2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

bence vazgecmeyın canım cok guzel bır ısım :) ben olsam vazgecmezdım en azından akraba altı ustu ancak kaynım,gorumcem,kardesım bunlardan bırının cocugunun ısmını koymak hos olmazdı o kadar sanırım :) ınsallah kız olur dıyesım geldı :)olduu babası koyarda koyar tuhaf tuhaf ısımler olur mu hıc oyle :) evet ısım guzel ama ne bıleyım Ömer Efe daha bır guzel gelıyodu staj yaparken bır ogrencımın ısmıydı bu kadar akıllı uslu bır cocuk olamaz dıyodum cok sevıyodum o yuzden hep aklımda kaldı :)

evet canım az kaldıı :)) siz kaç yaşndasınız ?

24 yasındayım bende :) ev hanımıyım ve 15 aylık evliyim :)

Maşallah canım . Allah daim etsin :)

Alerji sorunlarım benim hep var canım umursamıyorum artık geçiyor bir süre sonra benim ki bulunmadı araştırma hastanesinde bir kaç testten geçtim psikolojik olması yüksek benimkininİnşallah çabucak geçer kaşıntın sıkıntı çok oluyor

Hani aralarında biraz yaş farkı olsa neyse de 5 ay gibi bi fark olcak sürekli görüştükleri biri bilemiyorum... Rabbim o yüzden gönlümü biliyor, ayyy birde kaynana "İnşAllah 3 tane oğlun olur benim kızıma gözün düşer" diyo.... Yani hiç kızımın olmasını istemiyor, Ne kadar tuaf bi kadın dua mı ediyor bedua mı anlamadım yani... Sağlıklı olsunda bebeğim kim ne derse desin... Cinsiyeti belli olsun o zaman kozlarımı paylaşıcam eşimle de şimdi sesimi çıkarmıyorum:)))
Canım çift isim ne bileyim bana değişik geliyor kullanılmama durumu çok çok fazla.. Acaba bu usluluk Ömer'dn mi yoksa Efe'dn mi geliyordu... Bence Ömer'dn geliyordur Efe deyince nedense hareketli çocuklar aklıma gelir:))

Valla tel kırma olabilir dl kursları da var onlardanda olabilir ama tam hangi ay başlıyor blmiyorum arıycam bilgi almak için
Tel kırma mı nerde yaşıyorsun ki batı karadenizde misin? Annem Bartına gittiğinde öğrenmişti de o yüzden soruyorum hani orada daha yaygın sanırım...
Eylül-Ekim gibi başlıyor sanırım canım tabi aramakta fayda var:)

Maşallah canım . Allah daim etsin :)
amin sagol canım :)

İnşallah canım ama sadece sıcaklarda mı oluyo ?

kızıma gozun duser ne demek oluyo aynen oyle canım saglıklı olsunda ısterse tum cocuklarının cınsıyetı aynı olsun ne olacak.
Dogru canım bende cıft ısım sevmıyorum ama bır bu ısmı dıyodum sımdı bu sebeplerden sogudum ondan butun omur ugrasamam onunla karısıda ıkı ısım kullanmaz sonra tekını kullanır al basına belayı Ömer ısmınden gelıyo kesınlıkle :) gercı bırde Mustafa Efe ısmınde ogrencım vardı o hem yaramaz hem akıllıydı :) yanı nasıl dıyım yaptıgı yaramazlık kımseye zarar vermıyodu tatlılık katıyodu hatta :) ama bır arada annem bır cocuk baktı aman amann adı sadece Efe ıdı ufff nasıl cocuktu o oyle :) cocukları seven ben bıldıgın gıcık olmustum

Benim kaynana da böyle işte, bazen lafın nereye gideceğini bilmiyor dengesiz şeyler söyleyebiliyor diyorum kendimce art niyet aramıyorum altında:)) Aynen öyle sağlıklı olsun Rabbim ben yalnız sana sığındım...

Kız Mustafa ismindekiler de yaramaz değil de zor çocuk oluyorlar...
Tamam doğru tahmin etmişim Efe ismindekilerin yaramaz olduğunu:))) Hayırlısı olsun bakalım sen bi sağlık durumlarını hallet hamiş ol, doğur:))))

Sıcaklarda olan geçiyor ama normal zamanda psikolojik olan mevsimi farketmiyor ruh durumuma bağlı çok dudağım balon gibi şişti öyle gezdim inanamazsın şişkinliğine
stres yanı hep bende stres yaptıgımda yara yapıyorum bı yerımı bı ara kafamda yaralar olmustu

kız ben anlamadım ama ne anlamda dedıgını
Dogru canım once olsunda

Dönemsel canım az kaldı yoğunluk ama bende bittim evli değilken eve gidip yatıyodum ama şimdi çamaşır yemekle uğraşıyorum daha doğrusu uğraşamıyorum.acil olan işleri yapıyorum o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…