2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Yok canım henüz belli olmadı, bir turlu acmiyor bacaklarını çok gamsız:)) bizi meraktan catlatiyor

Vay miniğe bak sen :) ee 2li 3lu testlerde belli olur kromozom sayisindan aslinda cnm

Bu arada evinize yerlesmissiniz hayirli olsun saglikla mutlulukla oturun insaAllah

Canim instada hani bi fotona yorum yapmistim ya ben de ondan yapmak istiyorum fotoda harika gorunuyodu valla tarifini verebilir misin hani hic yemek yapmasini bilmiyodum ya ben yeni yeni ogreniyodum ya her turlu yemegi bilmiyorum daha

Valla super :) ben de yapacam bu yemekten :) su tarifini bi yerlere kaydedeyim

Kızlar tutku nerede çok merak ettim

Aynen ya tutkku nerelerdesin tatlm

Canım 2'li test yaptırmadım, ama hadi 3'lü test yaptırayım bari dedim pazartesi günü yaptırdım onun da sonuçları 15 gün sonra çıkacakmış bakalım o zaman belli olur heralde diye ümit ediyorum artık :)
Teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun güzel temennilerin için teşekkür ederim..

Anladim bebiş halen daha kendini gostermezse 15 gun sonra test sonucuyla ogreniriz artik hem de sonuc %100 dogru olur :)

Ayyyy kızlar bugün ve yarın bizim evlenme yildonumumuz Eşim sürpriz yapmış masayi falan hazırlamış birde gül almış ahhh hiç tahmin etmiyordum birde tamamen unutmustum:) canım benim ya sizinle paylaşayim dedim:))))

Yaa kızlar ben evleneli iki sene oldu ama galiba terk edicem adamı. Napim, edim mi etmeyim mi?

Edim mi?

Etmeyeyim mi?

Yanı artık o zamanda belli olmazsa catlayacagim:))

Ta ben çatladım şurda :))

Maşallah sen nasil unuttun yaw hadi erkeklere odun deriz unutur onlar deriz de sen unutmuşsun bi telafi yaparsin artik

Bize elektrik faturası 42-43 lira geliyor sizlerde durum nasıl?
Çok mu az mı bilemedim baba evinde hiç beni ilgilendirmiyodu pek merak edip de bakmamıştım tabi şimdi 5 liranın derdindeyim

Yok daha yapmadık kuzum çok sıcak sanırım bir kaç hafta sonra anca bir de annemler Ağustos ortasından sonra rahat olacaklar o zaman gideceğim ananneler falan köye gidiyorda başı daha rahat olacak
Valla cok sicak bizde yaptik ama olduk dun :)) iyi yaparsiniz beklemekle

O zaman bizim ağaçdakilerle olur canım... MaşAllah sana valla hem ev hanımısın hemde erkenden ayaktasın tebrik ediyorum seni, ben saat 7 de sürünrek kalkıyorum resmen(
Guzel olur canim :)) ise giderken oyle oluyor insan bende evlenmeden once kalkamazdim ama hep erken kalkan kadinlari ornek.alir heves ederdim cok sukur oldu annemlerdeydik bugun annem uyusuna diyip duruyo :)

Kızlar tutku nerede çok merak ettim
Bende dun soracaktim bisey demismiydi diye

Kuzum dun konustugumuzu diyorsun dimi :) bu arada misrli pilav gercekteb lezzetli oluyor :))

Oyyy cok guzel canim yaa ne guzel :))

Çok mu az mı bilemedim baba evinde hiç beni ilgilendirmiyodu pek merak edip de bakmamıştım tabi şimdi 5 liranın derdindeyim

Bizede 35-40 arasi geliyo annem cok diyo ama o kadar da tasarrauf etmeye calisiyoruz

Ta ben çatladım şurda :))

Maşallah sen nasil unuttun yaw hadi erkeklere odun deriz unutur onlar deriz de sen unutmuşsun bi telafi yaparsin artik
Ay ne bileyim hani iki gün ya dün beklemiyordum bugün belki birşeyler olur diyordum ama ümitli değildim.. Açıkcası sadece ondan bekledim ben birşey yapmayacağım dedim kendi kendime o yüzden aklımdan çıkmış:)))

Valla ben bile uyusana diyorum burdan sana :)))

Ayyy ben hiç hatırlamıyorum yaa nedense:))) Ama sanki bize 2 ayda bir geliyor o da 55-60 lira civarı.. Ama yanlış da hatırlıyor olabilirim

Maşallah kuzum sen unutmuşum ama ya bugünde sen yap süpriz o zaman ödeşirsinizNice güzel yıllarınız olsun inşallah
Canım henüz bize gelmedi bir de bir kaç ay bizim bölüşümlü gelecek iskan henüz çıkmadı bütün siteye gelen fatura dairelere bölünecek diye biliyorum bu az kullananlar için kötü birşey tabi ki biz çalışıyoruz akşamları evde oluyoruz mesela 2 kişiyiz ama yan dairedekiler 5 kişilik aile onların banyosunu ütüsünü çamaşırınıda biz karşılıyor gibi birşey oluyoruz bu durumda bölündüğü için inşallah bir an önce iskan çıkar ve kurtuluruz bu durumdan
Valla cok sicak bizde yaptik ama olduk dun :)) iyi yaparsiniz beklemekle

Bende dun soracaktim bisey demismiydi diye

Çok sıcak canım ya dün bende yemek yaptım ama mahvoldum yemekten sonra o kadar kötü oldum ki erkenden uyudum vücudum dayanamadı

İnşallah kötü bir şey yoktur çok meraklardayım

Valla ben bile uyusana diyorum burdan sana :)))
Boyle daha iyi canim ya sersem olmuyo insan :) ciktim bile yollara yine disciye :)

Yoktur canim insallah gelir bugun.
Bizim ev vallahi anneme gore harika yaa sukrediyorum bu gece uyumak bile zordu.demek ki senin evde cok sicak

Bende düşünüyorum ne yapsam diye çünkü asıl bugün yıldönümümüz, iki gün düğün olunca tarihlerde değişik oluyor tabi... Önerilere açığım ne yapsam acaba

Bende düşünüyorum ne yapsam diye çünkü asıl bugün yıldönümümüz, iki gün düğün olunca tarihlerde değişik oluyor tabi... Önerilere açığım ne yapsam acaba
İş yerine çikolatadan meyve sepeti gönderebilirsin, küçük notlar yazıp kutuya hazırlayabilirsin, akşam bir yere yemek için yer ayırtabilirsin, çok istediği bir film varsa sinema bileti alabilirsin, evi mumlarla balonlarda süsleyip pasta alabilirsin güzel bir notla gayet güzel olur, eksiği olan bir kıyafet aksesuar temin edebilirsin gibi gibi

İş yerine herhangi birşy gönderemem ki çok mahrumiyet bölgesinde çalışıyor hiçbirşey yok orda maalesef((
Ayy dün akşam o yemek hazırlamış şimdi bende yemek için yer ayırtsam olmaz.. Sinemada yok burda
Evi mum ve balonlarla süslemiştim onu yaptım... Eksiği olan kıyafet ayyy hiç beğenmiyor benim aldıklarımı bak gördünmü nasıl da hepsini eledim:)))

Küçük notları elememişsin şık bir kutuda verebilirsin sevgi sözcükleri yazarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…