- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
Yok canım henüz belli olmadı, bir turlu acmiyor bacaklarını çok gamsız:)) bizi meraktan catlatiyor
oo menu harıka :)
bır kac ayvadan yapıyordu annem :) oo ıyı canım oda gelır yakın zamanda ınsallah :)
Gunaydın kızlarr :) ben artık daha erken kalkıyorum esım erken gıdıyo ıse bugun 06:10 da ayaktaydım
Yok yapmıyoruz kuzum vakit kalmıyor uyanınca hemen yiyemiyor eşim bende poğaça, börek, sandvinç, tost şeklinde muhakkak birşeyler hazırlıyorum ben almasam da eşime veriyorum götürüyor iş yerinde yiyor
Yapıyorum canım genelde dengeli beslenmeye çalışıyorum sebze varsa 2 gün ara veriyorum ya da tavuk etli birşeyler ya da baklagillerden falan herşeyden lezzet alalım vitamin alalım diyeBazen tabi misafirliğe gidebiliyoruz dışarı çıkabiliyoruz aksasa da muhakkak listeye uymaya çalışıyorum Atarım tabi canım öyle abartı adı olduğuna bakma çok basit Ramazan ayından pidem var dolapta onu küçük küpler halinde doğrayıp tavada ısıtacağım hafif kızaracak yağsız şekilde sonra üzerine domatesli biberli sos hazırlıyorum önce pideleri eritilmiş tereyağla hafif yağlıyorum üzerine domates sosunu döküyorum bu sayede yumuşamış oluyor pideler sosun üzerine bim deki hazır köfte var onu koyuyorum kesilmiş şekilde üzerine yine yoğurt ve tereyağ
Kızlar tutku nerede çok merak ettim
Canım 2'li test yaptırmadım, ama hadi 3'lü test yaptırayım bari dedim pazartesi günü yaptırdım onun da sonuçları 15 gün sonra çıkacakmış bakalım o zaman belli olur heralde diye ümit ediyorum artık :)Vay miniğe bak sen :) ee 2li 3lu testlerde belli olur kromozom sayisindan aslinda cnm
Bu arada evinize yerlesmissiniz hayirli olsun saglikla mutlulukla oturun insaAllah
Canim instada hani bi fotona yorum yapmistim ya ben de ondan yapmak istiyorum fotoda harika gorunuyodu valla tarifini verebilir misin hani hic yemek yapmasini bilmiyodum ya ben yeni yeni ogreniyodum ya her turlu yemegi bilmiyorum daha
Valla super :) ben de yapacam bu yemekten :) su tarifini bi yerlere kaydedeyim
Aynen yatutkku nerelerdesin tatlm
Canım 2'li test yaptırmadım, ama hadi 3'lü test yaptırayım bari dedim pazartesi günü yaptırdım onun da sonuçları 15 gün sonra çıkacakmış bakalım o zaman belli olur heralde diye ümit ediyorum artık :)
Teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun güzel temennilerin için teşekkür ederim..
Yanı artık o zamanda belli olmazsa catlayacagim:))Anladim bebiş halen daha kendini gostermezse 15 gun sonra test sonucuyla ogreniriz artik hem de sonuc %100 dogru olur :)
Yanı artık o zamanda belli olmazsa catlayacagim:))
Ayyyy kızlar bugün ve yarın bizim evlenme yildonumumuz Eşim sürpriz yapmış masayi falan hazırlamış birde gül almış ahhh hiç tahmin etmiyordum birde tamamen unutmustum:) canım benim ya sizinle paylaşayim dedim:))))
Valla cok sicak bizde yaptik ama olduk dun :)) iyi yaparsiniz beklemekleYok daha yapmadık kuzum çok sıcak sanırım bir kaç hafta sonra anca bir de annemler Ağustos ortasından sonra rahat olacaklar o zaman gideceğim ananneler falan köye gidiyorda başı daha rahat olacak
Guzel olur canim :)) ise giderken oyle oluyor insan bende evlenmeden once kalkamazdim ama hep erken kalkan kadinlari ornek.alir heves ederdim cok sukur olduO zaman bizim ağaçdakilerle olur canım... MaşAllah sana valla hem ev hanımısın hemde erkenden ayaktasın tebrik ediyorum seni, ben saat 7 de sürünrek kalkıyorum resmen(
Bende dun soracaktim bisey demismiydi diyeKızlar tutku nerede çok merak ettim
Vay miniğe bak sen :) ee 2li 3lu testlerde belli olur kromozom sayisindan aslinda cnm
Bu arada evinize yerlesmissiniz hayirli olsun saglikla mutlulukla oturun insaAllah
Canim instada hani bi fotona yorum yapmistim ya ben de ondan yapmak istiyorum fotoda harika gorunuyodu valla tarifini verebilir misin hani hic yemek yapmasini bilmiyodum ya ben yeni yeni ogreniyodum ya her turlu yemegi bilmiyorum daha
Valla super :) ben de yapacam bu yemekten :) su tarifini bi yerlere kaydedeyim
Aynen yatutkku nerelerdesin tatlm
Ayyyy kızlar bugün ve yarın bizim evlenme yildonumumuz Eşim sürpriz yapmış masayi falan hazırlamış birde gül almış ahhh hiç tahmin etmiyordum birde tamamen unutmustum:) canım benim ya sizinle paylaşayim dedim:))))
Bize elektrik faturası 42-43 lira geliyor sizlerde durum nasıl?
