2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Aynen öyle canım benim kıyafetler değişmeye başladı, bende 4 kilo aldım bulantılarım olmasına rağmen... Sanırım bende hızlı gidiyorum dünden beri daha dikkatli olmaya çalışıyorum...
Baksana sen sabırsızlara erkekler bekletir derler birde:))) Hayırlısı olsun kuzucum ne yaptın beşik işini falan hallettin mi?
Toplamda kaç kilo almış oldun canım şimdiye kadar?
Birde tuzlu hamur işi mi yedin acaba şişlik oluştu?

yok canim yine iyi almışsın, bende işte 5.aylara kadar 4 kilo falan almıştımkii sonra..
tatlı cok yiyorum canım, her öğunden sonra ya gofret tarzı bişiler olmalı, yada öyle bişiler işte..
boşa dememişler sanırım ye tatlıyıı,cıkar hakkıyı diye

ama 1haftadır falan azaltmaya çalışıyorum, Allah korusun tansiyon falan yapar diye
he birde kahve tanesi çok aşeriyorum, 1 aydır neredeyse hergun katır kutur yiyorum
doktor bir zararı yok dedi ama..,

kuzenimde ona aşeriyodu, doğumdan sonra yıne yemek ıstemıs ama tadı nasıl acı gelmişş,ne ilginç bişi hamilelik.

toplama gelirsekk
12-13 kilo oldu şimdiye kadar

benim bir sorum var kızlar size..

takıntı yaptım daha doğrusu, nasıl desem, boy abdesti almama rağmen kabul olmuyor sanki diye tekrar tekrar yeniden alasım geliyor.
tam çıkıyorum, nebileyim mesela akıntı falan geliyormuş gibi hissedip tekrar baştan almalıymışım gibime geliyor.
biliyorum vesveseye kapılmamam gerek ama çok huzursuz ediyo beni bu durum.
nede yapsak tabiki Rabbim bilir kabul olup olmadığını ama.. resmen banyoya girmem eziyet oluyor bana.

buaralar üşüttüm sanırım, akıntım var biraz, ve ben kendimi hep temizlenmem gerek diye hissediyorum.

hadi diyelim ilişkiden sonra olur akıntı dicem ama defalarca tuvaletimi yapıyorum, bekliyorum bir süre..
of bilmiyorum ,nasıl aşabilirim bu durumu

Son düzenleme:
Demek ki 4. aydan sonra başlıyor kilo almalar canım benim... Hakkaten sende o teori işe yaramış, bende bir ara baya baya çiğ köfte yiyor şalgam içiyrdum.. Tatlıyı hamile kalmadan önce çok sevmeme rağmen şimdi pek aramıyorum:)) Ekmek çok yiyorum onu azaltmam lazım en azından akşamları yemesem iyi çünkü zaten akşamları 9 aylık gibi geziyorum:))))
Canım sen yinede çok abartma kahveyi yaaaa:)))
Evet hamur işi ve tuz tansiyonunu yükseltir aman dikkat et...
O zaman sen 15 kilo ile kapatırsın gibime geliyor :)))) O da çok abartı değil canım en normali de 12 zaten:)))

Canım doktora ne zaman gittin en son ayyy aklıma başka şeyler geldi, sanki sadece akıntı değilmiş gibi deee... Allah korusun.. Canım o içimizdeki şeytan işte izin verme yani ne kadar bir akıntı olabilir ki bu kadar seni tedirgin edecek... Öyle düşünmemeye çalış...

Kuzum evlendim barklandim artik o sorumluluk yoksa evlenmemliydim diye dusunurum ben. Hastalik bunun diainda tabi insan hasta olunca tabi iyi olana kadar yardim gerekir :) ayni sehirdeyiz :)

Anladim canim annen kac dogumlu genç mi :) benimki çok genç de değil Allahim saglikli hayirli uzun omur versin annelerimize

aynen canım , iştahta açılıyo ya bulantılar gecince, o zamanda oh gelsın kılolar
o zaman senınkıde bak ye ekşiyi çıkar ayşeyi olarak tutmuş

ekmek evet, bende cok yiyorum,ekmeksız doymuyorum sankı ama dilimleri azaltmaya çalışıyorum.
hayırlısı bakalım kuzum,sağlık olsun, kıloyu pek önemsemiyorum.
kilolarım daha cok yuzume gitti aslında.. demın kuzenlerimle 2-3 haftadır gorusmemıştık, amaan neye uğradığımı şaşırdım, tombişim diye seviyolar dedim noluyoz
tükürüğe boğdular beni

duştayken akıntımı onu bile bilmiyorumki canım, dediğin gibi şeytana uymamam gerek.

benimde aklıma geldı canımda, en son 2 hafta once gıtmıştım işte herşey normaldi çok şükür.
doktorumda şu an tatilde, haftaya kadar.
gelince zaten kontrol gunum geliyor, beklesemmi, başkasınamı gitsem bilemedim.
öyle çokta değil ama hıc olmazdı,o yuzden şaşırdım.
akşam yuruyuslerinde üşüyorum ordanmı kaynaklanıyor acaba dedim, birde balkonda yatmıştım yarım saat kadar geçen akşam, ordadamı üşüttüm dedim ama senin dediğin olayda aklımdan çıkmıyor.
inşallah öyle değildir

