- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
dimiYemek yap canım sulu sulu zaten kendinde cevaplamışsın:) Bende yeni formül keşfettim... Bir gün önceden yapacağım artık yemeklerimi... Mesela dün akşam taze fasulye yaptım bugün için.. Sanırım daha iyi olacak böylesi bizim için:))
Hakkaten canım bi başladın tam başladın yani, tabi hiçbirinde kötü birşey çıkmasında... Rabbim başımızdanda eksik etmesin doktorlarımızı:)
aa sende de mı oldu kasınıyo dımı senınkıdeCanım çok geçmiş olsun bende de var sıcaktan terden dudağımın üstü kızardı yara oldu kollarımın içi eklem yeri de aynı şekilde döktü tamamenBir toplan kendimizi görüntülüye sokturmak gerek
Selam canım kendi adıma çok şükür iyiyim sen nasılsın?Selamlar nasılsınız...Siz yemek sorununu çözmüşsünüz ben yoğunluktan eve vakit ayıramıyorum :)
Canım eğer çok yapmışsam ve artmışsa yapmıyorum... Şükür ki o konuda şanslıyım eşim sorun yapmıyor:)) Ne yapcan atacak halin yok ya...dimiıyı olmus canım oyle aksama yemegın hazır yanı :) sen hergun yapıyomusun yemek ? 2 aksam yıyormusunuz bızım gıbı yemegı
Amin canım :) aslında ben hep ertelerım normalde ama Allah nasıp ederse artık bebıs dusunuyoruz ya ondan dolayı neyım cıksa hemen doktara kosmak ıstıyorumınsallah Rabbım nasıp eder saglıkla dogar yavrum :) ortada yok ama o benım canım yavrum ahhahah
Dimi yapacak bısey yok yenecekCanım eğer çok yapmışsam ve artmışsa yapmıyorum... Şükür ki o konuda şanslıyım eşim sorun yapmıyor:)) Ne yapcan atacak halin yok ya...
Ahh teyzesi yesin onu daha ortada yok ama:))) İnşAllah canım benim İnşAllah... Geçen gün eşim göbeğime baktı baktı duygulandı bi baktım gözleri yaşardı onu öyle görünce ben de dayanamadım..:) Rabbim tattırsın o duyguyu bütün isteyenlere
Kız daha ne istiyorsun... Benim eşim kendi isminin baş harfi "E" bizde "E" harfiyle başlayan isimlere bakıyoruz neden öyle olsun ki hatta bir isim var aynı senin gibi tek son harfi farklı:)))Çok da güzel olur, eşin de razıysa tabiDimi yapacak bısey yok yenecek
Yav bide aklıma takıldı ortada bısey yokken dusunmek sacma ama esım yorum yapmadı ama mesela Allah'ın ıznıyle bebıs olsa bıde kız olsa adını Ela koysak tuhaf olur mu annesıyle aynı ısım gıbı eda - elatek harf fark edıyo
Amin canım :) oyy ne guzel yaa :) ıcınde bır can buyuyo ıkınızın canı ne guzel bır duygu :)
Ensem ve kafamın arka tarafı kabuk gibi bir şey bağladı sıcaktan kaşı kaşıaa sende de mı oldu kasınıyo dımı senınkıdegunduz kasınsada kasımıyorum ama mesela sabah bı kalktım yıne boynumu kasıyorum sersem oluyorum ya
Merhaba canım hoşgeldinmerhaba bende geldimmmmmmmm :)
Ensem ve kafamın arka tarafı kabuk gibi bir şey bağladı sıcaktan kaşı kaşı
Merhaba canım hoşgeldin
Teşekkür ederim canım amin İnşAllah Rabbim isteyen herkese nasip etsin..hoşbuldukk :) Aaa ne güzel bebişiniz mi olacak maşallah :) Allah analı babalı büyütsün sağ sağlim doğsunn inşallah :))
Teşekkür ederim canım amin İnşAllah Rabbim isteyen herkese nasip etsin..