Çok mu az mı bilemedim baba evinde hiç beni ilgilendirmiyodu pek merak edip de bakmamıştım tabi şimdi 5 liranın derdindeyim
Ay ne bileyim hani iki gün ya dün beklemiyordum bugün belki birşeyler olur diyordum ama ümitli değildim.. Açıkcası sadece ondan bekledim ben birşey yapmayacağım dedim kendi kendime o yüzden aklımdan çıkmış:)))Ta ben çatladım şurda :))
Maşallahsen nasil unuttun yaw hadi erkeklere odun deriz unutur onlar deriz de sen unutmuşsun bi telafi yaparsin artik
Valla ben bile uyusana diyorum burdan sana :)))Valla cok sicak bizde yaptik ama olduk dun :)) iyi yaparsiniz beklemekle
Guzel olur canim :)) ise giderken oyle oluyor insan bende evlenmeden once kalkamazdim ama hep erken kalkan kadinlari ornek.alir heves ederdim cok sukur olduannemlerdeydik bugun annem uyusuna diyip duruyo :)
Bende dun soracaktim bisey demismiydi diye
Kuzum dun konustugumuzu diyorsun dimi :) bu arada misrli pilav gercekteb lezzetli oluyor :))
Oyyy cok guzel canim yaa ne guzel :))
Bizede 35-40 arasi geliyo annem cok diyo ama o kadar da tasarrauf etmeye calisiyoruz
Ayyy ben hiç hatırlamıyorum yaa nedense:))) Ama sanki bize 2 ayda bir geliyor o da 55-60 lira civarı.. Ama yanlış da hatırlıyor olabilirimBize elektrik faturası 42-43 lira geliyor sizlerde durum nasıl?
Çok mu az mı bilemedim baba evinde hiç beni ilgilendirmiyodu pek merak edip de bakmamıştım tabi şimdi 5 liranın derdindeyim
Maşallah kuzum sen unutmuşum ama yaAyyyy kızlar bugün ve yarın bizim evlenme yildonumumuz Eşim sürpriz yapmış masayi falan hazırlamış birde gül almış ahhh hiç tahmin etmiyordum birde tamamen unutmustum:) canım benim ya sizinle paylaşayim dedim:))))
Canım henüz bize gelmedi bir de bir kaç ay bizim bölüşümlü gelecek iskan henüz çıkmadı bütün siteye gelen fatura dairelere bölünecek diye biliyorum bu az kullananlar için kötü birşey tabi ki biz çalışıyoruz akşamları evde oluyoruz mesela 2 kişiyiz ama yan dairedekiler 5 kişilik aile onların banyosunu ütüsünü çamaşırınıda biz karşılıyor gibi birşey oluyoruz bu durumda bölündüğü için inşallah bir an önce iskan çıkar ve kurtuluruz bu durumdanBize elektrik faturası 42-43 lira geliyor sizlerde durum nasıl?
