezi fln ne bileyim iğneler serumlar
Basit bir şey ama ben korkuyorum
Adı ameliyat anestezi ya insan korkuyor ister istemez güç versin Rabbim kolaylık versin çabucak kendini toparla inşallah
Yemisinizdir bile simdi siz :))

Tatlıyı yapmadım ama diğerlerini yedik tabi Sen nasılsın canım

Günaydın kızlar.. Biraz zor günler geçirdim babaannem hasta demiştim pazartesi günü kaybettik(( Rabbim mekanini cennet etsin. En azından çok çekmedi Allah diye diye ölümü bekledi...
Bizde hep bir elden taşındık yeni evimizdeyiz. Çok sukur annemlere, KV de geldi yardım ettiler. Rabbime şükürler olsun herşey çok güzel oldu ama dünya malı işte... Bu arada birde grip oldum o da perişan etti beni... Benden bu kadar siz ne yapıyorsunuz??

Canım çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin öyle hemen umutsuzluğa kapılma herşey duzelecek. Elleri pamuk pamuk tıpkı babasına benzeyen aama sen kokan bebislerin olcak Allahın izniyle

Canım başınız sağolsun çok üzüldümRabbim sizlere sabır versin mekanı cennet olsunDediğin gibi ölümlü dünya hayırlı olsun evinizde inşallah sağlıcakla huzurla oturun

Gebelik maceram sona erdi
Hayırlısı böyleymiş ne diyeyim
Patoloji sonuçları 10-15 güne cıkacak sanırım o sonuçlara göre tedavi vs olcakmışım

duman91 canım basınız sağolsun Allah rahmet eylesin

PembeLokum Kuzuuum çok geçmiş olsun.. Sen tedavini ol, duanı da et, Rabbim hayırlı zamanda nasip edecek kuzum inşallah.Sabır..Kötü şeyler düşünme emi.

duman91 Canımmm başın sağolsun canım. Bir hastalık söz konusu olunca malesef çekmesin diye insan ölümü bile iyi görebiliyor.Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah.
Ayrıca yeni evinizde güle güle oturun inşallah kuzum.

Selam canlaaar. :)
İş yerinden bu son mesajım size, artık evimdeyim inşallah. Telden yine de yazarım illaki.. Öpüyorum hepinizii

Dolu dolu 25 günüm kaldı.Tabi malum kızlar fazla beklemiyormuş.Gün tahmini alayım sizden? :)) Benim içime ağustos 10 doğuyor niyeyse.Hadi hayırlısı. :)

Gebelik maceram sona erdi
Hayırlısı böyleymiş ne diyeyim
Patoloji sonuçları 10-15 güne cıkacak sanırım o sonuçlara göre tedavi vs olcakmışım
Çok geçmiş olsun canım inşallah sonuçlar temiz sorunsuz çıkar

Benimde 8-9 gibi doğuyor Hayırlısıyla inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canımDua et bizede nasip etsin Rabbim

Adı ameliyat anestezi ya insan korkuyor ister istemez güç versin Rabbim kolaylık versin çabucak kendini toparla inşallah

Tatlıyı yapmadım ama diğerlerini yedik tabi Sen nasılsın canım
Iyi ki yapmamossin canim :) bende sabahtan beri kosturma icindeydim simdi oturdum corba ve pilavida yemege yakin yaparim birde yemegi firina aticam hazir bekliyo :) sofram falan herseyim hazir cok sukur :)

Canimm basiniz sagolsun mekani cennet olsun insallah yeni evinizde hayirli olsun gule gule oturun

Insallah sonuclar iyi cikar canim ama sakin umutsuzluga kapilma

Benden de bir 9 calisir aslinda 3~4 diyesim var ama erken diye susuyorum :))

Iyi ki yapmamossin canim :) bende sabahtan beri kosturma icindeydim simdi oturdum corba ve pilavida yemege yakin yaparim birde yemegi firina aticam hazir bekliyo :) sofram falan herseyim hazir cok sukur :)
Menünün son hali nedir kuzu hamarat hatun resim paylaşırsın merakla bekliyorum herşey çok güzel olmuştur eminim

:)))) kısmet belli olmaz.oyyy 9 olursa evlilik yildonumumuzde gelmiş 'olacak :)))

Tabiiii insallah kuzum, sizin hemen niyetiniz var miydi?? Hehe sen de dokuz dedin Hee hadi bakalım -)). a
Çok geçmiş olsun canım inşallah sonuçlar temiz sorunsuz çıkar

Benimde 8-9 gibi doğuyor Hayırlısıyla inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canımDua et bizede nasip etsin Rabbim

Tabiiii insallah kuzum, sizin hemen niyetiniz var miydi?? Hehe sen de dokuz dedin Hee hadi bakalım -)). a

Biz zaten istiyoruz ama çok borç var o yüzden beklemedeyiz şuanda tabi Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin Ben pko hastasıyım korunduğum için korkuyorumda aslında tedavi süreci gerekebilir belki diye Rabbim korusun kimseyide evlat hasretiyle sınamasın inşallah Amin

Canım başınız sağolsun çok üzüldümRabbim sizlere sabır versin mekanı cennet olsunDediğin gibi ölümlü dünya hayırlı olsun evinizde inşallah sağlıcakla huzurla oturun

Allah razı olsun kizlar....

Allah razı olsun kizlar....
Canim basın sağ olsun..

Kendine dikkat et grip olmuşsun..
Rabbim şifa versin..

PembeLokum canim benim.. sağlıklı bicir bicirr evladlarin olacak inşaAllah, uzme canını kuzum , tedavini güzelce olursun gerekirse.. tip çok ilerledi..büyük bir sıkıntı değil Allahın izniyle.. daha nice sıkıntılar var.. Rabbim şifa versin..

Ladypurple vay be.. bitiyor hamilelik serüvenin...içime 7 yada 9 doğdu benim :))
Hayırlısı olsun , sağlıkla kucagina al yavrunu canim benim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…