2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Seve seve canım senin için neler araştırırım yapım bu duramıyorumYatak odasında anne yanı için arıyorsun değil mi şunlar çok hoşuma gidiyor benim yatak odan beyaz mı kahveye yakınmı ona göre karar verebilirsin

Gunaydin kizlarr :)
Günaydın kuzum nasılsın
Canım bunlarda benim çok hoşuma gidiyor ama sadece 5-6 ay anca kullanabilecem o yüzden daha kullanışlı şeylere ihtiyacım var :))
Evet öyle bir durum var tabi ki canım o zaman oda yapacaksan eğer ileriye dönük kullanışlı dolaplı falan bir takım alsan arkadaşım aldı sadece beyaz duvarlarını maviye boyadılar diğer herşeyi mavili renkli öyle daha hoş duruyor benimde bebişim olsa beyaz takım alırdım nasıl kullanışlıysa renkli nesneler duvarlarla renk verirdim sadece

Iyi canim sen :) sag rarafta bisey yok rahat ama solda oyle degil icinde sislik var sanki bakalim persembeye kadar nolcak
nehirnil111 sagol canim iyiyim sen nasilsin ama asiri sicak yaa
Evet çok sıcak bazen boğulacak gibi oluyorum evde uyuyamadık bütün gece kalktık tekrar yattık farklı odalara geçtik falan işkence gibiydi

Bende beyaz düşünüyorum ama takım almayacağım sanırım çünkü boşta bir dolabımız var onu kullanırım diyorum, sadece beşik yeterli olur bizim için..

Bende beyaz düşünüyorum ama takım almayacağım sanırım çünkü boşta bir dolabımız var onu kullanırım diyorum, sadece beşik yeterli olur bizim için..
su aralar mı alıcaksın besık canım ?
hıc kıyafet falan aldın mı :)

hadi ya bız daha sanslıyız o zaman :)
Şanslısınız serinse esiyorsa vallahi kuzum biz pişiyoruz
Tabi ki canım olur sonuçta onuda belli bir yaşa kadar kullanıyor daha sonra genç odasıyla devam ediyor hangisi işine yarayacaksa öyle olmalı bende tek düze takımlardan hoşlanmıyorum bir beşik bir de kıyafetlerini koyacak bir dolap alırım yeterli bizim ufak odada pc de var masa üstü anca sığar zaten

cok sıcak havalar gercekten.. camları acıyorsunuz dımı kuzzum

Selamlar napiyosunuz

Aksama ne yemek yapsam ya 1.5 aydir fln yemek yapamadigim icin aklima bir sey gelmiyor sanki yapamayacakmisim gibi hissediyorum

buda dıger gercek tabı
Hayatın acımasız gerçekleri
Selamlar napiyosunuz

Aksama ne yemek yapsam ya 1.5 aydir fln yemek yapamadigim icin aklima bir sey gelmiyor sanki yapamayacakmisim gibi hissediyorum

İyiyim lokumum sen nasılsın Yaparsın şimdi bir anda oldu o yüzden şaşırdın insanın düşününce aklına gelmiyor en güzeli haftalık liste 1 gün düşünüyorum bütün hafta rahatım

Ben bugün kıymalı dolmabiber ve domatesli biberli karışık soslu makarna yapacağım kolay sende yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…