2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Genelde kız bebekler kendilerini geç gösteriyorlar canım tabi istisnalar vardır hayırlısıyla gelsinde inşallah sağlıklı olsun tabi

Az vardı ya biraz ekmek bandırmalıkAllah yardımcımız olsun
Valla göbeğimi gören erkek diyor çünkü ortada göbek yok:))) Tabi hayırlısı ikisine de razıyız sağlıklı olsun dediğin gibi:)))

Ciktim :)) masallah yani 4 dolgu var birde dis eti kanamam oluyodu dis tasindan dedi oda temizlenecek.2 dolguyu simdi yapti kalanlar persembe gunu insallah :))
Geçmiş olsun canım benim korktuğun kadar var mıymış ? bende alışığım dişçiye o yüzden pek korkmam ama seni bilemiyorum tabi stres oldun sanki azıcık?

Geçmiş olsun canım benim korktuğun kadar var mıymış ? bende alışığım dişçiye o yüzden pek korkmam ama seni bilemiyorum tabi stres oldun sanki azıcık?
evdeyken bırsey yoktuda bırde orada kadın cok cektım dısten dıyınce :) yok canım acı olmadı sukur uyusma vardı yenı yenı gecıyo

kızlarrr acill davetiye sözü arıyorumm sizler ne yazmıştınızz???

Elif çok güzel bir isim eskimeyen ve anlamı çok hoş inşallah erkeğede bulursunuz önce cinsiyet belli olsun tabi
Aynen öyle, hem annem ben doğmadan rüyasında benim ismimi Elif olarak görmüş ama koymamışlar nasip bize olur belki :)) Gerçi herkes erkek hissediyor ama bakalım hayırlısı

Güzel soru hiç hatırlamıyorum tatlım ama öyle ahım şahım bir söz değildi hatta ben bakmaya bile gitmemiştim eşim beğenmişti..:) umarım gönlüne göre birşey bulursun

Biz romantik birşeyler yazmak istedik klasiklerin dışında
''Bir zamanlar ömrümüze yetecek bir aşk ararken şimdi aşkımıza yetecek ömür diliyoruz. Siz sevenlerimizi de bu mutlu günümüze tanık olmaya davet ediyoruz.''

Aynen öyle, hem annem ben doğmadan rüyasında benim ismimi Elif olarak görmüş ama koymamışlar nasip bize olur belki :)) Gerçi herkes erkek hissediyor ama bakalım hayırlısı

İnşallah size nasip olur koymak canım belki de torunu için görmüştür bellimi olur Sağlıklı olsunda kızı erkeği her evlat candan çok seviliyor zaten

İnşAllah belkide hayırlısı olsun... amin amin canım benim darısı isteyenlerin başına..
Bu arada davetiyenizdeki söz çok güzelmiş hoşuma gitti:))

İnşAllah belkide hayırlısı olsun... amin amin canım benim darısı isteyenlerin başına..
Bu arada davetiyenizdeki söz çok güzelmiş hoşuma gitti:))
Amin canım inşallahTeşekkür ederim bir yerde görmüştüm seneler önce hiçbir davetiyede görmedim sonrasında hep aklımdaydı herkeste okuduğunda şaşırdı farklı geldi

Amin canım inşallahTeşekkür ederim bir yerde görmüştüm seneler önce hiçbir davetiyede görmedim sonrasında hep aklımdaydı herkeste okuduğunda şaşırdı farklı geldi
Aynen öyle olmuştur, yoksa hep klasik bilindik şeyler çok sıkıyor insanı hatta okunmuyor bile kimi zaman, direk neredeymiş düğün diye aşağılara bakılıyor:)

Aynen öyle olmuştur, yoksa hep klasik bilindik şeyler çok sıkıyor insanı hatta okunmuyor bile kimi zaman, direk neredeymiş düğün diye aşağılara bakılıyor:)
Bilmiyorum artık bizimkini okudular mı herkes bizim gibi önem vermiyor herşeye ya atılacak diye hem şirin hem sade birşey seçmiştik uygunlarından 50 kuruş falandı tanesi düşün bazı şeylerde şanslıydık ya

Tabi bunlar bizim isimlerimiz değil örnek buldum bunun beyaz zarfı var biz o beyaz zarfı da pembe kurdelayla bağladık fiyonk yaptık arkasına da isimlerimizin bulunduğu kaşe bastırdık bir köşeye herkes farklılığına şaşırmıştı ucuz ama şirin görünmüştü

İnsanın kendi emeğiyle ve ucuza mal ettikleri şeyler daha bi hoş oluyor değil mi? Bak mesela bizimki daha pahalıydı ama çok sıradandı, hiç de değişiklik yapmamıştık... Zaten şu foruma düğünden önce üye olmuş olsaydım epey uğraşırmışım:)))

Ben detaylarla uğraşmayı çok seviyorum çok detaycı bir insanım az psikopatım sanırım acayip araştırırım tabi ki bütçe el verdiğince yaptım birşeyler yoksa daha güzel şeyler çıkartabilirdim olsun huzur yeterli KK nın insana kattığı çok şey var gözüm açıldı resmen seneler içerisinde ne hayatlar gördüm

Ama ne kadar güzel birşey bende severim ama az üşengeçlik var bende:))
ben bile daha bir yılda neler neler gördüm, öğrendim:)) Hele ki şu hamilelikle ilgili konularda:)

Ama ne kadar güzel birşey bende severim ama az üşengeçlik var bende:))
ben bile daha bir yılda neler neler gördüm, öğrendim:)) Hele ki şu hamilelikle ilgili konularda:)
Çok bilinçlendiriyor insanı gerçektenBen aslında yanlış meslekteyim organizasyon işlerinde falan çalışmalıymışım bunu farkettim Bende hamilelik zamanı doğum sonrası çok bilgiye ulaştım arkadaşım hamile ona liste bile hazırlamıştım

Ayy bize de bi el atıver o zaman.. Evi tam manasıyla yerleştireyim fotolarını atayım da fikir alayım sizden :)))
Tabi birde bebiş konusunda da özellikle yatak konusunda ahşap beşik mi yoksa park yatak mı en muallakta kaldığım konu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…