2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

dimi ıyı olmus canım oyle aksama yemegın hazır yanı :) sen hergun yapıyomusun yemek ? 2 aksam yıyormusunuz bızım gıbı yemegı
Amin canım :) aslında ben hep ertelerım normalde ama Allah nasıp ederse artık bebıs dusunuyoruz ya ondan dolayı neyım cıksa hemen doktara kosmak ıstıyorum ınsallah Rabbım nasıp eder saglıkla dogar yavrum :) ortada yok ama o benım canım yavrum ahhahah

aa sende de mı oldu kasınıyo dımı senınkıde gunduz kasınsada kasımıyorum ama mesela sabah bı kalktım yıne boynumu kasıyorum sersem oluyorum ya

Selamlar nasılsınız...Siz yemek sorununu çözmüşsünüz ben yoğunluktan eve vakit ayıramıyorum :)
Selam canım kendi adıma çok şükür iyiyim sen nasılsın?
Yoğunluk dönemsel birşey mi yoksa sürekli mi? İnsanın sinirleri yıpranıyor öyle olduğunda şahsen ben eve girmek istemiyorum o dönemlerde:)))

Canım eğer çok yapmışsam ve artmışsa yapmıyorum... Şükür ki o konuda şanslıyım eşim sorun yapmıyor:)) Ne yapcan atacak halin yok ya...
Ahh teyzesi yesin onu daha ortada yok ama:))) İnşAllah canım benim İnşAllah... Geçen gün eşim göbeğime baktı baktı duygulandı bi baktım gözleri yaşardı onu öyle görünce ben de dayanamadım..:) Rabbim tattırsın o duyguyu bütün isteyenlere

Dimi yapacak bısey yok yenecek
Yav bide aklıma takıldı ortada bısey yokken dusunmek sacma ama esım yorum yapmadı ama mesela Allah'ın ıznıyle bebıs olsa bıde kız olsa adını Ela koysak tuhaf olur mu annesıyle aynı ısım gıbı eda - ela tek harf fark edıyo
Amin canım :) oyy ne guzel yaa :) ıcınde bır can buyuyo ıkınızın canı ne guzel bır duygu :)

Kız daha ne istiyorsun... Benim eşim kendi isminin baş harfi "E" bizde "E" harfiyle başlayan isimlere bakıyoruz neden öyle olsun ki hatta bir isim var aynı senin gibi tek son harfi farklı:)))Çok da güzel olur, eşin de razıysa tabi

hoşbuldukk :) Aaa ne güzel bebişiniz mi olacak maşallah :) Allah analı babalı büyütsün sağ sağlim doğsunn inşallah :))
Teşekkür ederim canım amin İnşAllah Rabbim isteyen herkese nasip etsin..
Sen 2014 mü 2015 mi gelinisin? Neler yapıyorsun çalışıyor musun?

Teşekkür ederim canım amin İnşAllah Rabbim isteyen herkese nasip etsin..
Sen 2014 mü 2015 mi gelinisin? Neler yapıyorsun çalışıyor musun?

Amin :) ben kasım 2014 de evlendim :) çalışmıyorum şimdilik . Evdeyim eylülde halk eğitim kursuna gircem inşallah istiyorum yani :) 20 yaşındayım:) siz ne zaaman evlendiniz kaç yaşndasınız ?

Amin :) ben kasım 2014 de evlendim :) çalışmıyorum şimdilik . Evdeyim eylülde halk eğitim kursuna gircem inşallah istiyorum yani :) 20 yaşındayım:) siz ne zaaman evlendiniz kaç yaşndasınız ?
MaşAllah canım sende genç evlenmişsin...
Bende 2014 Temmuzda evlendim.. 24 yaşındayım diyim artık (öbür aya giriyorum):)) Ben çalışıyorum memurum..
Halk eğitim kursunda kursiyer olarak mı gireceksin yoksa öğretmen olarak mı canım?

hadi ya olur yanı tabı o vakıtler geldıgınde babası tamam derse erkek ıcın hep Ömer Efe dıyoduk ama son zamanlarda ıkı ısım oldugundan sorun yasarmıyız dıyorum hadı aıle ve akrabalara zor olsada ogrettık ama ya okulda ogretmen sdece bırını soylerse vs sorunda sorun en ıyısı tek ısım bana kalsa aslında kız ıcın Ela - Ada erkek için Efe - Ege koyarım sanırım esım su ana kadar bır Ömer ısmını sevdı ama bende tek Ömer ısmını o kadar sevmıyorum :) ayyy manyakmıyım ben kaptırdım kendımı gıdıyorum siz secenekler buldunuz mu barı ? bak Ela uyuyo e harfı ıle tabı bu ısımler Kuran da gecıyormu onları hıc bılmıyorum önemli

Ensem ve kafamın arka tarafı kabuk gibi bir şey bağladı sıcaktan kaşı kaşı
uu senınkı kabuk bıle baglamıs yanı benım kı bıraz daha farklı canım alerjı gıbıde ama gecen senede kolumda cıkmıstı bu sene aynı yerr kassındı masus kasımadım cok sukur cıkmadı orda. İnternetten baktım 1-2 hafta ıcınde genelde gecıyomus dedıgım gıbı yapayım ben pazartesıye ınsallah gecer :)

hosgeldın 1 yılın dolmasına az kalmıs sayılır

ben direk kursiyer olarak giricem :)) aynen erken oldu ama 3 buçuk sene kdr flört dönemi oldu :)

Hayaller güzeldir canım benim, bizde hep düşünüyorduk erkek olursa Eymen, kız olursa Elif diye.... Ama eşimin yakın akrabalarından birisi bayramdan 1 hafta önce doğum yaptı ve Eymen koydu o yüzden o isim hayal oldu:)))) Kız olursa büyük ihtimal Elif, ama erkek olursa hiçbir fikrim yok:)) Eşimin çok değişik fikirleri var mesela; doğduğunda babasının kucağına vercekmiş kp ne isim koyarsa o olcakmış, ya da kp in ismi olcakmış, ya da bambaşka birşey... Bu arada bana soran yok Sanki bu çocuğun anası yok, kim taşıdıysa, kim bulantıları, ağrılarını çektiyse.... Hiç o konuyu açmıyorum sinirlenmemek için, asıl bomba cinsiyeti belli olsun ondan sonra patlayacak yani canım:)))
Bence Ömer ismi gayet güzel, Hz. Ömer gibi adaletli olsa.. Şu sıralar Musab ismi daha yakın geliyor bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…