- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Seve seve canım senin için neler araştırırım yapım bu duramıyorumAyy bize de bi el atıver o zaman.. Evi tam manasıyla yerleştireyim fotolarını atayım da fikir alayım sizden :)))
Tabi birde bebiş konusunda da özellikle yatak konusunda ahşap beşik mi yoksa park yatak mı en muallakta kaldığım konu:)
Canım bunlarda benim çok hoşuma gidiyor ama sadece 5-6 ay anca kullanabilecem o yüzden daha kullanışlı şeylere ihtiyacım var :))Seve seve canım senin için neler araştırırım yapım bu duramıyorumYatak odasında anne yanı için arıyorsun değil mi şunlar çok hoşuma gidiyor benim yatak odan beyaz mı kahveye yakınmı ona göre karar verebilirsin
Eki Görüntüle 1592351 Eki Görüntüle 1592352
Günaydın canım nasılsın? Dişin nasıl oldu?Gunaydin kizlarr :)
Günaydın kuzum nasılsınGunaydin kizlarr :)
Evet öyle bir durum var tabi ki canım o zaman oda yapacaksan eğer ileriye dönük kullanışlı dolaplı falan bir takım alsan arkadaşım aldı sadece beyaz duvarlarını maviye boyadılar diğer herşeyi mavili renkli öyle daha hoş duruyor benimde bebişim olsa beyaz takım alırdım nasıl kullanışlıysa renkli nesneler duvarlarla renk verirdim sadeceCanım bunlarda benim çok hoşuma gidiyor ama sadece 5-6 ay anca kullanabilecem o yüzden daha kullanışlı şeylere ihtiyacım var :))
Günaydın canım nasılsın? Dişin nasıl oldu?
Evet çok sıcak bazen boğulacak gibi oluyorum evde uyuyamadık bütün gece kalktık tekrar yattık farklı odalara geçtik falan işkence gibiydiIyi canim sen :) sag rarafta bisey yok rahat ama solda oyle degil icinde sislik var sanki bakalim persembeye kadar nolcak
nehirnil111 sagol canim iyiyim sen nasilsin ama asiri sicak yaa
hadi ya bız daha sanslıyız o zaman :)Evet çok sıcak bazen boğulacak gibi oluyorum evde uyuyamadık bütün gece kalktık tekrar yattık farklı odalara geçtik falan işkence gibiydi
Bende beyaz düşünüyorum ama takım almayacağım sanırım çünkü boşta bir dolabımız var onu kullanırım diyorum, sadece beşik yeterli olur bizim için..Günaydın kuzum nasılsın
Evet öyle bir durum var tabi ki canım o zaman oda yapacaksan eğer ileriye dönük kullanışlı dolaplı falan bir takım alsan arkadaşım aldı sadece beyaz duvarlarını maviye boyadılar diğer herşeyi mavili renkli öyle daha hoş duruyor benimde bebişim olsa beyaz takım alırdım nasıl kullanışlıysa renkli nesneler duvarlarla renk verirdim sadece
su aralar mı alıcaksın besık canım ?Bende beyaz düşünüyorum ama takım almayacağım sanırım çünkü boşta bir dolabımız var onu kullanırım diyorum, sadece beşik yeterli olur bizim için..
Şanslısınız serinse esiyorsa vallahi kuzum biz pişiyoruzhadi ya bız daha sanslıyız o zaman :)
Tabi ki canım olur sonuçta onuda belli bir yaşa kadar kullanıyor daha sonra genç odasıyla devam ediyor hangisi işine yarayacaksa öyle olmalı bende tek düze takımlardan hoşlanmıyorum bir beşik bir de kıyafetlerini koyacak bir dolap alırım yeterli bizim ufak odada pc de var masa üstü anca sığar zatenBende beyaz düşünüyorum ama takım almayacağım sanırım çünkü boşta bir dolabımız var onu kullanırım diyorum, sadece beşik yeterli olur bizim için..
Şanslısınız serinse esiyorsa vallahi kuzum biz pişiyoruz
Tabi ki canım olur sonuçta onuda belli bir yaşa kadar kullanıyor daha sonra genç odasıyla devam ediyor hangisi işine yarayacaksa öyle olmalı bende tek düze takımlardan hoşlanmıyorum bir beşik bir de kıyafetlerini koyacak bir dolap alırım yeterli bizim ufak odada pc de var masa üstü anca sığar zaten
Açıyoruz canım açmasak sanırım kavrulurduk açıkken bu kadar sıcak oluyorsacok sıcak havalar gercekten.. camları acıyorsunuz dımı kuzzum
iş yeri nasıl barıAçıyoruz canım açmasak sanırım kavrulurduk açıkken bu kadar sıcak oluyorsa
Klimayla çok güzel saat 2 den sonra pek fayda etmiyor o da ama yalıtımı kötü işyerininiş yeri nasıl barı
agustosun yarısı yaz yarısı kıs derler bakalım nasıl olacakKlimayla çok güzel saat 2 den sonra pek fayda etmiyor o da ama yalıtımı kötü işyerininbaş ağrısı yapıyor zaten
Bakalım mevsimler şaşırdı gibi yaz bari geç gitse kışın soğuğundan dogalgaz parasından kurtulurdukagustosun yarısı yaz yarısı kıs derler bakalım nasıl olacak
Bakalım mevsimler şaşırdı gibi yaz bari geç gitse kışın soğuğundan dogalgaz parasından kurtulurduk
Hayatın acımasız gerçekleribuda dıger gercek tabı
Selamlar napiyosunuz
Aksama ne yemek yapsam ya 1.5 aydir fln yemek yapamadigim icin aklima bir sey gelmiyor sanki yapamayacakmisim gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?