Valla göbeğimi gören erkek diyor çünkü ortada göbek yok:))) Tabi hayırlısı ikisine de razıyız sağlıklı olsun dediğin gibi:)))Genelde kız bebekler kendilerini geç gösteriyorlar canım tabi istisnalar vardır hayırlısıyla gelsinde inşallah sağlıklı olsun tabi
Az vardı ya biraz ekmek bandırmalıkAllah yardımcımız olsun
İsimler bellimiValla göbeğimi gören erkek diyor çünkü ortada göbek yok:))) Tabi hayırlısı ikisine de razıyız sağlıklı olsun dediğin gibi:)))
Kız olursa Elif, ama erkek olursa belirsiz :))) Hemde baya baya bi belirsiz...İsimler bellimi
Geçmiş olsun canım benim korktuğun kadar var mıymış ? bende alışığım dişçiye o yüzden pek korkmam ama seni bilemiyorum tabi stres oldun sanki azıcık?Ciktim :)) masallah yani 4 dolgu var birde dis eti kanamam oluyodu dis tasindan dedi oda temizlenecek.2 dolguyu simdi yapti kalanlar persembe gunu insallah :))
Elif çok güzel bir isim eskimeyen ve anlamı çok hoş inşallah erkeğede bulursunuz önce cinsiyet belli olsun tabiKız olursa Elif, ama erkek olursa belirsiz :))) Hemde baya baya bi belirsiz...
evdeyken bırsey yoktuda bırde orada kadın cok cektım dısten dıyınce :) yok canım acı olmadı sukur uyusma vardı yenı yenı gecıyoGeçmiş olsun canım benim korktuğun kadar var mıymış ? bende alışığım dişçiye o yüzden pek korkmam ama seni bilemiyorum tabi stres oldun sanki azıcık?
Aynen öyle, hem annem ben doğmadan rüyasında benim ismimi Elif olarak görmüş ama koymamışlar nasip bize olur belki :)) Gerçi herkes erkek hissediyor ama bakalım hayırlısıElif çok güzel bir isim eskimeyen ve anlamı çok hoş inşallah erkeğede bulursunuz önce cinsiyet belli olsun tabi
Ahh bu teyzeler yok mu canım insanı korkuturlar yaniii:)) Acı yoksa sorun da yok o zaman:))evdeyken bırsey yoktuda bırde orada kadın cok cektım dısten dıyınce :) yok canım acı olmadı sukur uyusma vardı yenı yenı gecıyo
Güzel soru hiç hatırlamıyorum tatlım ama öyle ahım şahım bir söz değildi hatta ben bakmaya bile gitmemiştim eşim beğenmişti..:) umarım gönlüne göre birşey bulursunkızlarrr acill davetiye sözü arıyorumm sizler ne yazmıştınızz???
Biz romantik birşeyler yazmak istedik klasiklerin dışındakızlarrr acill davetiye sözü arıyorumm sizler ne yazmıştınızz???
Aynen öyle, hem annem ben doğmadan rüyasında benim ismimi Elif olarak görmüş ama koymamışlar nasip bize olur belki :)) Gerçi herkes erkek hissediyor ama bakalım hayırlısı
İnşAllah belkide hayırlısı olsun... amin amin canım benim darısı isteyenlerin başına..Biz romantik birşeyler yazmak istedik klasiklerin dışında
''Bir zamanlar ömrümüze yetecek bir aşk ararken şimdi aşkımıza yetecek ömür diliyoruz. Siz sevenlerimizi de bu mutlu günümüze tanık olmaya davet ediyoruz.''
İnşallah size nasip olur koymak canım belki de torunu için görmüştür bellimi olurSağlıklı olsunda kızı erkeği her evlat candan çok seviliyor zaten
Amin canım inşallahİnşAllah belkide hayırlısı olsun... amin amin canım benim darısı isteyenlerin başına..
Bu arada davetiyenizdeki söz çok güzelmiş hoşuma gitti:))
Aynen öyle olmuştur, yoksa hep klasik bilindik şeyler çok sıkıyor insanı hatta okunmuyor bile kimi zaman, direk neredeymiş düğün diye aşağılara bakılıyor:)Amin canım inşallahTeşekkür ederim bir yerde görmüştüm seneler önce hiçbir davetiyede görmedim sonrasında hep aklımdaydı herkeste okuduğunda şaşırdı farklı geldi
Bilmiyorum artık bizimkini okudular mıAynen öyle olmuştur, yoksa hep klasik bilindik şeyler çok sıkıyor insanı hatta okunmuyor bile kimi zaman, direk neredeymiş düğün diye aşağılara bakılıyor:)
İnsanın kendi emeğiyle ve ucuza mal ettikleri şeyler daha bi hoş oluyor değil mi? Bak mesela bizimki daha pahalıydı ama çok sıradandı, hiç de değişiklik yapmamıştık... Zaten şu foruma düğünden önce üye olmuş olsaydım epey uğraşırmışım:)))Bilmiyorum artık bizimkini okudular mıherkes bizim gibi önem vermiyor herşeye ya atılacak diye hem şirin hem sade birşey seçmiştik uygunlarından 50 kuruş falandı tanesi düşün bazı şeylerde şanslıydık ya
Eki Görüntüle 1592341
Tabi bunlar bizim isimlerimiz değil örnek buldum bunun beyaz zarfı var biz o beyaz zarfı da pembe kurdelayla bağladık fiyonk yaptık arkasına da isimlerimizin bulunduğu kaşe bastırdık bir köşeye herkes farklılığına şaşırmıştı ucuz ama şirin görünmüştü
Ben detaylarla uğraşmayı çok seviyorum çok detaycı bir insanım az psikopatım sanırımİnsanın kendi emeğiyle ve ucuza mal ettikleri şeyler daha bi hoş oluyor değil mi? Bak mesela bizimki daha pahalıydı ama çok sıradandı, hiç de değişiklik yapmamıştık... Zaten şu foruma düğünden önce üye olmuş olsaydım epey uğraşırmışım:)))
Ama ne kadar güzel birşey bende severim ama az üşengeçlik var bende:))Ben detaylarla uğraşmayı çok seviyorum çok detaycı bir insanım az psikopatım sanırımacayip araştırırım tabi ki bütçe el verdiğince yaptım birşeyler yoksa daha güzel şeyler çıkartabilirdim olsun huzur yeterli KK nın insana kattığı çok şey var gözüm açıldı resmen seneler içerisinde ne hayatlar gördüm
Çok bilinçlendiriyor insanı gerçektenAma ne kadar güzel birşey bende severim ama az üşengeçlik var bende:))
ben bile daha bir yılda neler neler gördüm, öğrendim:)) Hele ki şu hamilelikle ilgili konularda:)
Ayy bize de bi el atıver o zaman.. Evi tam manasıyla yerleştireyim fotolarını atayım da fikir alayım sizden :)))Çok bilinçlendiriyor insanı gerçektenBen aslında yanlış meslekteyim organizasyon işlerinde falan çalışmalıymışım bunu farkettim Bende hamilelik zamanı doğum sonrası çok bilgiye ulaştım arkadaşım hamile ona liste bile hazırlamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?