2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Ben de iyiyim canim sukur
Sen her hafta listeni bizimle de paylassana ne guzel bedava listeye konmuş olurum
Bu akşamki menün çok iyiymiş
Ben de makarnalı bir şyler yapabilirim

yaparsın canım neden yapamayasın .. evde ne var mesela

oo afıyet olsun sımdıden :)

Evde makarnadan baska bir sey yok canim her sey bozulmuş cöpe attım

duman91 canim 18. Haftandaymissin masallah cinsiyet belli olmadi mi daha?

Paylaşırım canım seve seve dur hatta bu haftayı yazayım basit şeyler yapacağım bu hafta sıcak zaten

Pazartesi;Sucuklu kuru fasulye-Tel şehriyeli pirinç pilavı-Cacık-Saray sarması
Salı-Çarşamba;Kıymalı dolma biber-Soslu makarna-Kırmızı biber yoğurtlu
Perşembe-Cuma;Pideli köfteli kebap-Bulgur pilavı-Cacık
Cumartesi;Karışık kızartma-bulgur pilavı-Kola
Pazar;Peynirli fırın makarna-Havuç tarator-Kola

Bazen dünden kalanları farklı birşey yaparak birleştiriyorum mesela bir daha ki pazartesi fırın makarnanın yanına başka bir şey yapıp birleştireceğim

Beğenir canım niye beğenmesin mis gibi bu sıcak havada olmadı limonlu cheescake falan yaparsın katılıyor ona limon suyu bol bol
Yapamam cunku kelepceli kalibim yok :) bi kere yemistimde pek hoslanmamistim zaten :))

Ayyy inşAllah canım, bahçedeki ayvalara bakıyorlar ayva çok olunca kış da çok olurmuş bizim pek ayva yok:))) Bu ne demek oluyor pek soğuk olmayacak:))

Oo iyiymis :)) kiz olan ayvalarlada olunca recel yaparsin guzel oluyo

Canim o zaman senin menu belli bu aksam

Saray helvasi yaptim geldim buzdabinda dinleniyo simdj kendisi bakalim nasil birsey olacak :))

Yapamam cunku kelepceli kalibim yok :) bi kere yemistimde pek hoslanmamistim zaten :))

Saray helvasi yaptim geldim buzdabinda dinleniyo simdj kendisi bakalim nasil birsey olacak :))

Çok tatlı sevenler için değil cheescake daha ekşili mayhoş falanOyy helvaya bayılırım harika olmuştur eminim irmik istiyor ne zamandır canım dondurmalı olarak uff

Çok tatlı sevenler için değil cheescake daha ekşili mayhoş falanOyy helvaya bayılırım harika olmuştur eminim irmik istiyor ne zamandır canım dondurmalı olarak uff
Evet o yuzden eminim esimde pek begenmez ama goruntu harika oluyor :) bakicaz bakalim :) ben un helvasini daha cok srviyorum ama dondurmali irmikte guzel tabi :)) senin evdeki tatli bitmrmistir dimi daha

Evet o yuzden eminim esimde pek begenmez ama goruntu harika oluyor :) bakicaz bakalim :) ben un helvasini daha cok srviyorum ama dondurmali irmikte guzel tabi :)) senin evdeki tatli bitmrmistir dimi daha
Yok kuzu dün akşam anca yiyebildik bakalım 2-3 gün gideri var hafta sonuna anca boş kalırız onuda yapmam herhalde etimek tatlısı yapacaktım ama az ara veririm önümüzdeki hafta yaparım diye düşünüyorumboşlukta sandvinç şeklinde poğaçalardan yapacağım işe giderken iyi olur bizim için eşim tost yemesin sadece istiyorum bu akşam olabilir belki un almam gerek

Pogaca senin bayadir.aklinda zaten :) evde kahvalti yapiyomusuniz

Ohaa listeye bak super
Bu kadar yemegi yapiyo musun vanim masallah ya sana
Pideli kofteli kebabı yapinca foto atar misin :)

Oo iyiymis :)) kiz olan ayvalarlada olunca recel yaparsin guzel oluyo

Canim o zaman senin menu belli bu aksam
Reçel iyi fikir canım kış gelsin bakalım:))) az mi olacak çok mu, ayyyy helva demissiniz olsada yesek un helvası evde tatlı olduğu için erindim yapmaya, bu arada salon perdesi de geldi takılıyor ay bir tek mutfağın kaldı. Taksit taksit geliyor perdelerde:)))

Yok canım henüz belli olmadı, bir turlu acmiyor bacaklarını çok gamsız:)) bizi meraktan catlatiyor

Köfte patates melemen yaptik :)
oo menu harıka :)

bır kac ayvadan yapıyordu annem :) oo ıyı canım oda gelır yakın zamanda ınsallah :)

Gunaydın kızlarr :) ben artık daha erken kalkıyorum esım erken gıdıyo ıse bugun 06:10 da ayaktaydım

Pogaca senin bayadir.aklinda zaten :) evde kahvalti yapiyomusuniz
Yok yapmıyoruz kuzum vakit kalmıyor uyanınca hemen yiyemiyor eşim bende poğaça, börek, sandvinç, tost şeklinde muhakkak birşeyler hazırlıyorum ben almasam da eşime veriyorum götürüyor iş yerinde yiyor
Ohaa listeye bak super
Bu kadar yemegi yapiyo musun vanim masallah ya sana
Pideli kofteli kebabı yapinca foto atar misin :)

Yapıyorum canım genelde dengeli beslenmeye çalışıyorum sebze varsa 2 gün ara veriyorum ya da tavuk etli birşeyler ya da baklagillerden falan herşeyden lezzet alalım vitamin alalım diyeBazen tabi misafirliğe gidebiliyoruz dışarı çıkabiliyoruz aksasa da muhakkak listeye uymaya çalışıyorumAtarım tabi canım öyle abartı adı olduğuna bakma çok basit Ramazan ayından pidem var dolapta onu küçük küpler halinde doğrayıp tavada ısıtacağım hafif kızaracak yağsız şekilde sonra üzerine domatesli biberli sos hazırlıyorum önce pideleri eritilmiş tereyağla hafif yağlıyorum üzerine domates sosunu döküyorum bu sayede yumuşamış oluyor pideler sosun üzerine bim deki hazır köfte var onu koyuyorum kesilmiş şekilde üzerine yine yoğurt ve tereyağ

bende esıme zorla yaptırıoyorum sende yap kahvaltısız gecırme gunu kuzum :)
anneme gıdıyorum bugun eriştelerimizi yapıcaz ınsallah :))

bende esıme zorla yaptırıoyorum sende yap kahvaltısız gecırme gunu kuzum :)
anneme gıdıyorum bugun eriştelerimizi yapıcaz ınsallah :))
Bende almaya başladım artık poğaça yapınca kaçırmıyorum zatenkahvaltı önemli en sevdiğim öğünOhh ellerinize sağlık kuzum şimdiden

Dimi pogaca kacar mi :)) sagol canim sizde yapacaktiniz dimi yaptiniz mi ?
Yok daha yapmadık kuzum çok sıcak sanırım bir kaç hafta sonra anca bir de annemler Ağustos ortasından sonra rahat olacaklar o zaman gideceğim ananneler falan köye gidiyorda başı daha rahat olacak

O zaman bizim ağaçdakilerle olur canım... MaşAllah sana valla hem ev hanımısın hemde erkenden ayaktasın tebrik ediyorum seni, ben saat 7 de sürünrek kalkıyorum resmen(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…