2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Selamlar napiyosunuz

Aksama ne yemek yapsam ya 1.5 aydir fln yemek yapamadigim icin aklima bir sey gelmiyor sanki yapamayacakmisim gibi hissediyorum

yaparsın canım neden yapamayasın .. evde ne var mesela

oo afıyet olsun sımdıden :)

Sağol kuzum 2 günlük yapıyorum herşeyi bazen kalıyor ama genelde iyi oluyor böyle Senin yemeğin hazırmı sıcakta hiçbirşey yapası gelmiyor insanın
bende genelde oyle yapıyorum canım :) dun sadece taze fasulye ve salata vardı bugunde taze fasulye var yanına salata yaparım yıne :) bırde esıme makarna yaparım belkı yanına bılemıyorum haaa bırde bu hafta ben bır aptallık edıp evde lımon varken lımon almısım cope gıtmesın dıye bugun lımonların yarısından lımonata yaptım suan dolapta bakalım nasıl olacak :) ılk defa yaptım tulbentten suzucem bakalım aksama dogru :) serin serin

su aralar mı alıcaksın besık canım ?
hıc kıyafet falan aldın mı :)
Yok canım beşik için henüz erken, ama araştırma yapıyorum:)))
Bebek için mi canım? bebek içinde kendim içinde hiçbirşey almadım henüz:)) Annem bi hamilelik almış o kadar...

Aynen canım çok bişey almıcam dolap var bir beşik yeterli zaten oda da yapmıcam. Boş odamız var ama o annemler için:) Gelip kadın bebeğe bakacak konforunu düşünmem lazım tabi:)))

Kız hamile kıyafeti oluyor yaaa:)))
Henüz alışverişe başlamadık anlayacağın şöyle 2 ay sonra anca başlarız, zaten bizim bebiş pek bi nazlı göstermiyor kendini:)
hee :)
ben dayanamazdım sanırım yanı tam anlamıyla baslamıs olmasamda bır ıkır parca alırdım :)

hee :)
ben dayanamazdım sanırım yanı tam anlamıyla baslamıs olmasamda bır ıkır parca alırdım :)
Ayy bende dayanamıyorum gördüğüm zaman ama eşim engelliyor:))
Hem bizim ilçede inanır mısın hiçbirşey yok insanı cezbedecek o yüzden almıyorum bende. Merkeze gidersek anca alabilirim.. Aslında yavaştan yavaştan başlasam iyi olur ya da para biriktirsem çünkü toptan alınca baya etkiler çok da ucuz değil yani bebiş kıyafetleri, eşyaları vss..:)))

o yuzden de tabı gelıp gecerken goremıyosun :) deddıgın gıbı 2 ay sonra falan baslarsın o zaman.. ama seyde oluyo bı yerde ucuz olan kıyafet baska yerde pahalı olabılıyo topu oluncada bazılarında kazık yemıs oluyoruz yanı :) bız gecen esımının yıgenıne aldık hedıye bır magazaya gıttık hersey cok pahalıydı almadık cıktık basska bagazda daha hos urunler daha uygun fıyattı gezmekte lazım bıde :)

Aynen canım her mağaza birbirini tutmuyor, ama geçen takımlar görmüştüm 15 liraya, ankarada bir tulum 30 liradan başlıyordu.. Tabi ankarada alışveriş merkezinde öyle sanırım:)
Valla öyle telaşeye girdik ki bu aralar hiç bebişi düşünemiyoruz bile.. Yazık o da kendi halinde sakin sakin duruyor:)

dogru tabı tasınma, cenaze derken.. alıstın mı barı canım evınıze :)

Ayy limonatamı ne güzel giderdi şimdi Canım çürümezdi ki limonlar hemen çok fazlamı aldın
Aynen canım çok bişey almıcam dolap var bir beşik yeterli zaten oda da yapmıcam. Boş odamız var ama o annemler için:) Gelip kadın bebeğe bakacak konforunu düşünmem lazım tabi:)))

Tabi ki anneni de düşünmen gerek

dogru tabı tasınma, cenaze derken.. alıstın mı barı canım evınıze :)
Aynen öyle oldu...
Ahh canım alışmam mı Rabbime şükürler olsun bak siz sıcaklardan bunalmışsınız, akşam bahçedeyiz üstümüzde hırkayla, battaniye altında durduk düşün yani nasıl esiyor, birtek bizim odanın camının sinekliği yırtık onu değiştircem çok sinek giriyor çünkü birtek o sıkıntısı var... Evim o kadar huzur veriyor ki bir an önce akşam olsa da eve gitsem diye bakıyorum:))) En kısa zamanda fotolarını paylaşıcam

Ayy limonatamı ne güzel giderdi şimdi Canım çürümezdi ki limonlar hemen çok fazlamı aldın

Tabi ki anneni de düşünmen gerek

7 tane vradı 4 tanesını kullandım canım kalanlar 3 hafta yeter zaten onlarda kalırsa dedım 2 aya bıtmez ne bıleyım yaptım ıste bakalım esım begenecek mı

paylas canım hele mutfagı b eklıyoruz :) ohh ne guzel dıyecegım ama kısında baya zor olur o zaman sımdı bıle oyleyse

paylas canım hele mutfagı b eklıyoruz :) ohh ne guzel dıyecegım ama kısında baya zor olur o zaman sımdı bıle oyleyse
:) Tamam canım benim için çok güzel bakalım sizde beğenecek misiniz,
Ayy canım onu bende dedim eşime birde bebek olcak büyük ihtimal soba takviyeli olur yaza da mantolama yaptırcaz kısmetse o zaman daha iyi olur..

:) Tamam canım benim için çok güzel bakalım sizde beğenecek misiniz,
Ayy canım onu bende dedim eşime birde bebek olcak büyük ihtimal soba takviyeli olur yaza da mantolama yaptırcaz kısmetse o zaman daha iyi olur..
Zaten önemli olan senin içine sinmiş olması
Tabı ıyı olur o zaman. İnşallah bu kış çok soğuk geçmez.

7 tane vradı 4 tanesını kullandım canım kalanlar 3 hafta yeter zaten onlarda kalırsa dedım 2 aya bıtmez ne bıleyım yaptım ıste bakalım esım begenecek mı
Beğenir canım niye beğenmesin mis gibi bu sıcak havada olmadı limonlu cheescake falan yaparsın katılıyor ona limon suyu bol bol

Zaten önemli olan senin içine sinmiş olması
Tabı ıyı olur o zaman. İnşallah bu kış çok soğuk geçmez.
Ayyy inşAllah canım, bahçedeki ayvalara bakıyorlar ayva çok olunca kış da çok olurmuş bizim pek ayva yok:))) Bu ne demek oluyor pek soğuk olmayacak:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…