- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
Aynen öyle hatta ben çaycıyı çalıştırcam bundan sonra prizde takılı dursun kalk otur olmuyor artık dün akşam misafirim vardı hayırlı olsuna geldiler hala belim ağrıyor:))))
Yok canım yemeğe gelmediler.. Eşim bahçeyi suluyordu bir yandan da ders çalışıyordu, alt taraftaki komşu gelmiş hayırlı olsuna gelcez müsait misniz diye, öğle akşam yemekten sonra çaya geldiler..Buzluğa börek ve poğaça atmıştım onları çıkarttım.. Birde kv ev baklavası koymuştu yiyelim diye onu da koydum çayın yanına... Pek bişey yapmadım ama git gel yoruldum mutfağa:)))caycın varsa mantıklı tabı canım. oo aksam yemege mı geldıler zor olur hem sıcak hem hamıle
oh ıyı olmus canım hersey hazırmıs :) nassıl ıyı mı komsularınYok canım yemeğe gelmediler.. Eşim bahçeyi suluyordu bir yandan da ders çalışıyordu, alt taraftaki komşu gelmiş hayırlı olsuna gelcez müsait misniz diye, öğle akşam yemekten sonra çaya geldiler..Buzluğa börek ve poğaça atmıştım onları çıkarttım.. Birde kv ev baklavası koymuştu yiyelim diye onu da koydum çayın yanına... Pek bişey yapmadım ama git gel yoruldum mutfağa:)))
canım o kadar krep yapmak ıcın malzemeyı nasıl ayarlıyosun ? tarıf edebılırmısın bana :) patates mucverı benımde aklımda olanladan zaten aklımda neler yokkıaynen yeter tabı canım :)
Evet canım hazırdı,,, kızzz genç komşum yok ki.. 50'li yaşlarındalar:) Kasımda oğluna düğün yapcaklarmış düşün yanii:)) Ama iyi insanlar yardımsever.. Geçen de bir başkası bahçesine davet etmişti onlar biraz daha genç 35'li yaşlarındalar onlarda çok içtendi:))oh ıyı olmus canım hersey hazırmıs :) nassıl ıyı mı komsuların
kuzum bu tarıften cok cıkmaz mı kı hanı senın kı az olmus ya bunun yarısını mı yaptın :) senın nefıs yemek tarıflerınd paylasımın vs var mı bu arada
- 2 adet yumurta
- 2 su bardağından biraz az un
- 1 su bardağı su
- 1 su bardağı süt
- 1 çay kaşığı tuz ve çok az şeker
- pişirmek için margarin veya sıvı yağ
Un, süt ve su ile hiç topak kalmayana kadar iyice çırpın. Yumurtaları ekleyin biraz daha çırpın. Kek hamurundan daha akıcı bir kıvamda hamur edin. Teflon tavaya 1 çay kaşığı kadar margarin veya sıvı yağ koyup kızdırın. Tavaya 1 kepçe hamuru dökerek yayın. Her iki tarafını çevirerek orta ateşte pişirin. İyi bir krep yapmak karışımdan çok el becerisi ister. Biraz pratik yapmanız gerekecektirBu arada hamura tuz koymazsanız reçel veya çikolata sürerek de tüketebilirsiniz. Tuzlu sevenlere ise önerim içine peynir sarılmasıdır.
Benimde aklımdaydı mücver deneyeyim diyorum bakalım kahvaltı misafirlerine yakışır değil mi farklı ne yapabilirim acep
masallah :) ama bak 35 lı olan yakınmıs yasınıza ınsallah ıyılerdır de komsuluk .. cıkarmadıkca ıyı bıseyEvet canım hazırdı,,, kızzz genç komşum yok ki.. 50'li yaşlarındalar:) Kasımda oğluna düğün yapcaklarmış düşün yanii:)) Ama iyi insanlar yardımsever.. Geçen de bir başkası bahçesine davet etmişti onlar biraz daha genç 35'li yaşlarındalar onlarda çok içtendi:))
İnşAllah canım benim:)))kuzum bu tarıften cok cıkmaz mı kı hanı senın kı az olmus ya bunun yarısını mı yaptın :) senın nefıs yemek tarıflerınd paylasımın vs var mı bu arada
masallah :) ama bak 35 lı olan yakınmıs yasınıza ınsallah ıyılerdır de komsuluk .. cıkarmadıkca ıyı bısey
Kuzum bundan 4 tane falan krep çıkıyor onları uzunlamasına kesiyorum yuvarladığım için öyle az görünüyorlarkuzum bu tarıften cok cıkmaz mı kı hanı senın kı az olmus ya bunun yarısını mı yaptın :) senın nefıs yemek tarıflerınd paylasımın vs var mı bu arada
aaa o kadarcık mı cıkıyor ıyıymıs :) haftasonu yaparım belkı :) paylas canımKuzum bundan 4 tane falan krep çıkıyor onları uzunlamasına kesiyorum yuvarladığım için öyle az görünüyorlarYok canım ama sürekli takip halindeyim belki masalarımı falan paylaşırım
