2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

bende de var canım esım takıntılısın takıntı yapıyosun dıyo farkında degıl ama boyle dıyıncede uzuluyorum he cogu zaman dogru ama ne yapayım ama her ıkısıde cok guzel valla :) tabı ıkısınden bırını yaparsın baska neler var hosuna gıdenlerı paylass fıkrımız olsun

Henüz araştırma aşamasındayım şu etrafına yufka sarılan şişe geçirilen sosisleri de çok seviyorum börek yerine onlardan mı yapsam diye düşünmedim değil Eşimde her yerde söyler çok araştırıyorum planlıyorum falan

aslında o daha guzel olur bılıyomusun farklı ya :) degısık gelır :) bıde bu sunumlar falan hos olur valla :) esımde bazı konularda bana benzedı ama adam sunuma vs onem verıyo artık mısafır gelecegı zaman genelde oturup pecete secıyoruz serıyoruz ortaya hepsını gercı yardım etmese dılımden kurtulamıyo ama ayy saka gıbı evde kahvaltılık dısında hıc bısey yok ne meyve kaldı ne yogurt oturdum chokella yedım ıyı mı mutfaga gıdıp gerı donuyorum Buna sukur tabı Allah eksık etmesın esım bugun markete gıdecek neysekı bende yarın pazara az önce meyvecı gectı sepetım olsa salacaktım ama yok ustumu gıyınıp asagı ınmeyede usendım aman dedım cıkolata yıyım alayım kalorı aferım bana

Farklı şeyleri seviyorum bende Bimden 2 çeşit peçete aldım henüz bitmediler Eşlerimizi alıştırıyoruz hayrolsun sonumuzYe yarasın ne olacak canım ya arada oluyor öyle dolaptakileri bitirmeye çalışıyoruz sonuçta

ıyı yapmısın kız :)) bıtmıyo cıddı ben ceyıze o kadar cok almısım kı her zamanda kullanmıyorum napıyım kıyamıyorum uzun yıllar gıder o kadar ciddi ya secım yapmak zorundayız bu peynır mı yoksa bu mu yada bu meyve mı bu mu Allah eksıklıgını gostermesın Rabbım kımseyı ac bırakmasın ınsallah

Amin kuzum inşallah bende bize kullanmıyorum misafire özel sanki

Canim tarif icin cok sagol kaydettim en kisa zamanda deneyecegim ztn becerebilirse.m instagramda gorursun fotosunu eheh :)

Ben de hic sevmem ne zaman dusunuyosunuz muhabbetlerini ve kendim de o konuda konusmam su zaman dusunuyoruz vs diye kurtajdan sonra herkes akil veriyo ya aman yok su kadar ay yapmayin bu kadar ay bekleyin vs ben cevap vermedim hicbirine cunku sevmiyorum ben de senin gibi :)

Menun cok guzelmis canim benim gelecek arkadaslarimdan birisi yapip getirmis kizartmayi sagolsun kabak biber patlican ve patates kizartmis iyi oldu :)

Kızlar ben aksam 10dan sonra camasir bulasik mak. Calistirmanin tasarruf sagladigini bilmiyordum gercekten oyle mi?

Genelde bulasik makinami gece uyumadan once calistiririm uyandigimda.bosaltirim diye mesela camasir icin de mi oyle yapayim?

Herhalde supurge işi gece gece yapilmaz.ama.di mi

Canım öyle birşey var ama ne kadar etkili hiç denemedim... Ama çamaşır makinesi gürültülü olabiliyor komşuların rahatsız olmasın bu konuda... Eeee yani süpürgede gece gece yapılmaz:))

ben bazen kullanıyorum :) bayada kalınlar ya ne bıleyım yazık oluyo sankı hele ıkeadan alınanlar baya kalın kocaman
İkeadan hiç almadım sen zaten çeyizinde bol bol bulundurmuştun ikea peçetelerini
Canim tarif icin cok sagol kaydettim en kisa zamanda deneyecegim ztn becerebilirse.m instagramda gorursun fotosunu eheh :)
Ne demek canım kesin tutturursun çok kolay püf noktası mayayı ılık suyla açtığında şekerini ekle biraz daha köpürt sonrasında tuz ve diğerlerini ekle en az yarım saat hamur kabının ağzını kapatıp beklet birazda tepsi de 10 dakika falan en az bekletirsen kabarmasına şok olacaksın

Günaydın kızçeler nasılsınız bakalım?
tutkku nerelerdesin canım merak ediliyorsun?
SirriEyvan nasılsınız bebiş ve sen? Annesini yormuyordur umarım:)
Ladypurple ara ara sancıların başladı mı canım.. Ayy heyecanla bekliyorum resmen:)))

dımı yanı sızene hem. ayy sımdıde oyle mı dıyolar pehhh..
ohh ne guzel olmus sanada pankek kaldı desene ıyı olmus canım ne guzel kalabalık kahvaltı etmek

canım yıllardır duyuyorum bunu bugun bende dıger konuda gorunce azcık arastırdım ama 2 turlu saat oluyomus bırı 24 saat aynı yansıyan digeri gun ıcınde 3 farklı tarıfe ıle calısan eger dılekce ıle vs belırtmemıssen ılk olanı oluyormus. zaten bu 3 tarıfelı olanın aksam 5 ile 10 arası ınanılmaz kabarık oluyormus fatura tam mılletın ısten eve geldıgı en cok elektrık tukettıgı saat yanı uyanıklar..sanırım bızler tek fıyattanızdır ama eger 3 ludeysek uyanıklıgın otesı bu.. bide yaz gunu ne bıleyım gece atıcam makıneye sabah atıcam kokmaz mı ıcınde anlamadım :) benım makınes ısıgı yanıp oter sabaha kadar gelın kapatın benı dıye :) süpürge zaten ımkansız apartmanda :)

aynen almısımda almısım neyse dedıgım gıbı yıllarca almam zaten

gunaydın canım ıyı sen nassılsın

Bende iyiyim çok şükür, akşam yine misafirimiz vardı:)) Pek bişey yapmadım ama bi ağırlık var üstümde nedense:) Birde sabah kahvaltı yapmama rağmen yine acıktım ne yapcam ben ya böyleee((

Bende iyiyim çok şükür, akşam yine misafirimiz vardı:)) Pek bişey yapmadım ama bi ağırlık var üstümde nedense:) Birde sabah kahvaltı yapmama rağmen yine acıktım ne yapcam ben ya böyleee((
Bebişten oluyor canım gelende mazur görsün hamilesin sen döktürmene gerek yok

Zaten gelenler bizden 1 hafta sonra evlenmişlerdi, şimdi kadın 8 aylık hamile... Gayet herşeyi mazur görebilecek durumda:)) Evde ne varsa artık:)))
Yaşayan bilir durumları yani seni iyi anlar canım sıcakta pek bir şey yenmiyor yapılmıyor ne yapalım

Yaşayan bilir durumları yani seni iyi anlar canım sıcakta pek bir şey yenmiyor yapılmıyor ne yapalım
Kesinlikle canım.. Ayyy onu öyle görünce çok tuaf oldum Bende mi öyle olcam falan diye:) Aynen o kadar sofra kurdum yemeğimde vardı pek yenmedi... Ama bizim bahçe-balkon esiyor:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…