Sen 2014 mü 2015 mi gelinisin? Neler yapıyorsun çalışıyor musun?
MaşAllah canım sende genç evlenmişsin...Amin :) ben kasım 2014 de evlendim :) çalışmıyorum şimdilik . Evdeyim eylülde halk eğitim kursuna gircem inşallah istiyorum yani :) 20 yaşındayım:) siz ne zaaman evlendiniz kaç yaşndasınız ?
hadi ya olur yanı tabı o vakıtler geldıgınde babası tamam derseKız daha ne istiyorsun... Benim eşim kendi isminin baş harfi "E" bizde "E" harfiyle başlayan isimlere bakıyoruz neden öyle olsun ki hatta bir isim var aynı senin gibi tek son harfi farklı:)))Çok da güzel olur, eşin de razıysa tabi
uu senınkı kabuk bıle baglamıs yanıEnsem ve kafamın arka tarafı kabuk gibi bir şey bağladı sıcaktan kaşı kaşı
hosgeldınAmin :) ben kasım 2014 de evlendim :) çalışmıyorum şimdilik . Evdeyim eylülde halk eğitim kursuna gircem inşallah istiyorum yani :) 20 yaşındayım:) siz ne zaaman evlendiniz kaç yaşndasınız ?
MaşAllah canım sende genç evlenmişsin...
Bende 2014 Temmuzda evlendim.. 24 yaşındayım diyim artık (öbür aya giriyorum):)) Ben çalışıyorum memurum..
Halk eğitim kursunda kursiyer olarak mı gireceksin yoksa öğretmen olarak mı canım?
Hayaller güzeldir canım benim, bizde hep düşünüyorduk erkek olursa Eymen, kız olursa Elif diye.... Ama eşimin yakın akrabalarından birisi bayramdan 1 hafta önce doğum yaptı ve Eymen koydu o yüzden o isim hayal oldu:)))) Kız olursa büyük ihtimal Elif, ama erkek olursa hiçbir fikrim yok:)) Eşimin çok değişik fikirleri var mesela; doğduğunda babasının kucağına vercekmiş kp ne isim koyarsa o olcakmış, ya da kp in ismi olcakmış, ya da bambaşka birşey... Bu arada bana soran yokhadi ya olur yanı tabı o vakıtler geldıgınde babası tamam derseerkek ıcın hep Ömer Efe dıyoduk ama son zamanlarda ıkı ısım oldugundan sorun yasarmıyız dıyorum hadı aıle ve akrabalara zor olsada ogrettık ama ya okulda ogretmen sdece bırını soylerse vs sorunda sorun en ıyısı tek ısım bana kalsa aslında kız ıcın Ela - Ada erkek için Efe - Ege koyarım sanırım esım su ana kadar bır Ömer ısmını sevdı ama bende tek Ömer ısmını o kadar sevmıyorum :) ayyy manyakmıyım ben kaptırdım kendımı gıdıyorum siz secenekler buldunuz mu barı ? bak Ela uyuyo e harfı ıle tabı bu ısımler Kuran da gecıyormu onları hıc bılmıyorum önemli
uu senınkı kabuk bıle baglamıs yanıbenım kı bıraz daha farklı canım alerjı gıbıde ama gecen senede kolumda cıkmıstı bu sene aynı yerr kassındı masus kasımadım cok sukur cıkmadı orda. İnternetten baktım 1-2 hafta ıcınde genelde gecıyomus dedıgım gıbı yapayım ben pazartesıye ınsallah gecer :)
hosgeldın1 yılın dolmasına az kalmıs sayılır
vhosgeldın1 yılın dolmasına az kalmıs sayılır
MaşAllah canım benim, Rabbim mutluluğunuzu bozmasın...ben direk kursiyer olarak giricem :)) aynen erken oldu ama 3 buçuk sene kdr flört dönemi oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?