aaa o kadarcık mı cıkıyor ıyıymıs :) haftasonu yaparım belkı :) paylas canımbende sadece takıpteyım yav benım arkadas hala gelmedı en son hzırlanıyorum dıyodu
Kız seninki kahvaltıya değil öğle yemeğine gelmiş:))aaa o kadarcık mı cıkıyor ıyıymıs :) haftasonu yaparım belkı :) paylas canımbende sadece takıpteyım yav benım arkadas hala gelmedı en son hzırlanıyorum dıyodu
olur canım :) ya bısı dıcem sankı dolgu yapılan dıslerımde cok degıl ama mınıcık sızılar var yanı yerını bellı edeck kadar acaba normal mı ? 2 tanesı yapılalı 1 hafta diger ikisi 10 gun oldu acaba bana mı oyle gelıyo dıyorum ama bılmıyorumda eger pazartesıye gecmezse arayım doktoru dıyorum amaBeraber yapalım o vakitArasana ne uzun hazırlanmaymış öyle
sorma yaKız seninki kahvaltıya değil öğle yemeğine gelmiş:))
Tühhh o kadar kahvaltı kahvaltı dedik olmadı istediğimiz gibi yani:)olur canım :) ya bısı dıcem sankı dolgu yapılan dıslerımde cok degıl ama mınıcık sızılar var yanı yerını bellı edeck kadar acaba normal mı ? 2 tanesı yapılalı 1 hafta diger ikisi 10 gun oldu acaba bana mı oyle gelıyo dıyorum ama bılmıyorumda eger pazartesıye gecmezse arayım doktoru dıyorum ama
sorma yabıde telefon geldı cıkmak zorunda kaldı fazla oturmadı
yapptık kahvaltıyı ama balkonda cay ıcerken telefon geldı :)Tühhh o kadar kahvaltı kahvaltı dedik olmadı istediğimiz gibi yani:)
Uzun uzun olmadı yani canım onu demek istiyorum, hoşş biraz sonra akşam yemeği vakti gelecek daha ne uzunu olsun değil mi benimki de işte:))yapptık kahvaltıyı ama balkonda cay ıcerken telefon geldı :)
Ara kuzum sor bakalım hiç yaptırmadım olur mu normal midir bir şey diyemem ama bu kadar zamana olmaması gerekir sankiolur canım :) ya bısı dıcem sankı dolgu yapılan dıslerımde cok degıl ama mınıcık sızılar var yanı yerını bellı edeck kadar acaba normal mı ? 2 tanesı yapılalı 1 hafta diger ikisi 10 gun oldu acaba bana mı oyle gelıyo dıyorum ama bılmıyorumda eger pazartesıye gecmezse arayım doktoru dıyorum ama
evet canım :) dogru neredeyse aksam yemegı vaktı geldıUzun uzun olmadı yani canım onu demek istiyorum, hoşş biraz sonra akşam yemeği vakti gelecek daha ne uzunu olsun değil mi benimki de işte:))
ınsallah gecer bakalım pazarteıye kadar bekleyım dıyorum ama dogru mu yaparım bılmıyorumAra kuzum sor bakalım hiç yaptırmadım olur mu normal midir bir şey diyemem ama bu kadar zamana olmaması gerekir sanki
Yemek yap canım sulu sulu zaten kendinde cevaplamışsın:) Bende yeni formül keşfettim... Bir gün önceden yapacağım artık yemeklerimi... Mesela dün akşam taze fasulye yaptım bugün için.. Sanırım daha iyi olacak böylesi bizim için:))evet canım :) dogru neredeyse aksam yemegı vaktı geldıayy bugun yemek mı yapsam kahvaltı mı bılmedım kahvaltıda yaparsam benım 3 ogunum kahvaltı olacak gercı dıger sık ıse nohut yemegı ve pılav evet eevet en ıyısı yemek yapayım ben. Hem sordum hem cevpladım ama
ınsallah gecer bakalım pazarteıye kadar bekleyım dıyorum ama dogru mu yaparım bılmıyorumay bıde egzaman vardı bende sanırım boynumda da cıktı sıcakta da sureklı kassınıyo yara oldu cıldıyeye randevu aldım ayın 20 sıne verdi o zamana gecerse ıptal ederım gecmezse bıde buna gıdeyım bakayım doktora gıtme gıtme bı basladım mı bölüm bırakmadım tıp adına dahiliyee 2 ayrı doktora, kalp damar, kadın hastalıkları bıtmedı bıle,dişci bide sımdı cıldıye ramazanın ılk gununden berı hastaneelerdeyım
ınsallah gecer bakalım pazarteıye kadar bekleyım dıyorum ama dogru mu yaparım bılmıyorumay bıde egzaman vardı bende sanırım boynumda da cıktı sıcakta da sureklı kassınıyo yara oldu cıldıyeye randevu aldım ayın 20 sıne verdi o zamana gecerse ıptal ederım gecmezse bıde buna gıdeyım bakayım doktora gıtme gıtme bı basladım mı bölüm bırakmadım tıp adına dahiliyee 2 ayrı doktora, kalp damar, kadın hastalıkları bıtmedı bıle,dişci bide sımdı cıldıye ramazanın ılk gununden berı hastaneelerdeyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?