Canım akıntı boy abdestini bozmaz eğer şehvetli bir şeyler dusunmuyorsan şehvetli bir seylerin sonucunda gelmiyosa yani yani normal kendiliginden gelen akıntı bozmaz boşuna vesvese yapma yani doğal bir şey

Ilişkiden sonra boy abdesti alan kadından abdest aldıktan sonra kocasınin menisi gelse bile boy abdesti bozulmuyor

Beni unutmussun
Bir kızımız daha mı oluyor insaAllah ne güzel
Saglıklı hayırlı bi evlat olur inşaAllah

Yerim şimdiden onu ben

CennetiMelegiM in oğlu oldu
SirriEyvan ın kızı oldu
Ladypurple ın kızı olacak inşaAllah çok az kaldı
tutkku nun oğlu olacak inşaAllah
duman91 in kızı olacak inşaAllah

Oglan kız oglan kız sırayla gidiyoruz farkettiniz mi

yok işte öyle değil, ama yinede takıyorum. en ıyısı fazla dusunmeyeyım bu konu uzerıne.
ilişkiden sonrada dediğim gibi okadar cok gidiyorumki tuvalete hanı kalması mumkunmu sankı dıye kendımede kızıyorum

en ıyısı takmamak

şimdilik kızlar önde
fatmanınkı yanıltmadıysa tabi ben her gıdısımde hala doktor kararını değiştirir diye korkuyorum
bazen 9 ay boyunca kız kız derler, hoop erkek çıkıverir, bazende tam tersi

sağlıcakla gelsin inşallah minnaklar
çok açmak ıstemıyorum konuyu ama sen ıyısın demi kuzum, toparladınmı biraz

Canım vesveseden nasıl kurtulunur bilmiyorum bazen bana da.oluyor aaa burnuma su cektim mi acaba dedigin an suphe abdesti bozuyo zaten sana bi tavsiye veremedim belki gecici bir seydir

Kızların erkek olma ihtimali varda erkek kız cıkmıyomuş cnm erkek kesin oluyomuş sen tum odayı pembe döşe her şeyleri pembe al oğlan cıksın dogumda cok fena degil mi :) ben cocugu karıstırdılar herhalde deyip dna testi fln yaparim sanırım :)

Iyiyim cnm genel halim iyi sadece bazen duygusallasıyorum dun esimle.dizi izlerken (fringe) bi doğum oldu çok duygulandım üzüldüm baya sabah ezanına kdr oturdum ağladm bazen esiyo böyle ama napim Rabbim beterinden korusun

Rabbim aklımıza mukayyet olsun ınşallah..

ama kuzenımın çocuğuna erkek demişlerdi kız çıktı
hersey erkek ıcın alınmıştı işte... telefon geldı çocuk doğdu diye, 5dk sonra bir telefon daha erkek değil kızmııış diye bir olay yaşanmıştı

tabı kaç aylıkken baktırdılar hatırlamıyorum, gercı doktor her defasında soyluyor cınsıyetı.

canım benim, zordur zor olmazmı ama Rabbim büyük, sağ hoş olun , Rabbim nasip eder yine inşallah
dediğin gibi Rabbim beterinden korusun, vardır herşeyde bir hayır

Dedik islama uygun da bir isim olsun yoksa tek isim bence daha hoş da PembeLokum sana da cevap vermiş olayım :)) bence de iki isim ve sihirli bayağı uzun oldu ama Almina dan vazgecemeyince, e dedik dini bir isim de olsun, böyle oldu artik :)
Aynen cnm kv demdeyim.burdan daha yakın hastane.birazcık zor oluyor.özellikle kiyafet konusunda, cok rahat giyinemuyorum bu sicaklarda..bir de artik uzun süre oturamiyorum, uzanmaya da cekikiniyorum, o yüzden gunumuncogu yattığım odada uzanma halinde gecoyo.bu açıdan sıkıcı..hatta bu ara bayağı bi hunaldim , bitsin istiyorum artik ama Rabbim en hayırlızzamanda nasip etsin inşallah..tabi haklarını yiyemem hiç bir iş güç yaptığım yok, yemek vs hiç birşeye karışmıyorum
.Amaışte vakit zor geeciyor.bir de gece de uyutamiyirum ya gün sanki 48 saate çıkıyor. Oy neyse buna şükür diyelim.

Bence ayın 15inde dogacak oyle hissettim 15.08.2015
Iyiyiz canim senin dogum haberini bekliyoruz hayirlisiyla insallah
Olabilir canim, yakın vakitte beklemiyorum artık ztn haftasonunu bulabilir.:) kızlar güya erken geliyordu, anlamadım bu işi :) artik erkek mi diye suphelwnmeye başlıyorum.:)))

Aaa bak boylesini ilk defa duydum hani erkek kesindi yaa nasil erkek derler de kız cıkar bir de ikili uclu testlerde.kromozom sayisindan kesin anlasiliyor.ya aslinda.o bebek karismis olmasin

Olabilir canim, yakın vakitte beklemiyorum artık ztn haftasonunu bulabilir.:) kızlar güya erken geliyordu, anlamadım bu işi :) artik erkek mi diye suphelwnmeye başlıyorum.:)))

Canim bol bol dua et dogumun icin sirrieyvan da bahsediyodu son gunlerin cok zor oldugundan Rabbim yar ve yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…