2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Menünün son hali nedir kuzu hamarat hatun resim paylaşırsın merakla bekliyorum herşey çok güzel olmuştur eminim

Geldim kuzum yorucuydu valla birde geleneler temizlige pek onem vermiyo sanki ay sinir oldum zaman zor gecti. Ne bilryim annem olsun yengemler vs olsun hep bizlere yapma etme der daha bir dikkatli olurlardi misafirlige gidince simdi devir mi degismis anlamadim yap yap.amcanin evi diyolat neysem menu sehriyeli tarhana corbasi, sultan kebabi,misirli pilav,salata,karpuz,kavun,havuclu patates canaklari vardi :) cay ile birlikte pasta :) sabah menu resimde vardi zati :))

:)))) kısmet belli olmaz.oyyy 9 olursa evlilik yildonumumuzde gelmiş 'olacak :)))
Hadiii yaa olacak o zaman gor annesi

başın sağolsunn

Artık çekinme utanma yok insanlarda biz çocukken yerimizden kalkmazdık annem yer derse yerdik mesela şimdi ufak çocuklar geldiğinde bana bilgisayarı aç diye rahatça söylüyorlar hatta direk gidip oturan varMenün harika kuzum daha ne olsun ellerine sağlık eminim nefis olmuşlardır her biri masa düzenin çok güzeldi zatensabah sofranıda gördüm maşallah aklıma geldi şuanda acıktım

Günaydın kızlar... Nasılsınız bakalım?
Tatilim bitti çok sinir bozucu yaa tatil sonrası işe başlamak... Birde bugün hastaneye gittim, ahh benim bıcırığım açmıyor bacaklarının arasını doktor teyzesi yine göremedi((

Hep aileen kaynaklaniyor canim yap yap derlerse cocukta yapar tabi hele annedide yapiyosa mesela annemin arkadasinin kizi var 2 cocuyla grldiginde hic boyle dandini olmuyo ev cunku surekli uyariyo cocugunu. Begendigine sevindim canim :))

Nasil canim tamamrn yerlestin mi. Olsun nasilsa gostercek sabir annesi :)

Bende suan disci yollarindayim 3 vesait yapicam suan ilk.otobusumdeyim :) stres yoktu ama binince yapmaya basladim bakalim.ne diyecek disime

Evet canım tamamen yerleştik çok şükür sadece perdelerimiz kaldı onlarda bugün yarın gelir sanırım:)))
Ayy herkes meraklandı iyice o da göstermemek için direniyor...
Geçmiş olsun canım benim sende de mi başladı diş sorunu yoksa gebelik öncesi rutin bir kontrol mü yaptıracaksın? Arada olanları kaçırmış olabilirim...

Kızmı acaba canım utanır saklar derler
Hep aileen kaynaklaniyor canim yap yap derlerse cocukta yapar tabi hele annedide yapiyosa mesela annemin arkadasinin kizi var 2 cocuyla grldiginde hic boyle dandini olmuyo ev cunku surekli uyariyo cocugunu. Begendigine sevindim canim :))

Evet tabi ki anneden kaynaklanıyor çocuğuna o terbiyeyi verecek şımartılıyor hep çocuklar Bende kuru fasulye denememi yaptım ilk denemeye göre aşçı gibi yapmışım annem gibi olduysa tamamdır eşimde bu fasulyenin suyu nerde dedi biraz bekledik piştikten sonra bende beklerken çekmiş herhalde dedim ciddi ciddi yerlere yattık o arabu akşam ısıtırken az daha ekliycem su tatlımıda yaptım bu akşama tadıcaz

Ah bilmiyorum ki canım doktor "bence erkek dertsiz tasasız vuruyorum vuruyorum hiç oralı olmuyor diyor:)"

Ohh iyi bari canim :)) kuzum curuk var gecendde gidicem dedim agri yapti ama gecti. Normal sartlarda neyse gecti nasilsa der ertelerdim ama bu sefer bebis icin erteleme yapmadan gidiyorum bakalim metro bekliyorum simdide :)) hamilelikte daha zor oluyormus ya birde tabi Allah bilir cocuk olacak mi.olmayacak mi ama olursa hamilelikte gitme, sonra bebek dogar zaman yok gitme derken kaybederim dislerimi dedim bakayim insallah buyuk bisey yoktur dokgu falan kesinde :))

Ooo iyi canim olut oyle benimde suyu az oluyor genelde ben yemekleri fazla sulu sevmiyorum birde tabi bazende dedigim gibi fazla susuz olabiliyo ama olsun adi kurufasulye oo yaptin he ellerine saglik :) bende dondurma istiyorum yaaa bughn eve giderken alayim atayim buzluga..ortalik karisik malum bizim.mahallede bisry olmasada bakkala gitmeye cekindik dun aksam canimda isteyip durdu :))

Bende öyle dedim şabanın filmindeki gibi adı kuru fasulye sonuçta su içinde yüzmesine ne gerek var pilav üstü yedik hem dün benimde canım çekti ama dedim onun yerine kaç gün tatlı yerim ona vereyim parayıortalık hep karışık ya çok korkuyorum

Canım kesinlikle hamilelikte diş ağrısı bir başka oluyor, ben biraz biraz yaşadım. Sen yine de ihmal etme iyi olmuş gitmen..
Rabbim bilir hayırlı zamanda gelsin İnşAllah miniğin...

O.kadar mi.susuz olmus tabi bide tatli varken ayrica dondurmaya gerek yok :)) bizim.buralar kadar olamaz sanirim (

Canım kesinlikle hamilelikte diş ağrısı bir başka oluyor, ben biraz biraz yaşadım. Sen yine de ihmal etme iyi olmuş gitmen..
Rabbim bilir hayırlı zamanda gelsin İnşAllah miniğin...
Amin canim.saglikla insallah :))

Evet doktorum bayan... Biraz acayip komik birisi... Geçen seferde bence kız demişti:)) her gittiğimde bişey diyor alıştım artık
Genelde kız bebekler kendilerini geç gösteriyorlar canım tabi istisnalar vardır hayırlısıyla gelsinde inşallah sağlıklı olsun tabi
O.kadar mi.susuz olmus tabi bide tatli varken ayrica dondurmaya gerek yok :)) bizim.buralar kadar olamaz sanirim (

Az vardı ya biraz ekmek bandırmalıkAllah yardımcımız olsun

Genelde kız bebekler kendilerini geç gösteriyorlar canım tabi istisnalar vardır hayırlısıyla gelsinde inşallah sağlıklı olsun tabi

Az vardı ya biraz ekmek bandırmalıkAllah yardımcımız olsun
Ayyy discide sirami brkliyorum kalbim gum gum sabah bisryim yoktu evdeyken yaklastikca acayip oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…