Valla cok sicak bizde yaptik ama olduk dun :)) iyi yaparsiniz beklemekle
Bende dun soracaktim bisey demismiydi diye
Boyle daha iyi canim ya sersem olmuyo insan :) ciktim bile yollara yine disciye :)Valla ben bile uyusana diyorum burdan sana :)))
Yoktur canim insallah gelir bugun.Maşallah kuzum sen unutmuşum ama yabugünde sen yap süpriz o zaman ödeşirsiniz Nice güzel yıllarınız olsun inşallah
Canım henüz bize gelmedi bir de bir kaç ay bizim bölüşümlü gelecek iskan henüz çıkmadı bütün siteye gelen fatura dairelere bölünecek diye biliyorum bu az kullananlar için kötü birşey tabi ki biz çalışıyoruz akşamları evde oluyoruz mesela 2 kişiyiz ama yan dairedekiler 5 kişilik aile onların banyosunu ütüsünü çamaşırınıda biz karşılıyor gibi birşey oluyoruz bu durumda bölündüğü için inşallah bir an önce iskan çıkar ve kurtuluruz bu durumdan
Çok sıcak canım ya dün bende yemek yaptım ama mahvoldum yemekten sonra o kadar kötü oldum ki erkenden uyudum vücudum dayanamadı
İnşallah kötü bir şey yoktur çok meraklardayım
İnşallahYoktur canim insallah gelir bugun.
Bizim ev vallahi anneme gore harika yaa sukrediyorum bu gece uyumak bile zordu.demek ki senin evde cok sicak
Bende düşünüyorum ne yapsam diye çünkü asıl bugün yıldönümümüz, iki gün düğün olunca tarihlerde değişik oluyor tabi... Önerilere açığım ne yapsam acabaMaşallah kuzum sen unutmuşum ama yabugünde sen yap süpriz o zaman ödeşirsiniz Nice güzel yıllarınız olsun inşallah
Canım henüz bize gelmedi bir de bir kaç ay bizim bölüşümlü gelecek iskan henüz çıkmadı bütün siteye gelen fatura dairelere bölünecek diye biliyorum bu az kullananlar için kötü birşey tabi ki biz çalışıyoruz akşamları evde oluyoruz mesela 2 kişiyiz ama yan dairedekiler 5 kişilik aile onların banyosunu ütüsünü çamaşırınıda biz karşılıyor gibi birşey oluyoruz bu durumda bölündüğü için inşallah bir an önce iskan çıkar ve kurtuluruz bu durumdan
Çok sıcak canım ya dün bende yemek yaptım ama mahvoldum yemekten sonra o kadar kötü oldum ki erkenden uyudum vücudum dayanamadı
İnşallah kötü bir şey yoktur çok meraklardayım
İş yerine çikolatadan meyve sepeti gönderebilirsin, küçük notlar yazıp kutuya hazırlayabilirsin, akşam bir yere yemek için yer ayırtabilirsin, çok istediği bir film varsa sinema bileti alabilirsin, evi mumlarla balonlarda süsleyip pasta alabilirsin güzel bir notla gayet güzel olur, eksiği olan bir kıyafet aksesuar temin edebilirsin gibi gibiBende düşünüyorum ne yapsam diye çünkü asıl bugün yıldönümümüz, iki gün düğün olunca tarihlerde değişik oluyor tabi... Önerilere açığım ne yapsam acaba
İş yerine herhangi birşy gönderemem ki çok mahrumiyet bölgesinde çalışıyor hiçbirşey yok orda maalesefİş yerine çikolatadan meyve sepeti gönderebilirsin, küçük notlar yazıp kutuya hazırlayabilirsin, akşam bir yere yemek için yer ayırtabilirsin, çok istediği bir film varsa sinema bileti alabilirsin, evi mumlarla balonlarda süsleyip pasta alabilirsin güzel bir notla gayet güzel olur, eksiği olan bir kıyafet aksesuar temin edebilirsin gibi gibi
Küçük notları elememişsin şık bir kutuda verebilirsin sevgi sözcükleri yazarakİş yerine herhangi birşy gönderemem ki çok mahrumiyet bölgesinde çalışıyor hiçbirşey yok orda maalesef((
Ayy dün akşam o yemek hazırlamış şimdi bende yemek için yer ayırtsam olmaz.. Sinemada yok burda
Evi mum ve balonlarla süslemiştim onu yaptım... Eksiği olan kıyafet ayyy hiç beğenmiyor benim aldıklarımı bak gördünmü nasıl da hepsini eledim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?